Orijinalini görmek için tıklayınız : Kırgızistan Hakkında ?
merhaba , ***** sınav öss nin sonuçları ve tercih kitapçıkları verildi , şuanki puanımla malesefki istediğim yerleri kazanamıyorum , normal başarımın çok daha altında bi başarı gösterdim öss de (say-2 267puan , sıra 174bin ) istediğim bölüm veterinerlik , şuan rahat girebileceğim bitek kırgızistan bişek üniversitesi var , oraya gitmeyi planlıyorum , kırgızistan hakkında bilgisi olan , daha önce gitmiş olan varsa yol gösterirse çok iyi olur , onun dışında bulgaristan-macaristan-ukrayna-amerika-kanada gibi ülkelerde türkiyede kabul gören veterinerlik varmı , benim gördüğüm kadarıyla yok ama tam net bilgiyede sahip değilim , şuan aklımdaki yurtışına veya van yüzüncü yıl üniversitesine gitmek var , sizlerde bilgileriniz doğrultusunda yol gösterirseniz çok sevinirim... (kırgızistanda eğitim türkiye türkçesi bu arada..)
karı dolu...
Jinekologluk değil, veterinerlik okuyacak adam :)
o oraya gitsin ne var ne yok secer zaten...:D
AhmetKadir
17-07-2009, 00:48
kırgızıstan hakkında bi fikrim yok ancak veteriner fakultesı 4 sınıfı bıtıren bi kişi olarak soyleyebilirim kı puanının dusuklugune aldanmayın, gayet kollu bi fakultedır. tıp fakultesı zorlugunda egıtım goruyorsunuz. tabi her fakultede boyle mı bılmıyorum belkı ben ankara unıversitesinde okudugum ıcın oyledir.
ama aklınızın bi kenarında bulunsun zorlugu, bu meslegı gercekten istiyorsanız baslayın.
kolay gelsın :)
kuzenim kırgızistanda 6 ay yasadı ve cok tehlikeli bir yer. soguktan olenlerde var, surekli kavgadan dolayı oldurulen de.. hayat cok ucuz.. karı cok yazmıs bi arkadasta, bıkılacak derecede cok ve rahat seks imkanı oldugu için onunda bi tadı kalmıyo.. bence universite için oraya gidilmez. okumam daha iyi :)
amac zaten okumak deil okuycak adam yurdunda da okur...burası neyıne yetmıo kımse kasınmadıkca ölmez veya aclıktan ölmez...
Cimmeria
17-07-2009, 10:29
benim arkadaş okumuştu kırgızistanda orda kadından çok kumara dikkat etmeni öneririm.
kumara kapılırsan çok canın yanabilir
benim arkadaş okumuştu kırgızistanda orda kadından çok kumara dikkat etmeni öneririm.
kumara kapılırsan çok canın yanabilir
sadece kirgizistan'da degil yurtdisina gittinmi zaten her turlu saracaksin belli bi sure muhtemelen,sonra cepte kurus kalmayip kraker yersin 1 ay bi dahada gitmezsin kolay kolay :)
kirgizistan benim hic aklima gelmemisti heryerde asian kayniyodur cennet seklinde gozumun onune geldi simdi bende bi bakicam arastiricam-okul icin degil :)
"Fakat halk Kırgız adının Kırk Kız'dan geldiğini iddia eder"
vikipedi bile boyle diyorsa artik :)
nufusun yuzde 15'e yakinida Rus'mus bu arada
kırgızistana ucak bileti ne kadar :D:D:D
azerbeycanıda tavsiye ederim
:D
Shadow_Dancer
17-07-2009, 15:07
bıskek guzel bı yer ama oralarda hala rus etkısı var... o yuzden oldukca kasvetlı bı yapısı var.. kış ayları pek çekılmıyor.. ev kıralarının yuksek oldugunu duymuştum defaeten.. adamlar da ınsaat ısı cok yok cunku... evler oldukca eskı sehır merkezındekı yenı evlerde ınanılmaz paralar... sosyal acıdan cok gelısmıs degıl.. bı kac guzel gece klubu vardı aklıma gelırse yazarım.. thynın dırek ucusu var, fıyatlar ıcın 444 0 849'u arayabılırsın...
B.Aktepe
17-07-2009, 15:29
bi kırgızistan yapıp geliyorum :D
crazydog
17-07-2009, 15:54
haydı kırgızıstana 1 2 :D:D