PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : extreme garaj. . .

SerdaR A.
17-07-2009, 15:12
TÜM MODİFİYE TUTKUNLARINI BİR ARAYA GETİRECEK PROGRAM…

OTOMOBİL MERAKLILARI HER PAZAR FOX TV’DE BULUŞACAK…

‘EXTREME GARAJ’; Yapımcılığını DCE FİLM’ in üstlendiği tuning üzerinden otomobil dünyasına bakan bir grup genç adamın bir garajın içerisindeki modifiye çalışmalarını anlatan bir televizyon programı. Otomobil meraklısı bu çılgın adamların asıl yapmak istedikleri ise ‘EXTREME GARAJ’ aracılığıyla modifiye dünyasına yeni bir soluk getirmek.

Otomobil sektörü ile ilgili her türlü gelişme ve aktivitenin büyük ilgi gördüğü günümüzde Türkiye’de bu konuda dünyadaki genel trendleri çok yakından takip etmekte. Özellikle son 10 yılda ülkemiz otomobil sporları alanında gerek ev sahipliği yaptığı ciddi organizasyonlar gerekse elde ettiği dünya çapında başarılar ile büyük bir izleyici – katılımcı kitlesine sahip oldu.

EXTREME GARAJ' da izleyici her bölümünde yeni bir aracın yapım aşamasında işinin ehli ustaların fikir alışverişlerine, şakalaşmaları ve eğlenceli anektodlarına şahit olacak. Programın içeriğinde, zaman zaman ünlü konuklar ile söyleşiler, otomotiv dünyasından son gelişmeler, otomobil sporu ile ilgili etkinliklerin tanıtımları da yer alacak.

Üstelik EXTREME GARAJ' da, izleyiciler her hafta yapılan araçlardan birini kazanma şansı elde edecek. Otomobile meraklı herkesin bir solukta izleyeceği EXTREME GARAJ temmuz ayı sonunda FOX TV' de pazar günü yayına girecek.
bilgilerine rastladım facebooktada gurupları var
http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=102503580874

MiaMi
17-07-2009, 15:21
jsv devir saati takarak tampon modifiye ederek lsd kapı takarak nereye kadar sürdürecekler programı.

Yapsınlar all motor k20
Yapsınlar b16 turbo
4 ay sürsün bir bölümü seyredilir.

Yoksa taraş.

::ZaFeR::
17-07-2009, 15:21
Güzel bir projeye benziyor...

B.Aktepe
17-07-2009, 15:23
fazla extreme olmaz inşallah.

Alican
17-07-2009, 15:29
Yaptıkları arabaları vericeklermiş :D acaba hangi araçları yapıcaklar ötv ye ayrılmış plakasız araçlarımı ?

mgnPower
17-07-2009, 15:32
iiiice pimpmayrayd olduk haaa

nitrO_Oxide
17-07-2009, 15:37
Madem böyle bi proje yapılıcak neden sektörün ileri gelen insanlarıyla yapılmıyor anlayabilmiş değilim.

M.A.D
17-07-2009, 16:50
Madem böyle bi proje yapılıcak neden sektörün ileri gelen insanlarıyla yapılmıyor anlayabilmiş değilim.

+1

buna ek olarak , bu program 3-4 bölüm yapılır bırakılır... sözde bi kere daha yapılcaktı hatta araba yapılmış çekimleri tamamdı araba şuan satışda ama program yok ortada :D turuncu 1.4 is hatta motora modifikasyonda yapılmamıştı...bence böyle programlar olmasın , apachiler bunları gördükçe amip gibi çoğalacak kanısındayım :) :beuj:

dragon07
17-07-2009, 16:55
extreme widebody çılgınlıgı geri dönüyor :D fiberden yer uçakları evo görnümlü vtsler :D

TaGo
17-07-2009, 16:57
Pimp my ride izlemeyen varmı aramızda??? Zevkle izliyorsak bunada bakarız tabi. Herşey motor modifiyesi değil. Nasıl otomobil zevkleri farklıysa, modlama şekilleride farklı. Kimi görselliğe kimi müzik sistemine kimiyse gidişine harcıyor zamanını. Ama unutmayınki bu bir şov programı vede herzaman birinciliği görsellik alır.

MertS
17-07-2009, 17:08
geçenlerde bi tanıdığımı kaybettim kumbağ yolunda,motor modifiyesinden soğudum desem yeridir.
görsellikte ve ses sisteminde abartıya kaçılmadan yapılan şeylere hayranım..
nefret etme durumu olmamıştır hiç.. bu programada göz atarım bi.

Mikrop_Ali
17-07-2009, 17:25
güzel olur inşallah diyelim

BaDCaT
17-07-2009, 17:31
Biz yürüyen araba istiyoruz,sadece ses ve abartılı kitli araba değil.. :)

FT106
17-07-2009, 18:38
Eskiden vardı öel bir program.aracın cemil cümle ırzına geçiyolardı.benzemez işallah ona :)

BarBo
17-07-2009, 19:07
1 yada 2 ay sürer sürmez gibi geliyor bana.

Murat
17-07-2009, 19:32
inş başlanıç olur.sonuçta bizde bu işe ha diye koltuğumuzdan kalkıp 10 psi turbo basacak bi araba yaparak başlamıyoruz.ufaktan ufaktan.ama ufak kalmaz inş :)

nitrO_Oxide
17-07-2009, 22:23
Pimp my ride izlemeyen varmı aramızda??? Zevkle izliyorsak bunada bakarız tabi. Herşey motor modifiyesi değil. Nasıl otomobil zevkleri farklıysa, modlama şekilleride farklı. Kimi görselliğe kimi müzik sistemine kimiyse gidişine harcıyor zamanını. Ama unutmayınki bu bir şov programı vede herzaman birinciliği görsellik alır.

:icon_tup:

onurdestan
18-07-2009, 22:01
yapımcılarından biri kevork abi kevork bayraktaryan fulya otim yolunda yeri prof ses sistemi ve vip araç hazırlıyolar yer olarak orası yazıyo sanırım orda yapılıcak program dediğiniz gibi jsv spor olmaz gibi geliyor bana

Oldschool
18-07-2009, 22:04
extreme widebody çılgınlıgı geri dönüyor :D fiberden yer uçakları evo görnümlü vtsler :D
valla hiç gülcegim yoktu yaa Allah senide güldürsün :D:Dmaşallah bide bütün ekip ses sitemi işi yapıyor:D:D

CGTY
18-07-2009, 23:40

Pimp My Ride´ı Modifiye tarzımla uyuştuğu için izlemiyorum elbette ki...

Nerden nereye geldiklerini görüyoruz araçların.Ve bence fazlasıyla apaçiler...