Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Subaru STI vs K7 GSXR 1000

Sayfa : [1] 2

miniks
28-06-2009, 18:10
Kısaca anlatayım

dün gece bu sti ile denemeye gittim fakat arkadaş ben 60 -260 basarım dedi bende 100 - 110 gibi basarım cünkü o suratlerde ben sarıcam dedim

oda ee öle olucak tabi dedi ben başka şekilde basmam dedi kendisi çok hızlı oldugu için

neyse gidelim dedi arkadaşlarına bende okadar geldin 1000 lik ile denemek istiodunuz al 1000 lik deneyin dedim tamam dediler

bende yanıma bir arakadaşımı aldım video ceksin diye subaru tek kişi

videoyu izleyin benimle neden aşşa süratte denemek istdigini anlıcaksınız 3 te basıyorum yanımda bir kişi var :)

ama tabi tahmin ettiginiz gibi aracta sorun var boost cut yapmış
bu arakdaş daha evvel beni Hulk 0.6 barda iken 4 5 boy gectigini iddia ediyordu hemde arabasında ufak turbo varken hemde arabanın içinde 3kişi varken

yorum sizlerin kim hızlı siz söyleyin

he bu arada arkadaş sen bana rüzgar tüneli yaptın dedi ama ben tünel münel göremedim :)

ayrıca dikkat ederseniz 6 ya ttıktan sonra bir sefer gaz bırakıp tekrar basıyorum

kaç boy geriden bastıgıma dikkat ediniz

NOT:karşımdaki arkadaş gibi davransa bana karşı hırs yapmasa asla böle bir konu açmazdım

http://videos.streetfire.net/video/25lt-Sti-UC-vs-K7-cam-car_691900.htm

Göki,ZD
28-06-2009, 18:31
içinden geçme bu oluyor herhlde :) Maşallah Maşallah

miniks
28-06-2009, 18:36
ALlah razı olsun

kemalaras
28-06-2009, 18:45
maasallah saka oolmus valla
rengıde super motoruda kazasız belasız

Ome_RS
28-06-2009, 18:48
eger gücüne güvenen biri olsa idi 100de basmayı kabul ederdi.
ole biri olmadıgı yarıs sonunda ruzgar tuneli yaptın gbi seyler dediğinden belli.
istedikten sonra bahane çok.
senin cok daha iyi yürüdüğün bariz belli ;)

BU®AK
28-06-2009, 18:49
:D Gerçektende çok sıkı Allah kaza bela vermesin...

ibooo
28-06-2009, 18:51
...........

isotta
28-06-2009, 18:57

Biraz daha yürüseler içinden geçme tam olacakmış:icon_tup:

Bu arada videoları zevkle izliyoruz. MAŞALLAH..

alp1903
28-06-2009, 19:01
2 araç arasında bariz fark var, hulkla denendiginde geçiçegi bariz belli aksi sölenemez:icon_tup: ama awd bi araç kendi avantajını kullanmak için alttan basmak istemiz buda gayet dogal, benle denemek istiyen birisi ilede ben 0dan kalkıpta denemek isterim. Awd avantajını kullanmak isterim:D

edo typer
28-06-2009, 19:04
kankam masallah on numara olmus ALLAH kaza bela vermesın..100 260 bı 10luk olur:D arkadas cok ıddalı ıse senın lastıklerın gelmesıne zmn var sokup yollıyım lastıklerımı kankam;) 1 gun oncesınden hbr verme ama:D 2 gun oncesı olsun:D

üntar
28-06-2009, 19:09
kesinlikle hulk daha hızlı.. baska hiç bir söze gerek yok... subaruyu kullanan arkadas hiç dikiz aynasına bakmamışmı..

miniks
28-06-2009, 19:11
2 araç arasında bariz fark var, hulkla denendiginde geçiçegi bariz belli aksi sölenemez:icon_tup: ama awd bi araç kendi avantajını kullanmak için alttan basmak istemiz buda gayet dogal, benle denemek istiyen birisi ilede ben 0dan kalkıpta denemek isterim. Awd avantajını kullanmak isterim:D

çok haklısın en dogalı bu isteme hakkı peki ben hayır mı dedim

beni tanıyanlar bilir ler ben 0 dan da kalkarım problem degil yiyecegim boyların hesabını yapmam zevkine gazlarım

amaaaaaaaa ben onun istedigi yerde basıcaksam eger ozaman oda benim istedigim yerde basıcak

tek taraflı olmaz bu işler

yada bende bırakıcam bu gazlama işini sırf drift box ile yarışcam :p:p

miniks
28-06-2009, 19:12
kankam masallah on numara olmus ALLAH kaza bela vermesın..100 260 bı 10luk olur:D arkadas cok ıddalı ıse senın lastıklerın gelmesıne zmn var sokup yollıyım lastıklerımı kankam;) 1 gun oncesınden hbr verme ama:D 2 gun oncesı olsun:D

kanka adamsın ALlah razı olsun lastikler olsa 60 da direk sıkardım cekinmeden :)

edo typer
28-06-2009, 19:24
kanka adamsın ALlah razı olsun lastikler olsa 60 da direk sıkardım cekinmeden :)

ne zmn ıstersen kankam 1 telefon yeter;) bole oldugunu bılseydım otekı lastıklerımı hmn gıder ne pahasına olursa olsun alırdım:( kazasız belasız kardesım benım.

chiefkadir
28-06-2009, 19:33
Maşallah..O Subinin seni geçmesi için bir 70-80 hp ye ihtiyacı var:D

fatiii
28-06-2009, 19:47

olmassa aramızda toplar verırız 1 er 2 ser hp subıye yardım kampanyası adı altında

maksat adamın gonlu olsun aksi taktirde hayatta gecemez :hihih::hihih::hihih:

edo typer
28-06-2009, 19:55

abı 70 80 de kurtarmaz gıbı geldı bana:D

M_PROJECT
28-06-2009, 20:04
Hulk u gecebilicek bi subarunun tekerde 490 500 vermesi gerekir. 60 da nie basmak istemiski avantaji ne anlamadim. Senin saricagini biliyor sanirim onu avantaj olarak gormus. :D

Shadow_Dancer
28-06-2009, 20:08
Abesle iştigal etmiş arkadas maşallah Hulk'a...

|STI|
28-06-2009, 20:58
maşşallah fena yürümüş hulk :)subaruda neler var?

miniks
28-06-2009, 21:00
içini bilmiyorum

2.5 blok
hks gt32 40 turbo 650 beygir diolar

STP
28-06-2009, 21:04
bu hangı stı kanka?

mertk
28-06-2009, 21:17
heyecanlanmıs biraz STI :) hulk ada tebrik etmemiz düser buarada 41kere massallah ;)

BoraRS
28-06-2009, 21:21
Minik bu Subaruyu sen yalan edersin. Videodan bariz bu sonuç çıkıyor.

miniks
28-06-2009, 21:25
bu hangı stı kanka?

siyah olan kardeşim

STP
28-06-2009, 21:26
hıım anladım bro :)

Alper
28-06-2009, 21:38
[QUOTE=miniks;741059]

Kısaca anlatayım

dün gece bu sti ile denemeye gittim fakat arkadaş ben 60 -260 basarım dedi bende 100 - 110 gibi basarım cünkü o suratlerde ben sarıcam dedim

oda ee öle olucak tabi dedi ben başka şekilde basmam dedi kendisi çok hızlı oldugu için

neyse gidelim dedi arkadaşlarına bende okadar geldin 1000 lik ile denemek istiodunuz al 1000 lik deneyin dedim tamam dediler

videoyu izleyin benimle neden aşşa süratte denemek istdigini anlıcaksınız 3 te basıyorum yanımda bir kişi var :)

bu arakdaş daha evvel beni Hulk 0.6 barda iken 4 5 boy gectigini iddia ediyordu hemde arabasında ufak turbo varken hemde arabanın içinde 3kişi varken

he bu arada arkadaş sen bana rüzgar tüneli yaptın dedi ama ben tünel münel göremedim :)

ayrıca dikkat ederseniz 6 ya ttıktan sonra bir sefer gaz bırakıp tekrar basıyorum

NOT:karşımdaki arkadaş gibi davransa bana karşı hırs yapmasa asla böle bir konu açmazdım

http://videos.streetfire.net/video/25lt-Sti-UC-vs-K7-cam-car_691900.htm[/QUOTE ekrana yazmakla bu ısler olmuyo yalana dolana gerek yok benı rolllınge cagırıyosun sonra 120 de basalım dıyosun bende 60 da basarım dedım sende denemedın ıkıncısı motorla sen dene dedın bende denedım ben 2 vıteste bastım motor 1 vıteste bastı ucuncusude hulk senı daha once gectıgımızı bılıyosun vıdeolarda elınde mevcut sıteye eklede herkes ızlesın benım adım MAMİ cogu ınsan tanır bende gerı yok .... ha kendıne cok guvenıyosan korfez pıstı orda ılk yarısta denerız OYLE HER TARAFI KESIK BICIK ARABANLA BENIM KOLTUKLARI MUZIK TESISATI HATTA KLIMASI BILE USTUNDE VE CALISIR DURUMDA OLAN ARABAMLA ARABANI KIYASLAMA

STP
28-06-2009, 21:44
Kısaca anlatayım

http://videos.streetfire.net/video/25lt-Sti-UC-vs-K7-cam-car_691900.htm

burda bı yanlıslık var. o deneme olduktan sonra ben alperlerle ve muammer abıyle tellesmıstım. onlar 3 kısıyken sız 0.7 basarken 1 boy gıbı gectıklerını soyledıler. hatta sende telden benı aradın ne kadar gectıklerını soyledıler dedın bende sana 1 boy gıbı gectıklerını soyledıler kanka dedım. sende tamam ozaman sorun yok kanka dedın telı kapattıık hatırlarsan. sızı 4 5 boy gectıgını soyleyen AC nın sahıbı olan kısıdır mamı abı yada alper deıl.atrıca aracta suan ne turbo varsa ozamanda aynı turbovardı oyle bır degısım olmadı. o ara senınde 0.7 bastıgını arabandan memnun oldugunuda sen soyluyordun kanka. ben bu sekılde hatırlıyorum olayı

Alper
28-06-2009, 21:46
bılıp bılmeden yorum yazma gokhan ben mami ben onları daha oncede 3 kısıyle gectım benden sonrada ısmaıl abı AC plakalı subaruyla gectı vıdeolarıda mınıkslerde var zaten

STP
28-06-2009, 21:48
ekrana yazmakla bu ısler olmuyo yalana dolana gerek yok benı rolllınge cagırıyosun sonra 120 de basalım dıyosun bende 60 da basarım dedım sende denemedın ıkıncısı motorla sen dene dedın bende denedım ben 2 vıteste bastım motor 1 vıteste bastı ucuncusude hulk senı daha once gectıgımızı bılıyosun vıdeolarda elınde mevcut sıteye eklede herkes ızlesın benım adım MAMİ cogu ınsan tanır bende gerı yok .... ha kendıne cok guvenıyosan korfez pıstı orda ılk yarısta denerız OYLE HER TARAFI KESIK BICIK ARABANLA BENIM KOLTUKLARI MUZIK TESISATI HATTA KLIMASI BILE USTUNDE VE CALISIR DURUMDA OLAN ARABAMLA ARABANI KIYASLAMA

abı hosgeldın sıteye :) baska zamanlardada aktıf olsan sevınırız ;)

Alper
28-06-2009, 21:52

aslında en dogrusu o 0 dan kalkmak ama bız muabbet olsun dıye 2 ceker arabayla rolıng yapıyoruz ama bıde adamlar getırdıklerın aracın her sokuyolar kesıyolar sonra bıde karsımdakı arkadas benı hırslandırıyo dıyo zaten kendısı hırsına yenık dusmus aracın her yerını sokmus:hahaha:

Alper
28-06-2009, 21:53
olmassa aramızda toplar verırız 1 er 2 ser hp subıye yardım kampanyası adı altında

topLa da geL de
biraz fazla topLanın
ben senin arabanın bütün BEYGİRİNİ
bir EVC te dokunup alıyorum
ona göre iyi TOP la o beygirLeri de sana kaçmasın dikkat et

dR.selim
28-06-2009, 21:55
bu subilerin 3 de basmaya cesareti olanını bende hiç gormedim ahahahaha:D masallah minikler arac guzel gidiyor.

