Orijinalini görmek için tıklayınız : Konya öncesi son Antreman Hulk
GTR01 HKS GT570 kit cobb yazılımsız 620 HP 16 psi
HULK 14 psi :)
http://videos.streetfire.net/video/GTR-R35-HKS-GT570kit-GTR_697240.htm
emresener
23-07-2009, 01:30
obaaa fenaymış:D tebrikler...
yorumlarda iii :D
yorumlar çok ii :D
maşallah süper gidiyo :eek:
tuner faruk
23-07-2009, 01:33
Maşallah Hulk'a artık herşeyiyle hazır galiba:)
cam car ne?
bu arada hulk a tebrikler herzamanki gibi formu yerinde maşşallah...
herşey çok iyi guselde o dier arabanın sahibi olmak ıstemezdım küfürler harbiden çok sert araba için bile konuşuluyo olsa ayıp diye bişey var
oteki aracta GTR 35 arkadaşlar samimi sıkıntı yok
hıı ok o zmn...:) cam car epey geride kalmış ama yinede gorundugu uzere fark baya var galiba kimin istedigi viteste devirde basıldı vede kaçtan kaça kadar basıldı acaba ?
Maşşalah.Allah daha ileriye taşısın :)
ben görüntüyü hang kamera ile çektiğinizi merak ettim.güzel çekmiş :P
Juggernaut
23-07-2009, 02:38
Çok iyi yürümüş hulk maşallah.
coolvtec
23-07-2009, 03:00
oyoy, denem yapılmış sonunda. kocaman bir maşallah daha hulka. gtr de hikaye olmuş, o kadar para verip almaya gerek yokmuş yani :)
R_Kaptan
23-07-2009, 07:28
masallah hulka supersınız yaa
vaaaaaay fenaa :D masalah masallah:)
maşaallah maşaallah konya çok güzel geçecek:)
maşallah HULK yine devleşmiş gidiyor.
maşallah çok çok güzel gidiyor. kazasız belasız
onursoytam
23-07-2009, 07:48
Hulk halkın gücü :D maşallah fenalarda her iki aracada bu güzel video dan dolayı teşekkür ederiz.
Maşallah minikler cok güzel gidiyor hulk. :)
video yu koyan kişi silmiş yenisi gelicek videonun tekrar
video yu tripli yaptım birazdan koyuyorum
Eray Yümsel
23-07-2009, 19:01
baya tripli olmus moruk :D
Mustafa Birsesli
23-07-2009, 19:05
tebriks miniks.... :) kol saati ne marka öle maşallah;)
VeNoM_35
23-07-2009, 19:07
rolex gold series:D maşallah hulka;)
çok anlamlı bi video olmuş konusuda var :D
haha muzik bomba olmus:D hehehehe iide olmus ama :) sabah tukanda izledim ,simdi evde bida izliyim dedim cidden ii olmus:D
video yu tripli yaptım birazdan koyuyorum
ahah tripli:D
maşallah her ikisinede :)
huahuahuahauh bu nasıl vıdeo leyn koptum masallah masallah kardesım bız bosuna masrafa gırdık bı cıvıc alsaydım olcaktı:)
kol saatine kurban :D:D:D
ABOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW alalalalalalalallll ikiye al :)
MAKSUTTTT lo lo lo denemezki şimdi olmazdki italyanları bozar bu japonlar yahu :)
çekende r35 :)
Müzik fena :D:D:D
Maşallah
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
maşallah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin. hakkaten cok güzel yürüyor
TYPERHAKAN
23-07-2009, 20:28
maşaallah süper emeğinize sağlık.
B.Aktepe
23-07-2009, 20:28
auauhauha:D fenaa
maşallah maşallah:D:D honda iyidirr honda...
edo typer
23-07-2009, 20:33
kardsıme bak masallahhh:D neymıs konun ozu kol saatını sat k20 al herkesı gec:D
ErmanArseven
23-07-2009, 20:34
maşallah Konyada kimle kalkıcak acaba merak konusu
bybmw(ss)
23-07-2009, 20:40
abowwww fena tribal bi videoo hehehhe :D
hahahah kol saati super olmus :D
masallah
maasallah hulka, skylıne'nın sahıbı kol saatımı satar hulku alırım dıyodu hulku deyıl kolu aldı :)
ahmetdrift
mustafa-u
23-07-2009, 20:54
maasallah hulka, skylıne'nın sahıbı kol saatımı satar hulku alırım dıyodu hulku deyıl kolu aldı :)
ahmetdrift
seni kolu almakta herbabayiğidin harcı değildir heral.... :hehe::hehe::hehe:
B.Battal
23-07-2009, 20:54
ahmetdrift
:hehe:ahhah
maşallahh!
