Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 yıl Ehliyet Kaptırma
Selam Arkadaşlar Alkolden 2 nci Sefer Ehliyetin Alıkonulması Durumunda Psikoteknik Diye Bir Eğitim Varmış Nasıl Bir Eğitimdir Bilgisi Olan Arkadaşlar Paylaşırsa Sevinirim Şimdiden Teşekkürler...
valal ben polisle kavga ettim.psikoloğa sevketti ama aynı şeymi bilmiyorum.test halinde içinde sadece evet ve hayır olan 566 soruluk bir test yapiosun :):)
sağlık müdürlüğü ile telde görüştüm pek açıklayıcı anlatmadılar baştan savma muhabbeti yani kadın 4 hafta falan dedi bide şuan başvuru yaptında 1 yıla anca biter dedi bu kadar uzunmu sürüyomuş bu muhabbet yaw
uzun uzun
arkadaş ehliyetını nisanda alacaktı geri.. hala alamamış
kursda yert mi yokmuş neymiş.. uuzyormuş o iş yani...
Alkollu araba kullanana herşey müstahak 2 değil tamamen el koysunlar bir daha vermesinler.
Alkollu araba kullanana herşey müstahak 2 değil tamamen el koysunlar bir daha vermesinler.
Müstahak Olduğunun Farkına Vardık Göki Kardeşim Sadece Bilgisi Olan Arkadaşların Yardımcı Olcanı Düşündüm Gerekte Kalmadı
2. Seferde psikoteknik muhabbetine tabi tutulmuyorsun.. 3.kez yakalanırsan 5 yıl ehliyet gidiyor..Ve 1 yıl süren psikoteknik seminerlerine katılıyorsun..
Sen sadece 24 ay sürenin geçmesini bekleyeceksin.
Serhat Y.
11-07-2009, 20:02
Ben geçtiğimiz ocak ayında aldım geri ehliyetimi,
2.kez kaptırdıgında sürücü davranışlarını geliştirme programına katılıyorsun, sağlık bakanlığının açtığı bir kurs. ben sultanahmet te biyere gitmiştim. şöyle özetliyim 2 ay sürüyor haftada 1 gün sabah 10.00 da başlıyor normalde 16.00 ya kadar sürüyor fakat younluk oldugundan saat 12.00 gibi salıyorlar. derslere 1 uzman doktor 1 psikiyatrist 1 de trafik polisi giriyor ama önce psikolog tarafından ufak bir teste tabi tutuluyorsun kurs sonunda aynı psikolog tarafından bir teste daha tabi tutuluyorsun, ayrıca yine kurs sonunda 30 soruluk bir test daha var dersleri takip edersen kolay yoksa gerçekten kazık sorular. kurs bedeli 350 tl. olması lazım. 3. kaptırmada maalesef 5 yıl ve psikoteknik egitimi alman gerekir bunuda unutma. ayrıca 2 senenin dolmasını bosuna bekleme biran önce yazıl kursa cok younluk oldugundan ileriye atıyorlar cunku. ben 2 sene doldugu halde alamamıştım 26. ayda aldım allaha sukurler olsun:))
Ben geçtiğimiz ocak ayında aldım geri ehliyetimi,
2.kez kaptırdıgında sürücü davranışlarını geliştirme programına katılıyorsun, sağlık bakanlığının açtığı bir kurs. ben sultanahmet te biyere gitmiştim. şöyle özetliyim 2 ay sürüyor haftada 1 gün sabah 10.00 da başlıyor normalde 16.00 ya kadar sürüyor fakat younluk oldugundan saat 12.00 gibi salıyorlar. derslere 1 uzman doktor 1 psikiyatrist 1 de trafik polisi giriyor ama önce psikolog tarafından ufak bir teste tabi tutuluyorsun kurs sonunda aynı psikolog tarafından bir teste daha tabi tutuluyorsun, ayrıca yine kurs sonunda 30 soruluk bir test daha var dersleri takip edersen kolay yoksa gerçekten kazık sorular. kurs bedeli 350 tl. olması lazım. 3. kaptırmada maalesef 5 yıl ve psikoteknik egitimi alman gerekir bunuda unutma. ayrıca 2 senenin dolmasını bosuna bekleme biran önce yazıl kursa cok younluk oldugundan ileriye atıyorlar cunku. ben 2 sene doldugu halde alamamıştım 26. ayda aldım allaha sukurler olsun:))
Açıklaman için teşekkür ederim arkadaşım.