Alper
28-06-2009, 21:58
bende "0" dan kalkmaya cesaretLi turbo vtec görmedim

chiefkadir
28-06-2009, 21:59
abı 70 80 de kurtarmaz gıbı geldı bana:DErdem 5hp ve onla beraber gelecek tork bir boy ileri atsa 70hp yeter gibi diye düşündüm,tabi bu göreceli bişey :)

STP
28-06-2009, 22:03
bende "0" dan kalkmaya cesaretLi turbo vtec görmedim

benımkı halen turbo olsaydı 0 dan kalkardım ama 270 e kadar :D

Alper
28-06-2009, 22:06
ya arabaLar denemiş gibi konuşuyorsunuz yaa
gece 3 te kumburgaz otobanında olan oLayı gören konuşsunda
yatağında RÜYA görenLer RÜYALARINI ANLATMASIN
15 gün önce biz 3 kişiyLE geçerken bu atıp tutanLar nerdeydi
acaba o denemeyi duyduLArmı
duysaLAr da yorum yazdıLarmı
YOK

bu arabaLAr gerçekten denerken hiç bişi yazmadık ve siz de yazmadınız
şimbi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

senna
28-06-2009, 22:14
sorununuzu msnden halledin lütfen

tool
28-06-2009, 22:37
STI turbosu nedir*?

STP
28-06-2009, 22:38
gt 3240....

ahmetdrift
28-06-2009, 23:00
dun gece denemedın subarucu aracımda bustkat var dedın sonrada sıfırdan kalktın gıttın aracın bustkat yapmadı sımdıde gıder yapıyosun cok guvenıyosan al aracını gel dene ozaman subarucu bızde gorelım gecersen goruruz saygı duyarız bukadar basıt

miniks
28-06-2009, 23:06
Mami önce dogru ol kardeşim

ben seninle hgiç bir zaman denemedim

sen arabanla gaz bastın bende yanında bastım o gece benim aracım boost cut yapıodu ve duvara carpmış gibi durdum sende gectin ve gittin bunu orda burda 4 5 boy gectim ben o arbayı diye anlattın herkese

ayrıca selçuk arabada o gece 3037 vardı daha yeni muratın turbosunu aldılar 32 40 taktılar sen bence bilmeden konuşma kardeşim

dün geceyi ben çok güsel özetledim

biz arıyoruz ama gelmioloar diyen alper di bana özgün böle söledi alperlebir konuşun bence ondan sonra buraya yazarsın

benim arabam senin arabandan cok cok hızlı benim kulvarımda degilsin sen

yok araban topluymuş yok bilmem neymiş senin gibiler için ben arabamın ön tarfını komple topladım sadece arka koltuklar bakalitler yok boş konuşmayada gerek yok

bahane sunucaksan hiç gelmeseydin

sen de biliosun beni sadece ben sararken gecebilirsin başka şekilde gecemessin

he ama sana cok bilenirsem Allahıma şükürler olsun param cok alır yaparım bir evo subaru seninle 0 dan da kalkarım ama buna gerek duymuyorum hatta seni bundan sonra hiç kaale almıyorum

Alper
28-06-2009, 23:07
bizde öyLe yazdık
ilk organizasyonda takın dükkanda yatan o drag jantLarınızı
koyun lastikLerinizi
herkezin önünde pistte deneyeLim
erken bastı
geç bastı
yan yattı çamura battı oLmasın

biz hazırız
ilk organizasyonda pistteyiz
BEKLERİZ
geLene gideR

miniks
28-06-2009, 23:10
bizde öyLe yazdık
ilk organizasyonda takın dükkanda yatan o drag jantLarınızı
koyun lastikLerinizi
herkezin önünde pistte deneyeLim
erken bastı
geç bastı
yan yattı çamura battı oLmasın

biz hazırız
BEKLERİZ
geLene gideR

hehehehehee çok komiksin

hayallerde yaşarsın ben sararken sen yol alırsın

aslında sen in arabanda güclü olsa keşke 2 kişi arkadan seni gecmeye çalışmazdım
sende güçlü olsa:)

STP
28-06-2009, 23:12
Mami önce dogru ol kardeşim

ben seninle hgiç bir zaman denemedim

sen arabanla gaz bastın bende yanında bastım o gece benim aracım boost cut yapıodu ve duvara carpmış gibi durdum sende gectin ve gittin bunu orda burda 4 5 boy gectim ben o arbayı diye anlattın herkese

ayrıca selçuk arabada o gece 3037 vardı daha yeni muratın turbosunu aldılar 32 40 taktılar sen bence bilmeden konuşma kardeşim

dün geceyi ben çok güsel özetledim

biz arıyoruz ama gelmioloar diyen alper di bana özgün böle söledi alperlebir konuşun bence ondan sonra buraya yazarsın

benim arabam senin arabandan cok cok hızlı benim kulvarımda degilsin sen

yok araban topluymuş yok bilmem neymiş senin gibiler için ben arabamın ön tarfını komple topladım sadece arka koltuklar bakalitler yok boş konuşmayada gerek yok

bahane sunucaksan hiç gelmeseydin

sen de biliosun beni sadece ben sararken gecebilirsin başka şekilde gecemessin

he ama sana cok bilenirsem Allahıma şükürler olsun param cok alır yaparım bir evo subaru seninle 0 dan da kalkarım ama buna gerek duymuyorum hatta seni bundan sonra hiç kaale almıyorum

kanka 4 5 boy gectım dıye bahseden arac bu arac ve kısıler degıl yanlıssın burda AC hakkında o sekıld ekonusmalar gecmıs. benı arayıp sordugunu unutma bende sana soyledım 1 boy gıbı dedıler dıye.sende tamam dedın sorun yok dedın kapattın

miniks
28-06-2009, 23:15
kanka 4 5 boy gectım dıye bahseden arac bu arac ve kısıler degıl yanlıssın burda AC hakkında o sekıld ekonusmalar gecmıs. benı arayıp sordugunu unutma bende sana soyledım 1 boy gıbı dedıler dıye.sende tamam dedın sorun yok dedın kapattın

bak selçuk bana insanları savunma kardeşim

bayrampaşa filimci fatih e o arabayı ben 4 5 boy geciyorum diyen mami dir

Alper
28-06-2009, 23:15
hehehehehee çok komiksin

hayallerde yaşarsın ben sararken sen yol alırsın

aslında sen in arabanda güclü olsa keşke 2 kişi arkadan seni gecmeye çalışmazdım
sende güçlü olsa:)

geçmeye çaLıştında geçemedin
kahretsin
nasıLda frene basmadım
geçseydin de mutLu oLsaydın
kısmet değiLmiş
bi daha ki bahara artık

Alırım YükLerim Kalkarım Geçerim
yok
Benimaraba garajda
AL YÜKLE GEL GEÇ
parayLA imanın kimde oLduğu beLLi oLmaz

miniks
28-06-2009, 23:16
geçmeye çaLıştında geçemedin
kahretsin
nasıLda frene basmadım
geçseydin de mutLu oLsaydın
kısmet değiLmiş
bi daha ki bahara artık

Alırım YükLerim Kalkarım Geçerim
yok
Benimaraba garajda
AL YÜKLE GEL GEÇ
parayLA imanın kimde oLduğu beLLi oLmaz

dogru sölüosun

araban garajdaysa yarın getir ben lastiklerimi takıcam

hem 0 dan kalkalım hemde 100 de basalım

ak *** kara *** belli olsun herkes saygı duysun

Alper
28-06-2009, 23:17
biz hazırız
öyLE otobanda önce bastı sonra bastı ya gerek yok
ak koyun kara koyun pistte beLLi olur
hem de TESCİLLİ oLur

sokakta geçiLince video koymayan
arkadan basınca geçtim diye video koyanLarla sokaklarda kalkmaya gerek yok

herkezin gözü önünde en güzeLi
AK KOYUN KARA KOYUN PİSTTE BELLİ OLSUN . . .

senna
28-06-2009, 23:18
msnden lütfen

STP
28-06-2009, 23:20
bak selçuk bana insanları savunma kardeşim

bayrampaşa filimci fatih e o arabayı ben 4 5 boy geciyorum diyen mami dir

kımseyı savundugum yok kanka sadece olanı soyledım ben. ama sunu bılırım mamı abı soyledıyse soyledım der

deathofacar
28-06-2009, 23:29
msnden lütfen

semih mücadelesini veriyo :)

Alper
28-06-2009, 23:35
kımseyı savundugum yok kanka sadece olanı soyledım ben. ama sunu bılırım mamı abı soyledıyse soyledım der

evet soyledım gectım dedım ama 4 5 boy demedım sadece benım aracımda 3 kısıydık o sekılde gectım dedım

MiaMi
28-06-2009, 23:50
Subaru çok güzel araba daha önceki rolling konusunda yazmıştım biz denerken mami alper arkadan bastılar cellat gibi geliyordu 30 boy geriden ensemizde bitti.

Miniklerin arabası zaten belli.

Ancak güç aktarım organlari farklı oldukça bu konuda uzlaşma sağlanması çok zor.

Bu aynı kısalı rakip vtecle 6500 de basarsan kafa kafaya gidersin. 5500 de basarsan 3 4 boy yersin mevzusu.

İki tarafta arkadaşımız forum ortamında olur butür tartışmalar.

alp1903
29-06-2009, 00:01

Niye bu kadar aşagılar tavırda yazdın anlamadım, ha yani senin hp fazlada onun içinmi veriyosun anlamadım ben?:soru::beuj:

deathofacar
29-06-2009, 00:17
bir honda sever ve bir subaru kullanıcısı olarak şunu söylemek istiyorum. her ikisi de kendine göre avantaj ve dezavantajları olan arabalar. ne fazla beygir ne de dört çeker her zaman para etmiyor. ama herzaman için benim fikrim şudur; eğer otoban da gazlamak için 2 den 3 den basmak için araba yapıyorsam alır honda turbolarım. subaru bu iş çok mantıklı değil ben ce. ama heryerde gazlamak istiyorsam o zaman da subarudan vazgeçmem. miniklerin arabası setupına bakıldığı zaman otoban da gerçekten çok ciddi sonuçlar verecek bir araba. çok fazla takılmamak lazım.

miniks
29-06-2009, 00:32
biz hazırız
öyLE otobanda önce bastı sonra bastı ya gerek yok
ak koyun kara koyun pistte beLLi olur
hem de TESCİLLİ oLur

sokakta geçiLince video koymayan
arkadan basınca geçtim diye video koyanLarla sokaklarda kalkmaya gerek yok

herkezin gözü önünde en güzeLi
AK KOYUN KARA KOYUN PİSTTE BELLİ OLSUN . . .

istanbulun en hzolıları diye takılıosunuz heryerde bunu dile getriiosunuz

ben ilk 400 metre organizasyonda senin le 0 dan kalkarım sen beni gecersin eywallah peki sen benimle otobanda basıcakmısın

her şey karşılıklı eger seninle otobanda 100 kmh de yarışırım diorsan ozaman bende seninle manisa yada konya da her türlü kalkarım

hem kimin 0-400 metre derecesi iyi onuda görmüş olur HERKES!!!!

R-13239
29-06-2009, 00:40
Dragda da ben subaru'ya şans vermiyorum slickleri takılırsa hulk'un.

yaşar
29-06-2009, 01:01
Miniks leri tanımam dükkanlarının önünden iki defa geçtik ikisindede ismail abi vardı AC nin sahibi gazladığınız akşamın ertesi günü beraberdik nasıl yürüdügünü anlattılar hondanın öve öve bitiremedi ertesi gün mami lerle buluştuk ne dalga geçen oldu ne 4 boy diyen oldu kimseden duymadım deldik geçtik falan filan .
Ayrıca yorum yapan arkadaşlarada hayretle bakıyorum bilip bilmeden neler yazmışlar neler.

Bahsettiğiniz adam mami bugüne kadar hangi siteye video koymuş hangi siteye roll drag vs vs için yorum yapmış araştırın isterseniz ...

miniks
29-06-2009, 01:17
komik olmaya gerek yok körfez pistinde subaruya yakın gitmek istesem atmosferik pejo ile kalkarım

400 metre de her türlü4 x 4 ile drag yaparım

konya ve manisa harci organizasyonlara zaten gitmiyorum

bizim işimiz otoban ver gazı cek debriyajı degil

basar13
29-06-2009, 01:24
Maasallah hulk fenaa gidiyor

basar13
29-06-2009, 01:32
miniks bi uno yapıcam size rakip :):):):)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a9/Fiat_Uno_MK2_Turbo.JPG/250px-Fiat_Uno_MK2_Turbo.JPG

M_PROJECT
29-06-2009, 01:56
uygun asfalt aks lastik kombinasyonu olsun 0 dan kalkamayan denen turbo fwd araclar cogu awd den daha iyi zaman cikartirlar . az biraz arastirmak yeterli .

basar13
29-06-2009, 02:09
uygun asfalt aks lastik kombinasyonu olsun 0 dan kalkamayan denen turbo fwd araclar cogu awd den daha iyi zaman cikartirlar . Az biraz arastirmak yeterli .

