Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar acil yardım edermisiniz....
seymansarac
22-07-2009, 09:27
arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyorum. 34 er 853 plakalı linkini aşağıda veriyorum.
aracın geçmişini yada hakkında bi bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsursa çok sevinirim.
http://www.sahibinden.com/orjinal_degiseni_yok_on_numara-17WQQaXQQ15459624WQQpXQQdisplayitem
seymansarac
22-07-2009, 09:50
araç 1995 model NİSSAN SX200
Serencebey
22-07-2009, 09:50
Sizin gibi damdan duser gibi yazan uyelere hiç cevap veresim gelmiyor.
:D :hehe: :hoo:
seymansarac
22-07-2009, 09:53
kusura bakmayın gerçekten aracı yarın almayı düşünüyorum. dün baktırdım ama buradaki insanlara güvendiğim için yorumları gerçekten benim için önemli..
heyecanımdan kendimi tanıtmadığım için özür dilerim..
sırf bu aracı sormak icinmi üye oldu acaba:beuj:
seymansarac
22-07-2009, 09:55
üyelik tarihim gözükmüyomu ben epeydir takip ediyorum siteyi.
bu arada arkadaşlar dalga geçmeyin lütfen ben şu anda kritik bir durumdayım ve sadece yardımınızı istiyorum, aynı durum hepimizin başına gelebilir..
SekoLive
22-07-2009, 09:56
sırf bu aracı sormak icinmi üye oldu acaba:beuj:
arkadaşın üyeliği eski muhtemelen öyle bişey için olmadı varsa bilen yardımcı olalım...
seymansarac
22-07-2009, 09:59
eğer olursa cebimdeki son parayı bu arabaya yatırıcam gerçekten benim için kritik bir durum.. para kolay kazanılmıyo eğer araç buyuk sorun çıkartırsa altından kalkıcak bütçem yok..
da dostum iyi hoş yazmışsın o zaman bi 40-50 lira vereceksin adam gibi bir nissan servisinde baktıracaksın arabaya sonuçta hem mekanik hem kaporta sana söyleyecekler.
SekoLive
22-07-2009, 10:04
eğer olursa cebimdeki son parayı bu arabaya yatırıcam gerçekten benim için kritik bir durum.. para kolay kazanılmıyo eğer araç buyuk sorun çıkartırsa altından kalkıcak bütçem yok..
da dostum iyi hoş yazmışsın o zaman bi 40-50 lira vereceksin adam gibi bir nissan servisinde baktıracaksın arabaya sonuçta hem mekanik hem kaporta sana söyleyecekler.
Mmustunun dediği en sağlamı ama arkadaş sanırım izmirde o yüzden buraya gelip baktırmasıda bi masraf olacak yokmu araca yakın kimse ?
Mechanix
22-07-2009, 10:05
Üzerine harcıyacak 5.000TL paran yoksa hiç girme.
Barış sen misin bu arada ?
seymansarac
22-07-2009, 10:31
Üzerine harcıyacak 5.000TL paran yoksa hiç girme.
Barış sen misin bu arada ?
yok ben HAKKI hondamcomdan tanıyanlar olabilir.
5.000 lira derken nasıl 5.000 lira aracın masrafı mı var? yoksa cebinde garanti olarak 5.000 lira bulunsun mu demek istedin.
seymansarac
22-07-2009, 12:43
güncel.. güncel..
seymansarac
23-07-2009, 12:46
vay be yok mu tanıyan bilen birisi..
avans mavans bana kalırsa hikaye ....kardeş tanımaya gerek yok...sen goturcen nissan servisine bana söyleyin neyi varsa parasını verıyım sordugum sorulara cevap verin dicen...turbo yag verıyomu kompressorlerı nası cıkıyo aracın deişen parça falan baktır...yani bunadn snra bilinsede bilinmesede onemlı deıl ...burda arabası olan çoğu kişide böyle almştır yani
emretorlak
23-07-2009, 13:12
Arkadaşların dediği gibi en sağlıklısı aracı ekspertize sokmak.
Ama cebindeki son parayı vereceğin bir araba olarak uygun olduğunu düşünmüyorum.Her ne kadar servis ok dese de, 15 yıllık bir araç aldığını ve çıkabilecek sorunların standart atmosferik bir araçtan farklı olacağını da hesaba katmalısın.
işmi arıyon kardeşim sen başına kenarda hiç paran yoksa alma bence bunların ne zaman nerde ne cıkarcagı belli olmaz
işmi arıyon kardeşim sen başına kenarda hiç paran yoksa alma bence bunların ne zaman nerde ne cıkarcagı belli olmaz
aynen katılıyorum kenarda paran yoksa bu tarz bir arabaya girme sonuçta eski model ve bilmediğin bir araç. Bir sorun çıkardığında altından kalkabilcekmisin bu tarz şeyleri düşünüp al derim.
