Orijinalini görmek için tıklayınız : Card Reader Hk.
Herkese merhaba, yine ben ve yine bir sorun :D :o
Yaklaşık 4 yıl önce almış olduğum bir kompakt fotoğraf makinesi vardı ve 2,5 yıldır hiç kullanmamıştım, kullanmadığım gibi makineyi de kaybetmiştim. Sabah buldum, ancak hiçbirşeyi yok USB kablosu ve şarj aleti hariç. Bunun içindeki fotoğrafları nasıl Bilgisayara aktarabilirim ? 1GB 'lık hafıza kartı var içinde, acaba Card Reader alsam bunları aktarabilirmiyim. Misal olarak;
http://www.exa.com.tr/oem/card_reader/usb_internal-397-1876.html
Yarına kadar cevap gelirse çok sevinirim, Teşekkürler.
Aktarırsın niye aktaramayasın ki ?
Herhangibi bir şekilde zarar görmediyse alırsın fakat kartının ne olduğunuda bilmen lazım XD SD Compact FLash bunlar sık kullanılanlar.Çünkü tüm okuyucular tüm kartları desteklemez özellikle sony ise makina bu biraz daha önem kazanıyo.
Usb kablosu varsa zaten aktarırsın.. ?
Herhangibi bir şekilde zarar görmediyse alırsın fakat kartının ne olduğunuda bilmen lazım XD SD Compact FLash bunlar sık kullanılanlar.Çünkü tüm okuyucular tüm kartları desteklemez özellikle sony ise makina bu biraz daha önem kazanıyo.
yok makina da kart da gayet sağlıklı :D bugün çekim yaptım ancak eve geldiğimde atamadım. Kart ise SD.
Teşekkür ederim bilgi için, konuyu silebilirsiniz. :D
Usb kablosu varsa zaten aktarırsın.. ?Makinayı tanımlayamıyor, aldığımda CD fln vardı, şimdi neredeler bilmiyorum.
İnternetten download edebilirsin ama yok uğraşmıycam ben alıcam bi okuyucu diyorsan sd kart okuma özelliği zaten aşşağı yukarı tüm okuyucularda var sony için çıkanlar hariç ona göre alırsın bişeyler gayette güzel olur. :)
İnternetten download edebilirsin ama yok uğraşmıycam ben alıcam bi okuyucu diyorsan sd kart okuma özelliği zaten aşşağı yukarı tüm okuyucularda var sony için çıkanlar hariç ona göre alırsın bişeyler gayette güzel olur. :)yarım saat aradım internette, 3 tane buldum 3'ü de olmadı maalesef :S
böyle durumlarda en güzeli firmanın kendi support bölümü Türkiye sayfalarından olmaz genelde bu bölüm ama yurtdışı sayfalarında bulabilirsin tahminimce.
Makinayı tanımlayamıyor, aldığımda CD fln vardı, şimdi neredeler bilmiyorum.
windows un xp anlaşılan ve services pack 1 .. services pack 2 yi kurarsan o tür cihazlar içn cd le tanıtma sorun un kalmaz
Bu kadıköydeki exa pc ise tercih etmem malları çok arıza yapıyor...Okuyucunun aynısı bende var yanlışım yok 7 lirayamı ne almıştım mecidiyeköyden
Evet Windows XP Services pack 1
Bu kadıköydeki exa pc ise tercih etmem malları çok arıza yapıyor...Okuyucunun aynısı bende var yanlışım yok 7 lirayamı ne almıştım mecidiyeköydeno verdiğim site, sadece reader 'a göstermek amaçlıydı. Yoksa gider teknosadan alırım hemen :D İnternetten alışveriş yapmıyorum.
Teşekkürler
onursumer
12-07-2009, 19:51
herhangi bir kart okuyucu işini gorur de makinenin marka modeli nedir ?
herhangi bir kart okuyucu işini gorur de makinenin marka modeli nedir ?
Sanyo XACTI HD1A
Aynı makinayı kullanıyorum. Laptopun kart okuyucusunda sorunsuz olarak kullanıyorum. Laptopun işletim sistemi XP
Aynı makinayı kullanıyorum. Laptopun kart okuyucusunda sorunsuz olarak kullanıyorum. Laptopun işletim sistemi XP
kardeşimin laptop 'ı alıp denedim, oldu :D.
Teşekkür ediyorum :heyoo:
Dostum 1 tane SD kartıda içeren bir adet Card Reader alıorsun.
Aldıgın card reader'ı PC'ine USB'den baglayıp, Card Reader'a da makinandan cıkardıgınSD kartı takıp atıosun.Bu kadar :D