Orijinalini görmek için tıklayınız : leon cupra R
burak_01
01-07-2009, 10:37
arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyrz.sahibi ile irtibat içerisindeyız.
http://www.sahibinden.com/cupra_r_300_hp_video-60WQQaXQQ13494472WQQpXQQdisplayitem
bilen tanıyan artısı eksisi neyse yardımcı olacak arkadaslar varsa şimdiden tşk ederim.
yorumlarınız değerlendirilecektir :)
teşekkürler:rolleyes:
GKS TypeR
01-07-2009, 10:48
toprağım, iyice araştır derim. ;)
baya zamandır görüyorum bu arabayı sahibinden.com'da..
Draglarda gormustum aracı yakından baktıgımda temız gorunyodu,ıyıce sorusturmakda fayda var
bnm bildiğim kadarı ile o video tek geçtiği video yeşil cuprada stock orda :)
pm attım;) meral isimli arkadaşın aracı bu
8.000rpm
01-07-2009, 11:43
ben de çok merak ediyorum halen neden satılmadı?
km orjinalse fiyat da araç da çok çok cazip..
bnm bildiğim kadarı ile o video tek geçtiği video yeşil cuprada stock orda :)
Cupra stock deildi :) O gün cupra-r sorunluydu birde arkadaş drag konusunda çok iyi değil işin açıkcası. Sorunuda ECU ile ilgiliydi araç öksürüyor gibiydi meğersem yapılan detaylı temizlikten sonra ecuya su kaçmış oksitlenme yapmış. Şimdi çok çok iyi durumda km'si orj. Dragger'a aracın temizliğini göstermiştim o da bilgi verebilir az çok ;)
pm attım;) meral isimli arkadaşın aracı bu
merali nerden tanıyorsun :)
merali nerden tanıyorsun :)
istanbula geldıgımde aracı gormeye gıtmiştik orada tanişmiştik
HarunToprak
01-07-2009, 23:01
Geçen gün yanından geçtim temiz duruyordu, fotolardaki gibi hoş duruyor. Tabiki baktırmak lazım.
istanbula geldıgımde aracı gormeye gıtmiştik orada tanişmiştik
beni telefon ile arayan sizmiydiniz adanadan :) Seat toledosu olan.
beni telefon ile arayan sizmiydiniz adanadan :) Seat toledosu olan.
bılmemkı bızmıydık bız geldık ıstanbulda ıken gorustuk 1 2 sefer toledoda warda belkı senıde aramişlardır ama senı nasıl arıcaklarki:D
bılmemkı bızmıydık bız geldık ıstanbulda ıken gorustuk 1 2 sefer toledoda warda belkı senıde aramişlardır ama senı nasıl arıcaklarki:D
ilanı ben açmıştım ilk :) Bu siteye ve sahibindene benim bilgilerim vardı fotoları falan biz çekmiştik o yüzden ;)
ilanı ben açmıştım ilk :) Bu siteye ve sahibindene benim bilgilerim vardı fotoları falan biz çekmiştik o yüzden ;)
dogrudur ozaman bızım arkadaşlarla konusmussundur;)
burak_01
02-07-2009, 08:37
güncell daha detaylı bilgisi olan arkadaslar varsa daha ii olur.birde bu arabayı istanbulda kime sordurabiliriz nerde baktırbiliriz.
kaporta ave motor acısından.
araba çok hoşuma gitti fakat sorun yaşamak istemıyrm.
??
Ben 2 sene önce alma aşamasına gelmiştim:)ozaman 45 isteniliyordu ben 42 verdim vermedi sahibi:DSonra eryada gördüm bir gün ve seceresini sordum oraya,ozaman bende ts 9060 plakalı top sport vardı.Yanlış hatırlamıyorsam sağ ön kapı arka kapı ve çamurluk boyalı,jantlarda değişmiş:(1000 km de fren balataları bittiği için yamaca yatmış viraj çıkışında.Sorduğumda nasıl 1000 km balata biter dediğmdede,böle güçlü arabada bitmesi gayat normal cevabı almıştım:DAma bu araç o araçsa tabi karşıdaydı ozaman sahibi,plakayı hatırlamıyorum.
Ben 2 sene önce alma aşamasına gelmiştim:)ozaman 45 isteniliyordu ben 42 verdim vermedi sahibi:DSonra eryada gördüm bir gün ve seceresini sordum oraya,ozaman bende ts 9060 plakalı top sport vardı.Yanlış hatırlamıyorsam sağ ön kapı arka kapı ve çamurluk boyalı,jantlarda değişmiş:(1000 km de fren balataları bittiği için yamaca yatmış viraj çıkışında.Sorduğumda nasıl 1000 km balata biter dediğmdede,böle güçlü arabada bitmesi gayat normal cevabı almıştım:DAma bu araç o araçsa tabi karşıdaydı ozaman sahibi,plakayı hatırlamıyorum.