mınıkler elınızı saglık basarılar dılerım supersınız
maxpower
23-07-2009, 21:07
maşallah
videoda eğlenceli olmuş
Antalyalogy
23-07-2009, 21:59
Vışş..Usta Konya da jet üssü vardı değilmi sen ordan ayarlarsın bir tane.Bizimde Phantom- 911 Turbo-1000 rr-Hulk videomuz olsun ya...
halilcakir
23-07-2009, 22:03
Tebrikler
Ben bu beyaz gtr i yaklasik 2 hafta once gumrukte gormustum plakasizti
ve arac sahibi sizin musteriniz degilmiydi?:soru:
M///maniac
23-07-2009, 22:19
anam yine minikler cosmus keske herkeste o kolsaatinden olsada satıp bi hulk yapsa....
saygın86
23-07-2009, 22:27
ben olsam sanırm R35 e K20 swap yaparım :D
Tebrikler
Ben bu beyaz gtr i yaklasik 2 hafta once gumrukte gormustum plakasizti
ve arac sahibi sizin musteriniz degilmiydi?:soru:
bu arac TR ye gelen 3. arac. gt570kıt lı olan arac
halilcakir
23-07-2009, 22:57
Bir ara bir araba dergiye cikmisti beyaz kaplamali sizin musterinizdi o degilmi?
ben olsam sanırm R35 e K20 swap yaparım :D
şaka dimi:soru:
:o
Yiğit Ş.
23-07-2009, 23:25
konulu :D:D
evet o araç :) hala da müsterileri :)
GÜlmekten yıkıldım yemin ederim :D Helal olsun miniksler...
onursumer
24-07-2009, 00:07
aaahha harika bir video hulk a maşallah ;)
Vışş..Usta Konya da jet üssü vardı değilmi sen ordan ayarlarsın bir tane.Bizimde Phantom- 911 Turbo-1000 rr-Hulk videomuz olsun ya...
zamanında öyle birşey için çok uğraştık başka bir sitede ama izin v.s. vermediler olması imkansız dediler arada büyüklerde vardı kalkıp eskişehire kadar gittik ama yalan yani.
ülkemizde bu tarz şeylere sıcak bakmıyorlar
örn: güneşi gördüm filmindeki helikopter sahneleri bulgaristanda çekilmiş askeriye olumsuz yanıt verdiğinden
konuyla alakasız oldu mesajım ama kusura bakmayın
997 ile r35 in videosunu gördük alevli oluo :)
GökhanAk
24-07-2009, 00:18
ooo süper maşallah cumartesi anternmanda görüşmek üzere çok merak ediyorum canlı canlı izlemeyi :)
BG_TYPER
24-07-2009, 09:49
şimdi kardeşim dolarlı ları gectik şu eurolu arabalar gelsinn bizim hondalarımız kacparaki kol saati degerindee sattik saatleri kaldırdık hulk un adaletini bekliyoruz şu eurolu arabalar otoparklarından cıksın yola gelsinn bizim arabalarımız hep gazlıyoo ama bu eurolular her gazlamaya cıktıgında cekiciyle dönüyo korkmaya gerenk yok kamer arkadaşımız oda tarafımızca karşılanacakk ya burada biad etsinler hulk sensin tamam desinler yada otobana gelsinlerr yada bir yıllık kasko yaptırmasınlar anca hulk a hediye alırlar alsın hediyelerini gelsinler düğüne kadar hulk un karşısına gecti gectiler düğünden sonra alır hediyelerini gelirlerr kardeşimm hahahaha:):)
BG_TYPER
24-07-2009, 09:56
bu arada hayırlı haberi vermedimm sanırım hulk nişanlandıı ani bir aşkla yakında düğünümüzz varr
emrah type-r
24-07-2009, 10:07
hade hayırlı olsun...
