Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi Marka Lastik
Merhaba arkadaslar aracımda borbet jant ve marangoni 195/40/16 80W lastiklerim vardı jant ve lastigimi sattim yenı dusundugum model keskin KT1 ve 195/40/16 lastik kullanmak fakat yaklasık bır haftadır arastırıyorum ve marangoni ve hankook marka lastık bulabıldım bunlardan marangonıyı bulmak mumkun degıl bırcok yere sordum ve bu olçüyü duymayan bile cıktı suanda sadece hankook markada var ve bende bu markayı ilk defa duyuyorum nasıl bir markadır kullandıgı malzemesi urunleri iyimidir fikri olan yada kullanan arkadaşlar yorumlarınızı benımle paylaşırsanız sevinirim
Marangoni sadece desen sakın bulsanda alma tutmaz.Kumho Ku25 fiyat/Performans..
Marangoni sadece desen sakın bulsanda alma tutmaz.Kumho Ku25 fiyat/Performans..
bu olculer sadece bu markalarda var kumho da yok ama :(
canından kıymetli değildir umarım..
maxis te olabilir.bence güzel lastik
195/45 16 TAK neden ılla 40 zor bulunan bır ebat o 195 45 16 kumho tak bence 115 tl kh11 desenı baska desen yok
canından kıymetli değildir umarım..
tabıkı degıl eskı lastıklerım oydu vememnun degıldım fıyat olarak hankook uygun geldı bu marka nasıldır pekı
by_hayali
17-07-2009, 08:08
falken ;) 195/45/15 en ideal ve kaliteli lastik bu ölçülerde
195/45 16 TAK neden ılla 40 zor bulunan bır ebat o 195 45 16 kumho tak bence 115 tl kh11 desenı baska desen yok
45 yanak kullanınca ıstedıgım goruntuyu alamıyorum yanaktan ve tabandan degısıyor ve aracı yukseltmek gerekıyor yanı butun goruntuyu bozuyor
bahadırtelli
17-07-2009, 08:13
hankook güzel iyi bir lastiktir birde belki yine hesaplı ama kaliteli cooper tires bakabilirsin
son 2 ayda 4 takım lastik almak zorunda kalınca baya bi araştırmıştım. hankook vede cooper tires toptancısı bulmustum bir tane. telefonunu yazim belki işine yarar fiyatları uygundu bisürü de marka vardı. 02164208652 (Reşit Makina firmanın ismi)
maxis te olabilir.bence güzel lastik
ama bu olculer yok :)
hankook güzel iyi bir lastiktir birde belki yine hesaplı ama kaliteli cooper tires bakabilirsin
son 2 ayda 4 takım lastik almak zorunda kalınca baya bi araştırmıştım. hankook vede cooper tires toptancısı bulmustum bir tane. telefonunu yazim belki işine yarar fiyatları uygundu bisürü de marka vardı. 02164208652 (Reşit Makina firmanın ismi)
tsk ederım arayacagım oynak fıyatlarla karsılastık 700 ile 460 arasında ıster ıstemez kafalar karısıyo
9 ofsette 40 yanağı nasıl kullanıyosun valla tebrik ederim bende 195-45-16 var 9 ofsette valla yolda nasıl gideceğimi şaşırdım allah kolaylık versin
Uygun fiyatlı lastiklerin arasında iyilerinden diyebilirim. Anladıgım kadarı ile Türkiyede çok ünlü olmasada avrupada epey kullanılan bir lastik. Pistte bol bol kullandıgım ve performansından genelde memnun oldugum bir lastik.
9 ofsette 40 yanağı nasıl kullanıyosun valla tebrik ederim bende 195-45-16 var 9 ofsette valla yolda nasıl gideceğimi şaşırdım allah kolaylık versin
goruntusu cok hos oluyo 45 de uzuyor lastık 40 yanak koyunca yumurta dıyen var kavun dıyen var o odel oluyor :)
Uygun fiyatlı lastiklerin arasında iyilerinden diyebilirim. Anladıgım kadarı ile Türkiyede çok ünlü olmasada avrupada epey kullanılan bir lastik. Pistte bol bol kullandıgım ve performansından genelde memnun oldugum bir lastik.
tsk ederım yorumun ıcın dostum pekı avrupa yakasında alabılecegım bı yer varmı bıldıgın