Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dumansız hava sahası uygulaması

Sayfa : 1 [2]

ahk
20-07-2009, 07:43
abd'de sorun olmayabilir ispanya'da da olmayabilir vs. ama biçok yerde yasak var. mesela singapurda gece barda dışarda otururken sigara içmeye kalktım yasak dediler ayağa kalkıp içmem gerekiyormuş :D bende masanın yanında ayağa kalkıp içtim ve etraftaki herkes ayağa kalkıp içiyordu :D

Tunacan
20-07-2009, 08:00
Ülke ekonomisine katacağı 4 milyar dolarlık katkıyı unutmayın...

teggy
20-07-2009, 08:13
Ülke ekonomisine katacağı 4 milyar dolarlık katkıyı unutmayın...

4 milyar değil. Sigara + sigara yüzünden oluşan hastalıkların tedavisine harcanan para yılda 50 milyar dolar civarındaymış. %30 sigara bıraksa insanlar uzun vadede çok büyük tasaruf olacak. Yılda 50 milyar dolar, boru değil...

Tunacan
20-07-2009, 08:18
Kanal D radyonun yalancısıyım valla :)

ahk
20-07-2009, 08:19
türkiyenin sağlık bütçesi bile 50 milyar dolar değil sigaradan dolayı 4 milyar olma ihtimali yüksek.

orc
20-07-2009, 09:08
sabah 7.30 iş başı akşam 17.30 paydos çoğu zaman tek dal bile içmem ama paydostan sonra yatana kadar 1-1,5 paket sigara içerim dışarda yada evimde akşamdan depoluyorum nikotini sabah gerenk kalmıyo :D

kanka cidden enteresan adamsın :D:D:D

M.A.D
20-07-2009, 09:41
bi nargile zevkimiz vardı onu da elimizden aldılar :)

MertS
20-07-2009, 09:43
bi nargile zevkimiz vardı onu da elimizden aldılar :)

:( eve almak farz oldu,çardağa iner orta tüttürüm :D

fiyatta aldım,cafe nargilesi deri marpuç 55TL :)

Eminönü,Kutucular caddesi.

ice
20-07-2009, 09:45
Süper oldu

onurdemir
20-07-2009, 09:54
Sigara yasağı gerçekten çok iyi oldu. Hem bizi zehirleyemeyecekler hemde kendilerini zehirleyenlere de bırakma kapısı açıldı.

Nargile konusunda içinizi ferah tutun, açık alanı olan nargile cafelerde içilmeye devam edilecek. Yani Tophane'ye ya da Fenerbahçe'ye gidip paşa paşa nargilenizi içebilirsiniz.

Evrenoz
20-07-2009, 09:58
kış geldiğinde?

Tunacan
20-07-2009, 10:02
Allah Kerim :D

onurdemir
20-07-2009, 10:05
Kış geldiğinde 3 duvar olan ve üstü açık bir yer olması yeterliymiş. Bunun için eminim nargile cafeler önlemlerini alacaklar. Büyük ısıtıcıları olan üstü açık bir yerde sanki yaz gelmiş gibi içmek güzel olur. :)

mur_84
20-07-2009, 10:24
dün akşam cafe KAHVE'de içtim nargilemi valla pöfür pöfür 3 tarafı kapalı üstü açık.. :)

merve
20-07-2009, 10:26
Tamam işte şöle bir sıkıntı var sigara içenler içmeyenlere göre daha iyi müşteri birçok restoran ve gece klübü için ...
Bu nedenle bu yasa çıktığı an itibariyle içmeyenler artık gerçekten 2. sınıf vatandaş bu tür yerlerde ...