bu arada hayırlı haberi vermedimm sanırım hulk nişanlandıı ani bir aşkla yakında düğünümüzz varr
http://img233.imageshack.us/img233/8962/hulkniaanls.jpg
ahahaa sonu çok iyi kol saatimi sattım civic aldım :D:D
mşllh. hulka
http://img233.imageshack.us/img233/8962/hulkniaanls.jpg
çocuklar nasıl olur onu merak ediyorum :D
http://monsterrebellion.files.wordpress.com/2009/06/baby_hulk-726655.jpg
onursoytam
24-07-2009, 10:36
.d:d:D:D:D baya iii oldu bu ya :icon_tup:
Makina fena gidiyor :) Kaç basio bu :D
maşallah,süper yürüyor :)
Boost Up
24-07-2009, 10:50
auhauhauhuha:hahaha: İyi güldüm:D
Bu ara maşallah Hulka:icon_tup:
hahahhh resim 10 olmuş
naturallifeya
24-07-2009, 14:38
Hulk biraz erken basmasa belki sonuç çok farklı olur.konyadan sonra yeni videoları görmek istiyorum
kol saati esprisi harika olmus..:D:D
masallah hulka.;)
Hulk biraz erken basmasa belki sonuç çok farklı olur.konyadan sonra yeni videoları görmek istiyorum
pekı ya arkadan basıp gectıgım vıdeo da var. gtr nın ıcınde cekılen butun vıdeolar da konsun buraya konya dan sonrasını da ızlıcez ınsallah ama oncesını bı tam ızleyelım kım erken basmıs gorelım :)
Helal olsun hulka.
Körfezde yarışırken motor sesi senfoni orkestrası gibiydi :D
edo typer
24-07-2009, 16:04
bu cocuk sakat dogar:D yada kzın babası vermez hulka bı saatlık adama kız mı verırler:D
yarışırız neden olmasın ama ilk önce bebekte 3-5 tur atalım sonra varsa gelen 0-348 km/h
yarışırız neden olmasın ama ilk önce bebekte 3-5 tur atalım sonra varsa gelen 0-348 km/h
suanda 270 te kesıyorum. 2 haftaya 350km/h yaparım uzun sanzuman ıle. ozaman cıkarız. ama gunduz bı dev ekran koyalım bebek sahıle-ıstıklal caddesıne hatta Ankara kızılay meydanına :) sonra turumuzu atalım aksamda yarısı canlı yayın yaparız. 0-348kmh 2 hafta sonra yarısalım ınsallah.
sen bebekte tur att bence orda kal o arabalar ancak oralarda gezmek için sanırsam :)
gtr parasına kac tane hulk yparız:D renk renk
ALLAH kaza bela vermesin MAŞALLAH.
Maxiboost
26-07-2009, 11:37
sen bebekte tur att bence orda kal o arabalar ancak oralarda gezmek için sanırsam :)
Bi de servise gitmek icin haha
maşallah çok güzel:) Kpower....
yazıda saatimi satarım honda alırım diyenlere kapak olmuş .... :)
Bi de servise gitmek icin haha
Servis demisken o Maslaktaki Ferrari servisinin önündeki tümseklerden Ferrariler nasıl geciyor cözebilmis degilim, manifoldtan son susturucuya sürterek gecebiliyoruz biz bile...
WhiteCupra
26-07-2009, 14:43
abi maşşallah hulk çok fena gidiyor....
UrbanRacer
26-07-2009, 14:57
pekı ya arkadan basıp gectıgım vıdeo da var. gtr nın ıcınde cekılen butun vıdeolar da konsun buraya konya dan sonrasını da ızlıcez ınsallah ama oncesını bı tam ızleyelım kım erken basmıs gorelım :)
meyva veren ağaç taşlanır yahu boşver :icon_tup:
UrbanRacer
26-07-2009, 16:19
Servis demisken o Maslaktaki Ferrari servisinin önündeki tümseklerden Ferrariler nasıl geciyor cözebilmis degilim, manifoldtan son susturucuya sürterek gecebiliyoruz biz bile...
http://www.caradisiac.com/media/images/le_mag/mag289/ferrari-enzo-big.jpg
belkide Ferrari sonradan amortisörleri modifiyeden geçirilip yere yakınlaşmış araçlardan biraz daha yüksek olabilir. Aracın uzun burunuda çamurluklarının lastiklerle yakınlığıda aracı yere yakın göstermektedir. Ama çoğu Ferrari birçok yerde sürter fakat altında aslen hava akışı için ama korumada sağlayan sac olduğundan dolayı birşey olmaz dikkatli çıkarılırsa. Günümüzde aerodinami için birçok aracın altına Ferrarilerdeki gibi parçalar konumlandırılmıştır.
