Orijinalini görmek için tıklayınız : 290-310 Hp arası 2.0 TFSI cupra vs SKN typeR
_muhaRRem
23-07-2009, 13:48
Bu gece bu kriterlere uygun cupra varsa ataşehirdeveya paralı otobanda deneyip arabamı görmek istiyorum. 60-240km arasında
SKN typeR mod listesi = ssr headers-gruppeM-k-pro-Rbc emme manifold.
BMK TypeR
23-07-2009, 13:51
Muharrem oyumu sana kullandım:)
SekoLive
23-07-2009, 13:51
SKN favorim ama karşsındakinide görmek lazım
B.Aktepe
23-07-2009, 13:53
herzaman Honda. geçsede geçilsede..
muharrem aracta neler var acıklama varmı bu konuda
BMK TypeR
23-07-2009, 13:58
muharrem aracta neler var acıklama varmı bu konuda
k-pro, headers, ara boru, son susturucu oem rbc ıntake manıfolt ve cai 240hp lerde
k-pro, headers, ara boru, son susturucu oem rbc ıntake manıfolt ve cai 240hp lerde
aydınlatma ıcın tesekkurler:)
M3 videosundan sonra bence kimse yemez :D
mertacar
23-07-2009, 14:04
cupra dan ümitliyim :D muharrem aracın temız ve guzel yuruyor, agırlık ve sanzıman avantajın var ama saglıklı chip li cupranın gidişini biliyorum kafa kafaya yada cupraya veriyorum oyumu.
plakadan götürüyor işi zaten.. ;)
su106GTI
23-07-2009, 14:22
Skn güzel gidiyor ama 300 hp lerde tfsı azda olsa gecer dıyorum
type-r a oyumu verdim muharrem in arabası fazla iyi gidiyo maaşallah
bi cupra type-r denemesi hatırlıorum ER type-r dı sanırım 1 boy geriden geliodu die hatırlıorum?
emretorlak
23-07-2009, 14:37
Tork ve hp avantajı ile Çupra baskın duruyor
kagıt üstünde en güzel hesaplama yöntemi ton başına düşen whp ...
ama en güzeli denemek. işin içine aerodinami şanmzıan oranı vs giriyor.
230 beygir gri mugen beyinli type r ile 280 beygirlik sarı cupra nın videoları vardı ..
kafa kafaya gidiyorlardı diye hatırlıyorum ..
skn nin uzerindeki parcalar ve gidisi ortada oyumu o yuzden skn ye verdim ..
bu gece olursa biri haber versinde geriden seyredelim bizde :)
BMK TypeR
23-07-2009, 14:49
230 beygir gri mugen beyinli type r ile 280 beygirlik sarı cupra nın videoları vardı ..
kafa kafaya gidiyorlardı diye hatırlıyorum ..
skn nin uzerindeki parcalar ve gidisi ortada oyumu o yuzden skn ye verdim ..
bu gece olursa biri haber versinde geriden seyredelim bizde :)
kafa kafaya gıtmıyodu typer az onde oluyo:)
:icon_tup:
Ama koltuk filan sokuktu sanırım benimde yaz boyu arka koltuk kullanılmayacak acaba soksemmi ? neyse konu dagılmasın ..
bu arada atmosferik ciddi giden ist da bir skn kaldı yada aktif diyelim en cok videolarını gidisini goruyoruz videolarda .
sonucu bende merak ettımm sıdmı ama gonlum cupradan yana
ahmet3425
23-07-2009, 15:08
TFSİ diyorum...
nightkids_han
23-07-2009, 15:11
cupra , geçsede geçilsede ;)
konu hangi arabayi seviyorsunuz veya hangisi rahat değil . 60 - 240 hizlanmasi ve sonucu
plakadan götürüyor işi zaten.. ;)
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
8.000rpm
23-07-2009, 15:28
skn derim ben...
ama çok fark olmayacaktır tahminen...
:)
:D
Ben böle güzel bir deneme gecesi ayarlamak için baya uğraştım skn ve zd arasında mekik dokudum:)Zd cuprada yazılım komple egzost ve filtre var.Ama skn nin sahibi ben avrupa yakasına geçemem orda ayarlarım bozuluyor dedi:)Zd nin sahibide bahçeşehire gelmesini ve 2 kişi olup araç içinden video çekilmesini istedi:)
Benim şahsi fikrim ise m3 videosuna bakarak söylüyorum,zd kesinlikle alır.
26AHdHn11Lc&feature=related
26AHdHn11Lc&feature=related
Burda cupra stock ve daha 500 kmde:pBen sana bu videodaki araçların son hallerinin videosunu koymayı çok isterdim tayyar turbo tek kişi cupra 2 kişi,ama malesef koyamıyorum işte:D
Burda cupra stock ve daha 500 kmde:pBen sana bu videodaki araçların son hallerinin videosunu koymayı çok isterdim tayyar turbo tek kişi cupra 2 kişi,ama malesef koyamıyorum işte:D
Ben de konuda geçen mesajlara istinaden ekledim . :)
dragon07
23-07-2009, 15:46
hondacıyım ama typer biras kafa çıkarsada ilerde cupra alır gibime geliyor ;)
Ben de konuda geçen mesajlara istinaden ekledim . :)
Taraflı bi eklenti olmuş,daha güncel videolarıda var iki aracın baya tartışma konusu olan:)
Burdaki bilgili hondacı arkadaşlara sormak isterim.Bana enteresan geldi hakikaten k pro avrupa yakasında farklı asya yakasında farklımı sonuç veriyor.Şakamı gerçekmi bu:)
_muhaRRem
23-07-2009, 15:49
:D
Ben böle güzel bir deneme gecesi ayarlamak için baya uğraştım skn ve zd arasında mekik dokudum:)Zd cuprada yazılım komple egzost ve filtre var.Ama skn nin sahibi ben avrupa yakasına geçemem orda ayarlarım bozuluyor dedi:)Zd nin sahibide bahçeşehire gelmesini ve 2 kişi olup araç içinden video çekilmesini istedi:)
Benim şahsi fikrim ise m3 videosuna bakarak söylüyorum,zd kesinlikle alır.
