Orijinalini görmek için tıklayınız : Mcgayver TNT'de Tekrar Yayına girdi ....
Arkadaşlar Mcgayver'ı nekadarınız bilir yada sever bilemiyorum ama haberi olmayanlar için yazmak istedim benim sevidiğim seri dizilerden biridir hatta birçok filmin ilham kaynağıdır orneğin italyan işi ( italianjob ) ...O senelerde eski minilerle (3 adet Aynı renklerde ) bina metro ne buldularsa polisten kaçıp dalmışlardır vs..vs...
izlememiş olanlarada tavsiye ederim 80 li yılların imkanlarıyla yaratıcılığını konuşturan bir adamdır filmin başrolü.
TNT de Haftaiçi Her Gün Saat 00:30 Da .....
Efsane McGayver :D kibrit çöpünden 14'lü yapan insan :D ama illa bir yere sıkışıp kalması lazım :D
Efsane McGayver :D kibrit çöpünden 14'lü yapan insan :D ama illa bir yere sıkışıp kalması lazım :D
kanka sıkışmadan olmaz Bazen düşünüyorumda kesin ya anası ya babası kesin Türk :D
vayyy ben bayılırdım ama izliyemem gibi keşke filmini yapsalar seri halinde tutar bence
kanka sıkışmadan olmaz Bazen düşünüyorumda kesin ya anası ya babası kesin Türk :D
bence hepsi kendiside Türk gerçek adıda Cüneyt Arkın :D
Yumurtayla delik radyatörü tamir etmişti bi keresinde :)
Kızan'a benziyo zaten saçlar gözler falan :D kesin Edirneli :D
vayyy ben bayılırdım ama izliyemem gibi keşke filmini yapsalar seri halinde tutar bence
Nette vardır kesin arattır moruk :)
mantıklı ama at içeri pişsin tıkasın delikleri :D
Küçükken hadi lan demiştim de büyüdüğümde mantıklı olabilir diye düşünmüştüm :)
Nette vardır kesin arattır moruk :)
bugün değil ama listeye ekledim bakıcam kanka
Tnt de güzel film diziler cıkıyo buda onlara dahil oldu ...
BlackEmperor
07-07-2009, 02:22
evet tamda bu konuyu açmayı düşüyodum. Geçen bi bölümüne denk geldim ama ne yalan söyliyim çocukken izlediğim o heyecanı bulamadım. oyunculuk çok basit geldi :o
evet tamda bu konuyu açmayı düşüyodum. Geçen bi bölümüne denk geldim ama ne yalan söyliyim çocukken izlediğim o heyecanı bulamadım. oyunculuk çok basit geldi :o
o zamanın teknolojisi ile şuanki bir değil ama olur o kadar.
Adamlar yüzüklerin efendisini çekmek için yıllarca beklemişler.
Küçükken hadi lan demiştim de büyüdüğümde mantıklı olabilir diye düşünmüştüm :)
bigün ciddi manada radyatörü gözden cıkartıcak kadar yolda kalırsanız yumurta akı o olayı çözer ve gerçek bir geçiçi çözümdür .
aklınızın bi köşesine yazıla ...
tabi bizde arabayla çöl vb yerler geçilmediğinden ihtiyac duyulmaz pek ama olurya kalırsanız yolda radyatoru cope atıyım ama ılk tamirciye gidiyim derseniz başarılı bir yontemdir .
eee şimdi izleyince görevimiz tehlikenin eski bölümlerini hadi leynn diyorum ama ozamn için aklımızı alıyodu maskeler falan :D
mcgayveri izleyince yarı yarıya hadi len diyorum aksine biçok abzürt formül vb şeyi gooogle gibi bi kaynakta araştırınca bakıp yuhhhh adamlar o senelerde bukadar ciddi konularla alakalı nasıl bi film çekmiş diyorum ....
eee şimdi izleyince görevimiz tehlikenin eski bölümlerini hadi leynn diyorum ama ozamn için aklımızı alıyodu maskeler falan :D
mcgayveri izleyince yarı yarıya hadi len diyorum aksine biçok abzürt formül vb şeyi gooogle gibi bi kaynakta araştırınca bakıp yuhhhh adamlar o senelerde bukadar ciddi konularla alakalı nasıl bi film çekmiş diyorum ....
anlatmaya çalıştığı bu aslında mantaldan bile adam öldürücek silah yapıla bilinir ama işi bilmek lazım ;)
BlackEmperor
07-07-2009, 03:17
iyide ben "oyunculuk çok basit geldi" dedim niye sardın ki bana :D cins fikirler hala cins fikir şuan için bile
cnbce + tnt seviyoruz bilgilendirme içinde ayrıca teşekkür ederim
çok güzel dizidir az izlemedik zamanında..:)
Sinan'S2k
07-07-2009, 10:19
Arkadaşlar Mcgayver'ı nekadarınız bilir yada sever bilemiyorum ama haberi olmayanlar için yazmak istedim benim sevidiğim seri dizilerden biridir hatta birçok filmin ilham kaynağıdır orneğin italyan işi ( italianjob ) ...O senelerde eski minilerle (3 adet Aynı renklerde ) bina metro ne buldularsa polisten kaçıp dalmışlardır vs..vs...
izlememiş olanlarada tavsiye ederim 80 li yılların imkanlarıyla yaratıcılığını konuşturan bir adamdır filmin başrolü.
TNT de Haftaiçi Her Gün Saat 00:30 Da .....
Buğra sölediğin çok iyi oldu nostalji yaparım arada sırada :)
Vay çakıdan katana yapan adam :)
Serhat Y.
07-07-2009, 10:50
sakız sigara ve yangın dedektöründen su fıskiyelerini açma klişesini yaratan insan. tnt kabloluda dimi arkadaşlar
Day Walker
07-07-2009, 10:52
saati geçe koymuşlar :D
sakız sigara ve yangın dedektöründen su fıskiyelerini açma klişesini yaratan insan. tnt kabloluda dimi arkadaşlar
bende kablo tv var TNT de var :)
Serhat Y.
07-07-2009, 11:12
digiturk te yok sanırım. hiç denk gelmedim çünkü
keşke "The Beauty and The Beast" i de yeniden yayınlasalar...
http://www.crazyabouttv.com/Images/beautyandbeast.jpg
onurdemir
07-07-2009, 22:23
Çamaşır suyundan bomba üreten bir insandı :) Bildiğin Verneli birşeyle karıştırıp patlayıcı elde ediyordu. :D Geri dönmesine sevindim. Yakalayabilirsem izleyim. Sağol Buğracım ;)