Aslen F1 den gelen bu teknolojiden yararlanmış birkaç firma
http://www.nagtroc.org/gallery/albums/userpics/21210/08_nissan_skyline_gtr_tech_underbody_1_500.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/9071/ferrarienzoyn4.jpg
http://passwordjdm.com/images/Products/2422_5.jpg
Maaşallah yorumlarda fena :)
BG_TYPER
27-07-2009, 00:49
yok kanka ordada gezemiyolar artık kesin bişey oluyoo bide yeni bi duyum var bu arabaları alana cekici bedavaa yanında
ya o diilde ben kol saatinin markasını merak ettim ?
Ünlü saat markası Patek Philippe'nin 2003 yapımı platin kol saati, Hong Kong'da düzenlenen müzayedede 1,49 milyon dolara (yaklaşık 1,95 milyon YTL) satıldı.
Daha önce Grand Prix yarışları kazanan, Ferrari'ye başkanlık yapan İtalyan bir konta ait bir kol saati 2.1 milyon dolara açık arttırmaya çıkarıldı
bir erkek, arkadaşlarının yanında gömleğinin etiketini gösteremez ya da masaya ayağını dayayarak ayakkabısına dikkat çekemez. ama arkadaşları ile bir arada bulunduğu bir ortamda (kolun ilerisine kaymış saati bileğe geri getirmek için) bileğini hafifçe sallayıp saatine baktığında havasını atmış olur. tarzını, kalitesini ağır bir tabirle "fiyatını" saati belli eder. bu yüzden nice iş adamı, akrep ve yelkovanı diğer saatlerle aynı hızda giden o saatlere milyarlar harcar.
ingilizlerin bir sözünü hatırlatan durum: ucuz mala para yetiştirecek kadar zengin değilim.
:D :D :D :D
eeee benden daha az gazlayıp benden daha fazla serviste olduguna göre ozaman ferrari civic ten ucuz :D:D:D
Onurkk06
27-07-2009, 11:56
ahmetdrift
heheh kötü kapak olmuş abi :heyoo:
eeee benden daha az gazlayıp benden daha fazla serviste olduguna göre ozaman ferrari civic ten ucuz :D:D:D
walla orasını ben bilemem ben sadece saati merak ettim hobim var saatlerede markası neymiş diye ::D
walla orasını ben bilemem ben sadece saati merak ettim hobim var saatlerede markası neymiş diye ::D
ssende gelcekmişsin galiba o gece ama gelememişsin sanırsam Alphan öle söledi
gelseydin bakardın kolundakine ben anlamıyorum pek saatten :) bizim işimiz otomobilleri güçlendirmek
UrbanRacer
27-07-2009, 14:02
O saate bakarak kaç saniye geçildiğine bol bol bakar seni ve hulku hatırlar artık :D
erken basma deyince aklıma takıldı şu videoyu koyim dedim
genelde 3 ncü kol hareketimde gazlıyoruz ama nedense sen 2 de gazlıosun :)
ama gene geçememişsin :)
http://videos.streetfire.net/video/HULK-turbo-vs-HKS-GT570_697699.htm
maşallah hulk şaka makina sı gibi..:)
GTR sahibi duy ve oku bunları bence git kendini haliçten at aşağı hondaya brawoo nede olsa haram beygir
GTR sahibi duy ve oku bunları bence git kendini haliçten at aşağı hondaya brawoo nede olsa haram beygir
maksut senı sevıyoruz....
ssende gelcekmişsin galiba o gece ama gelememişsin sanırsam Alphan öle söledi
gelseydin bakardın kolundakine ben anlamıyorum pek saatten :) bizim işimiz otomobilleri güçlendirmek
gelemedim aksilik cıktı başka bi tarafa geçtim alpanın dediği motor gibi gidiyomuş maşallah :D
Cimmeria
27-07-2009, 18:45
fark az falanda değil yahu rahat rahat ayırıyor hulk :) söz söylemeye gerek yok bence helal olsundan başka :)
ahmet3425
27-07-2009, 19:17
modifikasyon baska bir olay yapmak istedikten sonra unoyu turbolayıp hulkıda gecerim... sonra uno kral araba olur
ben burada hulku değil onun bu denli iyi yurumesini sağlayan insanları tebrik ederim gercekten iyi calısılmıs bir proje ama unutmayalımki her zaman daha iyisi yapılabilir...
o yuzden bazı yorumlara dikkat ediyorum GT-R a laf atılıyor euro ile satılan arabalara tas atılıyor bunlar gereksiz seyler arkadaslar bunlardan kacınalım...
acıkcası su yorumları okuduktan sonra ben o GT-R ın sahibi olsam bida beni durtsen kol saatimi satıp alabileceğim bi aracla arabamı denemem...
