Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirde kim var ?
Mechanix
07-07-2009, 09:57
Bu haftasonu gelcem de bi yüzünüzü göreyim :)
SerdaR A.
07-07-2009, 09:57
vayy aşağı tokyoda tatil abi heh :D
adaş ordada bi adaşımız var uğraman şiddetle tavsiye edilir :D zaten görünce yazar oda
Im here ama hafta sonu çeşmeye go spec :)
egeturbo
07-07-2009, 10:54
bayilerini gezmen gerekli abi :D mutlaka bekliyoruz
adaş ordada bi adaşımız var uğraman şiddetle tavsiye edilir :D zaten görünce yazar oda
aynen mustafa abimizin yerine bekleriz:) (e21turbo)
Mustafa bende karşıyakadayım beklerim ...
bende az daha assağısındayım bekliorum :)
Buyur gel bekleriz.. çeşme spekte yapabiliriz.. :) işin yoksa tabi..
Mechanix
07-07-2009, 13:05
Çeşme demeyin bana , o kadar zamanım yok.Aklım kalıcak zaten gidemeyeceğim için.
Cumartesi akşamı düğünde olucam.Pazar öğleden sonra görüşelim müsait olanlarla.PES falan atabiliriz iddialı olanlarla :)
EfeTopcu
07-07-2009, 14:13
Her yere gittin , bi kayseri ye gelmedin mustafa abi :D buraya da gel bi ara :D
Mechanix
07-07-2009, 14:20
Amma laf yedim :D olm ben Kayseriliyim aslında ama hayatımda gitmedim daha Kayseriye.Sırayla inşallah :D
Çeşme demeyin bana , o kadar zamanım yok.Aklım kalıcak zaten gidemeyeceğim için.
Cumartesi akşamı düğünde olucam.Pazar öğleden sonra görüşelim müsait olanlarla.PES falan atabiliriz iddialı olanlarla :)
Valla ben katılabilirim :p sadece şakaydı
İyi eğlenceler :heyoo: :D
EfeTopcu
07-07-2009, 14:37
Amma laf yedim :D olm ben Kayseriliyim aslında ama hayatımda gitmedim daha Kayseriye.Sırayla inşallah :D
Gerçek Kayserili Olsan 40 kere gelmiştin şimdiye :D :D :D Buraya da Gel :D :D
VeNoM_35
07-07-2009, 16:41
sıcakta pazar günü izmirde insan bulmak zor oluyor:D
ulasstoprak
07-07-2009, 16:49
Pazar günü İzmirin çogunu ben götürüyorum çeşmeye tekne turuna :D
Pazar günü İzmirin çogunu ben götürüyorum çeşmeye tekne turuna :D
nerde görmedik?
hafta sonu izmirde durulur mu hiç üstad :D buyur gel çeşmedeyiz mustafa ;)
ulasstoprak
07-07-2009, 16:59
Saat 8:45 en geç 9 da çeşme limanda olun ya nirvanadayız yada pegasus..
