Orijinalini görmek için tıklayınız : Saxo vts vs İbiza Cupra.
Burada bi arkadaşta ibiza cupra var onla denemek istiyorum sonuç ne olur sizce.
Saxo : Filtre kiti - Egsoz - chip - paşaoğlu timing - 13 jant - çıtırdan sökük (koltuklar kapı içleri bagaj)
Cupra: Bilmiyorum ama 280 hp diyorlar (inanmıyorum) oda ayrı konu.
http://www.sahibinden.com/adranalin_bakmadan_gecme_72_binde_-81WQQaXQQ15023996WQQpXQQdisplayitem&keyword=hatay%20d%C3%B6rtyol cupra bu ilandaki araç.
tender06
27-06-2009, 12:03
cupra üzer bence
Cupra tesisatı sökmezse alırsın :)
Denemek derken rollmü ? dragmı ?
M U R A T
27-06-2009, 12:16
filtre egzoz 280 hp iyimiş:o bence 1 ve 2 de basarsanız vts alır gibi..
aha duello daveti :p
bence de cupra alır gibi.sxo da motor içinde bişeler olsa çupra yalan olabilirdi.denemek lazım :)
birçupra deneyimim olmuştu köprüden sora anadolu yakasında.fena :D
serkan demir
27-06-2009, 12:27
güzel deneme :) geçip geçmemek önemli olmasın bence gecemesende yakınında gitmek bile iyi. wideo bekliyoruz ama telefonla falan çekme iyi bi makineyle çekte güzel güzel izleyelim kanka:) hadi hayırlısı :D
kat ıptalı ve chıplı ıbıza cupra 215 bg verıyor 400 kusur de tork.bahsettıgınız cuprada eger buyuk turbo varsa bahsettıklerı degerler dogrudur ve vts ın hc sansı yok.Hatta chıplı cupra yanında bıle sansı yok dıyebılırım.Arkadasımda var ordan bılıyorum
tender06
27-06-2009, 12:59
kat ıptalı ve chıplı ıbıza cupra 215 bg verıyor 400 kusur de tork.bahsettıgınız cuprada eger buyuk turbo varsa bahsettıklerı degerler dogrudur ve vts ın hc sansı yok.Hatta chıplı cupra yanında bıle sansı yok dıyebılırım.Arkadasımda var ordan bılıyorum
chipli 400 torklu cupra headersli aem v2 li type-r a 2 3 boy fark atıyo varın gerisini siz düşünün
güzel deneme :) geçip geçmemek önemli olmasın bence gecemesende yakınında gitmek bile iyi. wideo bekliyoruz ama telefonla falan çekme iyi bi makineyle çekte güzel güzel izleyelim kanka:) hadi hayırlısı :D
Güzel yorum olmuş :icon_tup:
chipli 400 torklu cupra headersli aem v2 li type-r a 2 3 boy fark atıyo varın gerisini siz düşünün
bız type R la denemedık hıc ıyıymıs o da:D
ahmetbaha-drs
27-06-2009, 13:16
Ibiza eğer müzik sistemi anlamında boş bir araç olsaydı,kesinlikle Cupra derdim ama bu arabayla denemede bence Saxo VTS'inde ciddi şansı var.:)
Erkan arabanı sök, slicklerini tak abdestini al besmeleni çek geçersin :D
BAHADIR24
27-06-2009, 13:38
cupra hafife alınacak bir araç değil;)
video isteriz...
serkan demir
27-06-2009, 13:47
Güzel yorum olmuş :icon_tup:
abi hırs yapmaya gerek yok dostluk çerçevesinde hersey daha güzel :)
911 Turbo ile dene bence, sıkılmassın hem :)
Şaka bir yana Türkiye de gerçekten çok az olan bir otomobil, Cupra ise 1.8T 156PS, Cupra-R ise 1.8T 180HP, Chip, filtre, eksoz varsa sağlıklıysa ztn Saxo'nun geçmesine imkan yok, Saxo geçerse İbiza'nın durumuda ortaya çıkar. Fotoğraflara bakınca İbiza'nın hali hiç hoşuma gitmedi...