Halka açık olmayan klüp statusunde oluyor heryer ha içende içmeyende gelir eğlenir ama içenlerin mekanı olmak için uraşıyor bukadar gece klübü vb. mekan ...
O nedenle boşuna bu tartışma ve anlamsız bu yasa bunu cıkartacaklarına ki bu yasanın cıkma sebebi insan sağlığı değil AB uyum bilmemneleri tutup gece klübü restoran cafe vb. halka acık mekanlar için ozel alanlar ozel yonetmelikler getirip havalandırma sistemleri vb yontemler ile kimsenin rahatsdız olmaması sağlanmalıydı.

Bukadar kanun cıktı 2 ay hatta ne ıkı ayı 1 hafta sonra bu konuya bikaç resim ve bilgi eklerim herkez sigara yasagı varmı yokmu anlar ....

ya gerçekten altında yatan sebep zerre kadar umrumda değil.. ne için yapılmış olursa olsun ben kendimi düşünürüm bu durumda.. gerçekten içmeyen biri olsanız, hatta içmemeyi bırakın sigara dumanı geldiği anda nefesiniz kesilse beni anlarsınız.. ben çoğu yerden bu şekilde kalkıp gitmek zorunda kaldım.. bir arkdaşımız çok güzel söylemiş, özgürlük başkalarının özgürlüklerini kısıtlamadığın kadarıyla vardır değilmi? ben sigara içmeyerek senin özgürlüğünü kısıtlamıyorumki, sen onu o an iç mekanda içmesen sana bi zararı olmayacak, ama içersen bana çok zararı olduğunu söylüyorum. kimsenin buna hakkı yok bence..
bu kadar katı olması belki yadırganabilir, söylediğin şeyler yapılabilirdi belki.. ama şunu söylemeliyimki bu kadar katı olmasaydı kimse bu yasaya uymayacaktı.. yine bizler mağdur olacaktık.. sen sanıyomusunki tüm mekanlar o imkanı sunacaklardı..

MKaya
20-07-2009, 11:00
dün gece haberlerde izledim dayılar kahvelerde birbirine giriyomus içmeyen içeni şikayet ediyomus polisler kahveden kahveye kosuyolar (: bende sigara içiyorum ama bar ve cafeler için çok kötü oldu.maç seyrederken napıcaz bakalım:D (:

Maxiboost
20-07-2009, 11:09
amma üşengeç çıktı sigara içenler :) gülü seven dikenine katlanıcak bu saatten sonra iki adım yürüyüp çıkıverin dışarı :D

ef186
20-07-2009, 11:12
amma üşengeç çıktı sigara içenler :) gülü seven dikenine katlanıcak bu saatten sonra iki adım yürüyüp çıkıverin dışarı :D

haa demek öle bertan beycim ozaman saz gurubumuzun mütiş senfonisi eşliğinde yanınızda 1 değil 2 pro birden yakacağım :D

hueuhehuehhue

Utku
20-07-2009, 11:13
Şuan alayadayım..Burda hiç öyle bişey yok elde viski diğer elde sigara rahat..sigara içen müterilerin sayısıda ağırlığıda daha fazla mekan sahipleri bu durumdan şikayetçidir daha güzel şeyler üretilmeliydi güzel havalandırmalar gibi..ben kendimi düşünüyorum sigara içmiyorum diyenlerin %90ı kırk yılda bir gidiyodur öyle mekanlara zaten..bu yüzden saçma bi kural oldu.

tool
20-07-2009, 11:39
Şuan alayadayım..Burda hiç öyle bişey yok elde viski diğer elde sigara rahat..sigara içen müterilerin sayısıda ağırlığıda daha fazla mekan sahipleri bu durumdan şikayetçidir daha güzel şeyler üretilmeliydi güzel havalandırmalar gibi..ben kendimi düşünüyorum sigara içmiyorum diyenlerin %90ı kırk yılda bir gidiyodur öyle mekanlara zaten..bu yüzden saçma bi kural oldu.

oglen 12de viski?