+100..............

|STI|
29-06-2009, 07:38
bu subilerin 3 de basmaya cesareti olanını bende hiç gormedim ahahahaha:D masallah minikler arac guzel gidiyor.

yakında görürsün :)

miniks
29-06-2009, 08:42

yeeeeeeeeee adamsınn senden başkası olmaz zaten

Oz`
29-06-2009, 09:55
1 dk şimsdi 1 i 4çeker 1 i 2 çeker :) 0 dan kalkıcaz okey kalkın ozaman 400 metre pist bulunca öle kalkın :) hilmi lastiklerini taksın basıncıını açsın :) subaruda istediğini yapsın ozaman deneuin ii kalkarsa 4x4 ü 400metreede 2 çeker güçlü bir araba geçer haaaaaaaaaa hepsine hayır derseniz drfit box burda buyrun ölçelim

dünyaüzerinde bazı kurallar var insanlar zmanalabunu kural gibi yapmaya başlamış arabanız güçlü ise 60-130 mil yada 100-200 km ölçümünde belli olur yada 100-300

ben daha hiöç 60km 100km ölçenini görmedim :)

Oz`
29-06-2009, 09:56

gaz teli gaz:)

Cupra03
29-06-2009, 11:17
Böle hızlı ve emek harcanmış araçların sahiplerine pek yakışmamış bu tartışma:icon13:Bence pistte awd bir araçla 2 çekerin denenmesi isteği pek olmamış.otobanda bir 50 den basılır 250 ye kadar birde 100 den,fark belli olur zaten.
Videoya bakarak konuşmak gerekirse sanki Hulk daha ii gibi.Daha kibar bir deneme gecesi ayarlanabilir,geçilen çok şey kaybetmiş olmaz gibi.Modlu m5 f430 geçerse ferro kötü araba olmaz yani;)

khan
29-06-2009, 11:24
kursad cok guzel bir yorum yapmis, bu setuplarda duzde hondanin hizli olmasi lazim normal sartlarda.
4 ceker rollingte dezavantaj kabul edilir, aslinda bundan kurtulmak kolay ama subarucu arkadaslar arabalarini uzmek istemiyorlar, sokersin on akslari iki ceker olur araba cok bir problem yok yani iki cekere cevirmekte ama sadece duzde yurur hale gelir virajini vs kaybeder.

yururken basan subaru gormedim denmis ama biz daha ankaradaki hicbir denemede sifirdan denemedik hicbir arabayla hicbir subaruyu. bence bir arabayi komple gosteren tek sey 0-400 dur, tamam 60-130 mil, 100-200 km de arabanin gucunu belli eder fakat komple olarak arabanin kalitesini gostermez sadece guc ve hafifligini gosterir. misal arabayi cok hafifletir, sanzimani differansiyeli bile hafif kullanirsin 100-200 un iyi cikar ama o hafif malzemeler ile kalkamazsin.
bence en iyi olcu 0-400 metredir ki bilinenenin aksine 4 ceker mustafanin da dedigi gibi dragdada avantaj degildir. tabi TR sartlarinda izmit icin konusmuyorum izmitte araba kaldirmaya bile gerek yok sadece manisa ve konya bu sartlari biraz tamamliyor miniklerin dedigi gibi. izmitti standart tubolu bir gc8 ile gt40 li bir gc8 arasinda maksimum 1-2 boy fark olur aralarindaki yuzlerce beygire ragmen.

bu deneme icinde soyle dusunmek lazim, minikler 100 den basmak istiyor niye iki cekerler sariyorlar ve hafifler, subaruda 60 dan kalkmak istiyor niye cunku sarmiyor,agir ve 4 ceker. simdi subarucu 100 den kalksa iyi adam mi olacakti miniklerin istedigi gibi veya minikler 60 dan kalksa. ikiside avantajli oldugu yeri istiyor normal olarak. biri uzerindeki agirliklari bosa tasimiyor, oburude aktarmayi ancak orada saglayabiliyor.
e simdi sonuc olarak niye oradan buradan basiliyor, bence ya 1 den yururken ya 2 den yururken basilir, subaru 100 den basmak icin 3 ten basacak bence mantiksiz oluyor 3 ten basmak. ha minikler sariyoruz gidemiyoruz diyorlarsa bence o zaman slick takip gitmeliydiler. Ha yine diyorum bu subaru gecer anlamina gelmiyor o setuplarda honda gecer zaten rollingte buyuk ihtimal.

Maxiboost
29-06-2009, 11:43
gaz teli gaz:)

haha baksana gazı tamam teli eksik :D

MiaMi
29-06-2009, 11:53
Minik bi akşam deneme öncesi bana uğrayın slick var bende.

miniks
29-06-2009, 12:18
kursad cok guzel bir yorum yapmis, bu setuplarda duzde hondanin hizli olmasi lazim normal sartlarda.
4 ceker rollingte dezavantaj kabul edilir, aslinda bundan kurtulmak kolay ama subarucu arkadaslar arabalarini uzmek istemiyorlar, sokersin on akslari iki ceker olur araba cok bir problem yok yani iki cekere cevirmekte ama sadece duzde yurur hale gelir virajini vs kaybeder.

yururken basan subaru gormedim denmis ama biz daha ankaradaki hicbir denemede sifirdan denemedik hicbir arabayla hicbir subaruyu. bence bir arabayi komple gosteren tek sey 0-400 dur, tamam 60-130 mil, 100-200 km de arabanin gucunu belli eder fakat komple olarak arabanin kalitesini gostermez sadece guc ve hafifligini gosterir. misal arabayi cok hafifletir, sanzimani differansiyeli bile hafif kullanirsin 100-200 un iyi cikar ama o hafif malzemeler ile kalkamazsin.
bence en iyi olcu 0-400 metredir ki bilinenenin aksine 4 ceker mustafanin da dedigi gibi dragdada avantaj degildir. tabi TR sartlarinda izmit icin konusmuyorum izmitte araba kaldirmaya bile gerek yok sadece manisa ve konya bu sartlari biraz tamamliyor miniklerin dedigi gibi. izmitti standart tubolu bir gc8 ile gt40 li bir gc8 arasinda maksimum 1-2 boy fark olur aralarindaki yuzlerce beygire ragmen.

bu deneme icinde soyle dusunmek lazim, minikler 100 den basmak istiyor niye iki cekerler sariyorlar ve hafifler, subaruda 60 dan kalkmak istiyor niye cunku sarmiyor,agir ve 4 ceker. simdi subarucu 100 den kalksa iyi adam mi olacakti miniklerin istedigi gibi veya minikler 60 dan kalksa. ikiside avantajli oldugu yeri istiyor normal olarak. biri uzerindeki agirliklari bosa tasimiyor, oburude aktarmayi ancak orada saglayabiliyor.
e simdi sonuc olarak niye oradan buradan basiliyor, bence ya 1 den yururken ya 2 den yururken basilir, subaru 100 den basmak icin 3 ten basacak bence mantiksiz oluyor 3 ten basmak. ha minikler sariyoruz gidemiyoruz diyorlarsa bence o zaman slick takip gitmeliydiler. Ha yine diyorum bu subaru gecer anlamina gelmiyor o setuplarda honda gecer zaten rollingte buyuk ihtimal.

100 de subaru 3 te iken merak etme bende 4 te oluyorum bendeki kısayı ne cabuk unuttunuz korhan bey 260 maksimum hız bende

bence 3 ncü vitese 4 ncü vites mantılı 100 kmh de kimsenin kaybı yok

VeNoM_35
29-06-2009, 12:39
2 deneme yapılsa olmazmıydı, ilk 60ta sonrada 100de basılırdı?

emrah type-r
29-06-2009, 12:51
Bnce hulk gecer gıbıme gelıyo vıdeolardan goruldugu gıbı...

_FaRuK_
29-06-2009, 12:53
masallahh mınıks kardesler zaten gecılenlerın cogunun her zaman bır mazaretı vardır yok ben 2 kısydım yok ruzgarıma gırdın fılan aglıyacaksan neden cıkıyorsun buda ayrı bır sey yaa eskıden boyle seyler yoktuu sadece guluyorummm artıkın duydugumda:)

khan
29-06-2009, 13:22
100 de subaru 3 te iken merak etme bende 4 te oluyorum bendeki kısayı ne cabuk unuttunuz korhan bey 260 maksimum hız bende

minik biraderlerim,

kisayi hatirliyorum tabiki, iste bu tip tartismalara yer vermemek icin en iyisi 400 metre konya, akhisar orada zaman cikarmak.

ama benim soylemim de giden araba gider, en kotu once 60 dan denenir sonra 100 den denenir sorun olmaz yani.

biz daha once baya subaruyla denedik zaten benzer surelere sahip k20 yi subarularla ne olur cok net biliyorum.;)

deathofacar
29-06-2009, 14:46

valla ahmet/hilmi böyle bir yorum yapmak istemezdim ama altınızdaki arabayla bence 60-90-100 hiç karıştırmanıza gerek bile yok yani aslında. sonuç kesinlikle değişmez. ben sizin yerinizde olsam nerde isteseler ordan basardım, kimseyi de konuşturmazdım. biraz sararsın geriden gelir yine geçersin. ne olacak sanki.....

Oz`
29-06-2009, 17:00
DBN orda beyler:) dbnnnnn :)
2kişi 2kişi :)

absinth
29-06-2009, 18:13
görünen köy kılavuz istemiyomuş :)maşallah hulka

edo typer
29-06-2009, 18:48
kısılerın arasında dıaloglar onemlı burda cıhana 2de basalım dıorum yok kanka sararsın uzme arabayı 3te basalım dıo;) arada gecmek gecılmek olmadıgı zmn yada gecme gecılme olsa bıle sozlesılen surata kdr basılıcaksa ıstenılen yerde ben basarım emınım hılmıde basar..kı emınımkı 60 260 da subının hılmıye tutunma sansı yok..agırlık aktarma hersey hılmının lehıne aralarında pek bı guc farkıda oldugunu sanmıorum;) 2 aracada tekrardan masallah..

Alper
29-06-2009, 19:50
masallahh mınıks kardesler zaten gecılenlerın cogunun her zaman bır mazaretı vardır yok ben 2 kısydım yok ruzgarıma gırdın fılan aglıyacaksan neden cıkıyorsun buda ayrı bır sey yaa eskıden boyle seyler yoktuu sadece guluyorummm artıkın duydugumda:)

kardes gecılen yokkı mazerette yok bılıyomus gıbı konusuyosun 2 hafta oncede bız bu adamları gectık ama adamların arabası boostcut yapıyomus sımdı bu aglamakmı oluyo oluyosa herkes aglıyo o zaman

fatiii
29-06-2009, 20:42
Niye bu kadar aşagılar tavırda yazdın anlamadım, ha yani senin hp fazlada onun içinmi veriyosun anlamadım ben?:soru::beuj:

benım arabam ha 190 hp olmus ha 180 farketmez,bi iddam yok onu gecerım bunu gecerım diye istersen sanada ayarlarız 1 2 hp;)..yazmıs oraya 70 hp lazım dıye bende kaynagana toplarız aramızda verırız dedım anlamıyacak bısey yok orda..

diğer arkadasta evc yle beygır alıyo verıyo ne gusel ben alamassın yada aksı bısey solemedım Allah daha cok versın..ama sen bence hulku gecmek ıcın bi evc daha tak onuda ac kapa yoksa gerıden gelıp yetısen bı arabayı gecemessın:icon_tup:

TYPERHAKAN
29-06-2009, 22:01
adamlar emek vermiş,para harcamış miniks kardeşimede maşaallah.subaru yada maşaallah .aralarda basit basit konuşan arkadaşlar biraz daha saygılı olsa ortam gerilmese daha iyi olmaz mı?iki arabayıda canlı gördüm ikiside çok güzel rabbim gönlünüze göre versin.

