PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ledli stop sorunu

özgür67
08-07-2009, 09:02
Aracımda kullandığımı ledli stoplarımda bir sıkıntı farkettim.Sol taraf sağ tarafa göre daha az aydınlatıyor.Frene bastığımda da sol yanmıyor sadece sağ taraf yanıyor.Ledlerde eksik yanma gibi bir durum söz konusu değil.Neden kaynaklanıyo olabilir?Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Saro-Ş
08-07-2009, 09:04
Özgür Abi:) Ledli Stopların klasik hastalığı beyinlerinde sorun çıkıyo aracımda aynı sorunu çok yaşadım ve geri yaptırdım fakat sorun hiç düzelmedi fakat yeni stoplarımda birşey farkettim parklar açıkken ve frene basılı olarak aracı çalıştırmadım ve sorun çıkmadı diğer türlü yapınca ledler yanmamzlık yapıyodu

özgür67
08-07-2009, 09:09
Özgür Abi:) Ledli Stopların klasik hastalığı beyinlerinde sorun çıkıyo aracımda aynı sorunu çok yaşadım ve geri yaptırdım fakat sorun hiç düzelmedi fakat yeni stoplarımda birşey farkettim parklar açıkken ve frene basılı olarak aracı çalıştırmadım ve sorun çıkmadı diğer türlü yapınca ledler yanmamzlık yapıyodu

kardeşim valla anlayamadım ama galiba dediğin gibi beyinle alakalı bir sıkıntı var yoksa hepsi az da olsa yanıyo ledli ampullerin.Tamiri mevcut diyosun ama sağlıklı bir sonuç vermiyo yani öyle mi?

Saro-Ş
08-07-2009, 09:14
Aynen Abi bende siyah zeminli stop varken en az 5 kere tamir ettirdim ama sonuç hep aynı ayrı ayrı yanıyolardı hep:)

point
11-07-2009, 13:54
yanmayan tarafın beynini çıkarıp içindeki mumlanmış kısmı kırıp çıkarcaksın sonra leyimlere ulaşıyosun leyimlerini tek tek tazelet sonra düzelir, aynı sorun ben başıma geldi 6 aydır hiçbir sorun yok