Baran^
20-07-2009, 11:49
Sigara yasağını içen biri olmama rağmen doğru buluyorum fakat uygulanış biçimi tartışmasız saçmalık.İçmeyenlerin hakkı korunurken içenlerin hakkı elinden alınmış oldu.Yurtdışındada kapalı mekanlarda içmek yasak çoğu yerde fakat içenler için ayrı bölmeler yada sigara içimine açık olduğu afişe edilen cafeler restoranlar var.Turkiyede zaten ne doğru düzgün yapılıyor uygulanıyor orasıda başka.Ben yemekten sonra yada rakının mezenin yanında içemedikten sonra evimde yer içerim kış aylarında..Dışarda içilir ama rakıyı mezeyıde cebimde dışarı cıkarıcak halim yok.Umarım kısa sürede içenlerede bir opsiyon tanınır.

TaYFuN
20-07-2009, 11:59
sigara içenler bi zahmeet dışarı çkıp içsinler yada sigara içenler için mekanlar olsun böylece küllük gibi kokan hatunlardan kurtuluruz:)

Burak İ
20-07-2009, 11:59
Tanınacaktır herşey zamanla.

Evrenoz
20-07-2009, 12:00
Mekanı içilen ve içilmeyen şeklinde bölmenin işlevsiz olacağını düşünüyorum.

En doğru iş, bu mekanda sigara içilir veya içilmez diye bir yazı asar işletmeci kapıya. Giden de ona göre gider, gideceği mekanı ona göre seçer.

orhansah
20-07-2009, 12:24
Pamukkalede bar&restaurant sahibiyim. Birçok memleketten insan gördüm. çoğu içerideki insanları rahatsız etmemek için sigarasını dışarı çıkıp içiyor. Kışın en soğuk zamanlarda bile. . . İnsanların birbirlerine saygısı var. İşyerime gelen turistler bile bu uygulamadan memnun (Sigara içen de içmeyen de).

bence iyi oldu. sigarayı bırakalı 4 sene olacak nerdeyse. bırakmak isteyip bırakamayanlara faydası olur. ben de yanımda sigara içilince çok rahatsız oluyorum ancak arkadaşlarıma bunu söyleyemiyorum.

mekan sahipleri olarak biraz zorluk çekicez ancak ilerisi için umutluyum. herşeye alıştığımız gibi buna da alışırız.

Dumansız hava sahasını destekliyorum

helal olsun, Allah bol kazanç versin :bravo:

Maxiboost
20-07-2009, 12:28
haa demek öle bertan beycim ozaman saz gurubumuzun mütiş senfonisi eşliğinde yanınızda 1 değil 2 pro birden yakacağım :D

hueuhehuehhue

:D puro da dahil ki tütünle ilgili herşey :D sigara içenlerde önceden odalardan şikayet ediyorlardı şimdi oda yapılsın fln.. En güzeli böyle isteyen çıkar dışarda içer sigarasını. Etrafta çok kullanılıyor diye normal birşeymiş gibi görmek, birşeylerin talebinde bulunmak çok yanlış.

cess
20-07-2009, 13:42
Eskiden okulun kantinine girilmezdi,dumandan.hergün üst baş değiştirmekten bıkmıştım.
yemek yersin daha yemeğin ortasında arkadan adamın teki yakar sigarayı ,bütün duman sana gelir yemeğe dewam edemessin,adamın umurunda değil tabi kendi keyfine bakıyo..
içmediğin halde zehirlenmende cabası..
Bence çok güzel oldu,kimsenin kimsenin havasını kirletme gibi hakkı yok..arkdaşlarımda kışın gidip dışarda içiyordu o soğukta,hiç üzülmüyorum aksine hoşuma gidiyo:D
sigara içenler için bi bahane olur en azından bu yasak:icon_tup:

a3t
20-07-2009, 15:00
İşletmeciler açısından üzüldüm çoğu kişi bu yüzden ekmek teknesini kapatacak yada sıkıntılı zamanlar yaşayacaklar. Bence direk yasak getirmek yerine her işletmeye sigaralı ve sigarasız bölüm yaptırtsalardı daha iyi olurdu.
Sigara kullanmayan biri olarak ta bu yasağa sevindim. Sigarayı sevmediğim ve tıkandığımdan dolayı kullanmıyorum ama her mekanda en sevmediğim şeye maruz kalıyordum. Üstüne sinen kokuda cabası.
Bu yasak bir yönden iyi diğer yönden kötü oldu. Allah işletmecilerin yardımcısı olsun.