Alper
29-06-2009, 22:28
benım arabam ha 190 hp olmus ha 180 farketmez,bi iddam yok onu gecerım bunu gecerım diye istersen sanada ayarlarız 1 2 hp;)..yazmıs oraya 70 hp lazım dıye bende kaynagana toplarız aramızda verırız dedım anlamıyacak bısey yok orda..

diğer arkadasta evc yle beygır alıyo verıyo ne gusel ben alamassın yada aksı bısey solemedım Allah daha cok versın..ama sen bence hulku gecmek ıcın bi evc daha tak onuda ac kapa yoksa gerıden gelıp yetısen bı arabayı gecemessın:icon_tup:

yok ruhsat fotokopiLerini verdim bankaya
200 Hp kredi istedim
verirlerse benden artanı sana koyarız

KSK-VTEC
29-06-2009, 22:56
Hilmicim ben arabayı sökmemiş olmasaydım sıfırdan otobanda denerdik ama 300 e kadar

M_PROJECT
29-06-2009, 23:00
Hilmicim ben arabayı sökmemiş olmasaydım sıfırdan otobanda denerdik ama 300 e kadar

Ksk turboyken nerdeydiniz demicen dimi :D temmuzda izmirdeyim goruselim :)

STP
29-06-2009, 23:04
onu ancak ben kullanabılırım mustafa TB turboyken nerdeydınız dıye

WhiteKnight
29-06-2009, 23:49
Herkes bisey yazmis, kimse agirliklardan vs bahsetmemis, yok 2 kisi yok tek kisi... hondada 4 kisi olsa ne olur, yarim ton agirlik farki var.

Honda: 1000kg - 500hp (gucunu tam bilmiyorum) kg/hp: 2.0
STI: 1470kg - 580hp: kg/hp: 2.53

Hala ayni klasman diyen var mi?

Iki arabada yakin agirliklarda olursa o zaman, su araba daha basarili denir,

STI Gunluk kullanilabilen, colugunla cocugunla saga sola istedigin yere gidilebilen bir araba, hondayla ayni klasmanda olmadigi cok belli.

Bence STI yarim ton agir olmasina ragmen yine de iyi gitmis.

edo typer
30-06-2009, 00:03
kardes gecılen yokkı mazerette yok bılıyomus gıbı konusuyosun 2 hafta oncede bız bu adamları gectık ama adamların arabası boostcut yapıyomus sımdı bu aglamakmı oluyo oluyosa herkes aglıyo o zaman

60 260 da hılmıyı gecebılır mısınız sızce?

edo typer
30-06-2009, 00:11
Herkes bisey yazmis, kimse agirliklardan vs bahsetmemis, yok 2 kisi yok tek kisi... hondada 4 kisi olsa ne olur, yarim ton agirlik farki var.

STI Gunluk kullanilabilen, colugunla cocugunla saga sola istedigin yere gidilebilen bir araba, hondayla ayni klasmanda olmadigi cok belli.

deneyelım dendıkten sonra klasman ayrımı olmaz.o zmn saga sola gıtmek ıcın mı kullanılıo subarular? hulku gecıcek subılerde mevcut dunyada gecılmıcek arac yok.hılmı bı vıdeo paylasmıs arkadan yetısmıs.ztn herkes demıs senın rakıbın deıl zayıf kalmıs dıe.2 aracada masallah denmıs.uzatmanın manası nedır?
tolga abının coupe ıle cok yakın bı arkımın ewosunu denedık tolga abı aldı basını gıttı.abı 2de de basalım mı dedık ayıpsın dedı 2dede bastık gene aldı basını gıttı hıcte gucumuze gıtmedı masallah dedık cokta eglendık..olay budur bence;)

tool
30-06-2009, 00:12
60 260 da hılmıyı gecebılır mısınız sızce?

ips, evans, fr falan fasa fiso :)

STP
30-06-2009, 00:15
STI da baya kucumsendı he :) bahsedılen araba 650 hp lerde bı setupa sahıp, vıdeoda 1.5 basar bı halde, 2 2.1 de basabılıyor bu arac. bundan sonrakılerde sanırımkı basacaktır

Maxiboost
30-06-2009, 00:15

yarım ton hafif olması civic in mi suçu? çocuğunla sağa sola bir civiclede gidebilirsin miniklerin koltuklarını ve bakalitlerini taktığın zaman basarsın marşına gidersin. Burada bir yarış söz konusu ama ben günlük kullanıyorumda oraya burayada gidiyorum demek bahaneden başka birşey olmaz ha geçersin o zaman dersin günlükte kullanıyorum o ayrı şey. Videodan da açık ve net görüldüğü üzere hulk bariz hızlı. Tüm araçlar aynı kiloda aynı güçte olsa denemenin ne manası var kaldı ki iki araçta 500hp olsa iki araçta 1470 kilo olsa civic gene hızlı olacaktır aktarma kaybındaki avantajı yüzünden ;)

tool
30-06-2009, 00:18
STI da baya kucumsendı he :) bahsedılen araba 650 hp lerde bı setupa sahıp, vıdeoda 1.5 basar bı halde, 2 2.1 de basabılıyor bu arac. bundan sonrakılerde sanırımkı basacaktır

turbosu tamam okadar uretiyor diyelim;
kapak ne alemde, vtek degil o araba oyle verimli olsun...

M_PROJECT
30-06-2009, 00:18
Memleketim kendini sinifa klasmana sokmaya bi seviyoki. Kimse kimsenin dengi degil :) 5 parmaginiz birse oyle yazin.

dragon07
30-06-2009, 00:19
gt35 ise eger üretir :D

STP
30-06-2009, 00:20
turbosu tamam okadar uretiyor diyelim;
kapak ne alemde, vtek degil o araba oyle verimli olsun...

3076 ıle 2 lıtre gc 8 den 507 hp alınıyorsa 2.5 lıtreden daha buyuk turboyla o basınclarda o hp alınır

fatiii
30-06-2009, 00:20
yok ruhsat fotokopiLerini verdim bankaya
200 Hp kredi istedim
verirlerse benden artanı sana koyarız

olmadı bide ben basvuruyum,senden artmaz nasıl olsa :icon_tup:

tool
30-06-2009, 00:21
3076 ıle 2 lıtre gc 8 den 507 hp alınıyorsa 2.5 lıtreden daha buyuk turboyla o basınclarda o hp alınır

kapak ne alemde diyorum sen bana baska arabadan ornek veriyorsun, bak orda vtek demisim verim demisim demi?

STP
30-06-2009, 00:22
kapak ne alemde diyorum sen bana baska arabadan ornek veriyorsun, bak orda vtek demisim verim demisim demi?

kapak gereklı sekılde onurum merak etme

tool
30-06-2009, 00:23
kapak gereklı sekılde onurum merak etme

avcs iptal mi?

STP
30-06-2009, 00:31
arac mk shop dogan usta tarafından hazırlanmıs bır arac, gereklı herseyı yapılmıs durumda.

Schumi
30-06-2009, 00:43
avcs iptal mi?

Özgün AVCS ile oynayarak 600 devir kadar erken spool sağladığını yazmıştı sanırım geçen sene. AVCS üstüne müdahale mevcut ise iptal olmadanda güç alınamazmı. Yada AVCS destekli aftermarket cam yokmu ?

tool
30-06-2009, 00:48
Özgün AVCS ile oynayarak 600 devir kadar erken spool sağladığını yazmıştı sanırım geçen sene. AVCS üstüne müdahale mevcut ise iptal olmadanda güç alınamazmı. Yada AVCS destekli aftermarket cam yokmu ?

yazan usta napmis bilmiyorum acikcasi, spool icin manifold egzantrik bir yigin detay var, dal var yaprak var meyva var;
karisik isler...

miniks
30-06-2009, 01:03

ıstersen sunu da ekleyelım. benım aracım ful stock makına subaru agzına kadar dolu. turbo buyutmekten baska ekstra yapılacak bırsey yok. k20 yıde ful doldurursun kılo yuda 1480 yaparsın sıkıntısız gene yarıs olur

miniks
30-06-2009, 01:06

2 hafta once sen benı gecmedın AC plakalı subaru gectı o da yarım boy vıdeosunu da koyucam tum sanko sanayı bayrampasa merter ızlesın gorsun dıye.
senle ben yanyana ıkı hafta once basmadk ben bastım sen sonra bastın ben boost cut yptım sen yanımdan gectın gıttın. ertesı gunde senın aracının hızlı oldugunu soyledım. gereksız yere konusmaya gere yok.

DaRkNeSs-
30-06-2009, 01:07
valla ahmet/hilmi böyle bir yorum yapmak istemezdim ama altınızdaki arabayla bence 60-90-100 hiç karıştırmanıza gerek bile yok yani aslında. sonuç kesinlikle değişmez. ben sizin yerinizde olsam nerde isteseler ordan basardım, kimseyi de konuşturmazdım. biraz sararsın geriden gelir yine geçersin. ne olacak sanki.....
gerçekten videoda 2 ye tek denemede hhulk 2-3 boy geriden gelip yakaladığına göre keşke 60 dan da deneseydi,videodan göründüğü kadarıyla geri de düşse tutunduğu an farkı kapatıp öne geçebilcek kapasitede :)
videoda rüzgar tüneli falan yok ayrıca :)

bir sonraki denemede aynı setuplar olursa daha iyi bi deneme olabilir,ama subarunun açacak boost u var anlaşılan.. aynı setuplarla bi daha denensin bence 60 dan da olsa denensin,gene de hulk geçecek gibi :)

miniks
30-06-2009, 01:08
beyaz subaruda satılmıs ama gene de yazayım tekrar denemek ıstıyorum. noslu nossuz nasıl ısterse oyle gelsın.

oxygen
30-06-2009, 01:17
Aga arabanızdan çok hırsınızı takdir ediyorum.bide aklıma birşey takılmıştı bu arabayı benden iyi kimse yürütemez yazmıştın videoyu baya izledim herseferinde viteslerine dikkat ettim çok iyi viteslerin çok güzel yürütüyosun..

WhiteKnight
30-06-2009, 08:16
yarım ton hafif olması civic in mi suçu? çocuğunla sağa sola bir civiclede gidebilirsin miniklerin koltuklarını ve bakalitlerini taktığın zaman basarsın marşına gidersin. Burada bir yarış söz konusu ama ben günlük kullanıyorumda oraya burayada gidiyorum demek bahaneden başka birşey olmaz ha geçersin o zaman dersin günlükte kullanıyorum o ayrı şey. Videodan da açık ve net görüldüğü üzere hulk bariz hızlı. Tüm araçlar aynı kiloda aynı güçte olsa denemenin ne manası var kaldı ki iki araçta 500hp olsa iki araçta 1470 kilo olsa civic gene hızlı olacaktır aktarma kaybındaki avantajı yüzünden ;)

Civic'in hafif olmasi onun sucu mu yazdim ben?

Sadece farkli kulvarlarin arabalari olmalarina ragmen STI yine de iyi gitmis dedim.

Koltuklari vs sokulmus Civic'le ben coluk cocuk bi yere gitmem sen gidersen o ayri tabi :)

WhiteKnight
30-06-2009, 08:20
ıstersen sunu da ekleyelım. benım aracım ful stock makına subaru agzına kadar dolu. turbo buyutmekten baska ekstra yapılacak bırsey yok. k20 yıde ful doldurursun kılo yuda 1480 yaparsın sıkıntısız gene yarıs olur

Stock veya yapili makina, sonucta kg/hp ye geliyor olay kabaca.

Ben onu soylemek istedim, bazi arkadaslar konuyu baska yerlere cekmeye calisiyor, dediklerimi anlamamazliktan gelmeye calisiyorlar.

tool
30-06-2009, 08:22
Stock veya yapili makina, sonucta kg/hp ye geliyor olay kabaca.

Ben onu soylemek istedim, bazi arkadaslar konuyu baska yerlere cekmeye calisiyor, dediklerimi anlamamazliktan gelmeye calisiyorlar.

kg/hp ile gidilcekse video cekmeninde manasi yok hersey hesap makinesinden devam etsin. 10 sene once sanziman acicagimiz zaman burdan test yapiyoduk mesela :)

http://www.cartestsoftware.com/cartest4.5/index.html

WhiteKnight
30-06-2009, 08:29
kg/hp ile gidilcekse video cekmeninde manasi yok hersey hesap makinesinden devam etsin. 10 sene once sanziman acicagimiz zaman burdan test yapiyoduk mesela :)

http://www.cartestsoftware.com/cartest4.5/index.html

Bak yine anlamiyosun, bence maksat birbirlerine daha yakin araclari denemektir, bunu soylemeye calisiyorum ama nedense laf yetistiricem diye dusunmeden atliyosun.

tool
30-06-2009, 08:43
Bak yine anlamiyosun, bence maksat birbirlerine daha yakin araclari denemektir, bunu soylemeye calisiyorum ama nedense laf yetistiricem diye dusunmeden atliyosun.

belkide yanlis yerden bakiyorsundur?
sahin benle denemek isterse benim sinifimda degilsin 2litre tempran varsa gelmi diyim ben simdi?

kisilerin karislastirmasi onemli, bide bazen dbn onemli :)

sen dersenki ben hafif arabayla denemem, 3te basmam falan:
onlar kendi tasarrufunuz ;)

ice
30-06-2009, 09:04
2 hafta once sen benı gecmedın AC plakalı subaru gectı o da yarım boy vıdeosunu da koyucam tum sanko sanayı bayrampasa merter ızlesın gorsun dıye.
senle ben yanyana ıkı hafta once basmadk ben bastım sen sonra bastın ben boost cut yptım sen yanımdan gectın gıttın. ertesı gunde senın aracının hızlı oldugunu soyledım. gereksız yere konusmaya gere yok.

