Orijinalini görmek için tıklayınız : ankara benzin istasyonlari
gambit49
25-06-2009, 21:21
kotu benzin basligindan sonra ankarada yakıtı ( mazotu benzini) iyi olan istasyonlari paylasalim diye boyle bir baslık acayim dedim evet arkadaslar bildiginiz iyi yakıtı olan istasyonlar yazarken benzin yada mazot diye de bildirirseniz daha acıklayıcı ve yararli olur :D
konyayolu opet benzin konusunda fena değil. Or-an sitesi shell den kesinlikle uzak durulmali. Turan güneş petrol ofisi eh cok cok ii değil cok kotude değil. Bildiklerim bu kadar :)
serdargoksu
29-06-2009, 15:11
İstanbul yolunda'daki Acity yanındaki Total benzinde gayet iyi, lpg'de güzel, diesel bilmiyorum
Or-an sitesi shell den kesinlikle uzak durulmali.
Shell ile ilgili sorun nedir? genelde diğer arabama %90 ordan benzin alıyorum.
Konya yolu OPET - Shell - BP ve istanbulyolu Javdes hepsi denenip ölçüldü, Javdes diğerlerine göre ilginç şekilde az yaktırıyor, ama diğerleri de iyi. Nasıl az yaktırıyor derseniz yaklaşık bir aydır güzarhım üzerindeki bütün bu benzinliklerden benzin alıyorum ve ecu datalarına göre gördüm ki enjektörleri daha fazla kısıyor. Performansa yaptığı etkiyi bilmiyorum, araştırma sadece işime miktarlarına göre yapıldı. İlerleyen günlerde araştırmanın tamamını burda başka bir başlıkta toparlanacak.
havaalanı yolu üzerindeki opetin tüm yakıtlarını kullandım sorun yaşamadım(Havaalanına giderken solda)
Batıkent girişteki makromarketin yanındaki opet(nokta petrol) başarlılı sorun yaşamadım
opetin fahri müfettişliğinide yapıyorum en ufak bi olumsuzlukta ben gibi opeti tercih edenler şikayetleri direk bildiriyoruz şimdiye kadar 6 şikayet bildirdim hepsinde denetleme sonuçları bildirildi başarılı bir denetleme sistemleri var ;)
Shell ile ilgili sorun nedir? genelde diğer arabama %90 ordan benzin alıyorum.
Konya yolu OPET - Shell - BP ve istanbulyolu Javdes hepsi denenip ölçüldü, Javdes diğerlerine göre ilginç şekilde az yaktırıyor, ama diğerleri de iyi. Nasıl az yaktırıyor derseniz yaklaşık bir aydır güzarhım üzerindeki bütün bu benzinliklerden benzin alıyorum ve ecu datalarına göre gördüm ki enjektörleri daha fazla kısıyor. Performansa yaptığı etkiyi bilmiyorum, araştırma sadece işime miktarlarına göre yapıldı. İlerleyen günlerde araştırmanın tamamını burda başka bir başlıkta toparlanacak.
Genellikle bu cevrede oturanlarin memnun olmadiğini cok kez duydum. Eski arabamda benzin yuzunden oluşan problemler, arkadasimin dizel pejosuyla yasadığı problemler aklıma gelen ilk örnekler. Başka forumlarda başka zamanlardada bir çok kez dile getirildi zaten oranin sorunlu olduğu.
Genellikle bu cevrede oturanlarin memnun olmadiğini cok kez duydum. Eski arabamda benzin yuzunden oluşan problemler, arkadasimin dizel pejosuyla yasadığı problemler aklıma gelen ilk örnekler. Başka forumlarda başka zamanlardada bir çok kez dile getirildi zaten oranin sorunlu olduğu.
Bizimde arabanın da benzin pompası gitti malesef, değiştirmek zorunda kaldık, dediğim gibi %90 ordan alıyoruz, problem benzinden olabilir dediğiniz gibi.
gambit49
29-06-2009, 20:50
eskisehir yolu PO yu genelde tercih ediyorum cayyolunda ki opet de de shellde de kalite pek iyi degil araba sapıtıyo oradan alinca
emretorlak
29-06-2009, 22:29
Yukarda da yazıldığı gibi Oran Shell'den almayın da nerden alırsanız alın
%5 daha ucuz satan bi istasyon var damla petrol sanırım e.şehir yolu üstünde...zaten aklı olan almaz da...vadi petrol ayrancı ve bilkent shell tavsiye edilir...konya yolu bp de güzel yıkaması 24 saat açık fakat makine yapıyor aracını seven girmesin :)
by_BuRoCk
29-06-2009, 23:37
istanbul yolu acityden sonraki shell tavsiye ederim uzun süredir alıyorum sorun yok
1011 kavşagı shell 2 nci ugrak istasyonum sorun yok
birde iskitler caddesinde opet var orada sorun yaşamadım tavisye ederim
birde akköprüdeki moili denedim bikaçkez 95 oktan benzin bi degişiklik hissetmedim aracımda iyidi yani
alışverişim 97 oktan benzin
TURBO CİVİC
30-06-2009, 00:12
umitkoyu gectikten sonraki petrol ofisini kullanıyorum.