Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Seni Sevmek (Murat 131)

enderkinder
21-07-2009, 17:48
SENİ SEVMEK

Yer gök inler sen çalıştığında..
Eksantrik sübaplarını açar
Kudurur ayna ile mahruti yanladığında,
Kahrolurum kapış klepen açılmadığında
O 45’lik Weberlerinden,
Balata tozu olduğunda o Compomotive’lerin, elime bez alır silerim hemen
Hiç üstüne basmadığım orijinal taban halını
Saklıyorum odamdaki gardorobıma
Daha fabrikasyon kokun işlemiştir ruhsatının yapraklarına
Yoluma su çıkınca yolumu değiştirmektir seni sevmek,
Sonbahar yaşamaz yüreğim hiç, çünkü seni sevmek bahardır
Baharlar tomurcukları yeşertir, kuşları konuşturur
Otobanda bile giderken, emniyet şeridine çekip parlatmaktır lastiklerini, seni sevmek
Tıpkı çocukken istediğim oyuncağa sahip olmam gibi
Seni cilalayamadığım günlerde bile kahrolmaktır seni sevmek
Zadex’te all care yaptırmak ne kadar zevklidir kim bilir ?
Direksiyonu tek elle tutarak kullanmak seni, bir deniz kenarında
Dalgaların sesi eşliğinde 2.viteste homurdanarak gitmek…
Ay’a yansıyan boyanın parlaklığı denizi aydınlatır gecenin karanlığında
Sadece Haziran,Temmuz ve Ağustosta turlamaktır caddelerde seni sevmek,
Şaft istavrozunu yırttığında bile bir kere olsun lanet etmemektir,
Sen garajdayken bile adına şiir yazabilmektir,
Yokluğunda böyleyse kim bilir varlığında nasıldır sensizlik..
Kaldırımın karşısında oturup 10 liralık çekirdeği tek başına seni izleyerek bitirmektir seni sevmek
Çocukken hiç sahip olamayacağımın acısını hisseden şu kalbimin
Noter satışını aldığımda şiddetlice çarpmasıdır, seni sevmek,
Çünkü seni sevmek;
Sana sahip olmamı sağlayan yaşlı amcaya, teşekkürü borç bilmektir bu mısralardan ötürü,
Varlığının kıymetini bilerek, hayalinle bile mutlu olabilmektir.
Bu şiirin sonunda bile “Seni Seviyorum Muratım, 131’im” diyebilmektir.

Ender Metin

MertS
21-07-2009, 17:50
Allah ayırmasın

enderkinder
21-07-2009, 17:50
Allah ayırmasın

Amin cümlemizi ;)

MuratB
21-07-2009, 17:53
http://i31.tinypic.com/bdpc20.png

_Burak_
21-07-2009, 17:57
çok güzel olmuş :)

Ercan_35
21-07-2009, 18:00
Bencede helal olsun :D bide kafiye olsaymış daha akıcı olabilirmiş.

enderkinder
21-07-2009, 18:02
Bencede helal olsun :D bide kafiye olsaymış daha akıcı olabilirmiş.

Teşekkürler arkadaşlar.Bugüne kadar hep kafiyeli yazdım bir kerede farklı bir tarzda kağıda dökeyim dedim ona olan sevgimi :)

aca-R
21-07-2009, 18:06
Harika olmuş abi şiir kalemine sağlık

İbrahim Erdem
21-07-2009, 18:15
Helal abicim kalemine sağlık.

Hazır konu 131 den açılmışken
http://www.sahibinden.com/sahin_lpgli!!-64WQQaXQQ15313119WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/1600motor_85000km_curuksuz_konyadan_temiz_sahin131-69WQQaXQQ15411702WQQpXQQdisplayitem

Son günler bu araçlar ilgimi çekiyor. Fiyatları uygun gibi.

H22Power
21-07-2009, 19:51
kanka bildiğin kliniğe yat:D allah ayırmasın turbo takalım lastik parlatmakla olmaz bu işler..

sinan-s
21-07-2009, 20:16
Güzel olmuş..Allah ayırmasın..

_Burak_
21-07-2009, 20:21
Helal abicim kalemine sağlık.