Beyaz gc8 denemede kaç bar sen kaç bar basıyordun?Çünki beyaz gc8"le setuplarımız aynı sen videolarda bizden hızlı görünüyorsun yada ben yanılıyorum...
+
2.5 Sti yazılanlara göre bizden daha güçlü sana nasıl geçildi o zaman ?

WhiteKnight
30-06-2009, 09:08
belkide yanlis yerden bakiyorsundur?
sahin benle denemek isterse benim sinifimda degilsin 2litre tempran varsa gelmi diyim ben simdi?

kisilerin karislastirmasi onemli, bide bazen dbn onemli :)

sen dersenki ben hafif arabayla denemem, 3te basmam falan:
onlar kendi tasarrufunuz ;)

Yanlis yerden bakicak bisey yok herkesin dogrusu kendine, senin dogrularin seni baglar.. ben kendi yorumumu yaptim, herkes kendi yorumunu yaziyor, ne de olsa forum burasi.

mertacar
30-06-2009, 09:32
her iki aracada tebrikler güzel gitmişler. subaru baya güzel gitmiş 4 çeker olması ve hulk ın turbosundan kucuk turbosu olmasını unutmayın..

miniks
30-06-2009, 09:38
Beyaz gc8 denemede kaç bar sen kaç bar basıyordun?Çünki beyaz gc8"le setuplarımız aynı sen videolarda bizden hızlı görünüyorsun yada ben yanılıyorum...
+
2.5 Sti yazılanlara göre bizden daha güçlü sana nasıl geçildi o zaman ?

ozaman ben 0.68 basıyordum. onun ıstedıgı yerde bastık gene ama ozaman sarmıyordum. 2-3-4-5 yarım boy ben one cıkıodum 6 da o benım yarım boy onume cıktı. yarım boy gectı. ozaman arabamın ılk gunlerı ıdı. subaru 2.0 bar basıyordu ben 0.68. nos basmadım demıstı ısmaıl bende tamam oyle dıosan oyledır dedım. sonra nos u nu doldur gel dedım bır daha denemem dedı.

ice
30-06-2009, 10:40
ozaman ben 0.68 basıyordum. onun ıstedıgı yerde bastık gene ama ozaman sarmıyordum. 2-3-4-5 yarım boy ben one cıkıodum 6 da o benım yarım boy onume cıktı. yarım boy gectı. ozaman arabamın ılk gunlerı ıdı. subaru 2.0 bar basıyordu ben 0.68. nos basmadım demıstı ısmaıl bende tamam oyle dıosan oyledır dedım. sonra nos u nu doldur gel dedım bır daha denemem dedı.

Eyvallah fikir olacaksa ben su an 2.0 bar basıyorum ve denemek istersen müsait bir zamanımız da istediğin vites ve hızda deneyebiliriz.Koyduğun videolara göre geçeceğin aşikar...Neden o kadar para zaman emek vs harcıyoruz herşey hobi zevk geçsek ne olacak geçilsek ne olacak :icon_tup:

miniks
30-06-2009, 11:05
benım ıcınde aynısı gecerlı. atmosferıkken asırı belemelı araclarla yurudum hıcte sıkıntısız gecıldıgım vıdeoları kendım koydum. ama ısın ıcınde atıp tutma olmıcak herseyın dogrusu olucak. ne zaman ıstersen gelırım baskan sıkıntı yok. herzzaman deneyelım.

ice
30-06-2009, 11:12
benım ıcınde aynısı gecerlı. atmosferıkken asırı belemelı araclarla yurudum hıcte sıkıntısız gecıldıgım vıdeoları kendım koydum. ama ısın ıcınde atıp tutma olmıcak herseyın dogrusu olucak. ne zaman ıstersen gelırım baskan sıkıntı yok. herzzaman deneyelım.

Eyvallah :icon_tup:

Maxiboost
30-06-2009, 13:44
yarım ton hafif olması civic in mi suçu? çocuğunla sağa sola bir civiclede gidebilirsin miniklerin koltuklarını ve bakalitlerini taktığın zaman basarsın marşına gidersin. Tüm araçlar aynı kiloda aynı güçte olsa denemenin ne manası var kaldı ki iki araçta 500hp olsa iki araçta 1470 kilo olsa civic gene hızlı olacaktır aktarma kaybındaki avantajı yüzünden ;)

Civic'in hafif olmasi onun sucu mu yazdim ben?

Sadece farkli kulvarlarin arabalari olmalarina ragmen STI yine de iyi gitmis dedim.

Koltuklari vs sokulmus Civic'le ben coluk cocuk bi yere gitmem sen gidersen o ayri tabi :)

aynı kulvarı mı var? bir birinden hızlı gitmeye çalışan 2 aracın konusundayız şuan. Alırken hangisi avantajlı onu tartışmıyoruz ki? Neye dayanarak subarunun gene iyi gittiği kanısına vardın?

alp1903
30-06-2009, 14:26

Lütfen, bişi doldurmam gerekiyo mu?:D

Ahmet_28
30-06-2009, 22:14
hulk da geçebilir mami'de.ama her zaman mami ile sohbetimiz olur daha bir kere duymadım şunu şöyle geçtim bunu böyle geçtim dediğini.herhangi bir siteye,foruma girip ne konu açar ne video koyar.tam tersi yürüyen güzel araçları hayranlıkla anlatır ne kadar iyi yürüdüğünü,adamın arabasının maşallahı var der.

öyle param var böyle param var şunu yaparım bunu yaparımla olmaz bu işler.allah dünya üzerinden bir kulunu seçipte bi ona para vermemiş para kimde var kimde yok belli olmaz.herkesin parası kendine bu muhabbetleri misket oynayan çocuklar yapıyor

WhiteKnight
30-06-2009, 22:25
aynı kulvarı mı var? bir birinden hızlı gitmeye çalışan 2 aracın konusundayız şuan. Alırken hangisi avantajlı onu tartışmıyoruz ki? Neye dayanarak subarunun gene iyi gittiği kanısına vardın?

Hasan sen misin??

Göki,ZD
30-06-2009, 22:30
Hasan sen misin??

yok o bertan herkes hasan sanıyor bu adamı:)
hasan'ın nick _STI_ olması gerekiyor

M_PROJECT
30-06-2009, 22:39
Vatandas bertan :D

|STI|
01-07-2009, 00:26
Hasan sen misin??

Hasan benim :)

deathofacar
01-07-2009, 01:29
Lütfen, bişi doldurmam gerekiyo mu?:D

:):):):):):):):):)D:D:D:D:D:p:p:p:p:p

WhiteKnight
01-07-2009, 02:15
Bertan sen beni tanimadin,

Emre ben, STI konusunda tartismiyalim istersen :)

STP
01-07-2009, 02:17

kım oldugun anlasıldı :) STI ıcın tebrıkler ;)

Maxiboost
01-07-2009, 02:57

ehue sti konusunda tartismiyorum zaten, subarunun gucu bilinmedigi icin oyle yazdim misal 650hp ise sti civic 550 ile ve bu sekilde yaklasiyorsa bence iyi gitmemistir. Bunun icin yazdim o yaziyi. Acikcasi gucunu bilmiyorsundur diye oyle yazdim sanirim biliniyor :D

miniks
01-07-2009, 08:41
hulk da geçebilir mami'de.ama her zaman mami ile sohbetimiz olur daha bir kere duymadım şunu şöyle geçtim bunu böyle geçtim dediğini.herhangi bir siteye,foruma girip ne konu açar ne video koyar.tam tersi yürüyen güzel araçları hayranlıkla anlatır ne kadar iyi yürüdüğünü,adamın arabasının maşallahı var der.

öyle param var böyle param var şunu yaparım bunu yaparımla olmaz bu işler.allah dünya üzerinden bir kulunu seçipte bi ona para vermemiş para kimde var kimde yok belli olmaz.herkesin parası kendine bu muhabbetleri misket oynayan çocuklar yapıyor

Çok boş konuşmuşsun birader yazdıgımı bir daha oku

ben Allahıma şükrediyorum ve 4 x 4 araba yapmaya da ihtiyac duymuyorum cünkü aynı kulvarda degiliz ben daha hızlıyım

saygılar

yaşar
01-07-2009, 11:02
En kısa zamanda video istiyoruz o zaman

Şöyle caf caflısından ...

miniks
01-07-2009, 15:54
Arkadaşlar muharrem ile konuştuk aracını bugun dynoya cıkartmış aracı 502 hp cıkmış paşaoglunda
kendisi arabasına ufak tefek şeyler yapmış biraz basınc acmış

bu akşam kendisine bir mangal yakıcam yemekten sonrada cıkıp tekrar denicez

konumuz tatlıya baglanmıştır aradaki gerginlik tamamen 3 ncü şahısların sölenenleri abartmasından kaynaklanmaktadır

konu istenirse silinebilinir

bu akşam video cekilirse konulur

yaşar
01-07-2009, 16:00
Arkadaşlar muharrem ile konuştuk aracını bugun dynoya cıkartmış aracı 502 hp cıkmış paşaoglunda

konumuz tatlıya baglanmıştır aradaki gerginlik tamamen 3 ncü şahısların sölenenleri abartmasından kaynaklanmaktadır

:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

Böyle olması gerekiyordu;)

Sevindim açıkcası.

Bütün roll muhabbetleri böyledir kendilerine macera arayan 3 4 5 kişi ortamı gerer

sonra kenara oturur çekirdeğini çıtlatır ...

edo typer
01-07-2009, 23:04

:icon_tup: kazasız belasız..cok sewındım tatlıya baglanmasına:icon_tup:

Ahmet_28
02-07-2009, 00:02
Çok boş konuşmuşsun birader yazdıgımı bir daha oku

ben Allahıma şükrediyorum ve 4 x 4 araba yapmaya da ihtiyac duymuyorum cünkü aynı kulvarda degiliz ben daha hızlıyım

saygılar

aslında boş konuşmadım para muhabbeti bence yakışık almamış düşüncemi söyledim.

arabana lafımız yok videosunuda izledim maşallahı var,allah kaza bela vermesin...

bizdende saygılarla...

SaBRi
02-07-2009, 00:20
sesler geliyodu yakında videoda gelir

miniks
02-07-2009, 00:53
güsel deneme oldu iki aracta cok güsel gitti ikisine de kocaman maşallah çok keyif aldım vallahi

levent
02-07-2009, 00:56
video bekliyoruz :)

douu
02-07-2009, 01:05
maşallaaaaaahhhhhhhhh ... deldi de geçti gibi bi tabir yakışır yaa :D:D

edo typer
02-07-2009, 01:12

tbıyesızlık yapma.adamlar olayı tatlıya baglamıs..saksakcılık yapıp ortalıgı kzıstırma.sızın gıbıler yuzunden artık vıdeo fln yayınlayaan kalmadı

miniks
02-07-2009, 01:15

yukarda yaszdıgımı okumadın heralde arkadasım. mesajlnı edıtlersen sevınırım.

FUA
02-07-2009, 01:23
arkadaslar forumda cok yazi yazmiyorum ama cok iyi takip ediyorum ve gercekten cok yararlı konular var olay ne guzel tatliya baglanmis ortami tekrar germenin alemi yok...iki arabanında masallahi var videolarida sabırsızlıkla beklioruz:)

Tuner
02-07-2009, 01:43

o kadar konu yazıldı çizildi hala birşey anlayamadınmı :soru:

BlackEmperor
02-07-2009, 01:51
güsel deneme oldu iki aracta cok güsel gitti ikisine de kocaman maşallah çok keyif aldım vallahi

noldu peki ? video var mı

M_PROJECT
02-07-2009, 01:58

bu cocukta var bi anormallik , adana konularinda da boleydi , ver gazi :D

Tugral
02-07-2009, 07:50
hadi video bekliyoruz haala

gkhunk
02-07-2009, 07:56
yakında bi organizasyon olsa da yüklü araçları pistte görmek isterdim. araçlara diyecek lafım yok :)

onursoytam
02-07-2009, 08:00
maşallah her iki aracada...

