Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara lı arkadaşlar dikkat
1.3 cdtı
15-07-2009, 12:53
Hürriyet gazetesinde ki habere göre 1 ağustosa kadar akay alt geçitleri kapatılakmış bilgilerinize......
dun aksam haberlerde dinledim.. eğer cokme vs gibi cana mal olucak hatalar yoksa kapanmasının anlamı yok..
BAHADIR24
15-07-2009, 12:57
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=159063&cat=110&dt=2009/07/15
trafik felç;)
bilgi paylaşımı icin saol fakat ankaralı modıfıye severlerın en cok dıkkat etmesı gereken sey
emniyet amirinin degısmıs olması ve ınanılmaz artan kontroller..
heryerde bi polıs heryerde cekiciler var denetimler can sıkıcı bi hal aldı dikkatli olun..
mgnPower
15-07-2009, 13:02
benim orjinal plakalikdan bile durdurdular gecen gun. neden solda bunun plakasi diye ? git mitsubishi'ye sor dedim bende.
benim orjinal plakalikdan bile durdurdular gecen gun. neden solda bunun plakasi diye ? git mitsubishi'ye sor dedim bende.
kafayı yediler iyice ceza kesmek için bahane arıyolar.artık nerdeyse lastikler niye donuyo diyip ceza kesicekler :ofk:
Çankaya belediyesi konser düzenlemekten başka bişi yapsın zaten dişimi kırıcam.
Ankara nın kalbını kapatıyorlar trafıl felc olacak Allah sabır versın herkese..
mgnPower
15-07-2009, 14:22
kafayı yediler iyice ceza kesmek için bahane arıyolar.artık nerdeyse lastikler niye donuyo diyip ceza kesicekler :ofk:
maalesef oyle gorunuyor gidisat.. benzini ucuzken almissiniz su anki deponuzdaki benzinin litre basina zam farkini odemezseniz ceza kesecez diyede yazabilirler.
sadece akay degil gece eskişehir yolunda yüzebilirsiniz rahatlıkla kabak lastiklerle girin drift antrenmanı yapın rahatlıkla..
hepimiz keichiyiz ! melih e driftliyim ..
kapasınlarda trafık sıcsın bı saçma sapan bişi çökme falan yokya kaç sene oldu yapılalı
tamamen saçmalık
yusufcan_k
15-07-2009, 15:31
sen fazla gazlama bence ;) ;) ;)
Kızılaydan sola dönüşlerde yasak,bide bu kapatılırsa millet gideceği yere ankara turu atıp gidicek herhalde.. bu haliyle bile trafik olan bi kavşağı kapattıklarında ne yapıcaklar merak ediyorum
sportinger
15-07-2009, 16:31
bence kapatmazlar meclise falan yürüyecekmi millet yada sembolik kapatır sonra acarlar. cok mantıksız karar olmuş...
ayvayı yedikki sormayın günde en az 5 kez kullanıyorum ne yapıcam bilmiyorum
Bu Ankarada her yaz olan bişey.. İlla ki kapanıyo gerekli yollar.. Bu sene de sıra oraya gelmis demek ki.. Yazın Ankarada yolculuk yapmak ölüm..
dun haberlerde ızledım melıh gokcek e dava açmışlar chp'lı cankaya beledıyesınden sanırsam ızınsız yapmış buyuksehır orayı onun ıcın dava acmışlar buyuksehıre kazanmışlar
bu sefer bırde melıh gokceke acmışlar kararı uygulamadıgı ıcın
bu sefer melıh gokcekde yolu kapattırıp chp nedenıyle kapalı dıye pankart asıcam dıyordu
saçma salak ınatlaşma yuzunden yanı ankaralı çekıcek
iiiiiiiiiiiiiiiiiipppppppppppppppp.... melih
bu kavşak kapanmazz, sonuçta büyük bir facia olur, ortak yol mutlaka bulunacaktır, yoksa bu trafiğin faturası chp ve akp'ye çıkar...
