Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Yardım ......
merhaba arkadaşlarr,
çapa çevresindeki üniversiteleri yazabilirmisiniz?(gerek devlet gerek özel)
yani hergün gidip gelmede aşırı uzak olmicak şekilde sanırım otobüs dolmuş oralarda bulunuyor bol bol...
2.sorum - 2 yıllık o çevrede hangi bölümleri tawsiye edersiniz , sayısalcıyım bu arada....
SekoLive
11-07-2009, 10:12
istanbul üniverstesi var. en yakın olarak.
özel dersen kültür var istanbul aydın üni var bu ikisine 1-2 vasıtayla gidebilirsin aklıma gelenler bunlar... bölümde kişiden kişiye değişir diyorum o yüzden bi yorum yapamıyacağım.
onursumer
11-07-2009, 10:55
yazılanlar dışında arel universitesi ve haliç üni var ama haliçin başka yerdede kampusleri var hangi bolum hangi kampuste oğrenmek gerekli ;)
marmara uni var gene bakırkoyde hangi bolumler olduğunu hatırlamıyorum sanırım sozel
İstanbul üni. Tıp
Cerrahpaşa Üni Tıp
Özel olarak
Haliç Üni bir binası var hangi bölümler bilmiyorum
Bu üçü çapada ve çevresinde yürüyerek 3-5 dk.
Onun harici
İstanbul Üni Beyazıt Kampusu Tranway ile 7-8 dk. yüryerek 30 dk.
Özel Arel, Aydın ve Kültür iki vesait Tranway+Metrobüs 40-45 dk. kadar sürer
şöyle bir durum aslında Çapa İstanbulun avrupa yakasının tam ortasıdır o yüzden genel olarak bütün okul v.s. yakındır tam olarak hangi bölüm neresini istiyorsan okul bazında yardımcı olamaya çalışayım.
Bu arada ben doğma büyüme çapalıyım sonradan taşındık v.s. ama hala gidip geliyorum yardımcı olabileceğim ne varsa sorun olmaz elimden geleni yaparım.
hepinize çok teşekkürler ....
2 yıllık düşünüyorum özel yazmam sanırsam 2 yıllıkta devlet olur...
istanbul üniversitesi 2 yıllık olabilir...
çapa'da akrabamın ewi war orada kalıcam boş ew...
bakalım artık...
inanın bölüm felan seçmedim kafamda yani okicam ne olursa :D
istanbul üniversitesi 2yıllık bölümleri wardır değilmi?
var turizm bölümü falan var..kitapçığa bak ona göre biyer seç çnk her kampuste farklı bölüm var..
onursumer
11-07-2009, 12:58
istanbul unide 2 yıllık bolumler avcılar kampusunde sanırım ama orayada ulaşım için metrobus var çok zorluk çekmezsin ;)
istanbul unide 2 yıllık bolumler avcılar kampusunde sanırım ama orayada ulaşım için metrobus var çok zorluk çekmezsin ;)
hmmm , ist. üniversitesinde 2 yıllık bölümlerden hangileri war acaba?
Yiğit Ş.
11-07-2009, 16:09
2senelik khas yazma :) selimpaşada kampüsü. git gel perişan olursun. ew tutarsan mezun olamazsın :D
2senelik khas yazma :) selimpaşada kampüsü. git gel perişan olursun. ew tutarsan mezun olamazsın :D
Katiliyorum :D
kadi has özel sanırsam düşünmüyorum özel yaw
onursumer
11-07-2009, 16:42
hmmm , ist. üniversitesinde 2 yıllık bölümlerden hangileri war acaba?
kitapçıktan baksan daha sağlıklı olur bilmediğimiz birçok bolum var ;)
işte çapayla bağlantısı olan , aşırı uzak olmayan gidiş gelişte beni öldürmeyecek 1 dewlet üniversitesinde 2 yıllık istiyorum bakalım artık .... hayırlısı...
Oğuzhan Ç.
11-07-2009, 19:07
Bende Fatihde Oturuyorum Arel Üniversitesinde Okuyorum 30 Dk Filan Sürüyor Metroyla Ataköye Gidiyorum Ordanda 2 Durak Metrobüsle Sefaköye .
olm kışa bn ewe çkıcam anadolu yakasında marmaraya flnda bak gelirsin ynma
merhaba arkadaşlarr,
çapa çevresindeki üniversiteleri yazabilirmisiniz?(gerek devlet gerek özel)
yani hergün gidip gelmede aşırı uzak olmicak şekilde sanırım otobüs dolmuş oralarda bulunuyor bol bol...
2.sorum - 2 yıllık o çevrede hangi bölümleri tawsiye edersiniz , sayısalcıyım bu arada....
öncelikle hayırlı olsun biyerlere yerleşecek puan aldın sanırım :D
şimdi gelelim yer sıkıntısına kitapcıktan çapaya yakın yer bakmak yerine otur eline bir kalem kağıt al oraya ileride ne yapmak istediğiniş yaz bir aile babası olunca nasıl mutlu olmak istediğini karala .
Sonra o karaladığın 1-2 sayfa yazıdan yapılablicek 2 sene sonra bile halen aktif kazanç sağlayabiliceğin dalları ayır ve kitapçıktan yaşam alanınla yakın universitelerden bu bolumları ara ...
Yere gore bolum aramak seni bugun universiteye gittiğin için mutlu , İstediğin bölüme hayat planına göre bölüm secmek bugun 30 dakika fazla yol ama belki 40 sene mutlu eder.
benim şahsi kanaatim budur .
Allah kolaylık versin ayrıca istanbulbayız sonuçta yabancısın elimizden bişey gelir ise herzaman destek oluruz yazmaktan cekinme .