Serhat Y.
02-07-2009, 08:15
sonuç neden yazılmıyor anlamış değilim??

Tugral
02-07-2009, 08:23
sonuç bellide video görmek istiyoruz

AvcI
02-07-2009, 09:10
bu cocukta var bi anormallik , adana konularinda da boleydi , ver gazi :D

ban çok güzel yakışır, açar elemanı.

ice
02-07-2009, 10:41
Davet için teşekkürler miniks"ler ama debriyajım daha gelmedi onu bekliyorum.Debriyajı taktıktan sonra görüşürüz insallah.Hoş akşam iyiyki gelmemişim benzin pompam bozuldu yolda kaldım :)
Video"yu görmek isterim açıkçası sonuç ne oldu diye...

miniks
02-07-2009, 10:50
rica ederim sana özelden telimi atıyorum sende bana yollarsan araya kimseyi sokmayız :)
her işte bir hayır vardır
acelemiz yok inşallah daha cok cıkar deneme yaparız

ice
02-07-2009, 10:52
rica ederim sana özelden telimi atıyorum sende bana yollarsan araya kimseyi sokmayız :)
her işte bir hayır vardır
acelemiz yok inşallah daha cok cıkar deneme yaparız

Eyvallah telefonumu yolluyorum özelden...

yaşar
02-07-2009, 17:49
sonuç bellide video görmek istiyoruz

Belli ise yazarmısın ?

tool
02-07-2009, 18:29
Davet için teşekkürler miniks"ler ama debriyajım daha gelmedi onu bekliyorum.Debriyajı taktıktan sonra görüşürüz insallah.Hoş akşam iyiyki gelmemişim benzin pompam bozuldu yolda kaldım :)
Video"yu görmek isterim açıkçası sonuç ne oldu diye...

pompa icin saglam bisey onericem,
acelen yoksa bekle konusalim peynircim ;)

ice
02-07-2009, 19:47
pompa icin saglam bisey onericem,
acelen yoksa bekle konusalim peynircim ;)

Walbro taktım ama sen gene öner kardeşim

senna
02-07-2009, 19:51
Walbro taktım ama sen gene öner kardeşim

sök onu bence daha iyi birşey tak güvenmiyorum hiç walbroya mazallah fakire falan kalır kırarsın sorun yaşamayanlar var ama sorun yaşayanda çok o pompalarla tool doğru pompoayı önerecektir

XoR
02-07-2009, 20:28
Doğru Pompa için bende bi Pm alabilirmiyim merak ettim

VeNoM_35
02-07-2009, 20:44
ne gizliymiş adı yazılmıyo:p maşallah hulka..

dragon07
02-07-2009, 20:45
bosch tan şaşmıcan hacım.popa önemli :D

khan
02-07-2009, 22:06
yillardir walbrodan dolayi kirilan hic araba gormedim, walbro bozulursa direk durur. hatta topu topu gordugum bozulan walbro da 100 tane de 2 tane falan. bende cok boschlara cok guvenmem, tek bosch hic kullanmam, bosch u hep walbro ile kullanirim cunku bosch 040 044 bozulacagi zaman once flow kaybeder, walbro gibi direk durmaz;)

eger walbro yetmiyecek bir araba ise dual walbro, yaris arabasi ise aeromotive kullanirim sadece.

senna
02-07-2009, 23:09
yillardir walbrodan dolayi kirilan hic araba gormedim, walbro bozulursa direk durur. hatta topu topu gordugum bozulan walbro da 100 tane de 2 tane falan. bende cok boschlara cok guvenmem, tek bosch hic kullanmam, bosch u hep walbro ile kullanirim cunku bosch 040 044 bozulacagi zaman once flow kaybeder, walbro gibi direk durmaz;)

eger walbro yetmiyecek bir araba ise dual walbro, yaris arabasi ise aeromotive kullanirim sadece.

işte durmasıde kötü bence flow kaybetmesi Korhan çift kullandığnı düşün mesela walbroyu Allah korusun basarken falan yapsa ciddi sonuçlar açar kanımca walbro sorunlu çıkıyor arada oda sinir bozuyor bana göre çok güvenemedim açıkçası:) bosch 044ü daha önce duymamıştım ama sen diyorsan doğrudur oda ilginç pompa rodajı vs var 20 saat 5 bar ve altı çalışacakmış vs vs:) bence güzel pompa

deathofacar
02-07-2009, 23:25
ya varya bi pompaya rodaj yok tu o da hayırlı olsun...

edo typer
02-07-2009, 23:28
bosch 044 ve aeromotive cok ıı pompalar fakat bellı guclere kdr gereksız kalabılır. lean protectıon sız arac kalmasın:D benım pompam suan yetmıo mesela 5 yapınca safe moda gırıyo arac rahatım yanı:D

edo typer
02-07-2009, 23:30
ya varya bi pompaya rodaj yok tu o da hayırlı olsun...

abı bu pompa rodajı sehır ıcımı yapılır sehırdısı mı:D:p

yasin306GTI
03-07-2009, 00:00
çiçek çiçek...

Serhat Y.
03-07-2009, 00:09
ne pompaymış yaa konunun önune çıktı yani. nedir arkadaşlar sonuç neden bu kadar kasvetli bi durum yarattınız.
ben olaydan şööle bi sonuç çıkardım belkide yanılıyorumdur. bu hepimizin başına gelmiştir belkide. hulk açısından düşünüyorum.
denemeler yapılmıştır ve hulk kazanmıştır fakat sonucu karşı tarafın açıklamasını bekliyordur centilmenlik gereği fakat henüz bi açıklama gelmemiştir. uzarda uzaaar.
bumudur yani yoksa benmi yanlış düşünüyorum??

miniks
03-07-2009, 00:31
O gece kimin gectiginin benim açımdan bir önemi yok dostluk kazandı diyelim illede kim önde diye merak ediyorsanız Hulk öndeydi fakat aradaki fark çok abartı bir fark degildi

subarunun daha gideri var 0.4 bar kadar daha
Hulk son haddinde degil ama biraz daha acsak sadece bir iki kere sıkarız bu şekilde sürekli kullanamayız bir zarar veririz sonuçta stock motor bir yere kadar

tekrar iki aracada maşallah diyelim

kurtbil
03-07-2009, 00:47
O gece kimin gectiginin benim açımdan bir önemi yok dostluk kazandı diyelim illede kim önde diye merak ediyorsanız Hulk öndeydi fakat aradaki fark çok abartı bir fark degildi

subarunun daha gideri var 0.4 bar kadar daha
Hulk son haddinde degil ama biraz daha acsak sadece bir iki kere sıkarız bu şekilde sürekli kullanamayız bir zarar veririz sonuçta stock motor bir yere kadar

tekrar iki aracada maşallah diyelim

Guzel acıklama olmus :icon_tup:

tool
03-07-2009, 07:21
sök onu bence daha iyi birşey tak güvenmiyorum hiç walbroya mazallah fakire falan kalır kırarsın sorun yaşamayanlar var ama sorun yaşayanda çok o pompalarla tool doğru pompoayı önerecektir

benimkinin pozisyonu farkli :D

gurcell
03-07-2009, 07:59
benimkinin pozisyonu farkli :D

Nasıl farklı? Ters yöne mi bakıyor pompan pastacım? :D:D

Şaka bir yana bende in-tank 400 lph Sard var , memnunum, gt30'lu 2 litre makineyi rahat besliyor.

Oz`
16-07-2009, 20:11
wELDON cuyuz :) kralna gider susarsa anlarsın :) uyhauhauhauhauhauha sorun yok kullanıorus hep 116 130 96 100 oktan hepsinde çalışıyor :) tecrubeyle sabittti hatta yatağımın altında 1 adet taze var :)

miniks
16-07-2009, 20:26
wELDON cuyuz :) kralna gider susarsa anlarsın :) uyhauhauhauhauhauha sorun yok kullanıorus hep 116 130 96 100 oktan hepsinde çalışıyor :) tecrubeyle sabittti hatta yatağımın altında 1 adet taze var :)

çok gürültülü günlük araca nasıl takıcaksın onu

utkuselamoglu
17-07-2009, 00:13
twin walbro takalım ,:=))) hulk çok hızlı subaru çok yavaş:) dicem olmuyucak şöle bi soruyum neden yan yana değil bu araçlar:)

sulhi
17-07-2009, 00:19
inanın eski arabamı geri almak istemıorum yoksa böle konulara derinden son verebilirim ki hepiniz cok iyi biliyosunuz bi sti kac kılo biri kac kılo bi honda bu kadar büyütmeyin lutfen benım anlatmak istediğim budur..ben hırsını yenmiş bi insan olarak yenıden aynı seylere takılmak istemıorum büyütmeyin lütfen....

ice
17-07-2009, 09:53

Konuyu kaçırmısım biraz :)

Neden söküp atayım gayet memnunum hiç bir sorun cıkarmadı bugüne kadar :icon_tup:

ice
17-07-2009, 09:54

+ 111111111

Ne arabalar gördüm walbroyla besleniyor :)

ice
17-07-2009, 09:56
Bu arada hulk tebrikler

coolvtec
17-07-2009, 12:17
konuyu yeni gördüm, maşallah çok iyi hulk, söyleyecek laf yok. KİLO farkı olayına ise Kesinlekle katılmıyorum. Motor ile araç deniyor, motor ile otomobil arasındaki kilo farkı ne kadardır acaba?!

ahmetuygur
17-07-2009, 12:47
ya bu rollingcileri tanıdıklarımı sükecem yakında olm bi rahat uyku uytumuosunuz yaa :D

Kemal_H
17-07-2009, 13:18
maşallah
HULK yine yürümemiş koşmuş çoşmuş 41 kere maşallah

miniks
17-07-2009, 13:19
inanın eski arabamı geri almak istemıorum yoksa böle konulara derinden son verebilirim ki hepiniz cok iyi biliyosunuz bi sti kac kılo biri kac kılo bi honda bu kadar büyütmeyin lutfen benım anlatmak istediğim budur..ben hırsını yenmiş bi insan olarak yenıden aynı seylere takılmak istemıorum büyütmeyin lütfen....

bak sımdı bazı seyler vardır yazılmaz. ozaman yazayım. aracın arka kısmı komple sokulu pandızotu ve spoıler dahıl o sekılde denedık. denedıgımız aracta 3240 turbo var 1.8 basıyor ve 2.5 lıtre.

benım aracımda 2.0 sotck makına 1 bar basıyo.

Sulhı senın aracın ıle 0.6 bar avans kısık denedım benı yarım boy anca gectı. ıstersen cok bos konusma. bunuın subarusu evo su hondası yok. ıyı yapılan arac herzaman yurur bu kadar basıt.

o yuzden bu kac kılo su kac kılo yok hondayı buyutmeyın falan yazma. eskı arabanı gerı al noktayı koy bence boyle konulara da son ver kanka.

BoraRS
17-07-2009, 15:10
....bunuın subarusu evo su hondası yok. ıyı yapılan arac herzaman yurur bu kadar basıt...

İşte önemli olan da bu. Sana sonuna kadar katılıyorum dostum :icon_tup:

Ahmet_28
17-07-2009, 21:52
her iki lafının biri boş konuşma .sen ne kadar dolu konuşuyon böyle ya senden gerisi boş konuşuyor

miniks
17-07-2009, 23:58
her iki lafının biri boş konuşma .sen ne kadar dolu konuşuyon böyle ya senden gerisi boş konuşuyor

senin aracın nedir

saöma yazılırsa boş konuşma oluyor bende öle yazıyorum zorunamı gitti

sen kendi aracını getir deneyelim kocum

Ahmet_28
18-07-2009, 10:56
senin aracın nedir

saöma yazılırsa boş konuşma oluyor bende öle yazıyorum zorunamı gitti

sen kendi aracını getir deneyelim kocum

akıllı ol benim canımı sıkma ne ayaksın koçum felan .klavye başında atıp tutma,kurbaya benzeyen kıçı kırık bi hondan var altı üstü ne bu havalar.senin karşında çocuk yok konuşurken karşındaki kimdir kaç yaşındadır bunları bilmeden abuk subuk yazılar yazma terbiyesizlik yapma

serhat306
18-07-2009, 11:32
mınıkler nerde kavga orda bu forumda bunu gordum...