sen gel abi..
nightkids_han
23-07-2009, 15:49
konu hangi arabayi seviyorsunuz veya hangisi rahat değil . 60 - 240 hizlanmasi ve sonucu
tmm işte cupra her şekilde
_muhaRRem
23-07-2009, 15:51
Taraflı bi eklenti olmuş,daha güncel videolarıda var iki aracın baya tartışma konusu olan:)
Burdaki bilgili hondacı arkadaşlara sormak isterim.Bana enteresan geldi hakikaten k pro avrupa yakasında farklı asya yakasında farklımı sonuç veriyor.Şakamı gerçekmi bu:)
msn de anlattım bunu.. benim afr 13.5 sa orada 14.0 oluyor buda tehlikeli atmosferik için.. gelip orada sıfırdan ayar yaparsam ataşehire göre daha iyi gider ama uraşacak zamanımız yok. gerekte yok..Bir zamanlar sürekli ataşehire gelenler bugün neden gelmiyor onuda anlamış değilim.. ayrıca komple egzost varsa 310 hp sınırını aşmış demektir..
msn de anlattım bunu.. benim afr 13.5 sa orada 14.0 oluyor buda tehlikeli atmosferik için.. gelip orada sıfırdan ayar yaparsam ataşehire göre daha iyi gider ama uraşacak zamanımız yok. gerekte yok..Bir zamanlar sürekli ataşehire gelenler bugün neden gelmiyor onuda anlamış değilim.. ayrıca komple egzost varsa 310 hp sınırını aşmış demektir..
Benim için no problem ben pazartesi büyük ihtimal yapacam egzost.Ben gelirim her türlü her yere:D
_muhaRRem
23-07-2009, 15:54
Benim için no problem ben pazartesi büyük ihtimal yapacam egzost.Ben gelirim her türlü her yere:D
egzost yapınca ciddi güçler alıyor cupralar benim denemek istediğim 290-310 arası hp ler şu anda bu katogoriye giriyor senin araç. bugün gel görelim sonucu canlı anket yapalım
_muhaRRem
23-07-2009, 15:55
ayrıca egzost öncesi ve sonrasıda arabanı görmüş olursun..bence kaçmaz fırsat
290+ Lardaki cupra biraz güzel gider.Burda önemli olan faktörler var.Yazılımının güzel olması ve komple egzoslumu?
Eğer güzel bir yazılımı varsa ve egzoslu ise cupra bu speclerde ki bir typerın şansı bana göre zor.
Edonun yukardaki videosunda egzantrikleri takılı değildi ilk zamanın videosuydu o.Aynı şekilde cuprada yeniydi.
Her iki taraf içinde sürüş çok onemli ama 290+ üzeri bi aracı süremiyen bi adam dahi olsa typerı geçicektir.
Benim oyum cupradan yana.Çok örneğini gördüğüm için..
çekim yapan benim bendede var çekinmeden koyabilirim.. :) ama insanlar değişik anlıyor
çekim yapan benim bendede var çekinmeden koyabilirim.. :) ama insanlar değişik anlıyor
Güzel çekmişsin:)Koysana videoları..
B.Aktepe
23-07-2009, 16:28
videolar bölümüne iyi olur hakikaten. turbo typer tek kişi-cupra 2 kişi görelim bizde.
Up306Gti
23-07-2009, 16:32
Zor bi seçim ama oyum sana kanka:)
buyrun gelin
2 tane turbo typerıımz var biri huulk biri ygz gelin deneyelim
GKS TypeR
23-07-2009, 16:46
tatile çıkmadan en sson bahçeşehir gişelerinden çıkılmıştı çok araba vardı orada olanlar hatırlarlar job typer ile bi tane plakasını hatırlamadığım sari bir cupra denemişti cupra hatırladığım kadarıyla yazılımlıydı, job typer 240 larda yarım boy öndeydi. buna bakarak skn benim favorim..
ahmet3425
23-07-2009, 16:46
herkes arabasını denemek istiyor anlasılan guzel videolar izlicez gibime geliyor:)
_muhaRRem
23-07-2009, 16:56
yokmudur bu gece chipli cupra.
nightkids_han
23-07-2009, 16:59
haha gene muabbet aynı yere geliyorr type-r'ıda turbolayalım :D :D :D
haha gene muabbet aynı yere geliyorr type-r'ıda turbolayalım :D :D :D
Muhabbetlik bi durum yok . Akşam denemek için cupra arıyor arkadaş turbo takmamışki , sc takmamış :) Yani güzel yürüyen cupralar var denensin görülsün.. geçilen araba typerda olsa cupra da olsa kötü tu kaka olacak değil ya. :icon_tup:
mertacar
23-07-2009, 17:04
buyrun gelin
2 tane turbo typerıımz var biri huulk biri ygz gelin deneyelim
onlarla cuprayı bır mı tutuyon ? :D
ahmet3425
23-07-2009, 17:07
onlarla cuprayı bır mı tutuyon ? :d
+10000000::)
Bende cupra ile denemek istiyorum.??? DC HEADER+AEM FLT+KPRO..
_muhaRRem
23-07-2009, 17:24
Bende cupra ile denemek istiyorum.???
yok abi kimse gelmio en iyisi biz bu gece beraber deniyelim :)
Muharremin arabası cok güzel yürüyor masallahı var ama 300hp gücteki bir cupra gecer diye düsünüyorum.
