Orijinalini görmek için tıklayınız : integra cai ?
arkadaşımın integraya cai düşünüyoruz biraz araştırdık üniversal kitler pek kafamıza yatmadı. Sizin önerileriniz nelerdir acaba ? kendi caimizi de yapabiliriz veya uyan bir üniversal kit alabiliriz :)
motorun fotosunu koyuyorum ;)
http://www.fourthgenhatch.net/photos/cai/cai-intaketubetop_small.jpg
custom olarakta yapılabilir. ben kendi aracıma o şekilde yaptım ( vtec2 )
o resim integranın resmi ise aküyü başka yere almışınız sanırım ozman b16 nın kitleri uyar
aemv2 b16 da en iyi hava veren kitlerden
normal cai olarak ise simotanın twincharger modeli işinizi görür
birde short ramlerde usada da moda olan carbon big tube olan modeli de kopyalamış yine simota baya iyi
o resim integranın resmi ise aküyü başka yere almışınız sanırım ozman b16 nın kitleri uyar
aemv2 b16 da en iyi hava veren kitlerden
normal cai olarak ise simotanın twincharger modeli işinizi görür
birde short ramlerde usada da moda olan carbon big tube olan modeli de kopyalamış yine simota baya iyi
motorun resmi başka bir araca ait :)
Dediğiniz kitleri nerden temin edebiliriz acaba :Soru:
normal şartlarda sizin arabanızda tam filtrenin indiği yerde akü var.arkadaşında dediği gibi bunda aküyü sökmüşler.eğer sizde aküyü sökerseniz zaten bu tür kitler var satılıyor universale çokta pahalı olmasa gerek.güzel bi filtre ile çok muhteşem filtre sesi geliyor integradan.(hele birde vtec açınca bazıları gibi)off tadından yenmiyor
Turquake
23-07-2009, 13:39
Aküyü sökmeden nasıl çözülür? :)
Aküyü sökmeden zor görünüyor. Ama motorunun fotoğrafını koyarsan alternatifler için yardımcı olabilirim.
motorun resmi başka bir araca ait :)
Dediğiniz kitleri nerden temin edebiliriz acaba :Soru:
bir tesisatçıya aküyü taşıttırırsanız ürün yelpazesini genişletmiş olursunuz havayıda fazla kıvrılmadan çektirmiş olursunuz
aksarayda satanlar war sahibinden uzerinden ilanlarına ulaşabilirsiniz simota vs ...