Orijinalini görmek için tıklayınız : crower stage 1 eksantrik hakkında
racing3000
06-07-2009, 12:18
Arkadaşlar, crower 'ın resmi sitesinde 1.6 ies lere uygun stage 1 eksantrik seçimini yapmakta zorlanıyoruz. http://www.crower.com/cat/import/honda/cams/d16y.shtml
hiçbir seçenekte birebir aynı motor kodu yazmıyor. vtec 2lerde de aynı durum var ama d17 a2 lerle birebir aynı eksantrik kullanılıyor zaten. yardımlarınızı bekliyoruz.
burak dostum anlattım ya sana bu konuda hangi araba için soruyosun? senin Vtec2 için mi, yoksa iES için mi? iES içinse, iES lere Crower egz. yok...
racing3000
06-07-2009, 12:23
oovvv abi ben yanlış anlamışım o halde. vtec 2 için tabiki sormuyorum, o konu tamam. ben ies için soruyorum. ama senin söylediğini vtec 2 ye olan ies ye olmaz şeklinde anladım, ies ye crowerdan hiç bir eksantrik uymaz şeklinde yorumlamadım yazını, pardon abi :)
iES lere egzantrik bulmak çok zor.... bisimoto'nun egz'leri belki uyar denemek lazım, veya e-bay spek alıp takmak...
racing3000
06-07-2009, 12:33
anladım abim, biraz daha araştırmak lazım o halde.
sen kendi stage1 ini hallettin de arkadaşına mı sıra geldi :D :D sübapları eğersin demedi deme :D :D
racing3000
06-07-2009, 12:40
ehehehe :D subapı iyi giydirdiler bana sorma. onların derdi başka aslında ama jeton geç düştü bende, daha doğrusu sayend düştü :) arkadaş konusuda da heyecandan napacamızı şaşırdık valla abi, aynı anda yapalım falan diye konuştuk ama ben tek yapacam anlaşılan :) haftaya aranızdayım Allahın izniyle
sen kendi stage1 ini hallettin de arkadaşına mı sıra geldi :D :D sübapları eğersin demedi deme :D :D
aman dikkat eheheheh. bazı ustalar var işte böyle :icon_wack
kesin niye yapçan elleme gerek yok yapçanda ne olcak gibi şeylerde söylemişlerdir :D
racing3000
06-07-2009, 13:48
daha beter abi, subaplar pistona çarpar eğersin yavruları dediler. bir de 3-4 hp anca alırsın, o da çok üst devirlere kayar falan dediler. ben de hasta kılım zaten hemen karamsarlığa düştüm ve elimde ayarlı kasnağım kös kös çıktım ordan :D
ahuahu reklamda yapmışın :D hayırlı olsun kasnak :) ne ile kullanıcaksun safc vafc ?. msn varsa msn verde ordan konuşalım :)
racing3000
06-07-2009, 17:49
emre valla msn bizim şirket pc lerde yasak, yükleyemiyorsun, o yüzden kullanamıyorum sorma :( ama burdan diğer taraftan ne zaman istersen zevkle, hatta telden de :) kasnağı da aldım abi, kafam rahatşadı biraz. haftaya ya da diğer haftaya crower inşallah :D :D yaw sen de katıl bize artık. vafc ya da safc düşünmüyorum . direk Özgün hocama fcon is eheh öhö :D daha da 140 hp leri zorlamazsa, 8sn de 100 demezse ayıp yani
:):) hayırlısı olsun nediyeyim. ben bu yaz debriyaj volan ve safc2 ile noktalıycam seneye inşallah :) benim bi arkadaşın aem ems stage2 projesi var bakalım kısmetse ona yardımcı olup vakit geçiricem :) sende istediğin verimi alırsın inşallah.
kasnağı nereden ve kaça aldın özel msj atarmısın. dışarıdan geliyor ama tr de elinde olan vasa uğraşmayalım :) belki araya kasnağıda sıkıştırabilirim:)
racing3000
06-07-2009, 23:18
inşallah kardeşim, hepimiz keyif ala ala bineriz şu güzelim makinelere inşallah. özelden mesaj attım :)