Bir video hatırlıyorum da gercekten cok iyi gidiyordu o güclerde cupra :)
yok abi kimse gelmio en iyisi biz bu gece beraber deniyelim :)
deniyelim kanka..
typer gibi geliyor bana ama
guzel vıdeolar beklıyoruz..benımde oyum muharrem arkadasımızdan yana
Muhabbetlik bi durum yok . Akşam denemek için cupra arıyor arkadaş turbo takmamışki , sc takmamış :) Yani güzel yürüyen cupralar var denensin görülsün.. geçilen araba typerda olsa cupra da olsa kötü tu kaka olacak değil ya. :icon_tup:
abi yorma kendını:) a desek fanatık oluyoruz ,millet işine geldi gibi alıyor lafı
bence BMC ...
ahahahaahaha
cupra gecerde ctr cupradan kat kat daha keyifli bir araç
deniyelim kanka..
Zır stock bende pesinizden basmak isterim 6-8 ay sonra nerelere gelecegimi gormek icin :D
21:30 da sinemaya girecem 12 gibi bende oralardan gecerim denk gelirsem mutlu olurum :D
he bu arada oglen dedigim gibi skn alır.
edo typer
23-07-2009, 20:09
ben koyucm abı o vıdeolrı typer 6psı, ayarsız,benzın pompsı yetmıo 200 e kdr denıyoruz. ama sımdıkı halıyle vıdeo cekıcez ugur abı musaıt oldugu zmn hepsını bırlekte koymayı dusndum.
uzatmaya gerek yok orcunun arac geldıgı zmn denerız na typerı cupra gecebılıo mu dıe;)
edo typer
23-07-2009, 20:10
gonlum muharremden yana ıns gcer:D
Güzel çekmişsin:)Koysana videoları..
ben koyucm abı o vıdeolrı typer 6psı, ayarsız,benzın pompsı yetmıo 200 e kdr denıyoruz. ama sımdıkı halıyle vıdeo cekıcez ugur abı musaıt oldugu zmn hepsını bırlekte koymayı dusndum.
:D:D:D:D:D
benim bisi yazmama gerek yok.Bütün videolarını güzel bir film yapıpta koyucam ztn erdemin izniyle :)
bu arada benimde gönlümde TypeR dan yana insallah o gecer.
Ama mantığım öyle bi setupa karsı Cupradan yana :) insallah kazasız belasız güzel deneme olur
eke geçer bence :hehe::hehe::hehe::hehe:
gönlüm skn den yana ama cupra alır :)
insanla makınanın mucadelesı olucak galıba:)
edo typer
23-07-2009, 20:28
ben burdan okumaya baslıyom:D muharrem geccek ıns:D
B.Aktepe
23-07-2009, 20:30
muharrem, tekerleğine kuvvet:D
edo typer
23-07-2009, 20:37
:D:D:D:D:D
benim bisi yazmama gerek yok.Bütün videolarını güzel bir film yapıpta koyucam ztn erdemin izniyle :)
bu arada benimde gönlümde TypeR dan yana insallah o gecer.
Ama mantığım öyle bi setupa karsı Cupradan yana :) insallah kazasız belasız güzel deneme olur
uehehueheh gaddarrr:D bız neden hala kadran vıdeosu koymadık acaba::D:heyoo:
uehehueheh gaddarrr:D bız neden hala kadran vıdeosu koymadık acaba::D:heyoo:
kanka çok hızlısın benim kamera dayanmaz o kadrana :hahaha::hahaha::D
şaka bi yana yarın akşam çekiyoruz ozaman ;):icon_tup:
valla bakındım birsey goremedim
bu arada poliste bauhaus-carrefour un arka tarafında atesehire giden yolda 4-5 arac ekip ile cevirmeye hazırlanıyordu ..
_muhaRRem
24-07-2009, 01:07
bekledik cupra gelmedi :) bizde aramızda gazladık :)
bekledik cupra gelmedi :) bizde aramızda gazladık :)
tüh ya bizde bekliyorduk güzel bir video :o
arnawood omer
24-07-2009, 01:29
Cupra sahibi buradaki yorumları okumuştur ondan gelmemiştir:D
_muhaRRem
24-07-2009, 01:31
bu arada poliste bauhaus-carrefour un arka tarafında atesehire giden yolda 4-5 arac ekip ile cevirmeye hazırlanıyordu ..
1 e kadar ataşehir mc deydik.. shell dede başka araçlar vardı.. nereye baktın sen ?
o ekip hep orda hasta oluyorlar güzel makinaları görünce "EH" vtec'e bayılmıştı... :D
sarı VM plaka cuprayı hal in ordan gelirken gördüm.
emniyet şeridinde 4 lüleri yakmışlar kaput açık sağa sola bakınıyolardı.
1 e kadar ataşehir mc deydik.. shell dede başka araçlar vardı.. nereye baktın sen ?
12:05 de shell deydim araba filan yoktur , bilseydim mc e de gelirdim eşim uyuya kaldı hazır iki muhabbet ederdik :icon_tup:
Type r cı arkadaşlar cupra geçmek bukadar önemlimi sizin için yaw nekadar hırs yapmışsınız:)Bu işler he dediğiniz zaman olmaz,bekledikte gelmediler gibi yorumlara gerek yok,özellikle benim için yeni bebişim olmuş ve kumburgazda oturuyorum:)Buraya bir soru sordum ama kimse cvp vermedi yada görmememzlikten geldi.Skn ben avrupa yakasında yürümem arabam orda ayar tutmuyor yada ayarı bozuluyor diyor bu şakamı gerçekmi bahanemi die sormuştum.Deniceği araçta zd cupra eski tayyarcı:)Biri asya yakası biri avrupa yakası diyo.Zd nin sahibide (bugün kumburgazdayız bekleriz typer cı arkadaşları ertan type r sen gelirsin heralde dimi yoksa seninkidemi avrupa yakasında yürümüyo:D)bugece yazsın ozaman bekledik gelmediler die;)Kendin seneryo yazar oynarsan olmaz bu işler.Anket sonucu belli etmiş bence,benimle denk gitmen yada geçmen mümkün ama zd yi asla.Birde benim aracım 240 hp dedin varmı elinde dyno sonucu??
