Orijinalini görmek için tıklayınız : Opetin ParaPuanalara Yaptığı Büyük İnidirm :)
Dün Cep Telefonuma Gelen Bir Mesaj İle Güldüm Baya Bir
Mesajı Şöyle Özetliyeyim;
Opet Kartınız İle Yapıcağınız Akaryakıt Alışverişlerinde Kazanıcağınız Puan %0.5 Olarak Değişmiştir,Eskiden %1 Falandı Bu Bana Az Gelirken Şuan 200 TL Benzin Alınca 1 Lira Kazanıcam Opet İndirimi Yaptı Puana Gözümüz Aydın Opet Devri Kapanmıştır Benim İçin :)
eskiden bayaa iyi puan veriyolardı yaa artık kalmadı
Sadece para puan değil arçelik kampanyasınıda kıstı..Şöyleki 100 liralık yakıt alana 100 puan verirken artık 50 puan veriyor :)
Bence bu puan kıvır zıvır hepsi kalksın yakıtlara yansıtsınlar fiyatı.Ki opette bildiğim kadarıyla indirimlerde en önde fiyat indiren istasyondu..
tasıt tanıma :D en guselı shell :D
Puanda Güzel Oluyodu Ama Geçenlerde 100 Liralık Benzin Alınca 1 Günde Bitirdim Hemen :)
SerdaR A.
08-07-2009, 14:26
aynen ya ford aldığımıxda büyük avantajlar var diye vermişlerdi ama çok düşük bende diyorum 34534534 gündür nie 3 ytl birikmiş
opet puanları sadece Ford güvence amacıyla kullanıyorum. yakıt probleminden sebep enjektörlerim ücretsiz değiştirildi. o yüzden her yakıt aldığımda kilometre kaydı yaptırıyorum.
banada 3-4gün önce dediler yarıya indirildi die :o
Sehll Smart Card Daha Avantajlı Sanırım :)
serhat306
08-07-2009, 14:56
bp kullanan yokmu hıc 50 lıraya mendıl verıyor:D
Day Walker
08-07-2009, 15:07
bp kullanan yokmu hıc 50 lıraya mendıl verıyor:D
ben kullanıyorum ama genelde cep telefonu ve dijitürkün film kanallarını alıyorum :D
BP is the best :) puanlarıda güzel telefon tv herşeyi veriyo walla. benzinide çok gzl :D
bp den 30 lıralık benzın aldım 5lı sabun paketını actı ıcınden 3 tane verdı.10 lıraya 1 sabun sanırım:D
Day Walker
08-07-2009, 15:14
bp den 30 lıralık benzın aldım 5lı sabun paketını actı ıcınden 3 tane verdı.10 lıraya 1 sabun sanırım:D
o kampanyayı hiç duymadım akşam alcam benzin soriyim bakiyim el sabunu bitmişti evde :D
Cimmeria
08-07-2009, 15:22
benzın fıyatlarını 3 liraya ındırdıler dıe yapmıslardır
MAntıklı:)
bencede. %7 ındırımlı alıordum benzını onuda kaldırmıslar.benzın dustu dıe kesin
shell smart kart daha iyi bencede 250 puana 5 tl benzin veriyordu.
Özellikle önceden bir kampanyası vardı ki felaketti 1000 puana 50 tl benzin veriyordu kaçırırmıyım almıştım tabi :D
bende aldım o 50 tl yi :D
250 puana 5 lira benzindende 70tl civari aldım :D
vtecburhan
08-07-2009, 17:31
valla hıc puanla falan ugrasmıyom tabak canak ne verdiler alıyom atıyom mutfaga 12 tane olunca takımı tamamlıyor işte :D:D:D:D:D
%70 lık vergılerınden odun vermeyıp adamların ufacık kar marjlarını dusururlerse onlarda mecbur olarak dagıttıkları hedıye mıktarlarını dusurur:icon_tup:
DaRkNeSs-
08-07-2009, 20:10
shell smart kart daha iyi bencede 250 puana 5 tl benzin veriyordu.
Özellikle önceden bir kampanyası vardı ki felaketti 1000 puana 50 tl benzin veriyordu kaçırırmıyım almıştım tabi :D
ben o kampanyayı kaçırmışım yazık olmuş:D
%70 lık vergılerınden odun vermeyıp adamların ufacık kar marjlarını dusururlerse onlarda mecbur olarak dagıttıkları hedıye mıktarlarını dusurur:icon_tup:
çok geçerli bi yaklaşım ;)
YavuzNaz
09-07-2009, 19:49
bp den en son cep telefonu kampanyasından 4 adet cep telefonu aldım :D tasıtmatık saolsun market personelıde arkadasımız 1 e 100 cekıyor :D:D
abı yoq hergun optten en az 30-50 arası alıyorum adamlar puan wermekte cımrılık yapıyolar:)