Ahmet_28
18-07-2009, 11:36

napsın adamlar başka işleri yokki araba ile ilgili işleri paşaoğlunda yaptırıyorlar kendileri anlamıyor adam anahtar tutmayı bilmiyor napsın geriyede böyle forumlarda atıp tutmak kalıyor işte

sinan-s
18-07-2009, 11:38
napsın adamlar başka işleri yokki araba ile ilgili işleri paşaoğlunda yaptırıyorlar kendileri anlamıyor adam anahtar tutmayı bilmiyor napsın geriyede böyle forumlarda atıp tutmak kalıyor işte

++++++++ katılıyom..

miniks
18-07-2009, 11:41
akıllı ol benim canımı sıkma ne ayaksın koçum felan .klavye başında atıp tutma,kurbaya benzeyen kıçı kırık bi hondan var altı üstü ne bu havalar.senin karşında çocuk yok konuşurken karşındaki kimdir kaç yaşındadır bunları bilmeden abuk subuk yazılar yazma terbiyesizlik yapma

Ahmet kocum, arabanı al gel, başkasının arabasınıda alıp gelebılırsın su kıçı kırık kurbaya benzeyen arabamla deneyın hadı, .... yemıyosa motor al gel motorla deneyelım...

BMK TypeR
18-07-2009, 11:44
++++++++ katılıyom..

adam motor tamırcısı degıl, savaşta yapıyo tabı, sız ... evde mı yapıyosunuz yoksa evın bahcesınde agactan meyvemı topluyosunuz:)

Ahmet_28
18-07-2009, 11:45
seni bir daha uyarmıyacağım koçum diye hitap etme.arabanın orasını burasını söküyon hafiflesin diye.sen kendi yerine hafif bi jokey bul araba hafifler zaten rahat ol.tekrar söylüyorum sana konuştuğun kelimeleri iyi seç akıllı ol klavye başında yazmaya benzemez bu işler terbiyesiz adam

_muhaRRem
18-07-2009, 11:46

konuyla biraz alakasız ama bir soru sormak istiyorum.. kendi evinin garajında veya bir başka yerde ben bu güne kadar turbo takan veya egzantrik takan hiç görmedim. ( anca filtre v.s o tarz şeyler takanlar gördüm kendi garajlarında )

Ahmet_28
adam motor tamırcısı degıl, savaşta yapıyo tabı, sız ... evde mı yapıyosunuz yoksa evın bahcesınde agactan meyvemı topluyosunuz:)

niye herkese kendi yapıyormuş gibi lanse ediyor ama ne iş?

BMK TypeR
seni bir daha uyarmıyacağım koçum diye hitap etme.arabanın orasını burasını söküyon hafiflesin diye.sen kendi yerine hafif bi jokey bul araba hafifler zaten rahat ol.tekrar söylüyorum sana konuştuğun kelimeleri iyi seç akıllı ol klavye başında yazmaya benzemez bu işler terbiyesiz adam

sen cok mu terbıyelısın b.. atıyosun adamlara sen kımsın merak ettım sımdı.

Ahmet_28
18-07-2009, 11:47
konuyla biraz alakasız ama bir soru sormak istiyorum.. kendi evinin garajında veya bir başka yerde ben bu güne kadar turbo takan veya egzantrik takan hiç görmedim. ( anca filtre v.s o tarz şeyler takanlar gördüm kendi garajlarında )

adamın dükkanı var dikkatini çekerim

serhat306
18-07-2009, 11:48

forumda arkadaslar var bı arkadas tıgrasına neler yaptı arastır bulursun evının altındakı garajda ayrıca alet oldukdan sonra her yerde calısabılır ne garajlar var ev altlarında...

SekoLive
18-07-2009, 11:48
bunlar hoş muhabbet deil hiç birinize yakışmıyo oran buran yiyosa gel şöyle böyle yapalım demek cidden hoş deil büyüğümsünüz yakıştıramıyorum hiç birinize yok yere boş yere tanıdıgınız tanımadıgınız insanları birbirinize düşman etmeyin...
Yakında deniz otobüsleriyle denemeye çalışan insanlar yaratıcaksınız ortalıkda gezicekler...

BMK TypeR
18-07-2009, 11:49
niye herkese kendi yapıyormuş gibi lanse ediyor ama ne iş?

araba kendının ve kendı secıyo savas typer motoru koy su turboyu yap demedı dımı? adam aldı malzemelrı taktırdı stok motor bıde bı araca turbo koyunca ne oluyo onu anlamadım cok zor bısye mı? kendı projesı tabı. ne alaka adamın aracı stok bılmıyosan bıl dıye yazdım.. sen ustaysan ozaman sana taktıralım turbo kıtlerını

_muhaRRem

tamamda dükkanda motor ustası v.s ustalar yok..bildiğim kadarıyla performans parçaları v.s satıyor. ve bu tip yerler sadece satış yapar montajla kimes uraşmaz.

Ahmet_28
sen cok mu terbıyelısın b.. atıyosun adamlara sen kımsın merak ettım sımdı.

arkadaşım yazdıklarımı dikkatli oku biz kimseye terbiyesizlik yapmıyoruz.çoluk çocuk sahibi adamız kelimelerimizi seçerek konuşuyoruz öyle önüne gelene boş konuşma demiyoruz.bi turbo civic sahibi o değil neden bu kadar kasılıyor herkese gider yapıyor onu anlamıyorum ben

BMK TypeR
18-07-2009, 11:52
arkadaşım yazdıklarımı dikkatli oku biz kimseye terbiyesizlik yapmıyoruz.çoluk çocuk sahibi adamız kelimelerimizi seçerek konuşuyoruz öyle önüne gelene boş konuşma demiyoruz.bi turbo civic sahibi o değil neden bu kadar kasılıyor herkese gider yapıyor onu anlamıyorum ben

adam gıder yapar arac sahıbıne yapar telde konusurlar, bıseylerı bılmeden burda yorum yapmayın, herkezın arabası kendıne guzel herkezde coluk cocuk var kaldırımıyosan yazıda yazma burda sen kendı yazılarına bı bak neler yazmısın sen kımsın arabasına kurbaga dıyosun!!!, ben sana sahsına kurbaga desem hosuna gıder mı? evlı adamsın..

Ahmet_28
18-07-2009, 11:52
bunlar hoş muhabbet deil hiç birinize yakışmıyo oran buran yiyosa gel şöyle böyle yapalım demek cidden hoş deil büyüğümsünüz yakıştıramıyorum hiç birinize yok yere boş yere tanıdıgınız tanımadıgınız insanları birbirinize düşman etmeyin...
Yakında deniz otobüsleriyle denemeye çalışan insanlar yaratıcaksınız ortalıkda gezicekler...

benimde anlatmak istediğim bu.yok onu geçerim yok bunu geçerim yiyorsa gel koçum felan v.s ayıp kardeşim çocukmusun sen muhabbetlere bak.gazcı adam çıkar gazlar stresini atar.ama maslağın ara sokaklarında değil

Ahmet_28
18-07-2009, 11:54
adam gıder yapar arac sahıbıne yapar telde konusurlar, bıseylerı bılmeden burda yorum yapmayın, herkezın arabası kendıne guzel herkezde coluk cocuk var kaldırımıyosan yazıda yazma burda sen kendı yazılarına bı bak neler yazmısın sen kımsın arabasına kurbaga dıyosun!!!, ben sana sahsına kurbaga desem hosuna gıder mı? evlı adamsın..

bak güzel kardeşim o adamın yazdığı kelimelere bi bak önce.koçum yok yiyorsa gel felan.sana bu laflar söylenirse sen oturup susacakmısın?

miniks
18-07-2009, 11:55
uzatmaya gerek yok kurbaga hazır maslak ara sokakta degıl heryerde denerız...

BMK TypeR
18-07-2009, 11:56
bak güzel kardeşim o adamın yazdığı kelimelere bi bak önce.koçum yok yiyorsa gel felan.sana bu laflar söylenirse sen oturup susacakmısın?

Pekı sende oyle yazdın mı farkın kalır mı ondan.

Ahmet_28
18-07-2009, 11:57
uzatmaya gerek yok kurbaga hazır maslak ara sokakta degıl heryerde denerız...

bencede uzatmaya gerek yok.kelimelerini seç yeter.

denemeye gelince beyaz subaru ac ile denerdik ama ismail abi ben bi geçtiğim adamı bi daha geçmem dedi prensiplerine aykırıymış

DogukanB
18-07-2009, 11:58

Adamın dükkanı var o dükkanın adreside var. Gidip oraya söylemek de var. Orda klavyede yok.:)

Ahmet_28
18-07-2009, 12:01
Adamın dükkanı var o dükkanın adreside var. Gidip oraya söylemek de var. Orda klavyede yok.:)

sen son mesajları okudun herhalde.iyice oku sonra yorum yap

SekoLive
18-07-2009, 12:03

ya büyütmeyin ortada dükkana gidicek v.s. ne varki o kadar büyütüyorsunuz yangına körükle değil resmen fön makinasıyla gidiyorsunuz yapmayın...
:icon13:

y@sin
18-07-2009, 12:05
bencede uzatmaya gerek yok.kelimelerini seç yeter.

denemeye gelince beyaz subaru ac ile denerdik ama ismail abi ben bi geçtiğim adamı bi daha geçmem dedi prensiplerine aykırıymış

İkinci denemesinde geçilecek çünkü ondan olmasın..

bende ismail abinin mavi gc8 le denemiştim full stock gc8 le öyleymiş demeleri..

serhat306
18-07-2009, 12:07
İkinci denemesinde geçilecek çünkü ondan olmasın..

bende ismail abinin mavi gc8 le denemiştim full stock gc8 le öyleymiş demeleri..

kanka lafta tum arabalar stock kıme sorsan yok arabamda bırsey dıyor...:D

SekoLive
18-07-2009, 12:08

benim araba cidden stock laf olsun diye deil :D :icon_tup:

y@sin
18-07-2009, 12:09

Stock falan değildi usta geçti adam cayır cayır vites kaçırdı gene geçti sorun o değil geçileyim de subaru geçsin..

Sonrası daha facia MER daha iyi yürüyor ama dedi bende deneyelim dedim ama o gece yoktu MER S herkes kendi tarafını tutuyor bu iş böyle..

illegal
18-07-2009, 12:10
benim araba cidden stock laf olsun diye deil :D :icon_tup:

benim arabada stock yalnızca serhat abide 3 D si var :D :D

serhat306
18-07-2009, 12:11
Stock falan değildi usta geçti adam cayır cayır vites kaçırdı gene geçti sorun o değil geçileyim de subaru geçsin..

sorun o aslında nasıl gecıcek stock sa ozaman ben stock vtecı gecıyorum gecen denedım bırıyle gectı benı hala stock dıyor arabam doldurmus ne varsa ıcıne gecsın onemlı dııl vtec sonucda aralardada onlar gecsın...:D

sinan-s
18-07-2009, 12:11
benim arabada stock yalnızca serhat abide 3 d si var :d :d

:d:d:d:d:):):):)

Mustafa Birsesli
18-07-2009, 12:12
miniklerin denediği arabalar motorlar çıkardığı güç ortada herkes herşeyi yapacak deil bütün dünyada bu böyledir bende kendi garajımda arabaları yapıyorum sanayidede degilim yetmediğim yerde arkadaşlarımdan yardım alıyorum forumda birazdaha seviyeli tartışalım saldırırcasına konuşmalar yakışmıyor

ef186
18-07-2009, 13:53

senin aracın nedir

Bende merak ettim profilde :

http://img23.imageshack.us/img23/6096/sdc10627oy8.jpg

Böle görünüyor...
Detay olarakda şunları yazmış Ahmet bey .

angel eyes far
8000 kw x-zenon
ledli stop
ferrari flam korna
cizilmez 3 m cam filmi
monza karbon fiber açık hava filtresi
komple 51 lik düz boru+mss son susturucu.
5 cm eibach marka spor yay
kyowa racing 15 inç jant
nexen n3000 performans lastikler

Ahmet_28
18-07-2009, 13:58
evet bu eski arabam sattım.şu anda arabam yok bi sakıncasımı var arkadaşlar arabası olmayan foruma giremiyormu

ayrıca ben arabam demedim bu tür bi konuşmamda olmadı.dikkatli takip ederseniz olay sadece yazdıkları kelimeyle alakalı

ef186
18-07-2009, 14:05
evet bu eski arabam sattım.şu anda arabam yok bi sakıncasımı var arkadaşlar arabası olmayan foruma giremiyormu

ayrıca ben arabam demedim bu tür bi konuşmamda olmadı.dikkatli takip ederseniz olay sadece yazdıkları kelimeyle alakalı

yok sadece miniks sormuş sizde cavaplamadınız o nedenle profilinize kendi yazdığınız bilgilere baktık bizde . Ayrıca ne bu gerginlik ...
Yoksa Otomobiliniz var yok farketmez onemli olan forumda Otomobiller hakkında yorum yazan insanların Otomobiller hakkında bilgi sahibi olmasıdır .