UrbanRacer
27-07-2009, 19:39
genelde 3 ncü kol hareketimde gazlıyoruz ama nedense sen 3 te gazlıosun :)
Eyvahlar olsun herkesin içinde :D
edo typer
27-07-2009, 19:40
modifikasyon baska bir olay yapmak istedikten sonra unoyu turbolayıp hulkıda gecerim... sonra uno kral araba olur
ben burada hulku değil onun bu denli iyi yurumesini sağlayan insanları tebrik ederim gercekten iyi calısılmıs bir proje ama unutmayalımki her zaman daha iyisi yapılabilir...
o yuzden bazı yorumlara dikkat ediyorum GT-R a laf atılıyor euro ile satılan arabalara tas atılıyor bunlar gereksiz seyler arkadaslar bunlardan kacınalım...
acıkcası su yorumları okuduktan sonra ben o GT-R ın sahibi olsam bida beni durtsen kol saatimi satıp alabileceğim bi aracla arabamı denemem...
eurolu araclara lf atan yok. sadece kendınde ucuz aracları hakır gorenler ıle makara yapılıor.;) parayı verıp hızlı arac aldın dıe he aracı gecmezsın;) bazılarıda verceklerı parası olmasına ragmen ugrasıp bole adam bozmayı sewer;) gtr deılde ben hılmı yerınde olsam bı daha gtr ıle denemem. bı kere gectıgıı bı daha gecmek zewk vermez;)
hılmıcım tekrardan masalllah:D gozu olanın gozunu .....
Dadaş sen olsan saatimi satar altındaki arabayı alırım diyenlere ne derdin. ;) Bu araçlar için söylemiyorum benimde kulagıma geldi farklı marka bi aracın sahibinden aynı sözler honda için...
UrbanRacer
27-07-2009, 20:31
Haram beygir derken ?
Maşallah araç çok iyi yürüyor nazar değmesin. Maksuta charger taktırtacaksınız sonunda :)
Haram beygir derken ?
üfürük beygiri :) :)
aşırı besleme kast ediliyor...
UrbanRacer
27-07-2009, 20:49
üfürük beygiri :) :)
aşırı besleme kast ediliyor...
iyi üfleyen nefesi bol hocalardan yani :D
bu şarkı Maksut ve tüm harambeygir sevenler için gelsin
http://www.youtube.com/watch?v=hj3G7FJLIbg
ahmetdrift
27-07-2009, 21:30
ozaman beni tebrik etmek zorundasın arkadaşım zoruna gitmesin ama senden tebriki bekliyorum bende hulk un sahibiyim bütün üzerindeki parcaları araştırarak alan TR de ilk defa stock motor K20 bu güçleri cıkartan tek insanım
hem bilgimden hemde cesaretimden kaynaklanıyor
Stock motor yani dışardan cıvata sıkılmak harici aracın motoruna bişi yapılmadı yani aracı yapan yok sadece ayarını yapan var onu da Oz la beraber yola çıkıp birlikte yaptık
hilmi (miniks)
ahmetdrift
27-07-2009, 21:31
maksut artık kral çıplak :):)
(miniks)
ahmet3425
27-07-2009, 22:14
ozaman beni tebrik etmek zorundasın arkadaşım zoruna gitmesin ama senden tebriki bekliyorum bende hulk un sahibiyim bütün üzerindeki parcaları araştırarak alan TR de ilk defa stock motor K20 bu güçleri cıkartan tek insanım
hem bilgimden hemde cesaretimden kaynaklanıyor
Stock motor yani dışardan cıvata sıkılmak harici aracın motoruna bişi yapılmadı yani aracı yapan yok sadece ayarını yapan var onu da Oz la beraber yola çıkıp birlikte yaptık
hilmi (miniks)
zora gidecek bisey yok aksine gururlanıyorum tebrik ederim sizleri gercekten cok iyi bir is cıkarmıssınız allah tekerinize zeval vermesin...
zora gidecek bisey yok aksine gururlanıyorum tebrik ederim sizleri gercekten cok iyi bir is cıkarmıssınız allah tekerinize zeval vermesin...