Sarı vm plakamı?? 3 tane var die biliyorum tr de kuk zd ah...
Type r cı arkadaşlar cupra geçmek bukadar önemlimi sizin için yaw nekadar hırs yapmışsınız:)Bu işler he dediğiniz zaman olmaz,bekledikte gelmediler gibi yorumlara gerek yok,özellikle benim için yeni bebişim olmuş ve kumburgazda oturuyorum:)Buraya bir soru sordum ama kimse cvp vermedi yada görmememzlikten geldi.Skn ben avrupa yakasında yürümem arabam orda ayar tutmuyor yada ayarı bozuluyor diyor bu şakamı gerçekmi bahanemi die sormuştum.Deniceği araçta zd cupra eski tayyarcı:)Biri asya yakası biri avrupa yakası diyo.Zd nin sahibide (bugün kumburgazdayız bekleriz typer cı arkadaşları ertan type r sen gelirsin heralde dimi yoksa seninkidemi avrupa yakasında yürümüyo:D)bugece yazsın ozaman bekledik gelmediler die;)Kendin seneryo yazar oynarsan olmaz bu işler.Anket sonucu belli etmiş bence,benimle denk gitmen yada geçmen mümkün ama zd yi asla.Birde benim aracım 240 hp dedin varmı elinde dyno sonucu??
typer ci arkadaşlar diyerek bi genelleme yaparsan bende cevap vermek zorunda kalırım. çupra geçmek benim icin hiç de hırs yapılacak bi olay değil . aylardır bekliyoruz varsa deneyelim görelim çupra yi. ertanı muharremı bırakın ataşehr de bende bekliyorum buyrun misafirimiz olun benle deneyin.. yoksa sizinki ler temde gitmiyormu :) bebisimize de masallah diyelim allah anali babalı büyütsün hayırlı bi evlat olmayı nasip etsin . :)
Tolga benle de denermisin :) Koşarak ama bende şu anda araba yok :p
Bu arada her iki yakada da çok iyi koşarım :cool:
typer ci arkadaşlar diyerek bi genelleme yaparsan bende cevap vermek zorunda kalırım. çupra geçmek benim icin hiç de hırs yapılacak bi olay değil . aylardır bekliyoruz varsa deneyelim görelim çupra yi. ertanı muharremı bırakın ataşehr de bende bekliyorum buyrun misafirimiz olun benle deneyin.. yoksa sizinki ler temde gitmiyormu :)
300 hp 1200 kg arbayla 310 hp 1400 kg bir tutuyorsan lafım yok:)Yap arabanı 1400 kg deneyelim..Aminnn teşekkürler
280 beygir Cupra ile 310 beygir cupra arasında ne kadar fark oluyor ben onu anlayamadım , 280 lik olan beni gecersin ama zd yi asla deyince okuyunca zd nin 350-400 beygirlik bir araç oldugu sanılıyor :icon_tup:
Maşallah bu arada bebişe ..
benim aracında sökük bi yer yok stepne dahil ... ayrıca senin arabnın ağır olması benim suçum değil . :) ben orjinal haline aşırı besleme yapmışım aynen seninki gibi.
8.000rpm
24-07-2009, 09:55
muharrem avrupa yakası ve anadolu yakası için afr değerlerindeki değişimleri söylemiş zaten...
bahane bunun neresinde?
bu arada allah analı babalı büyütsün , sağlıkla huzurla inşallah... :)
Bu tip karsılastırmaları gorunce direkt SC veya turbolamak geliyor icimden ama anlasılan 4-5 adet kum torbasıda almak şart ole durumlarda :)
hrzm deneriz krdşm sıkıntı yok.arabam 230hp civarı..çipli cuprada 280hp glb 50hp fazlan var+turbo var..??deneriz istedigin zmn
300 hp 1200 kg arbayla 310 hp 1400 kg bir tutuyorsan lafım yok:)Yap arabanı 1400 kg deneyelim..Aminnn teşekkürler
abım, 310 hp 1400 kılo turboyla 1200 kılo 300 hp SCyı bır tutmuyoruz ama 235 240 hp NA 1200 kılo ıle 1400 kılo 310 hp yı deneyıp yanyana gıdınce yada az farkla gecınce yada az farkla gecılınce bır tutmus oluyoruz hep :)
abım, 310 hp 1400 kılo turboyla 1200 kılo 300 hp SCyı bır tutmuyoruz ama 235 240 hp NA 1200 kılo ıle 1400 kılo 310 hp yı deneyıp yanyana gıdınce yada az farkla gecınce yada az farkla gecılınce bır tutmus oluyoruz hep :)
ve stp sahalara geri döndü :D
cupra03 beni geçebilmeniz icin arabayı mi agirlastirayım yani :) o zaman dünyadaki bütün arabaların kiloları eşit olsun . :)
_muhaRRem
24-07-2009, 10:11
neden dün gelmediler biliyormusunuz? cupraya egzost yaparak 330 hp lere yükselticekler o zaman denemeye gelecekeler.. 330 luğunuzlada denicem .. 330 hp heralde ataşehire gelirsiniz.En kısa zamanda haber veririm denemek için..