pazar bende izmirdeyim inciraltı civarında oluruz sanırım :)
Mechanix
07-07-2009, 17:22
Anladım ki yanlış yere geliyorum , çeşmeye gelmek lazım :)
arabalı arabasız nası geliosun..? :)
çeşme 4ewaaaaaaa cumadan kaçıyoruzzzzzzz haftasonu burda kalınmazzzz :D gözün gönlün açılır çeşmede :D
pazar gunu izmirde olursam pes atarım senle:)ama olurum sanırım semt neresı kalcagın
hacı izmirdekiler kacıyor gel aşağıya in bak sana ne gösterecem ruslarla dolu cluplerimiz var inferno - rai - aura . Sonra kumsallarımız var güzel güzel denize girip cıkabilceğin. Hem suyumuzda bol tuzludur bu sekilde su üstünde hiç hareket etmeden kalabilirsin. Daha ne diyimki :D Ha birde kundu tarafında ıssız bol dönemecli güzel asfalt yollarımız var :D
DaRkNeSs-
07-07-2009, 18:16
osman öyle bi yazmışın ki kalkıp ben gelcem antalyaya ruslar clupler falan :hahaha:
pazar günü izmir halkının çoğu çeşmede olur üstad
bende orda olcam sanırım olmazsam eğer görüşelim
mustafa abi yani senin adaş dükkanda olur ama şu sıralar proje üstüne proje yapıyo bi uğra bence :)
JumboAli
07-07-2009, 19:36
bızde foca tarafındayız gıtmessek bostanlı cocuguyuz beklerız :)
hacı izmirdekiler kacıyor gel aşağıya in bak sana ne gösterecem ruslarla dolu cluplerimiz var inferno - rai - aura . Sonra kumsallarımız var güzel güzel denize girip cıkabilceğin. Hem suyumuzda bol tuzludur bu sekilde su üstünde hiç hareket etmeden kalabilirsin. Daha ne diyimki :D Ha birde kundu tarafında ıssız bol dönemecli güzel asfalt yollarımız var :D
su postun uzerine aldim ucak biletini izmirden antalyaya resmen tugral :D
cesme bu yil hayal kirikligi oldu zaten paparazzi ve babylon'a gittik sarmadi sortie apaci kayniyordu ve pek eglenceli degildi.bence cokta bisey kacirmiyorsun,bende bu yil kemer sonrasi bodrum direk ;)
Kemer bu yıl gene dolu ruslarımızla. Acılısı yaptık bicoğunun :D
giden var gidemeyen var canını cektirmeyin milletin antalya antalya diye diye..:D
mechanıcer
08-07-2009, 06:54
sen ist la dön pesi gösterim ben sana :D
+1000000
ulan gelemedim hala ama haftaya ordayım... mustafayıda getirticem hiç merak etmeyin siz...
haftaya taksicimizi ağırlıyorum sırayla herkes geçicek antalya limanından :D
Mustafa Birsesli
08-07-2009, 10:27
kanka bendenmi bahsediyorsun
mutlaka beklerim izmire geldiğinde 05554042525 numaram vardı sende ama yinede vereyim ;)
mustafa gel beraber gıderız mustafa abılerın yanına:)
kanka kimden bahsedecem başka kimi tanıyorum orda mustafa die :D
Mustafa Birsesli
08-07-2009, 10:42
misafir herzaman başımızın üzerinde mutlaka beklerim sen nezaman tatile geliyom muştuuuu
DaRkNeSs-
08-07-2009, 11:31
su postun uzerine aldim ucak biletini izmirden antalyaya resmen tugral :D
cesme bu yil hayal kirikligi oldu zaten paparazzi ve babylon'a gittik sarmadi sortie apaci kayniyordu ve pek eglenceli degildi.bence cokta bisey kacirmiyorsun,bende bu yil kemer sonrasi bodrum direk ;)
çeşmede gidecek sakin ve güzel beach club bulamayanları boyalıktaki bonjoura bekleriz:D
reklamları dinlediniz :hahaha::hahaha:
BlackEmperor
08-07-2009, 23:55
kuşadası 1...2 kuşadası 1...2 haftaya ordayım inşallah
çeşmede gidecek sakin ve güzel beach club bulamayanları boyalıktaki bonjoura bekleriz:D
Sevioruz :D hueuhehue
boyalıkta nerde? "Serkanın yeri"nin yerindemi... ne tarafta kalıyo?
M_PROJECT
09-07-2009, 05:27
bende ayin 25inde izmirde olcam :D sonada yazliga ilicaya gecicem bir muddet , mustaaa az gec gideydin ya :)
DaRkNeSs-
09-07-2009, 09:55
boyalıkta nerde? "Serkanın yeri"nin yerindemi... ne tarafta kalıyo?
boyalık koyunun sonunda
iş bankası lojmanlarının sonunda, migrosa gelmeden 50 metre geriden içeri giriliyor anayoldan,tabelası var :)
bu yaz tekrar gelicem o taraflara,arkadasimla yazlikta kalicam ama gecerken bi cayinizi icerim tesekkurler :)
DaRkNeSs-
09-07-2009, 18:43
bekleriz ;)
Çeşme tarafın uğrarsan bekleriz.
Öneri mekan birde ben vereyim bari: Paparazzi :D
merttepe
09-07-2009, 21:56
tüh haftasonu izmirde yokum bende, arabalar çıksın bi drift org ile ağırlayalım sizi mustafa :)