Mikrop_Ali
15-07-2009, 21:33
berkanokan-ben-kop 2 gün önce bestekardaydık gece saat 1-2 civarı 5 tane çekici 3 ekip geldiler 10 dk içinde süpürüp gittiler 1 adet cooper s 1 adet yeni clio vs vs biz gittikten sonrada devam etmişlerdir.
kayserıden yenı emnıyet muduru gelmış egsozlu kalmasın demiş modıfıyeli araba istemıyorm demiş park muayne yazın demiş valla bızım ekıp hep sokturdu egsozunu falan cok sıkmaya basladılar
ankarada çekici işleri yapan bir firmadaki bütün çekici araçları kiralamış emniyet. son dakika. toplu infazlar gerçekleşecek gibi oturun evinizde brolar
Bende Ankaralıyım ama Ankarada deılım :D
Geçmiş olsun canlarım :D
Çıkın gelın burda sadece rus trafıgı var o kadar :D
berkanokan-ben-kop 2 gün önce bestekardaydık gece saat 1-2 civarı 5 tane çekici 3 ekip geldiler 10 dk içinde süpürüp gittiler 1 adet cooper s 1 adet yeni clio vs vs biz gittikten sonrada devam etmişlerdir.
yoksa mini krem rengi olan mıydı:) benim de arabayı oraya çektiler o gece bestekardan.
Bende Ankaralıyım ama Ankarada deılım :D
Geçmiş olsun canlarım :D
Çıkın gelın burda sadece rus trafıgı var o kadar :D
:D en temizi.
hauhau haberlere bak...nerde cevirme yapiolarmis....
gecenlerde sasmazın onunde vardı cevirme 2 cekici parka goturup geri geliyordu :)
CasabLanca
16-07-2009, 00:55
daha demin bestekarın ilerisinden devam edince bpye gelmeden park etmiştik mekana girmiştik, her zaman park ettiğimiz yerdi bugüne kdr ceza yememiştik çıkışta bir baktık 61 tl sırıtıo camda :D:D
Vts_Power
16-07-2009, 01:29
desene eksoz sesinin en güzel yankılandıgı alt geçtik ankaralılar için artık yok:)
lucky Jackal
16-07-2009, 09:41
ben emek 8 de oturuyorum 8. cadde her gece yarış pisti gibiydi yarışanlar mı istersin sıfır çekenler mi,uyutmuyordu namussuzlar.bu 1 aydır falan duruldular,birde cadde üzerinde geceleri 2-3 tane çekici ile ekip arabası geziyor çatır çatır çekip götürüyolar.Ama müdür daha yeni tabi ilk zamanlar böle gazlar olur yok yakarım yıkarım şöle yaparım böle yaparım 2 ay sonra hiç bi şeyi kalmaz eski tas eski hamam.
ben emek 8 de oturuyorum 8. cadde her gece yarış pisti gibiydi yarışanlar mı istersin sıfır çekenler mi,uyutmuyordu namussuzlar.bu 1 aydır falan duruldular,birde cadde üzerinde geceleri 2-3 tane çekici ile ekip arabası geziyor çatır çatır çekip götürüyolar.Ama müdür daha yeni tabi ilk zamanlar böle gazlar olur yok yakarım yıkarım şöle yaparım böle yaparım 2 ay sonra hiç bi şeyi kalmaz eski tas eski hamam.
Yıllardır besevlerde yarısırım ama emek 8 de yarısanı ılk defa duydum :D
gerekce goremedım ben?
Gerekçe;
büyükşehirde yaşamak, araba sahibi olmak, biraz farklı olmak, belkide yolsuz kalmalarıdır ;) bütçe açığı 13 kat artmış, toplanan vergiler geçen seneye göre %1 azalmış vs. vs.
tender06
16-07-2009, 09:58
dün gece sadece emek 4 ten 80 tane araç çektiler ve akşam 10 da oluyo bu olay
lucky Jackal
16-07-2009, 10:04
Yıllardır besevlerde yarısırım ama emek 8 de yarısanı ılk defa duydum :Dwalla 15 senedir orda oturuyorum her gece birileri gelir sıfır çeker,kalkış yapar gece 12 den sonra bi uğra istersen :) hazine tarafına gelicen ama diğer tarafta aksiyon yok :)
lucky Jackal
16-07-2009, 10:05
dün gece sadece emek 4 ten 80 tane araç çektiler ve akşam 10 da oluyo bu olayinşallah senin arabanıda çekmişlerdir :p
Gerekçe;
büyükşehirde yaşamak, araba sahibi olmak, biraz farklı olmak, belkide yolsuz kalmalarıdır ;) bütçe açığı 13 kat artmış, toplanan vergiler geçen seneye göre %1 azalmış vs. vs.
vergiler %1 valla cok ıyı azalmıs bana sorsan %20 azalması lazım derım cunku kımsede iş yok guc yok mıllet kan aglıo.
http://www.ntvmsnbc.com/id/24983713/
%1 yanlış yazmışım %4.4 olacakmış. %1 azalan gelirlermiş.
Kaynak yukarıda.
Konu: Ankara Şehir içi Kameralı Radar Uygulaması,
Amaç: Dikkat Radar 50 km hız kontrol levhasından sonra, trafik ekibi bir kaç km ileride yol kenarına özel donanımlı radar ve kameralı araçla yerini alıyor.