330 hp lerde cupra SKN yı gecer rahatca muharremım bunun sonucu bellı. arabanda egzantrık pıston yok cunkı. onlar oldugunda saglıklı bı ayar ıle guzel bı cekısme yasanır
_muhaRRem
24-07-2009, 10:18
330 hp lerde cupra SKN yı gecer rahatca muharremım bunun sonucu bellı. arabanda egzantrık pıston yok cunkı. onlar oldugunda saglıklı bı ayar ıle guzel bı cekısme yasanır
denemekten zarar çıkmaz abi.
SekoLive
24-07-2009, 10:19
:icon_tup: helal olsun sana...
tabıkıde kardesım. kafanda 330 hp cupra 100 hp fazlasıyla benı su kadar gectı dıye bı yargı olusur ;)
neden dün gelmediler biliyormusunuz? cupraya egzost yaparak 330 hp lere yükselticekler o zaman denemeye gelecekeler.. 330 luğunuzlada denicem .. 330 hp heralde ataşehire gelirsiniz.En kısa zamanda haber veririm denemek için..
+100 hp cupra ilemi kapısacaksın :eek::eek:
_muhaRRem
24-07-2009, 10:34
+100 hp cupra ilemi kapısacaksın :eek::eek:
kapışmıcaz arkadaşım denicez :)
Eski YG istanbuldaydı ayar icin donmediyse o da gelir zaten orcun gorunce yazar :)
avrupa yakası anadolu yakası olayı nedir?
Reşit arbasının avrupa yakasında daha ii gittiğini sölemişti:)330 hp olmuyor egzostla 310 hp gibi oluyor.Ben gelicem nereye isterseniz merak etmeyin ama ben öle zırt die çıkamıyorum artık ***** beybi.Muharrem sen önümüzdeki hafta ayarla kendini ben gelecem.Tolga aramızda 10 hp gibi bir fark olacak ama 200 kg gibide bi fark:)Böle durumlarda vites oranı aktarma ve aero gibi durumlar ortaya çıkar yakın güçler ve yakın kg larda.Ama senle aramızda baya fark var.Bir arkadaşta 280 hp ile 310 hp arasında ne fark var anlayamadım demiş,çok basit 30 hp:D
SekoLive
24-07-2009, 11:03
avrupa yakası anadolu yakası olayı nedir?
yükseklik alcaklık turbo olayında sıkıntı yaratıyor diye duymuştum hava ile ilgili... hatta ankara istanbul diyede muhabbetler vardı...
hrzm deneriz krdşm sıkıntı yok.arabam 230hp civarı..çipli cuprada 280hp glb 50hp fazlan var+turbo var..??deneriz istedigin zmn
Hep benim + larımı sölemişsin.Senin arabanın hiç avantajı yok dimi.Bu gece kumburgazdayız bekleriz çayımızı kahvemizi iç kardeşimm...
Reşit arbasının avrupa yakasında daha ii gittiğini sölemişti:)330 hp olmuyor egzostla 310 hp gibi oluyor.Ben gelicem nereye isterseniz merak etmeyin ama ben öle zırt die çıkamıyorum artık ***** beybi.Muharrem sen önümüzdeki hafta ayarla kendini ben gelecem.Tolga aramızda 10 hp gibi bir fark olacak ama 200 kg gibide bi fark:)Böle durumlarda vites oranı aktarma ve aero gibi durumlar ortaya çıkar yakın güçler ve yakın kg larda.Ama senle aramızda baya fark var.Bir arkadaşta 280 hp ile 310 hp arasında ne fark var anlayamadım demiş,çok basit 30 hp:D
30 beygir kaç boy fark edecek 8-10 boy :icon_wack
Abi ole demisinki beni gecer ama benden 30 beygir guclu aracı hayatta gecemez :D
_muhaRRem
24-07-2009, 11:06
tamam haberleşiriz beklerim..reşitin beyni mugendi herşeyi otomatik ayarlıo o..yine açıklıyorum araba sizin orada afr si fakire düşüyor buda demektirki araba orada iyi gidecek..Ama sizin orada ayar yapmak lazım buda imkansız öle kolay birşey değil ayar.haftaya bekliyorum sizi..
30 beygir kaç boy fark edecek 8-10 boy :icon_wack
Abi ole demisinki beni gecer ama benden 30 beygir guclu aracı hayatta gecemez :D
Evet aslaa lafı iddalı olmuş baya:DGeri aldım.
madem biri anadolu yakası istemiyo biride avpura köprüde roll yapılsın :D denize karşı
avrupa ve anadolu yakası arasında rakım farkı mı var?
hep benim + larımı sölemişsin.senin arabanın hiç avantajı yok dimi.bu gece kumburgazdayız bekleriz çayımızı kahvemizi iç kardeşimm...
artılarımı sayarmısınız???????
artılarımı sayarmısınız???????
Senin suçun sevmek :D
Barış roll yok mu kanka biz de gidelim doğan şahin birileriyle kapışalım :p
emrah type-r
24-07-2009, 11:49
Mıllet bu type r ı neden kaldıramıyo ya ne yaptı kı sıze..tek sucu gusel gıdıp 300 hp lıgı gecmesı mı:)
edo typer
24-07-2009, 11:58
valla bu gıdısle turkıye turunu cıkcak galıba k20ciler:D ne kdr cupra varsa deneyelım:D:D
ayhan306gti
24-07-2009, 12:02
meraba muharem ayhan ben ts 306 aradığın değerlerde araba hatta arabalar bu gece çıkıcak bahçeşehir herkez 2 kişi 80 280 arası bende orda olucam bende cupra aldım ama stok şu an için gelmek istersen 0536 866 39 14.
