Orijinalini görmek için tıklayınız : Tekleme sorunu
Arkadaşlar önceden belirttiğim gibi aracımda LPG de iken halen aynı problem devam ediyor.
o2 sensörlerini alıp bagladım, emme manifoldunda da lpf giriş yerlerine prematik boru ile yanma odasına kadar uzattırdım ancak halen problem devam ediyor??
ilk gaza bastıgım zaman sanki stop edecekken sonra gazı alıyor. Bu motor sogukken daha cok oluyor.
sebebi nedendir?
flexamin
19-07-2009, 14:44
lpg nin markası nedir?
gambit49
19-07-2009, 15:31
gaz kelebegi ve roalnti ayarlayicisini temizleyin sorun buyuk ihtimalle gececektir
LPG de olası problemler =
1 - tüpün enjektörleri değişecek durumdadır
2 - gaz filtresi tıkanmıştır
3 - ayarı bozulmustur
4 - subab ayarı ( her şekilde benzinde de rolantiyi bozar )
dehsettuning
19-07-2009, 17:33
gecenlerde aynı sorunla karsılastım,,senın sorunun yüzde 90 ateşleme ile ilgili,,,bobin kontrolu,,buji,buji kabloları,,distribütör kapagı,,vs bıraz daha acıklayıcı yazarsan sonuca daha cabuk ulasırsın,,,
elastico
19-07-2009, 17:46
bence %90 gaz ayarından. gecen gün lpg taktırdım bende, ilk gün hersey mükemmeldi, 2. gün sızdırmazlıga gittim geri yolladılar kabloyu söktüler lpg den benzine gececekmi diye geçmedi stop etti, gazcıya gittim ayarı degiştirdi . bu seferde araba teklemeye gaz yememeye başladı, rolanti sensörü, gaz gelebegi, temizlendi, bujiler degişti hatta hava filtresini komple orjinale çevirdim, enjektörlerin memesi 1.8mm den 2.0 mm çıkardık yinede sorun çözülmüş degil,
Bujilere de bakmakta fayda var..
kelebek ve rölanti ayarlayıcısını temizletmen lazım. lpg nin filtresini değiş olmadı. enjektörler tıkanmış olabilir ama ama ama şu da var araç yağ yakıyor olabilir. bujilerin artık simsiyah olmuştur. ve gerekli sparkle ı yani yani hah kıvılcım ı yapamaz. ki yapsada çok yağ geldiğin için yeterli güçte bir patlama olmaz. yani bu işin en kötü sahnesi ama buraya gelmeden önce genel kontrolleri yap.
geçmiş olsun