amın Allah razı olsun. ben senın anlatmak ıstedıgını anladım ama hersey saygı cercevesınde olucak. zamanı gelıo bızde bınıoruz mercedese range corvette e ama kımseyıde hor gormuyoruz... onun yerı ayrı bunun yerı ayrı.
onursumer
27-07-2009, 22:55
genelde 3 ncü kol hareketimde gazlıyoruz ama nedense sen 2 de gazlıosun :)
videonun sonu çok iyi :D:D maşallah ;)
Ferhat_V
27-07-2009, 23:00
maşallah Hulk'a :icon_tup:
kral nasıl olunuyorsa cıplak kral da olunur bu sözüne seni vezirliğime tayin ediyorum büyüksün vezirim.. hulkunu bozan olursa vezirim üzülme kralın bakar icabına!
kral nasıl olunuyorsa cıplak kral da olunur bu sözüne seni vezirliğime tayin ediyorum büyüksün vezirim.. hulkunu bozan olursa vezirim üzülme kralın bakar icabına!
tamam da kral ramazandı aranızda neden üstüne alındın ?
Miniks maşallah abi. Hilmi nasil düzeldimi ? geçmiş lsun bu arada tekrar.
minikslere helal olsun ama gtr'de asla küçümsenmemeli efsane bi modelin yeni temsilcisi ilerde neler yapacağı belli olmaz.
minikslere helal olsun ama gtr'de asla küçümsenmemeli efsane bi modelin yeni temsilcisi ilerde neler yapacağı belli olmaz.
aynen oylee Allah ın ıznı ıle dahada hızlı olur ınsallah... bır kac mazleme sıparısı gecıcez bakalım ozaman ne olucak :)
dragon07
28-07-2009, 09:12
maksutta herşey standart haram beygirlere hayıR...kralsın maxut :D
Shadow_Dancer
28-07-2009, 09:16
Atmosferikte yürüdü aslanlar gibi, kırmadan göçmeden sıra turboya geldi onda da yürüyor.. Maşallah bin kere..
Memlekette bu işlerle ugraşan adam sayısı o kadar fazla degil, boş laf konuşulacagına tebrik etmek desteklemek lazım...
hulk un bence krala ihtiyacı yok onun kralı motorun icinde saklı en fazla acar,icini doldurur ondan sonra kralınıda tanımaz :)
en fazla bi kol saati daha satar miniksler...ondan sonrasınıda evdeki butun saatleri satıp hulku gecmeye calısanlar dusunur:)
hulk un bence krala ihtiyacı yok onun kralı motorun icinde saklı en fazla acar,icini doldurur ondan sonra kralınıda tanımaz :)
en fazla bi kol saati daha satar miniksler...ondan sonrasınıda evdeki butun saatleri satıp hulku gecmeye calısanlar dusunur:)
hahhahahhahaa adamsın:icon_tup:
M///maniac
28-07-2009, 10:59
o makinanın sana ihtiyacı oldugunu sanmıorm neden bu kadar hırs yapıp laf sokmaya çalısıosnki sen daha iyisini yap hulku geç o zaman nede olsa kralsın ya yap daha iyisinide görelim boş lafla araba yürümezzz icraat görelim..
vtecburac
28-07-2009, 11:23
maşşallah kusursuz:)
bU yESİL hONDA ne guzel gidiyoo :D
Supra kaldı bi denenmeyen değil mi :D
oyoy, denem yapılmış sonunda. kocaman bir maşallah daha hulka. gtr de hikaye olmuş, o kadar para verip almaya gerek yokmuş yani :)
abi bu tarz yorumlara ne gerek var.gtr dünyaya mal olmuş bir efsane.böyle taş atmak hiç yakışık almaz.burda hulk'u alkışlıyoruz ciddi bir emek ver.ama unutmayın gtr'ada ciddi emekler harcanılsa sonuç çok daha farklı olurdu.fanatikliğe gerek yok
abi bu tarz yorumlara ne gerek var.gtr dünyaya mal olmuş bir efsane.böyle taş atmak hiç yakışık almaz.burda hulk'u alkışlıyoruz ciddi bir emek ver.ama unutmayın gtr'ada ciddi emekler harcanılsa sonuç çok daha farklı olurdu.fanatikliğe gerek yok
GTR a zaten ciddi emekler harcandı ama stock degilki:)
GTR a zaten ciddi emekler harcandı ama stock degilki:)
abi bu gtr de single turbo mu var twin mi ?