_muhaRRem
24-07-2009, 12:03
meraba muharem ayhan ben ts 306 aradığın değerlerde araba hatta arabalar bu gece çıkıcak bahçeşehir herkez 2 kişi 80 280 arası bende orda olucam bende cupra aldım ama stok şu an için gelmek istersen 0536 866 39 14.
haftaya haberleşelim cupra03 te gelicek hep beraber deeneriz..ataşehirde
Mıllet bu type r ı neden kaldıramıyo ya ne yaptı kı sıze..tek sucu gusel gıdıp 300 hp lıgı gecmesı mı:)
Kaldıramayan yokki ben daha hiç bir cupranın bir type r a gel deneyelim dediğini görmedim:)Bence kaldırılamayan cupra,hep bir bilenme ve aşşalama söz konusu.Geçince şov geçilince,eee turbo abi okadarda olsun modu söz konusu:)Bir m3 geçiliyor stock,m3 tüh kaka oluyor,bu m3 leride geçmeyen kalamadı deniliyor,bunları söyleyende genelde hondacılar.Rüyalarında bile göremeyecekleri araçlara dışkı atıyorlar:)Herkesin arabası kendisine göre kral ve değerli,böle aşşalayıcı sözler hoş değil.Konun benlede alaksı yok bu arada 290+ denilmiş ben 280 nim:D300 hpliği geçen kim??
Ertan kg artın yeterde artar gibi:)Gel bu gece kumburgaza bekliyorum..Pasta nargile ve gazlama:)
ayhan306gti
24-07-2009, 12:12
mereba muharem ayhan ben ts 306 aradığın değerlerde araba hatta arabalar bu gece çıkıcak bahçeşehirden herkes iki kişi 80 280 arası bende yeni aracım cuprayla orda olucam bende merak ediyorum gelmek istersen 0536 866 39 14
valla bu gıdısle turkıye turunu cıkcak galıba k20ciler:D ne kdr cupra varsa deneyelım:D:D
Türkiyeyi gezin ama izmire uğramayın orda tehlikeli bir cupra var:D:D
mereba muharem ayhan ben ts 306 aradığın değerlerde araba hatta arabalar bu gece çıkıcak bahçeşehirden herkes iki kişi 80 280 arası bende yeni aracım cuprayla orda olucam bende merak ediyorum gelmek istersen 0536 866 39 14
2 kişi olmaz dedi muharrem bize:)Bu arada aracın hayırlı olsun kazasız belasız inş.Ama stock cupra skn denemesi komik olur gibi:)
edo typer
24-07-2009, 12:16
bu aksam naspse beyaz cupra gelıcekmıs. ewo x ıle denemeye. ben denersem ayıp olu dıe dusunuorum aa cam crlık yaparım arkadan bsıp gecmek eglendırıo benı. bu aksa 6 psı denememız ıle beraber vıdeoları atarım;) tehlıklı aac gorelım:D wastegateım 0.7 bar. mınıklerden aldım. boost saatım dıgıtal 0.65 0.67 fln yuruo. ptesı yuro gelıcek tekrar pompamı hallet 1 bar basıcaz o zmn naspse. bu aksam bakalı tehlıkelı cupra ne kdr yuruo;)
Kaldıramayan yokki ben daha hiç bir cupranın bir type r a gel deneyelim dediğini görmedim:)Bence kaldırılamayan cupra,hep bir bilenme ve aşşalama söz konusu.Geçince şov geçilince,eee turbo abi okadarda olsun modu söz konusu:)Bir m3 geçiliyor stock,m3 tüh kaka oluyor,bu m3 leride geçmeyen kalamadı deniliyor,bunları söyleyende genelde hondacılar.Rüyalarında bile göremeyecekleri araçlara dışkı atıyorlar:)Herkesin arabası kendisine göre kral ve değerli,böle aşşalayıcı sözler hoş değil.Konun benlede alaksı yok bu arada 290+ denilmiş ben 280 nim:D300 hpliği geçen kim??
Ertan kg artın yeterde artar gibi:)Gel bu gece kumburgaza bekliyorum..Pasta nargile ve gazlama:)
Abi bence genelleme yapma 2005 Honda Civic TypeR kullanıyorum yeni aldım isteseydim 02 model 343 lük M3 te alırdım ama 29 yaşındayım 35 imde neye binecem sonra :D
turbo aractan ben zevk alamadım bana 3 lt dizel tadı verdi zaten birgun rica et bir kullan TypeR anlarsın demek istedigimi :D
Herkesin aracı kendine guzel Cupra dan baskada yok zaten gidebilen benzer arac piyasda o yuzden millet cupra aranıyor yoksa Cupra altı ustu sagı solu bir Seat ;)
_muhaRRem
24-07-2009, 12:20
hiçbir sözüne birşey demiyorum ama rüyalarımızda göremiyeceğimiz arabalar sözüne bozulurum..
1.si parayla imanın kimde olduğu belli olmaz
2.si şu anda benim arabamdaki parçaları satsam arabamı satsam cupra alırım
3.süde ben daha 23 yaşındayım siz 36 yaşındasınız sizce aradaki 13 yılda nasıl arabalar binebilirim bunu bi hayal edin derim size.
4.süde klavye rollingine karşıyım haftaya gelin deniyelim öyle konuşalım..
typer bencede yinede cupranın neler yapacagını görmek isterim
edo typer
24-07-2009, 12:21
kı sole solıım cupra ıı bır na ctryı gecemez. orcunun arac suan ıstanbulda ayarlrı yapılıor. arac bekledıgımız gıbı olur ıns o zmn beyaz cupra ıle karaburun duzlugunde denerız. 6 kesıcıye kdr. bnce beyaz cupra gecemez;)
mertacar
24-07-2009, 12:25
burası hariç kelimesi kelimesine haklısınız.
