PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yan çıtaları nasıl sökebilirim?

Tunacan
20-07-2009, 07:57
Aracımın yan çıtaları siyat renkte. Fakat renkleri griye döndü. Boyanmaya ihtiyaçları var. Geçen yıl boyamıştım. Fakat ne kadar bantta çektiysem illaki kaportaya o siyah boya bulaşıyor. Bu sefer çıtaları söküp boyamak istiyorum.
Bu çıtaları nasıl sökebilirim? İlla ki aracın iç kapı döşemelerini sökmem şart mı? Yardım ederseniz sevinirim..

mrtngn
20-07-2009, 13:56
Güzel bi bantlamadan sonra bisey olcagını sanmıyorum...Daha özenli bi sekilde en ince yerleride kapattıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum...

Ayrıca araç ne...Belki aramızdaki arkadaslarda cıtaları söktürmüş vs olabilir.Yardımcı olurlar;)

SULTANOGLU
20-07-2009, 14:00
kapı içilerini söküp çok kolaylıkla çıkartabilirsin. benim çıtalarda zmanında boyanırken aynen o şekilde sökülmüşlerdi

Tunacan
20-07-2009, 15:51
Aracım astra G. Geçen seferde çok özenerek bantlamıştım fakat boya sprey şeklinde olduğu için alta geçmişti boya yine. Tek tek kapı içlerini sökmekte ölüm yaw. En iyisi acayip özenerek bant çekmek :)

ACTPK
20-07-2009, 20:04
Arkadaşım kullanıyor bence alınabilir bişey. Yanlız tazikli su çok yakın tutulursa atabiliyor.

http://www.hepsiburada.com/valma-siyah-tamponplastik-boyasi-091158/productDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otm091158

Tavsiye ederim. Zaten arkadaşım kendisi görürse yazacaktır.