ahmetuygur
20-07-2009, 15:58
kendi nargilem var sigara zaten kullanmıyorum yasasın dumanlı hava sahası :D

Baran^
20-07-2009, 16:05
Nargilede yasak aslanım :) hahaha

XoR
20-07-2009, 16:07
Arabalardada yasaklayacaklardı o iş noldu bilen varmı ?

Orhan
20-07-2009, 16:12
yasaklasalarda araba alınca bide oto kuaföre para bayılmasak :)

Utku
20-07-2009, 16:56
oglen 12de viski?

gece viski

Fbc
20-07-2009, 17:00
Arabada uzun zamandır zaten yasak :)

suprolla
20-07-2009, 17:10
artık gittiğim yerden çıkınca tekrar parfüme gerek kalmıyor mis gibi oldu mis oksijen aldım dün ilk defa kapalı bir yerde :) inşallah böyle devam eder

tunch
20-07-2009, 17:12
tamam yasak olur anlarimda bu seferde isin b.kunu cikarmislar,onceden kapali alanda 1000kisi yetersiz havalandirma olmadan iciyordu,simdi camlari tamamen acilmis,havalandirmasi guclu olan yerde bombosken bile 1 tane yaktirtmiyorlar...
ortasini bulsalar guzel olacak...

ahmetuygur
20-07-2009, 19:49
Nargilede yasak aslanım :) hahaha

olm ben evımın bahcesınde yakıorum gelıpte orda hayt huyt derlerse kafayı koyarım :D

turbo&quattro
20-07-2009, 19:51
Yok sigarasiz eglence olurmuymus,yok kahvede sigara icmeden olurmuymus vs...Yaw birakalim bu sacmaliklari...Sigaradan benim gibi nefret edenler neden o pis havayi solumak zorunda? Ayrica bir sigara icmek icin disari cikmak bu kadar zormu?

Burada da kapali olan heryerde sigara icmek yasak.Dumansiz temiz bir ortamda icki icmekte eglenmekte kesinlikle farkli oluyor...Bir kere ustunun kokmamasi yeterli:)

HALUK
21-07-2009, 08:38
Arabalardada yasaklayacaklardı o iş noldu bilen varmı ?

aman bilader arabaya nargile kiti taktırıyorum naptın sen :)

nightkids_han
21-07-2009, 09:38
insan doğuştan kimisi sigara içerek kimisi içmeyerek doğsa sorun yok,
kimi insanlar sonradan bazı eksik noktalarından dolayı(özenti , özenti ,özenti...) bu kötü alışkanlığa başlıyorsa , bu duruma isteselerde istemeselerde katlanmak zorundalar....

cembozbey
21-07-2009, 09:43
insan doğuştan kimisi sigara içerek kimisi içmeyerek doğsa sorun yok,
kimi insanlar sonradan bazı eksik noktalarından dolayı(özenti , özenti ,özenti...) bu kötü alışkanlığa başlıyorsa , bu duruma isteselerde istemeselerde katlanmak zorundalar....

katılııyorum sigaraya tadı veya dumanı guzel diye baslayanı görmedim hiç.

