Orijinalini görmek için tıklayınız : Saab 9-5 2.0T
http://www.sahibinden.com/saab_9-5_se_lpt_2_0_turbo-23WQQaXQQ13172668WQQpXQQdisplayitem
Arkadaslar bu araçlar nasıl araçlardır takas düşünürmüsün demiş. Bende hafif normal insan arabasına benzeyen genede iyi giden bir araçla takas etmek istiyorum. Fikirleriniz nedir saabı pek bilmiyorum
Serencebey
11-07-2009, 10:47
Parca fiyatları falan opellerle aynı nerdeyse. 9-3 var bızde 2007 model ordan biliyorum :)
Hayatının hatasını yaparsın ömrümü yedi benm ömrümü... :D
9.5 Aero vardı bende de...
s.alican
11-07-2009, 14:18
bence sana hiç gitmez :D
ya ben arabayı takaslayıp normal insan arabasına gecmek istiyorum birazda. Şubatta evlilik olcak nereye kadar böyle :)
Opel satıyo zaten.. Yedek parca vs problem olacagını,cok pahalı olacagını hic sanmıyorum.. Araba da güzel gözüküyor fotolardan..
km si fazlaymış. turbosu bitmiş olabilir.
edit: okumamışım pardon değişmiş :D
hocam niyetin varsa bence bi dynoya çıkar, sonrasında da bi cihaza bağlat
ben böyle ugrasmıycağım bi araba arıyorum sanırım bu ugrastırıcak bi araba vazgectim :)
o paraya uğraşmıcak araba arıyorsan toyota corolla tek geçerim :)
yok ya ben mümkünse otomatik vitesli olursa dizel bişeler arıyorum takaslık. Nissan Micra bilem olur. Sol parmak yüzük spec :D
O zaman bütçeyi söle bizde ona göre fikir verelim :)
kellepaca
11-07-2009, 15:18
Saab'ı geri satması çok büyük dert olabilir.
CeSaNCeEm
11-07-2009, 15:30
Parça o kadar kolay bulunmuyo opel satıyo ama hem pahalı hemde stok az ellerinde haberin olsun...
bütce elimdeki 200sx. Acelemde yok cünkü sxin borcu harcı yok. Durursa durur garajımda güzel güzel silerim onu hergün :)
ben böyle ugrasmıycağım bi araba arıyorum sanırım bu ugrastırıcak bi araba vazgectim :)
Uğraşmamak & Saab pek birbirlerine uygun değiller. Artı üzerindeki motor Saab motor ve Opel ile alakası yok.
Benim sana tavsiyem git Volvo al daha az uğraşırsın. :D