MUGENPOWE®
23-07-2009, 16:48
al bı dızel makıne bak keyfıne ugrasma sanayılerde felan
devilboy
23-07-2009, 16:56
arkadaşım atmosferik bi araç değil turbolu bi araç alıyorsun +arabayı aldığında illaki orasını burasını düzeltmek zorunda kalacaksın cebindeki parayı son kuruşuna kadar araca yatıracaksan diğer masrafları nasıl yapacaksın
Macera arama bence al bir 10-12 arası bir araç. Madem değiştiricem diye istiyorsun. cebinde de az para kalsın. Bütün para araca yatırılır mı yaw?
Kul yapısı sonuçta.
HER an HER şey olabilir!
Honda kullanıcısı isen honda sonrası cok agır gelir bence de...
Öyle yagını suyunu koyayım gitsin sekli otomobiller degil malesef...
standart kullanımda motoru duzgunse ole aman aman bı masrafı olmaz sx ın ama dedıgın gıbı avans tan falan cekıs dusmez arac problemlı ıse hıc bulasma yanına koycak paran yoksa subaru ımıs 200sx ımıs bunlar cok keyıflı ancak bıraz masraflı arabalar
seymansarac
25-07-2009, 13:06
yorumlarınız için çok teşekkürler..
seymansarac
26-07-2009, 10:45
arkadaşlar ne olursa olsun alıcam bu arabayı gerekirse gece gündüz çalışıp toplıycam çiçek gibi yapıcam tam anlamıyla JDM oluncaya kadar durmak yok..
hayallerimin arabasına bu kadar yaklaşmışken duramam.. =)
mgnPower
26-07-2009, 12:07
sen kafaya koymussun almayi zaten buradakiler ne derse desin fikrin degismeyecek. hayirli olsun o zaman simdiden... sonradan pisman olursanda boyle bi hal tavir davranis durumunda 200sx'leri kotuleme yeter :D
Mutlaka biryerlerinden birseyler cıkar manasında soylemiştir mustafa en mantıksı söylendigi gibi bir nissan servisine goturup consalta baglatmak inşallah gönlünce olur
yazmim yazmim dedim ama.... özel diferansiyel neymiş bir sor. bide mantıklı düşün, kalbinle değil. almak isteyebilirsin ama motoru ne durumda. 195binde bi araba naparsan yap yorgundur. motor toplamanın hesabını yap. ondan sonra 2sene beklersin para biriktircem diye, e noldu hevesine içinde kaldı. kalbinle değil beyninle düşün. hesabını kitabını yap en kötüsüne alıştır kendini. alcaksanda adam gibi baktır herşeyini gör. masraflarını tek tek çıkart fiattan düşürt, başka türlü sana gelmez bu araba.
Görke bende yazmayayım dedim ama kendimi tutamadım. Arabada olan özel diferansiyel değil bu arada ÖZEL DEFRENISAL var :D Muhtemelen bizim daha anlayamadığımız acayip bir teknoloji bu. Adam S14 GURU.
Hocam benim tavsiyem şu olur iyi kotrol ettir. Başta arabanın parçalarının isimlerini bile söyleyemeyen adam oldumu, bende bir huylanma titreme oluyor. Bu hayra alamet değil. Hırsla ve arzuyla araba almaya gitme. Zaman ver. En güzellerini alırsın emin ol. Forumda aktif ol sana yardım edecek s14ten gerçekten iyi anlayan çok.
yazmim yazmim dedim ama.... özel diferansiyel neymiş bir sor. bide mantıklı düşün, kalbinle değil. almak isteyebilirsin ama motoru ne durumda. 195binde bi araba naparsan yap yorgundur. motor toplamanın hesabını yap. ondan sonra 2sene beklersin para biriktircem diye, e noldu hevesine içinde kaldı. kalbinle değil beyninle düşün. hesabını kitabını yap en kötüsüne alıştır kendini. alcaksanda adam gibi baktır herşeyini gör. masraflarını tek tek çıkart fiattan düşürt, başka türlü sana gelmez bu araba.
:icon_tup: Arkadasımız sana en guzel tavsıyeyı soylemıs. Acele etme arac sahıbının yanındada bukadar heveslı durma bence.
seymansarac
26-07-2009, 19:31
peki tamam salı günü gidiyorum.motoruna baktırıcam serviste. ufak tefek eksikleri var zaten iç döşemede bir kaç yırtık ön camda hafif çatlak.
bakalım fiyatı biraz daha düşürebilirsem kar kardır. Allah yardımcı olsun bana artık..
timucintt
26-07-2009, 20:08
16 liralık 200K kmde bir sxin durumu bence fiyatdan belli, insanlar boşunamı revize edilmiş sx lerine 30-40 lira çekiyorlar.... ayrıca yıllardır sx ler hakkında bir sürü konu var takip et bence...
Ayrıca istediği kadarda temiz olsun bu tarz bir araba alacaksan cebinde sağlam nakitin olacak, nereden ne çıkar hiç belli olmaz, yetkili birçok servisin bile bu araçlar anladıkları meçhul çünkü....
Civic EK EG toplamaya benzemez SX ler ayrıca... ;) bir sorunu varsa yer bitirir seni...
mgnPower
26-07-2009, 21:20
en temiz s13 bile yeri geldimi kiytirik bi arizadan 4-5bin yiyor diyede eklemeliyiz bence. tum parami baglayacam diye bi ibare kullanmasaydin git arkana bile bakmadan al tum hevesini sonuna kadar yasa derdim ama.
