Orijinalini görmek için tıklayınız : volvo s80 hakkinda
bu aralar volvo s80ler(2000 model 150k km ustunde 2.0T) oldukca ilgimi cekiyor fiyatlarida uygun durumda ancak araclara bakarken dikkat edilmesi gereken noktalar,kronik sorunlari tarzinda bilgilere ihtiyacim var biraz,fiyatina oranla performans-saglamlik-servis-yakit tuketimi-konfor vs. nasildir..nedir ne degildir,kullananlarin memnun ve sikayetci olduklari seyler hakkinda yardimci olursaniz cok sevinirim.
servis ücreti çok, parça yok, yakıt tüketimi çok değil (tüketimini açıklayacak bir tanım yok). 1-2 ay heves geçirip satılası bir araç ancak binilesi bir araç değil. arkadaşımda tüplü s80 t5 var, km'de 30 kuruş yakıyor (sakin kullanımda), arkadaşın babasında t6 var, o 27-28 kuruş arası yakıyor.
DogukanB
25-07-2009, 20:46
Servis, parça ve yakıtı düşünmessen çok keyifli araba. Herşeyi var, geniş, büyük... Satmasıda kolay olmaz. Uzun süreli bineceksen:icon_tup:
PROMINENT
25-07-2009, 20:50
şanzıman sorunlu...bizde problem çıktı 6000 euro dediler 3000 3000 zor bağlandı..şanzıman sorun ve servis kökten sorun..yedek parça rahat değil ve pahalı..bakımlarıda pahalı...konfor güç güven tamam..ama bizim kalemimiz bir araba değil..
çok güzel gider dönmez..domuz gibidir volvolar saab gibi yol tutmaz..dümdüz gider sadece..
s80 t ler t5 e göre fazla yakar gazladığın zaman..servis ve parça konusunda A servis ile B Servis arasında bariz fiyat farkı olur Volvo'da..Alması kolay satması zordur.150k nın üstünde alıcağın s80 de ,büyük ihtimal turbo değişme zamanın gelmiş olucak..Konfor ve sağlamlık konusunda sıkıntısı yoktur..
Emir_b16a
26-07-2009, 00:11
aynı sınıftan s 320 ler tercihin olsun başkada bişi düşünme derdin olmaz ;)
mgnPower
26-07-2009, 02:37
fiyat citasini biraz daha yukari tasi s60 bak derim. s80e gore daha pahalidir ama daha cok tutulur. ikinci eli ve servisi dert edilecek kadar degil. ankarada volanda yaptiriyoruz biz bakimlarini cok elzem atla deve degiller. parca sorunu yok eger ankarsadaysan grup volvoya gore volan volvo daha iyidir. her turlu konuda yardimci olabilirim bu konuda
ona bineceğine at a bin
pazarlari biniyorum zaten ;) konusmus olmak icin konusmaktansa susmak bence daha iyi ;)
fiyat citasini biraz daha yukari tasi s60 bak derim. s80e gore daha pahalidir ama daha cok tutulur. ikinci eli ve servisi dert edilecek kadar degil. ankarada volanda yaptiriyoruz biz bakimlarini cok elzem atla deve degiller. parca sorunu yok eger ankarsadaysan grup volvoya gore volan volvo daha iyidir. her turlu konuda yardimci olabilirim bu konuda
s60 biraz ufak... s80 kadar cekici ve hesapli gelmedi fiyat olarak
aynı sınıftan s 320 ler tercihin olsun başkada bişi düşünme derdin olmaz ;)
s320lerin modelleri dusuk oluyor o fiyatlarda ve cc'si fazla
şanzıman sorunlu...bizde problem çıktı 6000 euro dediler 3000 3000 zor bağlandı..şanzıman sorun ve servis kökten sorun..yedek parça rahat değil ve pahalı..bakımlarıda pahalı...konfor güç güven tamam..ama bizim kalemimiz bir araba değil..