SkY
21-07-2009, 09:46
ben bir içmeyen olarak bu durumdan oldukça memnun oldum açıkcası:)

gorke
21-07-2009, 09:47
konuyu tamamen okumadım fakat ufak bi anektot eklemek istiyorum. bence akp ve yönetimi içki satılan birçok yeri nasıl engelleyebiliriz mantığı ile yürümekte. yasağa filan karşı değilim yanlış anlamıyın üstelik kendimde tüketiyorum.

kurtbil
21-07-2009, 10:06
konuyu tamamen okumadım fakat ufak bi anektot eklemek istiyorum. bence akp ve yönetimi içki satılan birçok yeri nasıl engelleyebiliriz mantığı ile yürümekte. yasağa filan karşı değilim yanlış anlamıyın üstelik kendimde tüketiyorum.

Merak etme zaten yakında ıckı satılan mekanlarda yavastan bosalmaya baslıcak.Ben muzısyenım ve caldıgım yerlerde sıgara ıcen ınsan sayısı ıcmeyenden daha fazla oluyor her zaman.Bu yasayla musterı potansıyelı eskısıne oranla kesınlıkle dusucektır.Icenler ıyı bılır kı sıgara ıckı her zaman bırbırını tetıkler.Kac kere dememısınızmıdır su bıranın yanına b sıgaram daha olsaydı dıye ? Ben yasa sacma demıyorum bencede kapalı mekanlarda ıcılmesı rahatsız edıcı bır olay,fakat bar gıbı ıckı satısı yapılan yerlerde yasak olması bahsettıgım sonucları getırcegınden emınım.Nargılenın ıcılememesınden hc bahsetmıyorum kı o buyuk bır sacmalık,AB ye uyalım derken kulturumuzden olcaz bunun yanında b cok ınsanda ekmek teknesınden olcak.Bu yasayla ınsanların ozgurlugunu korumanın yanında bence bseylere de kılıf uyduruluyor.

cembozbey
21-07-2009, 10:12
yok burdan ekmek cıkmaz size hiçbir hukumet neredeyse en fazla vergi aldıgı bi akarı kesmez, kesmeye calısmaz bu tamamen avrupa birligi normalra felan filan ayagına yapılmıs bi uygulama

EfeTopcu
21-07-2009, 12:29
dumansız içsinler bence :D

FaBeRgE
21-07-2009, 12:34
dün king oynamaya gittik, mekan bomboştu normalde çok zor boş masa bulursun. Mekan adına çok üzüldüm ama kendi açımdan en rahat oynumu oynadım :)

MeJo
21-07-2009, 12:34
nargile cafe ler, club, barlar napacak bilmiorum ama bi işletme müdürüyle konustum biz içiricez cezasının ödeceyeğiz bu şekilde müşteri kaybetmektense kar ımız daha cok olacak diyor

emr_
21-07-2009, 12:35
Bi haber sitesinde okudum şemsiyenin altında içmek bile yasak diyor ...cok kavga cıkar bu yüzden cok zabıta dayak yer.

Kaan
21-07-2009, 12:46
walla ben bizim işhanında içiyorm cayır cayır tualetin kenarında ohh ztn yöneticide biziz gören sen bizdensin dio :)

HALUK
21-07-2009, 13:51
iki gün önce nasıl içiyorsam aynen devam :)
önce halka açık alanda içki içilmez dediler, halka kapalı alanı nerden bulcaz söylemediler. sonra kamuya ait lokanta ve dinlenme tesislerinde yasakladılar. şimdi nargileci açan birine ruhsat verip, tütün satamazsın diyorlar, sanırsam bunlar mecliste oturum arasında duman randuman olayına giriyorlar :)
baştan beri karşı degilim bu yasaga ama çare üretsin, tedavi etsin, yada sayın baykal yapsın bir güzellik bende bırakayım bu illeti:)