Kamera 70 km üstünde seyreden aracın plakasını alıyor ve resimliyor. Görevli ekip cezayı kesip adrese resimle beraber gönderiyor.
Yol kesip araç durdurma işlemi yapılmıyor. Uygulama tüm ana arterlerde (İstanbul, Konya, Eskişehir, Samsun, Celal Bayar Bulvarı, Çetin Emeç Bulvarı, Dikmen Caddesi, Bilkent Köprü Altında) özel radar sistemli araçlarla yapılmaktadır.
Radar kamera, 70 km üstünde giden araca ceza işlemi yapıyor.
71-80 km hıza 50 TL, 81- 140 km hıza 265 TL, 140 km üzeri 265x 2 ceza uygulanıyor.
Ankara’da henüz MOBESE (kamera radar) uygulanmamaktadı r. Daha sonra uygulamaya geçecektir. İstanbul’da MOBESE uygulaması başlamıştır.
Her gün, 200 araca mutlaka ceza yazılıyor.
Ana arterlerde hız kamerası uygulama saatleri:
Sabah saat 10:00 - 12:00
Öğleden sonra 13:30 - 16:00 saatleri arasında
En Çok Uygulama Yapılan Yollar:
1- Ümit köy Köprü’den Ankara istikameti,
2- Konya yolu Kepekli mevkii, Ankara istikameti,
3- Samsun yolu Bayındır Barajı yol ayrımından, Ankara istikameti,
4- İstanbul yolu Sincan yol ayrımından, Ankara istikametine,
5- Havaalanı yolu Çubuk yol ayrımından, Ankara istikametine,
kameralı radar uygulaması yapılmakta.
NOT: Hız kontrol levhaları 50 km göstermesine karşın 70 km’ye kadar ceza işlem yapılmıyor....
ankaraya gidicem sanırım 1hafta 10 gün sonra.. sanırım "Samsun yolu Bayındır Barajı yol ayrımından, Ankara istikameti" bu yolmu beni bağlıyo =) tamda bilmiyorum ankaraya hiç arabayla gitmedim =)
sökün plakaları öyle gezin, kızılay gibi yerlere gitmedikçe hiçbir şey olmuyor.
kayserıden yenı emnıyet muduru gelmış egsozlu kalmasın demiş modıfıyeli araba istemıyorm demiş park muayne yazın demiş valla bızım ekıp hep sokturdu egsozunu falan cok sıkmaya basladılar
Lanet olsun cuma günü benide antares çıkışında çevirdiler :D kırmızıda geçdim ama kırmızıda geçtiğim için değil sis ve kısalar açıktı ikisindede xenon baktım kollarını açtı hemen sisleri kapattım orta şeritteydim in arabadan dedi dedim ne oluyoruz evrakları ver diyo dedim arkada ver ozaman diyo nasıl veriyim arkada diyorum arka kapıyı açmaya çalışdı kilitli olunca apışdı :D jantlar neden farklı dedi bu ön camdakiler ne dedi (shift light pro - gtech pro ss - tomtom navigasyon - hks turbo timer typ1) abi sağa çekiyim dedim in aşşağ diyor en sonunda sağa aracı çekmeye ikna ettim adamı, araçdan inmeden evraklarını ver dedi abi şu karşı binada oturuyorum evraklar evde kaldı dedim ehliyetin varmı onu göster ozaman dedi gösterdim gaza bas eğer egsoz ve flitre varsa eve koşarak gitmen lazım dedi :icon_wack egsozu geçen ay söktüm gazada yedirerek basınca flitreden fazla ses çıkmadı :hahaha:
Ama benim kadar şanslı olmayan çok kişi vardı plaka egsoz flitre ve ıvır zıvırdan araç bağlıyorlar dikkat edin.
ankaraya gidicem sanırım 1hafta 10 gün sonra.. sanırım "Samsun yolu Bayındır Barajı yol ayrımından, Ankara istikameti" bu yolmu beni bağlıyo =) tamda bilmiyorum ankaraya hiç arabayla gitmedim =)
Ne tarafdan geliceksin
Ne tarafdan geliceksin
trabzondan gelicem
CasabLanca
20-07-2009, 11:56
aynen o istikamet :icon_tup:
satın arabaları satın motor alın :D:D
plaka yok dert yok tasa yok anca bol bol fotografımı ceker sora bilare gider emnıyetten ısterım fotolarımı bakalım nası cıkmısız dıye :D :D:D
Beni de c.tesi gunduz ve gece cevridiler. Egzos var gaza bas, arkalar filmli diye kendi kendine moda girdide arabanın katalogunu cıkarınca kastırmadan bıraktılar
trabzondan gelicem
aynen o istikamet :icon_tup:
İstikamet doğrudur yolun ve farın açık olsun gazlama fazla :D
CasabLanca
20-07-2009, 16:12
İstikamet doğrudur yolun ve farın açık olsun gazlama fazla :D
gündüz gözüne elmadağdan sonra polis kaynıyor hakkaten orda gazlamamak gerekli :o
millete eziyet olsunda nası olursa olsun a.q
yani ben akay kavşagına kadar arabayla gelemedigim için bnm pek bi sorunum yok o konuda oraya gelene kadar 5 kere cevırırler benı..