Oytun
18-07-2009, 14:10

var kendi takan turboyu vs. de evinin önünde ama cok merak ediliyorsa minikler soylemiyor, cok gordum onları kendi arabalarını motoru sokup takarken, en az paşaoğlunda uğraşıldığı kadar kendileride uğraştılar arabayla.
burda bir halt bilmeden insanları cekemeyip gıcık olup haklarında bos konusmakla olmaz bu isler, once onların ve onlar gibi bu işe emek harcayan hayatının 10 da 9 unu verenlerin yaptıgının 10 da 1 ini bile yapabiliyor olmak lazım... birinin emeklerine saygısızlık yapacaksan ledli stoptan son susturucudan fazlasını takabiliyor olman lazım, emek vermenin ne demek olduğunu bilmen lazım, karşındakini tanıman lazım. ötesi boş konuşmak

Ahmet_28
18-07-2009, 14:13
eyvallah bizimde başka bir amacımız yok zaten bildiğimizi paylaşırız bilmediklerimizide bilen arkadaşlardan öğreniriz,bunun ayıbı yok.

gerginliğim ise benim vurguladığım konu farklı bazı arkadaşlar daha farklı konulara geçmiş hiç alakası yok.her neyse yanlış anlaşılma olmuştur herhalde

Mustafa Birsesli
18-07-2009, 15:10
Bende merak ettim profilde :

http://img23.imageshack.us/img23/6096/sdc10627oy8.jpg

Böle görünüyor...
Detay olarakda şunları yazmış Ahmet bey .

angel eyes far
8000 kw x-zenon
ledli stop
ferrari flam korna
cizilmez 3 m cam filmi
monza karbon fiber açık hava filtresi
komple 51 lik düz boru+mss son susturucu.
5 cm eibach marka spor yay
kyowa racing 15 inç jant
nexen n3000 performans lastikler

acar muhabirsin yemin ederim

miniks
18-07-2009, 17:27
Ben senin ne oldugunu amacının ne oldugunu anladım

ahmet 28 bak güsel kardeşim ben sana terbiyesizlik yaptıysam sen bana bir kaç katını yaptın burda sen tehdit vari konuşuyorsun hep bi mafya kafalarındasın sen bence yaş olayına fazla takılma ben şöleyim ben böleyim demem benim yerim yurdum belli sen ismail agan dan ögren buyur gel rahatsız oluyrsan

ayrıca ismail abin bir gectigi arabayı bir daha denmezmiş yaa korktugundandır ya makinasını kırıcak ole bile gecemicek bunu anladıgındandır

yeni sahibi nosunu fosunu doldursun turbo büyütsün basınc acsın buyursun gelsin

bende 1.5 basmassam adam degilim ve öle bir yarıcam ki AC yi o araba tarih olucak

bu kadar da gider yapıyorum yiyosa varsa gücünüz buyrun gelin herzaman denemeye hazırım ALlahın izni ile

ama yok bir gectigini bir daha denemezmi,ş falşan bu kelimeler yanlış

aciz gibi 0 dfan kalkalım da demeyin bana

muammer gibi delikanlı olup gelin deneyelim 100 km de yerse.....

saygılar

hilmi aynacı
0553 773 35 46
ismet paşa mahallesi ismet paşa caddesi no 16 bayrampşa

hadi selametle

miniks
18-07-2009, 17:29
he bu arada elimiz anahtarmı tutuyor yazmışsın

anahtarın kralını tutarız sen merak etme senin gibilerin anlamadıgı bir husus var ben savaş ile dostum ben onun müşterisi degilim !!!

varsa kırık makinanız falan getirin toplıyım bedavaya yapıcam begenirsen atarsın bişiler

miniks
18-07-2009, 17:38

Allah rızası içn bizi bi çekin artık yaa

nezaman biticek bu bizi çekememzliginiz kardeşim

bu forumda benim ldugum yerde kavga oluyorsa ve sen bu forumu iyi takiğp etmiyor sadece cekemediginden sadece benim konularıma yönelmiş oldugundan başka kavgaları görmedigin anlaşılıyor

neyse ben videolarımı cekmeye devam ederim tartışmaya da devam ederim

mechanıcer
18-07-2009, 17:50
masallah hilmi aracına.. ınsanlara bısey acıklamak zorunda degılsın. merak eden bayrampasayı zıyaret eder... kolay gelsın...

senna
18-07-2009, 17:50
ahmet 28 serhat 306 tatil kazandınzı tebrikler

bırakın kim ne iş yapıyor kendi işinize bakın varsa sorununuz özelden çözün kimseye gaz vermeyin

ahmet3425
18-07-2009, 19:18
herzaman ki gibi gereksiz tartısmalar... ne yazikki otomobil camiasında bu muhabbetlerin sonu hiç gelmeyecek... sırf bu sebeblerden kac tane forum kapandı arkadaslar biraz daha sağ duyulu olalım olaylara durust ve objektif bakalım biz hepimiz otomobil sever insanlarız hepimizin ortak bi tutkusu var ve yine ortak bi noktada bulusuyoruz bu guzel ortamı boylesine basit konularla kirletmeyelim...

BU®AK
19-07-2009, 00:05
Normalde gerginlikden hiç bir zaman hoşlanmamışımdır ama şu konuyu açıldığı günden beri takip ediyorum sabrınız için tebrik ederim Hilmi hocam helal olsun son yazdığın 3 mesajla en güzel cevabı klavye ile hulklada yollarda veriyorsunuz Bravo elleriniz dert görmesin...

sulhi
19-07-2009, 00:05
eskı arabamı geri almama gerek yok şimdikini turbolar gelirim yanına ama honda hondayı gectimi deere binmez...ama subaru bu hondayı gectimi ne olur bilmem...zaten artık gözum görmeden inanmıorum kıme sorsam senın araba gecti dio( AC8877) tek sen diosun ben gectim..nese...

miniks
19-07-2009, 01:55
ben ac yı gectım demedım. ac benı oz un 20 dakıkalık programı varken yarım boy gectı. arabam 360hp ıdı. sonra avans verdık 430hp oldu ama ac bı turlu denemey gelmedı. yarım boyu da sagda solda 4 -5 boy araya tır gırer dıye anlatmıslar vıdeo yu da koyucam. sadece 6. vıtese atınca onume yarım boy cıkıyor okadar. kapısından oteye gıtmıyorum. yanı senın arabana 380hp yeter o kadar soylıyım. hanı sen turbo cıvıc gecerım dıodun ya AB yı MTR yı falan o araba(AC) sadece hayallerde GECER. zaten sana kalsa sen ZN SUBARU yuda gectın ya neyse......................

burdan da soyluyorum yenı aracını da turbola gel eskı aracınıda al gel deneyelım. sen AC ye kac sene bındın kac kere gazlamaya gıttın. ben aracım turbo olduktan sonra haftanın 3 gunu gazlıyorum kardesım. arabamı kucukkoy garajda yatırmıyorum. bazı seylere dıkkat ederek yazın burda yazınızı... yuzumue baska arkama baska konusmayın sonra arkadaslık kalmaz...

Mr.K
19-07-2009, 07:24
ahmet 28 serhat 306 tatil kazandınzı tebrikler

bırakın kim ne iş yapıyor kendi işinize bakın varsa sorununuz özelden çözün kimseye gaz vermeyin

Lan banada ucuz yollu bi tatil ayarlasana sole maldivlerde ,mayamide falan:D ahahaha

Minikler bosverin yaaw masallah :)

Tugral
19-07-2009, 09:04
bence rolling insanın kendini yansıtmasıdır. Rolling huzur, rolling vücutta sinerji yaratır. Bozmayın ...

yaşar
19-07-2009, 12:37
ben ac yı gectım demedım. ac benı oz un 20 dakıkalık programı varken yarım boy gectı. arabam 360hp ıdı. sonra avans verdık 430hp oldu ama ac bı turlu denemey gelmedı. yarım boyu da sagda solda 4 -5 boy araya tır gırer dıye anlatmıslar vıdeo yu da koyucam. sadece 6. vıtese atınca onume yarım boy cıkıyor okadar. kapısından oteye gıtmıyorum. yanı senın arabana 380hp yeter o kadar soylıyım. hanı sen turbo cıvıc gecerım dıodun ya AB yı MTR yı falan o araba(AC) sadece hayallerde GECER. zaten sana kalsa sen ZN SUBARU yuda gectın ya neyse......................

burdan da soyluyorum yenı aracını da turbola gel eskı aracınıda al gel deneyelım. sen AC ye kac sene bındın kac kere gazlamaya gıttın. ben aracım turbo olduktan sonra haftanın 3 gunu gazlıyorum kardesım. arabamı kucukkoy garajda yatırmıyorum. bazı seylere dıkkat ederek yazın burda yazınızı... yuzumue baska arkama baska konusmayın sonra arkadaslık kalmaz...

Şu videoyu gerçekten merak ediyorum Hilmi yüklermisin videoyu ?

dR.selim
19-07-2009, 12:45

kanka sulhinin subiyle denemeye gerek yok eski setupumla bile don lastigi yapmıstım:)

ef186
19-07-2009, 14:48
acar muhabirsin yemin ederim

Agam sana beleş jelibonlar :D

miniks
19-07-2009, 16:38
Şu videoyu gerçekten merak ediyorum Hilmi yüklermisin videoyu ?

dükkanda bilgisiyarın ekran kartı bozuldu onu halleder halletmez yüklücem kim yalancı meydana cıksın

ayrıca o gece arkamda mami vardı içinde alper ve bi kişi daha vardı onlarda canlı şahididirler

boosted_pug
19-07-2009, 18:31
iki kişi deniyo 3-4 tane kişi dicem ortaya gaz veriyo yada geçen arabaya *** atıyolar kurtulun şu piskolojiden artık klavyeden gider yapmak kolay adam hodrimeydan demiş tüm bilgilerini vermiş deneyin bizde ağız tadıyla burda video izliyelim yorum yapalım ama böyle kırıcı olmayalım

KingoAtmo
19-07-2009, 20:40
iyide geçememişsiniz ki :)

iconic
19-07-2009, 23:40
bisikletime turbo takicam seleye t3 flan$i kaynatip kendi hacmime gore buyuk bi turbo takip osurup turboyu ceviricem emi$e filtre felan yok, gaz maskesini de kesip bicip intake yapicam araya inter & enter cooler.. yakita karar veremiyorum naapmaliyim? bide ne zaman deniycez kurbaayla ona gore yetistiriyim bisikleti?

deathofacar
19-07-2009, 23:51
ne çok çekemeyen varmış bu ahmet len hilmiyi.

furkan turkgenc
24-07-2009, 01:53
Adam dioki varsa deneyecek delikanlı adam gelsin denesin ben şimdiye kadar kımseye bılendıklerını gormedım kardeşim adam kendim için yaptım diyor arabamı her isteyenlede deniyor her denedıklerı adamıda gectıler videolarını ben çektim ac dedıgınız gc 8 ewet sulhı bılıoruz her sıkmadan sonra alt kapak acan araba sen hıc konusma o araba artık elın arabası oldu artı son ayarıyla bi deneyın bakalım ac nız ne oluyor gorelim subaru STDİ gibi kalacak deneyelim görelim bence lafla deil gelin görelim arabalarınızı bir telefon kadar yakınlar adamlar size ;)

arif_1
24-07-2009, 01:58
Adamlar hem mütevazi her isteyenle istedikleri akşam cıkarıp deniyolar kimseyede bilendikleri yok..ama hala adamların arkadasından konuşuluyo..hulkaa başarılarr eziyoo adam delikanlı gibi geciliceğini bilsede deniyoo ama gecilmiyo nedense insanın güzelliği miniklerin kendi güzellikleri arabalarına yansımış MAŞALLAH kazasız belasız...neden acabaa bu cekememezlik. Galiba Çok Hızlı Ollmakta kötü...:):):