çok güzel gider dönmez..domuz gibidir volvolar saab gibi yol tutmaz..dümdüz gider sadece..
alindiktan sonra basa bela olabilme ihtimali var anladigim kadariyla
Servis, parça ve yakıtı düşünmessen çok keyifli araba. Herşeyi var, geniş, büyük... Satmasıda kolay olmaz. Uzun süreli bineceksen:icon_tup:
uzun sureli binerim ama saydiklarin faktorler benim icin oldukca onemli
herkese tesekkur ederim,daha fazla bakmayacagim s80lere
PROMINENT
26-07-2009, 03:39
ona bineceğine at a bin
mantıklı yorumlar yapalım..
volvo s80 den bahsediyoruz.
s60 aldı arkadaslarım 2.0t sadece bluetootlu 17 jantlı paketi yoktu 35bin euro otv zamanı
gayet rahat araba 5silindir cokta hoş gidiyo :)
Boost Up
26-07-2009, 16:52
S40 var; 122 hp gayette hos gidiyor, 1.8. Sadece servisi pahali o kadar.
S40 var; 122 hp gayette hos gidiyor, 1.8. Sadece servisi pahali o kadar.
aracim olmasaydi dusunurdum ama zaten bindigim arac beni s40dan daha cok tatmin ediyor ve herhangi bi sorunu yok memnunum,ama daha buyuk bi araba daha guzel olur diye dusunupte baktim s80lere..aldiktan sonrasinda pek ic acici gozukmuyor o yuzden daha bekleyip para biriktirip e kasalara bakacagim ileride..acelem yok :)
2000 model t5 kullandık 2003 yılında mecburi satmak zorunda kaldık çok keyifli araba idi,
sonra 2004 t6 makyajlı aldık sıfır yine fakat 2000 model daha saglam gibiydi, hala babam biniyor. yeni prins tüp taktırdık baya düştü yakıt. şuan 150.000 de 130 binde turboları değiştirdik servisdeki elemanlar çok fazla anlamıyor. o yüzden özel servisler daha iyi işi bilen yerler. Bence kötü bir araç değil, söförler odası başkanı, bahçeli ve Ankara'da bir çok brokrat makam arabası olarak hep s80 kullanıyorlar...
kesinlikle ŞAMZUMAN PROBLEMLİ arkadaşlar aldı 2 ay önce plaka bile vereblirim.
6000lira para istediler 2200e halloldu. Vites beyni mi o tarz bişeyi ağrızaşıymış
maceraya gerek yok deyip 09' focus hb 1.6 tdci titanium aldim zaten cok tesekkurler ;)
az yakan bi araba olmasi sart evde s80 mantiksiz olucakti biraz e36nin yanina
İbrahim Erdem
28-07-2009, 14:30
Güzel arabadır. Sağlamlığını hissetirir.
Ama parçası çok dettir. Tanıdık bi abim Ankaradan sis farını bulup ta getirtemişti. Kaç ay farı kırık gezmek zorunda kaldı.
Hayırlı olsun bu arada
mantıklı yorumlar yapalım..
volvo s80 den bahsediyoruz.
s80 in nasıl bir araba oldugunun farkındayım
benim yorumum arabayı yermek için yazılmış bir yorum değil tuncun o arabayla yakışmayacağını düşünerek yazılmış bir yorum;)
sizin 335 noldu hahahahaha
:) yazik oldu,forumda geyik-polemik yapicak birisi diilim,s80i sordum cevaplari aldim ona gorede karari verdim,bana yakisirmi edermi diye sormadim ;) , sana iyi eglenceler :icon_tup:
konusmus olmak icin konusmaktansa susmak bence daha iyi ;)
:heyoo:
volvo ikinci elde ölü. 2000 model t4 vardı 110.000km'de sat kurtul yaptık :D ufak tefek sorunları hep oluyordu parça sıkıntısı yaşamadım. alt takım güce göre sağlam değil ama arabayı tipine göre ağır kullanırsan bi sıkıntı yaşamazsın biraz zorladın mı cırtlamaya başlıyo :D