Hazır konu 131 den açılmışken
http://www.sahibinden.com/sahin_lpgli!!-64WQQaXQQ15313119WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/1600motor_85000km_curuksuz_konyadan_temiz_sahin131-69WQQaXQQ15411702WQQpXQQdisplayitem

Son günler bu araçlar ilgimi çekiyor. Fiyatları uygun gibi.

araçları yakından bilmiyorum ama benimde bu tarz bir projem var
zaman kolluyorum zaman açık
ama fiyatına bakma aracın ucuz aldığın t stopun getirisinden fazla götürüsü olabilir

İbrahim Erdem
21-07-2009, 20:36
araçları yakından bilmiyorum ama benimde bu tarz bir projem var
zaman kolluyorum zaman açık
ama fiyatına bakma aracın ucuz aldığın t stopun getirisinden fazla götürüsü olabilir

Ama araçlar da gayet temiz gözüküyor.Modifiye görmemişler.
Gerçi benimki sadece hayal.:o

Baran^
21-07-2009, 20:44
Arabanı bu kadar sevmen cok hoş..şanslı 131 lerden biri..Allah bir garajda kocatsın :)

CGTY
21-07-2009, 20:48
Ama araçlar da gayet temiz gözüküyor.Modifiye görmemişler.
Gerçi benimki sadece hayal.:o

Kesin alıcısı değilsin sanırım.

Yarın 2.500 TL olanı arayıp,bilgi alacağım.

Dursun kenarda. :)

İbrahim Erdem
21-07-2009, 21:02
Kesin alıcısı değilsin sanırım.

Yarın 2.500 TL olanı arayıp,bilgi alacağım.

Dursun kenarda. :)

Alıcı değil bakıcıyız abi.:D

Konya da yer gök 131 124 şayin doğan... benim alacağım vakte de böyle uygun birşeyler çıkacaktır.

_Burak_
21-07-2009, 21:10
valla ne kazanırsak kazanalım biz taksici minibüsçü aileden geliyoruz
halada öyleyim gaziosmanpaşadanım
albea , orjinal şahin tamam iyide yerini doldurmuyor t stobun
onuda yapacam ama zaman sadece biraz zaman
sezen aksunun dediği gibi :D
astarı yüzünden pahalı olacağını biliyorum sıfır xwz araca denk gelecek onuda biliyorum ama zaman emek uğraş şu an hiç harcım değil
bul karayı al parayı modundayım o yüzden şu an olmayacak
kendim yapmak istiyorum
zamanı baya var o yüzden araç değil hobi olacak çünkü

Oldschool
21-07-2009, 21:16
bu şiir'e zamanını ayırıp aşkla yazdıgın için seni tebrik ediyorum helal olsun... bana maziyi hatırlattı 5 sene önce sattımız şahinin acısı hala yüregimde.....onu özlüyorum doya doya kullanamadım :(:(:(

enderkinder
21-07-2009, 22:08
Herkeze güzel yorumları için çok çok teşekkür ederim.Sanki bir kız arkadaşıma yazarmış gibi oturdum yazdım.Mustafa bana hastamı diyorsun len sen :P :P :P

H22Power
21-07-2009, 22:18
Herkeze güzel yorumları için çok çok teşekkür ederim.Sanki bir kız arkadaşıma yazarmış gibi oturdum yazdım.Mustafa bana hastamı diyorsun len sen :P :P :P

kanka sana seviyorum:D

enderkinder
21-07-2009, 22:23
kanka sana seviyorum:D

Bende sana seviyorum bana çık :P

HALUK
21-07-2009, 22:45
1978 model T stop 1300cc fıstık yeşili ,01 hf 110 plakalı araçtı ilk arabamız. iskenderun botaştan bir mühendisten aldık, gittigimizde tekerlekleri sökülmüş vaziyette takozdaydı araç, tatilden gelmiş dinlendirmek için sökmüş özel kumaştan branda dikmiş terlemesin die :) hey yavrum hey, ilk gece içinde uyudum, 5 band ekolu kıbrıs malı tuhaf bir teybi vardı, ilk taktıgım kaseti hiç unutmam
***john wayne, eddie murphy, alain delon mickey rourke, woody allen, sean penn, marilyn monroe woopi goldberg, fred astaire (oooh!) kim basinger (oooh!) clark gable (oooh!) and raquel welch (yeah) sylvester stallone (oooh!) peter cushin (oooh) marlon brando (oooh) and james dean (yeah) charles bronson (ooh) robert redford grace jones jean paul belmond (yeah) schwarzenegger (oooh) bette davis (oooh) chris balanbois (oooh) greta garbo (yeah) chorus ci-ci-ci-ci, cinema ci-ci-ci-ci, movie ci-ci-ci-ci,cinema one two three diye devam eder giderdi :)
aha linkte buldum dinlemek o günlere dönmek isteyenlere özel :) http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/1446/

