Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hüseyin Çapkın'ı İzmirliler nasıl bilirdi ?

CKN
29-06-2009, 21:47
yeni emniyet müdürümüz Hüseyin Çapkın bilindiği üzere eski İzmir Emniyet Müdürü idi.
modifiyeli araçlara bakıs acısı izmirli arkadaslar tarafınca bilinmektedir.. nasıl birisidir arkadaslar bilen anlatsın.. cokmu canımızı yakacak ?

http://www.gazete365.com/haber_resim/2154_1.jpg

anildogru
29-06-2009, 21:51
Benim bildiğim kadarıyla Çok disiplinli ve göz açtırmayan bir emniyet müdürü olduğudur..Amcamlar izmirdeler Onlarda söylemişlerdir geçenlerde Sanmıyorum modifiye konusunda sıkıntı yaratılacağına yani her zamankınden farkı olmayacaktır. ama Diğer suçlarla ilgili başarılı olacağına inanıyorum.

Hoşgelmiş sefalar getirmiş :D

ibooo
29-06-2009, 21:54
istanbuldaki modifiyeli araçlara baskı bence cadde ve S de olan olaylar yüzünden başlamıştır.bu satten sonra düzeleceğini sanmam

Göki,ZD
29-06-2009, 21:56
istanbuldaki modifiyeli araçlara baskı bence cadde ve S de olan olaylar yüzünden başlamıştır.bu satten sonra düzeleceğini sanmam

cadde bundan 10 yıl öncesiydi cadde ne zaman 2-3 şerit oldu bitti. bütün pislik S'den kaynaklanıyor başka hiç bir açıklaması yok bence:)

Buğra A.
29-06-2009, 21:57
Daha sıkı bir yönetim olacağını söyleyebilirim :)

ACTPK
29-06-2009, 22:00
Neredeyse her çevre yoluna radar gelmişti en son zamanlarda:) (Gezici ve sabit) Her akşam belli bölgelerde özellikle milletin gazladığı yerlerde araç kontrolü var. Mesela Karşıyaka sahil yolu Bostanlı pazarının önü. Filmliye sisle gezene app plaka takanlara kesiyolar cezayı. Yani baya sıkı oluyor denetim. Ancak kapkaç hırsızlık olayları belirgin derecede azalmıştı. İzmir Trafik müdürününde Erzincana tayini cıkmış:) Arkadaş söyledi görürse yazar zaten:) O da baya bi takıntılıymış bu konuda onun gelmediğine şükredin bence:D

ibooo
29-06-2009, 22:03
cadde bundan 10 yıl öncesiydi cadde ne zaman 2-3 şerit oldu bitti. bütün pislik S'den kaynaklanıyor başka hiç bir açıklaması yok bence:)

dimi ama kanka :D

ulasstoprak
29-06-2009, 22:05
allah kurtarsın ... :D

Göki,ZD
29-06-2009, 22:09
burası istanbul ucu bucağı yok trafik sorununa gelene kadar 2 sene geçer alışması zart zurt :D

cem
29-06-2009, 22:11
Sabah ekmek almaya giderken 200 küsür ytl ceza yemiştim hiç unutmam :)

CKN
29-06-2009, 22:12
ben o zmn diyete baslayayım =)

uygulamalar artacak bu herifte bizi öttürecek gibi :D ucu bucagı olsa ne olur gokicim herifin bir anons gecmesi yeter..

meta-R
29-06-2009, 22:20
Sabah ekmek almaya giderken 200 küsür ytl ceza yemiştim hiç unutmam :)

bu iyimiş huahaua..

DaRkNeSs-
29-06-2009, 22:35
biz kurtulduk biraz da istanbullular düşünsün :hahaha:
şakası bi yana modifiyeli araçları pek sevmez kendisi,tabi bunda evinin önünden gazlayarak geçen egzoslu araçların da payı büyüktür sanırım.
kasım ayı gibi acaip bi furya vardı izmirde ciddi anlamda çevirmeler araç bağlamaları.. egzos kafası yüzünden bir iki arkadaşımın arabası bağlanmıştı.. bildiğiniz görüntü için takılan kafa :D
ama asayiş olarak iyidir kapkaç falan azalır ciddi oranda o yönden rahat olun..
şöyle diyim,izmirde oturan polis kalmadı sayesinde :D eskiden akşam saatlerinde karakolda 6-7 polis nöbet tutarken şimdilerde kapıda 1 nöbetçi 2 de içerde o kadar :) gerisi devriyede... :)

barutçu
29-06-2009, 22:44
Arac konusunda allah sabur versin. Pek sevmezdi modf. Araclari. Kesin olarak 3-4 nokta belirler oralar radatr olur genelde. Yazin da alkol kontrolunu epey arttrlar. Arac baglama yasanmaz kolay kolay ama cezalar bol keseden olur. Unutmadan app plaka ve cam filmi konusunda biraz hassastir. Sagolsun gider ayak CESME OTOBANinda yerlestirdi radari :) sizin koprude radar olursa sasmam bundan sonra :))

CKN
29-06-2009, 22:54
bizim köprüde radar olsa ne olur max hız 15km :D

Dragger
30-06-2009, 11:42
Capkın düsünsün diyorum İstanbul trafigi öyle İzmir gibi güllük gülistanlık degil :)

Bu arada bu cumartesi gecesi 3 ayrı yerde 3 cevirmeye girip cıktım bu zift spec camlarla, Türk polisini seviyorum :D

Tugral
30-06-2009, 11:48
gözünü seveyim Antalya'nın polisin önünde aragaz verenimi ararsın, cevirmede durmayıp el sallayanınımı... Benim yanıma gelen ekip aracı doblo kaldıralımmı demişti...