eskişehir yolundaki hatta bilimum butun yollardaki su bırıkıntılerı gordugumde gözlerimden ateş cıkıyo sinirden..geçen gun de bitane sulamacıyı öldürecektim indim arabadan tartıştık baya...geçen bitanesine bagırdım yolumu suluyon çimimi ga..t diye
beşevlerde akşam 9 da kaldıysam gece 2 ye kadar marşa basamıyorum alacaklar arabayı ehliyeti 2 yıl vermeyecekler diye..ankaranın hali perişan inş bu düzen deişir yoksa ya ben sulamacıları oldurecem ya da kufur makinası gibi gezecem ya da polisler beni bi yerde öldürecek
en iyisi sanayi ev -ev sanayi arası gitmez fazla gezmek ii degil :)
yarın jet ın ordayım kanka gorusurs o zmn :D:D
yani ben akay kavşagına kadar arabayla gelemedigim için bnm pek bi sorunum yok o konuda oraya gelene kadar 5 kere cevırırler benı..
eskişehir yolundaki hatta bilimum butun yollardaki su bırıkıntılerı gordugumde gözlerimden ateş cıkıyo sinirden..geçen gun de bitane sulamacıyı öldürecektim indim arabadan tartıştık baya...geçen bitanesine bagırdım yolumu suluyon çimimi ga..t diye
beşevlerde akşam 9 da kaldıysam gece 2 ye kadar marşa basamıyorum alacaklar arabayı ehliyeti 2 yıl vermeyecekler diye..ankaranın hali perişan inş bu düzen deişir yoksa ya ben sulamacıları oldurecem ya da kufur makinası gibi gezecem ya da polisler beni bi yerde öldürecek
Ben incekte oturuyorum, her 300 metrede bir sulamacı elinde hortum sıcaktan baymış, afedersiniz hortum edep yeri hizzasında işer gibi suluyor. Yarısı çimeee yarısı yola.
Ben alıştım. En azından şu Ölüm tankerleri azaldı
aynen öyle kardeş...hele armadaya gelmeden o duzlukte bi 200 metre boyunca yerler hep suydu geçenlerde...hep de orası öyle oluyo galiba...bunu nası gormuyo i.melih gökçek yada hiç utanmıyomu o suyu ölümüne açan sulamacı herşeyi geçtim arabayı yıkatsam 3 dkka suruyo kirlenmesi
aynen öyle kardeş...hele armadaya gelmeden o duzlukte bi 200 metre boyunca yerler hep suydu geçenlerde...hep de orası öyle oluyo galiba...bunu nası gormuyo i.melih gökçek yada hiç utanmıyomu o suyu ölümüne açan sulamacı herşeyi geçtim arabayı yıkatsam 3 dkka suruyo kirlenmesi
Ya oralara otomatik sulama koydu. Tanker yüzünden son 2 senede çok araba kaza yapınca bir de birkaç kişi hayatını kaybetti bu tankerler yüzünden; yoğun trafik olan yerlere otomatik sulama koydu. Ancak otomatik sulamanında bir kötülüğü var.
O pompalar suyun basıncıyla valfler yukarı cıkıyor ve 140 derecelik açı ile tazyik su gibi su fışkırtıyor.
Amaaaa, Sayın İ. Melih unutmuştur ki Eskişehir yolunda araçlardan dolayı oluşan bir rüzgar mevcut. Bu rüzgardan dolayı suyun yarısıyola geliyor. Bunu farkettikten sonra sulama süresini uzattılar çimler solmasın diye. O yüzden çok fazla su yola akıyor :D :D :D
Mikrop_Ali
22-07-2009, 14:18
yoksa mini krem rengi olan mıydı:) benim de arabayı oraya çektiler o gece bestekardan.
evet kremdi galiba
CasabLanca
28-07-2009, 18:41
hadi gözümüze aydın akay kapanmayacakmış