vay be ne günlerdi aydında nikelaj paçalık yapan tilki selime bile gittik paçalık almak için, aynı sanayide rot balanscı orhan ustada direksiyon yumşasın diye kulelere rulman taktırdık :)
14 yaşındaydım ve evden geceleri araba kaçırıyordum :)

helal olsun bilader güzel yazmışsın, ihtiyarlamışık yaane

TarikS
21-07-2009, 22:53
Cok guzel yazmissin, eline saglik..

Yoluma su çıkınca yolumu değiştirmektir seni sevmek,
Seni cilalayamadığım günlerde bile kahrolmaktır seni sevmek
Kaldırımın karşısında oturup 10 liralık çekirdeği tek başına seni izleyerek bitirmektir seni sevmek

Bu kisimlarina siddetle katiliyorum..:icon_tup: :)

enderkinder
21-07-2009, 23:20
Vay be eski 131'ciler çokmuş forumda ;) Bende 6 yaşındaydım,amcam beni gezdirmeye götürürdü.1977 model beyaz 131'di.Mekanik hafızalı bir teyp vardı hatta araçta,olağanüstüydü ya o zamandır bu otomobillere olan sevdam başladı.Nihayet 18 sene sonra satın aldım kendime..Sanırım benlede ölür kaza bela olmadığı müddetçe..

aca-R
21-07-2009, 23:55
bu 131 hakkatten hastalık galiba 2 senedir bendede vardı sonunda bende aldım toplanması bitse de binsem die gecelerı hayal kurmaktan uyuyamıom :D

Dookan
22-07-2009, 03:01
Allah ayırmasın ama bu sevgi saglıgına yazık :D

erhann
22-07-2009, 08:10
Allah ayırmasın..

SekoLive
22-07-2009, 08:18
şiiri okurken aklıma Siteden TUruncu 131 in sahibi geldi :) sonra konuları okudugumda ciddende o yazmış :D tebrik ederim ... bendede var turuncu yada su mavisi bi T stop alıp keyif yapma isteği ama biraz daha var gibi...

131 kimine göre hiç bişey , kimine göre herşeydir ....

Eline sağlık ve aracının son fotolarını koysanda görsek diyorm

M.A.D
22-07-2009, 08:21
birde crxin şiiri vardı böyle :D

VTEC®
22-07-2009, 08:26
Enderim ağzına sağlık yüreğine sağlık. yıllarca aynı şeyleri konuştuk hele lisede okulun arka yolunda deli burak amerikan diye tutturdukça sende T stop derdin o muhabbetler dün gibi aklımda. Allah nasip ettide aldın kullanıyorsun istediğin aracı Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin tkrardan. Görüşelim ara yine açıldı kardeşim :)

enderkinder
22-07-2009, 13:12
Enderim ağzına sağlık yüreğine sağlık. yıllarca aynı şeyleri konuştuk hele lisede okulun arka yolunda deli burak amerikan diye tutturdukça sende T stop derdin o muhabbetler dün gibi aklımda. Allah nasip ettide aldın kullanıyorsun istediğin aracı Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin tkrardan. Görüşelim ara yine açıldı kardeşim :)

Kanka ara açılmadı aslında ben geçmişe döndüm sen yeni modelde kaldın ondan böyle oluyo :) O burak 1 lira 1 lira toplayarak buick skylark aldı biliyorsun dime :) Herkeze güzel yazımlarınız için sonsuz teşekkürler arkadaşlar.

VTEC®
22-07-2009, 16:45
Kanka ara açılmadı aslında ben geçmişe döndüm sen yeni modelde kaldın ondan böyle oluyo :) O burak 1 lira 1 lira toplayarak buick skylark aldı biliyorsun dime :) Herkeze güzel yazımlarınız için sonsuz teşekkürler arkadaşlar.

O burak benim lise hayatımı çürüttü :D:D:D

ben modelde kaldım kalmasınada bendede arıza şalteri olduğu için bende oldschoola dönersem saçımda beyaz kalmaz benim :D