Emir_b16a
26-07-2009, 21:24
sınırlı bütçeyle sx alınmaz he 25 30 000 se bütçenin sınırı alınır :D da 17 000 1800 hatta 20 000 se tawsiye etmem
en temiz s13 bile yeri geldimi kiytirik bi arizadan 4-5bin yiyor diyede eklemeliyiz bence. tum parami baglayacam diye bi ibare kullanmasaydin git arkana bile bakmadan al tum hevesini sonuna kadar yasa derdim ama.
yazdığınız o kadar yanlış ki. hiç bir araba kıytırıktan bişeyden 5bin yemez. temiz diyince siz ne düşünüyosunuz tabi orasını bilemem. yıkanıp temiz durmasımı sizin için? eğer motor içi problemsiz ise onun haricinde çıkan hiç bi kıytırık arıza 5bin yemez. öyle olsaydı kimse s13e s14e s14a ya binemezdi. yanlış yazılar yazıp insanların kafasını karıştırmayın. lütfen daha bilgili özenli yazı yazın rica ediyorum.
mgnPower
27-07-2009, 08:00
yazdığınız o kadar yanlış ki. hiç bir araba kıytırıktan bişeyden 5bin yemez. temiz diyince siz ne düşünüyosunuz tabi orasını bilemem. yıkanıp temiz durmasımı sizin için? eğer motor içi problemsiz ise onun haricinde çıkan hiç bi kıytırık arıza 5bin yemez. öyle olsaydı kimse s13e s14e s14a ya binemezdi. yanlış yazılar yazıp insanların kafasını karıştırmayın. lütfen daha bilgili özenli yazı yazın rica ediyorum.
servisden on numara diye rapor alinipda alinan bir s13e once turbonun yag vermesi sonrasinda ise yatak vurmasi sonuycu cebinden seninden para ciksa sende boyle yorumlar yaparsin. yikaninca temiz olmadigini bilecek kadar cok araba kullandim degistirdim rahat ol sen. neyin ne oldugunu bilecek kadar sanayi tozu yutup camurundan ayran yapip ictik cok sukur. sonucda kapali kutu kim araba alirken motoruna garanti verebiliyor ? tertemiz mis gibi on numara deniliyor bi yanlisda bi hatada blok patlatiliveriyor yapacak bisii yok ama kullanici hatasi de ama kapali kutu de ne dersen de ? piyasada emsalleri 30-40 bin isterken 15bine alinabilecek bi s14 icinde 5000 lira cepde durmasi gereken bir miktar bence. kiytirik derken nerden ne yapacagi bilinmeyen tahmin bile etmedigin anda oluveren anlaminda kullanilmisdi. yoksa cam fiskiyesinin hortumu yirtildi gitti 5000 lira anlaminda degildi. su yukaridaki cumleden akillar karisacak kadar anlam cikaran varsa dahada buraya yazmam zaten.
servisden on numara diye rapor alinipda alinan bir s13e once turbonun yag vermesi sonrasinda ise yatak vurmasi sonuycu cebinden seninden para ciksa sende boyle yorumlar yaparsin. yikaninca temiz olmadigini bilecek kadar cok araba kullandim degistirdim rahat ol sen. neyin ne oldugunu bilecek kadar sanayi tozu yutup camurundan ayran yapip ictik cok sukur. sonucda kapali kutu kim araba alirken motoruna garanti verebiliyor ? tertemiz mis gibi on numara deniliyor bi yanlisda bi hatada blok patlatiliveriyor yapacak bisii yok ama kullanici hatasi de ama kapali kutu de ne dersen de ? piyasada emsalleri 30-40 bin isterken 15bine alinabilecek bi s14 icinde 5000 lira cepde durmasi gereken bir miktar bence. kiytirik derken nerden ne yapacagi bilinmeyen tahmin bile etmedigin anda oluveren anlaminda kullanilmisdi. yoksa cam fiskiyesinin hortumu yirtildi gitti 5000 lira anlaminda degildi. su yukaridaki cumleden akillar karisacak kadar anlam cikaran varsa dahada buraya yazmam zaten.
''en temiz s13 bile yeri geldimi kiytirik bi arizadan 4-5bin yiyor diyede eklemeliyiz bence.''diye siz demediniz mi? yatak vurması tubonun yağ atması kıytırık bir arıza değil büyük bir sorun olur. çok araba kullandınız veya sanayiye ne kadar girdiniz diyede sormadık ki biz. s13için tahmin edemiceğin şeyler harcadım. ama gereksiz şeyler asla söylemedim arabayla ilgili. o yüzden bu arabalarla ilgili yaşanabilcek her deneyimi yaşadım. veya x bi 200sx alınınca kenarda para olmasına itiraz eder bişey yazmadım. akla sığabilcek fiatlara 200sx alıp bakımlarını düzgün yaptıran ve gönül rahatlığıyla kullanan çok arkadaşım var. 200sx ile ilgili bilgisiz olup herhangi bir yorum getirmeyin.