Evet dediğiniz gibi sağ arkadan ve ön çamurluğu hasarlı :) Hiçbirşekilde parça değişimi olmadı lokal boya uygulandı. Toplayan kişi zaten sanayici en iyi şekilde toplandı araç ;)
Bu arada hatırlarsanız eğer size roll teklifi yapmıştım işte o araç bu araç :)
karapale
02-07-2009, 14:07
arkadaşlar midenizi bulandırmak istemem ama bu araç pertten çıkma..mete abinin eski aracı..sattıktan sonra pert olmuştu,,güzel toplanmış allah için :)
burak_01
02-07-2009, 14:48
arkadaşlar araçtan vazgeçilmiştir yardımlarınız ve ilginiz için çok tşk ederim.
daha farklı bir araca yönlendik yıne yardımlarınıza başvuracaz tekrardan tşk ederim ii forumlar konu kilitlenebilir :)
Evet dediğiniz gibi sağ arkadan ve ön çamurluğu hasarlı :) Hiçbirşekilde parça değişimi olmadı lokal boya uygulandı. Toplayan kişi zaten sanayici en iyi şekilde toplandı araç ;)
Bu arada hatırlarsanız eğer size roll teklifi yapmıştım işte o araç bu araç :)
Bana roll teklifimi yaptın??Hatırlamıyorum yaw öle bi teklif,çünki kesin kabul ederdim:)Ama nezaman istersen deneriz.
Bana roll teklifimi yaptın??Hatırlamıyorum yaw öle bi teklif,çünki kesin kabul ederdim:)Ama nezaman istersen deneriz.
zd9000'lerin olduğu konuda, videolar kısmında :) Denermisiniz die söylemiştim o zaman siz birgün kendi aranızda kararlaştırın bende arkadaşımla görüşeyim bir roll gecesi yaparsınız ;)
hahah...izmit draglarda bana aile arabasiyla ankaradan gelmissin ama bosa gelmissin benim araba cok guclu fln demisti, ben de cevap vermeyip pistte konusuruz demistim...Alllah buyuk o ilk turda elendi, biz 2. olduk:D
pek sorunlu gubu durmuyordu arabasi, sadece kaldiramadi bnce dogru duzgun....cok iddialiydi cunku...
mutevazilik guzeldir her zmn...
aspava983
03-07-2009, 21:54
arkadaşlar midenizi bulandırmak istemem ama bu araç pertten çıkma..mete abinin eski aracı..sattıktan sonra pert olmuştu,,güzel toplanmış allah için :)
bende aynen böyle biliyorum..
hahah...izmit draglarda bana aile arabasiyla ankaradan gelmissin ama bosa gelmissin benim araba cok guclu fln demisti, ben de cevap vermeyip pistte konusuruz demistim...Alllah buyuk o ilk turda elendi, biz 2. olduk:D
pek sorunlu gubu durmuyordu arabasi, sadece kaldiramadi bnce dogru duzgun....cok iddialiydi cunku...
mutevazilik guzeldir her zmn...
Evet dragta pek iyi deildir bizim gazımızla girdi. Normal şartlar altında ne rollde nede dragta şansın yok maalesef :o
Padok alanında sıktı sıktı sıktı araçlarımızın üstünü toz yaptı ...... Ne gerek varsa o görmemişliğe .... Pistte hiç bir şey yapamadı.
:icon_tup:
Padok alanında sıktı sıktı sıktı araçlarımızın üstünü toz yaptı ...... Ne gerek varsa o görmemişliğe .... Pistte hiç bir şey yapamadı.
bu arac pertten cıkmamı yoksa degılmı sımdı anlamadım ??? bırısı local boya var dıyor baska bı arkadas pertten cıkma dıyor.
bırde aracın ustunde chıp ve egzozdan baska guzel hp verıcek bır tune ıslemı goremedım ben.300+ yazmıslar ama zor bıraz sankı.
adanaya bi sarı civciv dahamı gelecek yoksa:D
burak_01
06-07-2009, 15:14
adanaya siyah bi kartal gelecek ;)
bu arac pertten cıkmamı yoksa degılmı sımdı anlamadım ??? bırısı local boya var dıyor baska bı arkadas pertten cıkma dıyor.
bırde aracın ustunde chıp ve egzozdan baska guzel hp verıcek bır tune ıslemı goremedım ben.300+ yazmıslar ama zor bıraz sankı.
Pertten çıkma lokal boyalı :) Araçta değişen vs. hiçbirşey yok.