bu aksam naspse beyaz cupra gelıcekmıs. ewo x ıle denemeye. ben denersem ayıp olu dıe dusunuorum aa cam crlık yaparım arkadan bsıp gecmek eglendırıo benı. bu aksa 6 psı denememız ıle beraber vıdeoları atarım;) tehlıklı aac gorelım:D wastegateım 0.7 bar. mınıklerden aldım. boost saatım dıgıtal 0.65 0.67 fln yuruo. ptesı yuro gelıcek tekrar pompamı hallet 1 bar basıcaz o zmn naspse. bu aksam bakalı tehlıkelı cupra ne kdr yuruo;)
erdem motoru kırarsam araba yapılana kadar arabana el koyarım :D
araba 380'leri görmüştü şimdi 250 civarında ama genede deneriz :heyoo: :D
beyaz cupra'dan mı bahsediyorsun? izmir'de dört kapılı otomatik aile sedanlarına dikkat etsin :D
edo typer
24-07-2009, 12:37
erdem motoru kırarsam araba yapılana kadar arabana el koyarım :D
araba 380'leri görmüştü şimdi 250 civarında ama genede deneriz :heyoo: :D
araba kopegn olsun abı:D
beyaz cupra'dan mı bahsediyorsun? izmir'de dört kapılı otomatik aile sedanlarına dikkat etsin :D
ne aılearabası mı kanadıda var mı:D:heyoo: gelmeyın bole kanatlı araclarla ne o ole serserı arbası gıb:D:D
hiçbir sözüne birşey demiyorum ama rüyalarımızda göremiyeceğimiz arabalar sözüne bozulurum..
1.si parayla imanın kimde olduğu belli olmaz
2.si şu anda benim arabamdaki parçaları satsam arabamı satsam cupra alırım
3.süde ben daha 23 yaşındayım siz 36 yaşındasınız sizce aradaki 13 yılda nasıl arabalar binebilirim bunu bi hayal edin derim size.
4.süde klavye rollingine karşıyım haftaya gelin deniyelim öyle konuşalım..
Bu söze bozulman enteresan,bu sitedeki herkes m3 biner ölemi??Ben üstüne alınması gerekenlere söylüyorum bunu,paran ve imanın varsa alınmaman gerek.Parayla imanın kimde olduğu belli olur,anlamak önemli olan.Aradaki 13 yılda sence ben hep cuprayamı binecem:)Klavye rolingi yapan sensin,denemek isteyen sensen,avrupa olmaz 2 kişi olmaz gibi bahaneler üretme.Ama dediğim gibi konu benle alakalı değil ben 290+ hp değilim.Olunca emin ol ilk arıcam kişi sensin.16 yaşımda accord vardı altımda,sen benim 13 yılda nelere bindiğimi biiyormusun.Kısa bir ip ucu verim sana 2007-2008 de 8 tane araç alıp sattım:DGalerici değilim bu arada:)
kanat var tavuk kanatı 0-100 11-12sn. falan son hız 190km heralde geçerle bu köpekbalığını :D
ya bi afiş vardı çipura ve köpekbalıklı falan bulursam koyayım :D
_muhaRRem
24-07-2009, 12:49
Bu söze bozulman enteresan,bu sitedeki herkes m3 biner ölemi??Ben üstüne alınması gerekenlere söylüyorum bunu,paran ve imanın varsa alınmaman gerek.Parayla imanın kimde olduğu belli olur,anlamak önemli olan.Aradaki 13 yılda sence ben hep cuprayamı binecem:)Klavye rolingi yapan sensin,denemek isteyen sensen,avrupa olmaz 2 kişi olmaz gibi bahaneler üretme.Ama dediğim gibi konu benle alakalı değil ben 290+ hp değilim.Olunca emin ol ilk arıcam kişi sensin.16 yaşımda accord vardı altımda,sen benim 13 yılda nelere bindiğimi biiyormusun.Kısa bir ip ucu verim sana 2007-2008 de 8 tane araç alıp sattım:DGalerici değilim bu arada:)
neyse abi konu başka yerlere kayıyor. rollingde görüşmek dileğiyle hoşçakalın..
valla muharrem senin bu huyunu takdir ediyorum böyle devam et kardeşim gereksiz polemik yapmak iş değil icraat yapmak iş.
Haklısın ben haftaya arıcam seni nasıl istersen öle deneriz.
_muhaRRem
24-07-2009, 12:58
Haklısın ben haftaya arıcam seni nasıl istersen öle deneriz.
sizde egzost yapıpmı geliosunuz yani ZD ile aynı spec lerdemi olucaksınız ? dynoya çıkarsanız eğer çıktısını bizlerle paylaşırsanız sevinirim.ona göre kıstas alırız..
sizde egzost yapıpmı geliosunuz yani ZD ile aynı spec lerdemi olucaksınız ? dynoya çıkarsanız eğer çıktısını bizlerle paylaşırsanız sevinirim.ona göre kıstas alırız..
:DYaw egzostla 300-310 arası olur heralde.291 lik cupra geçtiğini söledin benle bu halimle deneme yapmak saçma:)
Sen takma kafana 295-310 her turlu ben olsam denerdim arada genclik faktoru pilotaj faktoru var :D
_muhaRRem
24-07-2009, 13:18
Sen takma kafana 295-310 her turlu ben olsam denerdim arada genclik faktoru pilotaj faktoru var :D
ben denerim zaten sıkıntı yokki :) sadece neyle nasıl hp si olan arabayla denediğimizi bilelim..yani rollingin gerçek mantığıda bu. diğer türlü olsa bende arabama yüklerim bi dünya parça söylemem şenlik olur :)
kardeş talihsiz bi yazı olmuş . ayıp yani rüyasında göremeyecek falan nedir ???
madem performans karşılarırılıyorsa dencieksiniz. Teklif de edilecek normaldir. Deneme teklif edilmesi sizin arabnızın altında imal edildiği karşı tarafın apaçi oldugu anlamına gelmiyor.
