Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio RS - Urfa s2k - 306 GTi
Drag Rs - s2k
Roll s2k - Rs - GTi
s2000 : Urfa Spec.
Clio Rs : Dereceli , Chip , Komple Egsoz , Filtre , (+ 17" Jant)
306 GTi : Komple Egzos , Filtre
http://videos.streetfire.net/video/_687340.htm
vtecburac
02-07-2009, 13:29
306 gtın plakası ne bu arada?? yokmu vıdeosu?
s2000 urfayada maşallah
Clio lu arkadası tebrik ediyorum otobanda en sol seritte durmuş baya uzun bir süre :)
ters gidin daha heyecanlı olur.
eski bir video sanki bu, daha önce izlemiştim... kalkış anları haricinde bişey anlaşılmıyor...
ters gidin daha heyecanlı olur.
:icon_tup: + gece farlar kapalı şekilde
Drag yapacak baska yer yokmuydu?
Allah korusun o otobüs alıp götürse hepinizi, birkac arkadasın orda sen araba denerken ölse ne yapacaksın?
vtecburac
02-07-2009, 16:06
Drag yapacak baska yer yokmuydu?
Allah korusun o otobüs alıp götürse hepinizi, birkac arkadasın orda sen araba denerken ölse ne yapacaksın?
kesınlıkle katılıyorum önce emniyet bi araba denices die canını yabana atmanın anlamı yok :icon_tup:
orası otoban değil. otobana bağlantı yolu trafik istanbul e5 kadar yoğun değil dakkada 1-2 tane araç ya geçer ya geçmez. Camcar arkasındaki araçlarda arkadan gelen araçları yavaşlatıyorlar önlem alınmış şekilde denemeler yapılıyor zaten rs 1 kere solda duraklama yapıyor onun haricinde dur kalk yok zaten bence gece yapılan birde farlarınızı kapatarak makaslarla istanbul trafiğinde gece roll yapanlara söylemeniz gerek bunları onlarda sizler oluyorsunuz zaten ;) Gülüyorum yani şu uyarı yapan kişilere kendi videolarını izlemiyorlarmı acaba :) hangisi daha tehlikeli merak ettim :soru:
arkdaşlara katılıyorum .... araçlara maşallah
orası otoban değil. otobana bağlantı yolu trafik istanbul e5 kadar yoğun değil dakkada 1-2 tane araç ya geçer ya geçmez. Camcar arkasındaki araçlarda arkadan gelen araçları yavaşlatıyorlar önlem alınmış şekilde denemeler yapılıyor zaten rs 1 kere solda duraklama yapıyor onun haricinde dur kalk yok zaten bence gece yapılan birde farlarınızı kapatarak makaslarla istanbul trafiğinde gece roll yapanlara söylemeniz gerek bunları onlarda sizler oluyorsunuz zaten ;) Gülüyorum yani şu uyarı yapan kişilere kendi videolarını izlemiyorlarmı acaba :) hangisi daha tehlikeli merak ettim :soru:
Senin yaptıgın daha tehlikeli arkadasım birde dusundunmu hic neden sol seritte olan sendin :D
Beni nerde gördün ? Video da ben yokum ki ?
Beni nerde gördün ? Video da ben yokum ki ?
Neyse seninle anlasamayacagız ama THT nin ilk rolling sehitleri sizin memleketten cıkmaz umarım :icon_tup:
Tebrik eder basarılırınızın devamını dilerim.
Neyse seninle anlasamayacagız ama THT nin ilk rolling sehitleri sizin memleketten cıkmaz umarım :icon_tup:
Tebrik eder basarılırınızın devamını dilerim.
Allah korusun fakat istanbul gecelerinde çıkmaz ise burada hiç çıkmaz için rahat olsun :icon_tup:
Adam hesabına koyup yorum yapanda hata haklısın.
Benim öyle far kapatıp makas atan videom da yok, fazla gülme, birgün urfanın yanında gelip canını sıkmayayım.
403 otobüs gecen biyer, arkandakileri de alır senle beraber alır gider bilmem farkındamısın?
Aynı uyarıyı istanbulda deneyenlere de yapıyorum ben, birgün sol seritte 2.vitese düsüp arkadan gelen kamyonun tırın altında kalacaksınız diye...
Bu isin sakası yok, gencligin heyecanıyla biseylerin farkına varmıyorsunuz ama 1 can gittimi dönüsü yok.
SekoLive
02-07-2009, 17:39
Adam hesabına koyup yorum yapanda hata haklısın.
Benim öyle far kapatıp makas atan videom da yok, fazla gülme, birgün urfanın yanında gelip canını sıkmayayım.
403 otobüs gecen biyer, arkandakileri de alır senle beraber alır gider bilmem farkındamısın?
Aynı uyarıyı istanbulda deneyenlere de yapıyorum ben, birgün sol seritte 2.vitese düsüp arkadan gelen kamyonun tırın altında kalacaksınız diye...
Bu isin sakası yok, gencligin heyecanıyla biseylerin farkına varmıyorsunuz ama 1 can gittimi dönüsü yok.
yazdıklarına harfiyen katılıyorm dragger,
tehlikeli şeyler yapmışsınız yazık etmeyin kendinizede başkalarınada.....
istanbul gecelerinde de çok fena şeyler oluyor, temde 5 tane civic yanyana, 30 tane araba böyle deli gibi gitmeler. Akan e5 trafiğinde denemeler, ani frenler öne çıkan kamyonlar.
Çok yakında show TV lik bir aksiyon bekliyorum ben.
deneme formasyonundan ziyade videonun içeriği üzerine birşey yazıcam , umarım anlaşılır olur..
s2000 var s2000 var ;)
Alper D.
02-07-2009, 17:56
deneme formasyonundan ziyade videonun içeriği üzerine birşey yazıcam , umarım anlaşılır olur..
s2000 var s2000 var ;)
:eek::eek::eek::eek: :icon_tup::icon_tup::icon_tup: normal olması gerekn sonuç zaten görkemcim;)
O yolda bunlar olmaz bence. Sanırsam gişeden ya çıkışta yada girişte . Bende Burgazlıyım çıkın burgazdan babaeskiye doğru basın 3 şerit bomboş ve oradaki düzlüğü bilmeyen yoktur . :) Top speed için de çok ideal.
Biraz daha dikkat arkadaşlar burda polimiğe girmeye gerek yok akıl var fikir var göz var nizam var...
Bizim sizi uyarmamız sizlere birşey olmasını istemediğimiz içindir.Aksi zaten düşünülemez.
Videolardan çok net bir sonuç çıkmamış bir dahaki sefere daha iyisini bekliyoruz ;)
s2000 var s2000 var ;)
bence videodaki urfa s2k yürüyen en iyi s2k lardan birisi aksini iddia edecek çok fazla kişi bilmiyorum
Evet Urfa s2000 yürüyen s2000 lerin içinde en iyilerinden. Ayrıca bu başlığa dikkat et filan gibi yorum yazanların da tırlarla kamyonlarla dolu istanbul yollarında 200 üzeri giderken attığı makaslarda da aynı duyarlılığı göstermelerini rica ediyorum...
nightkids_han
02-07-2009, 22:53
evet urfa s2000 yürüyen s2000 lerin içinde en iyilerinden. Ayrıca bu başlığa dikkat et filan gibi yorum yazanların da tırlarla kamyonlarla dolu istanbul yollarında 200 üzeri giderken attığı makaslarda da aynı duyarlılığı göstermelerini rica ediyorum...
+106 ................