911 Turbo ile dene bence, sıkılmassın hem :)
Şaka bir yana Türkiye de gerçekten çok az olan bir otomobil, Cupra ise 1.8T 156PS, Cupra-R ise 1.8T 180HP, Chip, filtre, eksoz varsa sağlıklıysa ztn Saxo'nun geçmesine imkan yok, Saxo geçerse İbiza'nın durumuda ortaya çıkar. Fotoğraflara bakınca İbiza'nın hali hiç hoşuma gitmedi...
Varsa şafak 911 onlada deneriz :) Denemeden sonra tekrar alıcam görüşleri. İşin açığı cupranın halini bende beyenmedim öyle 280 hp gibi gelmiyor hiç
Ben cupranın fotosunu gormemıstım bızımkı 1.9 Tdi cupra,bunun uzerınde eger K04 varsa 280 bg olması olasıdır,Leon Cupra R da zaten chıp egsozla aynı degerlerı verıyor,inanılmıcak b durum yok bence,Videoyu merakla beklıyorum
ogunozcan
13-07-2009, 21:52
Ben cupranın fotosunu gormemıstım bızımkı 1.9 Tdi cupra,bunun uzerınde eger K04 varsa 280 bg olması olasıdır,Leon Cupra R da zaten chıp egsozla aynı degerlerı verıyor,inanılmıcak b durum yok bence,Videoyu merakla beklıyorum
ben bu aracı ben bırınden duymustum ve temız guzel bı arac ve 290 gercekten .
bu cupranın o kadar iyi yürüyeceğini sanmıyorm 280 hp olduğunuda sanmıyorm dene kanka geçersin büyük ihtimal :)
bız type R la denemedık hıc ıyıymıs o da:D
cai ve egzoslu bi tayyar ile deneme yapmak lzm aslında :D bende mrk ettim sonuc ne olur
serdargoksu
13-07-2009, 22:12
Banada cupra gibi geliyor ama denemelerden sonra nihai sonucu göreceğiz
Emir_b16a
14-07-2009, 00:19
araçta müzik çalıosa kesin geçer cupra ama müziği kapattırırsan şansın war
bas wurdukça hızlanır o araba 3000 kilo tesisat war :D
piston+dereceli olsaydı arabanda 200km kadar seatın sansı yoktu..seatlar gercekten cok tehlikeli araba s2000 (hedasr+v2) yi gözümün önünde 3 boy caktı...gerci o leon cupra 2003(chipli) dü ama olsun seatlar cok tehlikeli...tork eğrisi cok yüksek araclar..
modify34
14-07-2009, 18:43
ben bu cupra biliyorum hatta bi ara benim arkadaştaydı 280 hp doğru
Dediği gibi 280hp ve Sağlıklı motora haiz ise İbiza Cupra
bence vts nin hiç yanasmaması gereken bi durum.motorda piston fln dese neyse.
cupra alır....
gambit49
15-07-2009, 22:24
cupra:D uzar gider
merakla bekliyorum cekimleri
19 undan sonra işallah lastikler gelince denicez geçebilir sorun yok arabamızı görürüz.
bu araba daha once adanaydı.çok bıtık bı araba gecebılrsın belkı
Sağlıklı ise vts nin hiç şansı yok gibi ama güzel deneme olur.
bu araba daha once adanaydı.çok bıtık bı araba gecebılrsın belkı
Kamer adanadayken nasildi benim aldığım duyumlarda pek iyi deil orada denemelerine şahit oldunmu hiç.
Kamer adanadayken nasildi benim aldığım duyumlarda pek iyi deil orada denemelerine şahit oldunmu hiç.
valla öyle denemelere çıkmazdı.ılk ıstanbuldan geldı yukluydu baya sonra burda motoru yedıler bastan topladılar ama turbo takmadılar.baya kotuydu yurumuordu.
ama sonradan bastan topladılar turbo yaptılarsa orda bılemem
valla öyle denemelere çıkmazdı.ılk ıstanbuldan geldı yukluydu baya sonra burda motoru yedıler bastan topladılar ama turbo takmadılar.baya kotuydu yurumuordu.
ama sonradan bastan topladılar turbo yaptılarsa orda bılemem
ilk geldıgınde saglıklı yuruyordu sarıda ıken bayagı denemeler oldu guzel gıdıyordu soradan sattıgı kişi kaza yapınca araba kotu toplandı
Bitiksede 100 hp düşmez ya..Erkan geçer orası ayrı :)