ef186
23-07-2009, 16:18
iki gün önce nasıl içiyorsam aynen devam :)
önce halka açık alanda içki içilmez dediler, halka kapalı alanı nerden bulcaz söylemediler. sonra kamuya ait lokanta ve dinlenme tesislerinde yasakladılar. şimdi nargileci açan birine ruhsat verip, tütün satamazsın diyorlar, sanırsam bunlar mecliste oturum arasında duman randuman olayına giriyorlar :)
baştan beri karşı degilim bu yasaga ama çare üretsin, tedavi etsin, yada sayın baykal yapsın bir güzellik bende bırakayım bu illeti:)

valla ben içtiğim heryerde gene içiyorum bi sıkıntı sezmedim :D

kv661
23-07-2009, 16:47
Arkadaşlar günde 2 paket sigara içen birisi olarak bu konu ile ilgili çok söylemek istediğim şeyler var.

Birincisi; yasağa çok karşı değilim dersem yalan olur.Biz uyuşturucu bağımlısı mıyız? Yasak ne demektir. Buna anlam verebilmiş değilim.İlk önce bir geçiş süreci olur. Süre gelen kitlesel bir alışkanlık söz konusu sonuçta.Üzgünüm ama içenler içemeyenlerden daha fazla Türkiye'de.

İkincisi; gece klübü,bar,cafe,restorant vb. yer işleten çoğu kişi soğuk kış aylarının gelmesi ile birlikte büyük sıkıntıya giriceklerini düşünüyorum. Malumunuz ekonomimizin durumu kabak gibi ortada. Giderek ülke olarak iflas ediyoruz.bu yasak bence 1-2 sene sonra getirilebilirdi. Bu kadar aceleye getirilmesi yanlış bir politikadır diye düşünüyorum.

Sigara içmeyenler için ne denli bir ızdırap ve mide bulantısı kaynapı olduğunun eminim bütün tiryakiler farkındadır bu durumun. Ancak kahve ve kahvehane kültürü tamamen Osmanlı döneminde topraklarımızdan Avrupa'ya ve dünya'ya yayılan bir toplumun torunları olarak bu yasak ülke olarak ekonomimizi etkileyecektir diye düşünüyorum.

Zaten çok da düzde olduğumuz söylenemez :D

Herneyse uzun lafın kısası başımızdaki (sevgili politikacılarımız) eğri oturup doğru düşünselerdi bu yasağı ekonomik krizin bitmesine takiben bir uyum süreci ile uygulasalardı hem ülkemizin ekonomik durumu hem de parasal durumdan kaynaklanan insanların iç huzuru ve refahı adına daha faydalı olduğunu düşünüyorum.

19 Temmuz'dan bu yana diğer içici arkadaşlarımın dediği gibi bende herhangi bir zorlukla karşılaşmadım ancakkk; asıl problem kış aylarının gelmesi ile başlayacağını düşünüyorum.

Eminim ki UFO satışlarında patlama yaşanacaktır :D:D:D:D:D

Onuralp
23-07-2009, 18:33
Arkadaşlar günde 2 paket sigara içen birisi olarak bu konu ile ilgili çok söylemek istediğim şeyler var.

Birincisi; yasağa çok karşı değilim dersem yalan olur.Biz uyuşturucu bağımlısı mıyız? Yasak ne demektir. Buna anlam verebilmiş değilim.İlk önce bir geçiş süreci olur. Süre gelen kitlesel bir alışkanlık söz konusu sonuçta.Üzgünüm ama içenler içemeyenlerden daha fazla Türkiye'de.

İkincisi; gece klübü,bar,cafe,restorant vb. yer işleten çoğu kişi soğuk kış aylarının gelmesi ile birlikte büyük sıkıntıya giriceklerini düşünüyorum. Malumunuz ekonomimizin durumu kabak gibi ortada. Giderek ülke olarak iflas ediyoruz.bu yasak bence 1-2 sene sonra getirilebilirdi. Bu kadar aceleye getirilmesi yanlış bir politikadır diye düşünüyorum.