PimPCaR
30-06-2009, 11:52
hüseyin çapkın görevini başarıyla yapan bi adamdı amma velakin kuralsızlıgı ve düzensizliği hiç sevmezdi.. izmiri adam etti.. istanbuluda edermi bilmiyorum ama onu oraya getirdiklerine göre vardır elbet bir bildikleri..:)

Burak İ
30-06-2009, 11:53
Önce şu katili yakalasın da arabaya sonra gelsin .

speed
30-06-2009, 12:10
gidişine çok üzüldüm.....çünki izmirde çok başarılı işler yaptı....gün geçmezdi bir hırsızlık haberi duymayalım....ama görev süresince göz açtırmadı ve hırsızlıklar bıçakla kesilmiş gibi duruverdi....gece boyunca sürekli devriye var sabaha kadar sokak sokak mahalle mahalle dolaşıyorlar....sabah 6 da işe giderken en az 3 ekip otosu görüyorum sokak aralarında....inşallah düzenimiz bozulmaz :(

Kaan
30-06-2009, 12:20
iyi bilirdik kenddisini :)
biraz sıkı yönetim yapar istanbulda ama sonra rahat bırakır tahminimce :)

buraek4
30-06-2009, 12:21
gidişine çok üzüldüm.....çünki izmirde çok başarılı işler yaptı....gün geçmezdi bir hırsızlık haberi duymayalım....ama görev süresince göz açtırmadı ve hırsızlıklar bıçakla kesilmiş gibi duruverdi....gece boyunca sürekli devriye var sabaha kadar sokak sokak mahalle mahalle dolaşıyorlar....sabah 6 da işe giderken en az 3 ekip otosu görüyorum sokak aralarında....inşallah düzenimiz bozulmaz :(

+1 asayiş acayip düzelmişti kıbrıs şehitlerinde simitçi midyeci ve rock cı punk cı olarak gördüğünüz çoğu kişi sivil polisti..en son sahildeki şoparlarıda toplamaya başlamışlardı..asayiş için vatandaş için çok iyi bir adamdı ama polisler hiç sevmezdi..ben babamın 24 saat nonstop çalıştığını bilirim günlerce

feRRo
30-06-2009, 12:22
walla asayiş bakımından on numara bi düzen wardı artık sokaklarda uyusturucu kullanma cesaratini bırakın bira içerken bile millet düşünüyodu:)yanlız modifiye işine acayip karşı oldugunu duydum ne kadar egzozlu arac warsa kapatılsın dedigi zamanı biliyorum emniyet müdürünün emriymiş polislerin dedigi we her 2 aracımla 2 kez vizeye girdim we araclar kapatıldı..inşallah sadece bu yönde fazla sıkmazlar artık bizi:)istanbulada kolay gelsinn egzozlara dikkat derim..

Renç
30-06-2009, 13:40
İstanbul'a huzur gelir... ;)

R.I.P
30-06-2009, 17:07
Neredeyse her çevre yoluna radar gelmişti en son zamanlarda:) (Gezici ve sabit) Her akşam belli bölgelerde özellikle milletin gazladığı yerlerde araç kontrolü var. Mesela Karşıyaka sahil yolu Bostanlı pazarının önü. Filmliye sisle gezene app plaka takanlara kesiyolar cezayı. Yani baya sıkı oluyor denetim. Ancak kapkaç hırsızlık olayları belirgin derecede azalmıştı. İzmir Trafik müdürününde Erzincana tayini cıkmış:) Arkadaş söyledi görürse yazar zaten:) O da baya bi takıntılıymış bu konuda onun gelmediğine şükredin bence:D

trafik müdürü yakın :) bi arkadaşımın babası erzincana gidiyor.emniyet müdürünün trafikle pek ilgileneceğini sanmıyorum ama gerçekten izmirdeki asayiş konusunda özelliklede son zamanlarda yapılanları takdir ediyordum.

ef186
30-06-2009, 17:11
Hayırlısı olsun ...

Ahmetfikri
30-06-2009, 19:27
hüseyin çapkını manisada liseli gençler davasında tanıdık keşke tanımasaydık

FaTiH44
30-06-2009, 19:32
dün gece hiç olmayacak yerlerde çevirmeler falan vardı.istanbuluda adam etmeye çalışacak ama işi zor,kolay gelsin.

CKN
30-06-2009, 21:10
dun gece bende dikkat ettim 2 senedir eyüpte devriye atmıyordu ekip otoları, sabaha kdr tepe lambası yanan ekipler dolastı..
ayrıca bir trafik memuru arkadasımda bicok arkadasıyla radara geçeceğini söyledi..

ahk
30-06-2009, 21:19
hüseyin çapkın istanbul için nimettir. eğer izmir deki gibi çalışırsa asayiş mükemmel olur. yenişehir gıda çarşısı bölgesinde geldiğinden beri olay yaşanmıyor tüm polisi karakoldan sokağa çıkardı.

gambit49
30-06-2009, 21:22
bizimde:D derdimiz cok bu ara allah kurtarsin