bu kilo vs tartışması çok komik . arabanızı küçültüyorsunuz
dikkat ediyorumda geçemeyeceğinizi hesapladıgınız arabalarla denemiyorsunuz . ağırlık atmadan aynı hacimde n/a yuklenmiş bi typer ı geçemiyorsunuz ? amaç gazlamak değilmi takın parçanızı geçin o zaman. bu kadar basit. Demekki neymiş Performans olarak Typer > Cupra . ( nokta )
Mehmet Gazihan
24-07-2009, 13:33
Tolga bi deniyemedik senle de ha..
piyasa cupra görcekti..
vay her türlü gider diyorsun yani :) bi çağrı at bana cepten görüşelim
kaldıramayan yokki ben daha hiç bir cupranın bir type r a gel deneyelim dediğini görmedim:)bence kaldırılamayan cupra,hep bir bilenme ve aşşalama söz konusu.geçince şov geçilince,eee turbo abi okadarda olsun modu söz konusu:)bir m3 geçiliyor stock,m3 tüh kaka oluyor,bu m3 leride geçmeyen kalamadı deniliyor,bunları söyleyende genelde hondacılar.rüyalarında bile göremeyecekleri araçlara dışkı atıyorlar:)herkesin arabası kendisine göre kral ve değerli,böle aşşalayıcı sözler hoş değil.konun benlede alaksı yok bu arada 290+ denilmiş ben 280 nim:d300 hpliği geçen kim??
Ertan kg artın yeterde artar gibi:)gel bu gece kumburgaza bekliyorum..pasta nargile ve gazlama:)
pastan nargilen senin olsun.o zmn yap bi m3 de gel geç.kimsenin cupra veya m3 kötüledigi yok.sen daha kpro lu typer geçemiyorsun kg agır olabilir çipli 50 hp fazlan+turbo..bkr çipli geçmişmiydin sen???rüyalarında göremeyecekleri vs yazmışsın bende hondacıyım kelimelerine dikkat et.benim zevkim typer gülüm.27 yaşındayım.şimdi sana mal varlıgımımı açıklıyım yoksa fax lıyım.allahıma binlerce kez şükürler olsun 2009 m3 de alırım...
Mehmet Gazihan
24-07-2009, 14:10
vay her türlü gider diyorsun yani :) bi çağrı at bana cepten görüşelim
Paşam arabayı stoğa çevirdik..Satıldı
FM Cupra artık yok..
eskıden boyle seyler olmazdı ınsanlar kalkarlardı yururulerdı gıderlerdı tatlı cekısmeler olurdu sımdı bakıyorum da sen 10 hp fazlasın yok 200 kg fazlam var dıye aglama duvarına cevrılmıs yaa arabana guvenıyorsan gıderını sevıyorsan yurursun yok ben soyle gectın yok ben kacırdım kelımelerı ne kadar komık yazılanlarla kendınızı kucultuyorsunuz baska hıc bır sey degıl surda 3-4 sayfa okudum sırf bu bırakın arkadslar hepınız yasınız ılerlemıs ınsanlarsınız cıkın yuruyun gelın olay budur...
Yeni Jenerasyon boylemı acaba merak ettım:)
emrah type-r
24-07-2009, 15:10
Bu olayı anlamadım cupra03 nıcklı arkadasın bı gocuncak bısyeı war herhalde her konuda tartısma yaratıyo hepte ezılıyo..hee anladım hondacı deılsın ya ondandır herhalde:) bu ıslşer yasla deıl ama yasın 40 olur ama burda coluk cocugun maskarası olunur bazen..
aykut abi bugun cikiomusunuz ? bana hbr verin cikiosaniz...
bende daha 1 hafta önce altımda m technic x6 vardıda dedim çok dikkat cekiyoz bisan bisiklete döndüm :D:D
bu arada tayyar çupra yiyebilir :D
Haklısınız bundan sonra burdan mümkün olmadıkça kimseye yazmıcam bişey,emrah doğru söylemiş çoluk cocuk kelimesi ile.Ezilen ben değil hırs modunda cupra geçmeye çabalayan fanatikler.Dahada bişey yazmam.
pastan nargilen senin olsun.o zmn yap bi m3 de gel geç.kimsenin cupra veya m3 kötüledigi yok.sen daha kpro lu typer geçemiyorsun kg agır olabilir çipli 50 hp fazlan+turbo..bkr çipli geçmişmiydin sen???rüyalarında göremeyecekleri vs yazmışsın bende hondacıyım kelimelerine dikkat et.benim zevkim typer gülüm.27 yaşındayım.şimdi sana mal varlıgımımı açıklıyım yoksa fax lıyım.allahıma binlerce kez şükürler olsun 2009 m3 de alırım...
Sanada özelden yazıyorum.
bg e bence takmayın fazla ben de benden 40bg guclu ep3 lere kasıyorum.
hafıfsenız gucluye :icon_tup:
Kanka senin yeni rakibin arkayı beşleyelim şahin. Demedi deme :D
gecmeye calısılan bır makıneye sahıpsınız ne kadar guzel.....
yusufcan_k
24-07-2009, 17:52
bende daha 1 hafta önce altımda m technic x6 vardıda dedim çok dikkat cekiyoz bisan bisiklete döndüm :D:D
bu arada tayyar çupra yiyebilir :D
ne alaka?????????:soru::beuj:
Onu bunu sunu alirim diyorsunuz , 120 bin euro filan nasil kazaniyorsunuz? Valla ben de kopek gibi calisiyorum olmuyor.
Yaslar da ayni, bize de bir iki taktik verin biz de o islerin ufagindan yapalim.
Onu alirim bunu alirim demek ne kadar ayip birsey farkinda misiniz siz?
http://www.yildizpark.net/images/YILDIZPARK/KUMKUMSALI/genis_sekizgen_kum_havuzu_b01.jpg