Sigara içmeyenler için ne denli bir ızdırap ve mide bulantısı kaynapı olduğunun eminim bütün tiryakiler farkındadır bu durumun. Ancak kahve ve kahvehane kültürü tamamen Osmanlı döneminde topraklarımızdan Avrupa'ya ve dünya'ya yayılan bir toplumun torunları olarak bu yasak ülke olarak ekonomimizi etkileyecektir diye düşünüyorum.

Zaten çok da düzde olduğumuz söylenemez :D

Herneyse uzun lafın kısası başımızdaki (sevgili politikacılarımız) eğri oturup doğru düşünselerdi bu yasağı ekonomik krizin bitmesine takiben bir uyum süreci ile uygulasalardı hem ülkemizin ekonomik durumu hem de parasal durumdan kaynaklanan insanların iç huzuru ve refahı adına daha faydalı olduğunu düşünüyorum.

19 Temmuz'dan bu yana diğer içici arkadaşlarımın dediği gibi bende herhangi bir zorlukla karşılaşmadım ancakkk; asıl problem kış aylarının gelmesi ile başlayacağını düşünüyorum.

Eminim ki UFO satışlarında patlama yaşanacaktır :D:D:D:D:D

Yalnız uyum süreci yapıldı, işletmelerin yapması veya yapmaması kendi ellerindeydi...

onursumer
23-07-2009, 18:44
uzun suredi yaz geldiğinden kapalı mekana gitmiyordum bugun gittim camlar kapalı klimalar açık içerde duman yok pis koku yok ve bomboş herkes sıcakta dışarda oturuyordu nekadar rahat ettim anlatamam :D

S.celik
23-07-2009, 19:02
Mekanlarda büyük bir müşteri düşüşü olmuş içerleri bomboş kahveler sinek avlıyor :D:D

hudayday
24-07-2009, 21:47
walla sigarayı icad eden cennette yatsın onsuz olurmu hiç kıskananlar çatlasın yaşasın duman son nefesimde bile olsun yeter canım benim.

crazydog
24-07-2009, 23:27
halen ıctıgım her yerde ıcebılıyorum ama kışın ne yapıcaz bakalm en mantıklısı artık bırakmak sıgarayı :D

orhansah
24-07-2009, 23:30
walla sigarayı icad eden cennette yatsın onsuz olurmu hiç kıskananlar çatlasın yaşasın duman son nefesimde bile olsun yeter canım benim.

tabi ya için için bol bol :) mutluluklar size :) ama bizden uzakta olun olur mu ;)

http://site.mynet.com/atesahmet19/mynet_resimlerim/res__600_x_452_.jpg

Mr.K
24-07-2009, 23:35
tabi ya için için bol bol :) mutluluklar size :) ama bizden uzakta olun olur mu ;)

http://site.mynet.com/atesahmet19/mynet_resimlerim/res__600_x_452_.jpg

varya suan bi kullugumdeki sigarama bakiorum bi fotolara napcam bilmiom:S bi fena bole kotu oldum :S

DogukanB
24-07-2009, 23:38
Bu yasa ankaraya geldimi. Aynen devam ediyor millet.:D

Mikrop_Ali
24-07-2009, 23:42
cok güzel ama tv de roporyajda bır adam parasını verır ıcerım dıyodu:D
biraneside sabah 3 tane içmezsem yolda yürüyemem dedi:D

orhansah
24-07-2009, 23:45
varya suan bi kullugumdeki sigarama bakiorum bi fotolara napcam bilmiom:S bi fena bole kotu oldum :S

at gitsin :)

Mr.K
24-07-2009, 23:46
at gitsin :)

bir firt daha ictim simdide yenisini yakiorum:D

orhansah
24-07-2009, 23:47
bir firt daha ictim simdide yenisini yakiorum:D

başka foto koydurtma şimdi bana :D

brv
25-07-2009, 00:02
Herkese ücretsiz nikotin bandı dağıtılsın,nikotin ihtiyacınızı ordan karşılarsınız :D