Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç hakkında bilgi
Serencebey
16-07-2009, 10:38
VTI (http://www.sahibinden.com/turkiyede_tek_vti_fiyat_dustu-46WQQaXQQ14164537WQQpXQQdisplayitem)
Bu arac hakkında bıldıklerınızı soylersenız cok sevınırım :)
Agır kusuru hatası vs. neyı varsa burada yazmak ıstemedıklerınızı PM ıle ıletebilirsiniz :)
Vtec-SEDAN
16-07-2009, 10:41
bu araç gördüğüm kadarı ile mat siyah ise yakın zaman önce trabzondan satılıktı ve 22000-24000tl gibi rakamlar istiyorlardı. cliors takası falan istiyordu o zaman sahibi satışı biraz uzun sürmüştü, o araç ise..
mgnPower
16-07-2009, 10:42
karadenizden geldi hondam.com varken orayada uyeydi bildigim kadari ile burada uyeydi eski sahibi. yeni sahibini bilmiyorum antaresin o taraflarda bi kere denk geldik sadece ankarada onun disinda bildigim bisii diil.
SekoLive
16-07-2009, 10:48
bu araç bir kere daha açılmıştı forumda bi araştırın isterseniz.
trabzondan geldiği v.s. yazıyordu hatta Yanındaki Kırmızı Cupra GKS TYPER'ın eski cuprası oda trabzondaydı.
sabret bıraz benımkını vereyım serence...
Tork'un önünde gördüm geçen gün. Onlar bilir az çok Burak'cım...
Hayırdır Panda öldümü?
emretorlak
16-07-2009, 18:54
Araba hakkında bilgim yok ama ilan başlığı ilginç olmuş:)
"TÜRKİYEDE TEK VTI FİYAT DÜŞTÜ"
DogukanB
16-07-2009, 19:11
Araba hakkında bilgim yok ama ilan başlığı ilginç olmuş:)
"TÜRKİYEDE TEK VTI FİYAT DÜŞTÜ"
Başka mat siyah vti varmı? Ondan yazılmıştır herhalde.:)
Aynı fiyatlarda buda var temize benziyor;
http://www.sahibinden.com/96_jdm_civic_vti-59WQQaXQQ14236572WQQpXQQdisplayitem
Tork'un önünde gördüm geçen gün. Onlar bilir az çok Burak'cım...
Hayırdır Panda öldümü?
Pandalar ölmez :D hueuehuhuhuee
Bu otomobil icin gectigimiz hafta da konu acılmıstı sanki?
O konuyu bulursan biseyler karalanmıs olabilir kardesim ;)
Burak bursada var bitane full orjinal yeşil sedan onu düşün istersen. utanmasam ben alıp kırmızıya boyayacağım :)
Bu arada gel a3 satayım sana kardeşim.
overblack
16-07-2009, 20:24
Burak bursada var bitane full orjinal yeşil sedan onu düşün istersen. utanmasam ben alıp kırmızıya boyayacağım :)
Bu arada gel a3 satayım sana kardeşim.
bursadaki adamın gözünü açtık maalesef tayfun ben hariç 500 kişi istemiştir adamdan o arabayı son 3 senede satmıyordu şimdide 23 yazmış arabaya.ayrıca arabayı bir kadının altında gördüm saçma sapan kullanılıyordu.alırken ciddi inceletmek lazım.
Hadi be abi üzüldüm ya ciddi üzüldüm hemde ara sıra açıp bakıyordum sahibindencom'da çok hoşuma gider bi araçtı :( :(
Hadi be abi üzüldüm ya ciddi üzüldüm hemde ara sıra açıp bakıyordum sahibindencom'da çok hoşuma gider bi araçtı :( :(
ulen seninki on humara ne die arıyon hala bin işte aslan gibim yaw .
ulen seninki on humara ne die arıyon hala bin işte aslan gibim yaw .
ben çürütecemde şöyle aşırı temizini saklamak için alabilirim arsızlık biraz benimkisi.
mechanıcer
16-07-2009, 21:56
yarın bı bakım ben htr gecmsııne gelecegıne :D