Orijinalini görmek için tıklayınız : Yazıklar olsun...
Herkesin ve özellikle tüm genç kardeşlerimin bunu dikkatlice izlemesini tavsiye ediyorum.
Yazıklar olsun...
http://www.facebook.com/video/video.php?v=94583207377&ref=nf
Video yayından kaldırılmış
duruyor video
sen facebook mu açtın :hahaha:
Ben izledim bence gerçten yani insanlarımız uyanamıyor.
Herkez arkamızdan iş çeviriyor
bende izledim ve paylaştım teşekkürler paylaşım için.
İbrahim Erdem
30-06-2009, 20:54
Ben izliyorum abi.
Anlayamıyorum şu Ab merakını zaten diğer batı ile birleşme çabalarımızı da (birleşmeden kasıt biz domalacaz onlar......:mad:)
İstedikleri gibi iç işlerimize karışıyorlar. Rahatlıkla planlarını uyguluyorlar. Neymiş demokrasiymiş. Demokrasi bir amaç değil araçtır. Önemli olan ülkenin menfaatidir.
Yöneticiler aciz insanlar kukla. Ben zaten geleceğimden ümitli değilim.:(:(:(
-Art Avrasya Tvde bi cok konuda program yapılıyor bu programlarda biri ...Gecende Amerikayı anlattı Dünyadaki bütün darbelerin altından cıa ajanları cıktıgı buna Türkiyeninde dail oldugunu vs...
- Bir daha söylüyorum türkün türkten başka dostu yoktur ...Bir Avrupa birliği diye yem atıp içten içe yozlaştırıyorlar o kadar.Ozan Arif abimizin cok güzel bi şiiri var ama buraya agır kacar...
duruyor video
sen facebook mu açtın :hahaha:
Yok yahu abimin account'dan girdim :D
bu ülke yenı Ataturk'ünü bekliyor.
-Art Avrasya Tvde bi cok konuda program yapılıyor bu programlarda biri ...Gecende Amerikayı anlattı Dünyadaki bütün darbelerin altından cıa ajanları cıktıgı buna Türkiyeninde dail oldugunu vs...
- Bir daha söylüyorum türkün türkten başka dostu yoktur ...Bir Avrupa birliği diye yem atıp içten içe yozlaştırıyorlar o kadar.Ozan Arif abimizin cok güzel bi şiiri var ama buraya agır kacar...
Ey Türk Oğlu kendine gel kendine ...........
ya sunları dızseler sıraya hiç elim titremez. cocuklarımıza ne bırakıcaz bilmiyorum
çok güzel bir paylaşım olmuş, ders nitelinde.
eline sağlık dostum.
gambit49
30-06-2009, 21:08
cok dogru demissin basimiza ne geldiyse bu avrupa birligi sevdasindan geldi ayni soydan geldigimiz insanlara sirtimizi donduk
Harika bir video ellerine saglık ;)
Her Türkün izlemesi gereken, gözlerini biraz daha acması gereken bir video...
Facebookta da paylastım tekrardan, umarım herkese ulasır.
Hos Türkler olarak herseyin farkındayız, ülkemiz satılıyor her türlü oyunlar dönüyor ve bunu bizi yönetenler yapıyor malesef...
Ortam hazırlanıyor, tek kalan sey FG Türkiyeye dönecek ve ülkemizi yönetecek...
Bunu seneler önce duydugumda inanamamıstım ama herseyi hazırladılar, tek gelmesi kaldı...
Harika bir video ellerine saglık ;)
Her Türkün izlemesi gereken, gözlerini biraz daha acması gereken bir video...
Facebookta da paylastım tekrardan, umarım herkese ulasır.
Hos Türkler olarak herseyin farkındayız, ülkemiz satılıyor her türlü oyunlar dönüyor ve bunu bizi yönetenler yapıyor malesef...
Ortam hazırlanıyor, tek kalan sey FG Türkiyeye dönecek ve ülkemizi yönetecek...
Bunu seneler önce duydugumda inanamamıstım ama herseyi hazırladılar, tek gelmesi kaldı...
Allah korusun diyeceğim ancak bu sefer Allah' ım bana kızacak bu işinizi de mi bana bağlıyorsunuz diye...
Neyse tüm sevdiklerinizle paylaşırsanız sevinirim.
onursumer
30-06-2009, 23:01
ya keşke idam etselerde bizi ab ye hiç almasalar ...
mechanıcer
30-06-2009, 23:27
tsk paylasım ıcın..
Herkesin ve özellikle tüm genç kardeşlerimin bunu dikkatlice izlemesini tavsiye ediyorum.
Yazıklar olsun...
http://www.facebook.com/video/video.php?v=94583207377&ref=nf
Hocam public bi siteden de yayınlayabilirsen sevinirim.
memleket elden birer birer gidiyor