Orijinalini görmek için tıklayınız : 306 GTi - Cooper S - Saxo VTS (Drag)
306 Gti : Filtre + Egzos + Tesisat + (2 kişi)
Cooper S : Stock + (2kişi) + Otm. Vites
Saxo VTS : Filtre + Egzos + (1 Kişi)
Drag
http://videos.streetfire.net/video/306-gt-vs-mini-cooper-s_696380.htm
Arkadaşlar buda roll videosu yeni upload ettim ;
http://videos.streetfire.net/video/306-GTi-Cooper-S-otm-Saxo_697939.htm
Güzel video olmuş 306 ayırmış hepsini. Bu kaza yapan 306 mı ?
UrbanRacer
27-07-2009, 13:45
Cooper S kaç model?
tam emin değilim ama 2008 olması gerek.
emretorlak
27-07-2009, 13:59
Cooper manuel şanz. olsaydı sonuç baya farklı olurdu
Hepsine maşallah güzel gitmişler
Cimmeria
27-07-2009, 14:37
306 kaçtan sonra yakalıyor vtsyi ?
videoda 130-140 civarında ama teke tek olduklarında denemiştik vts yaklaşık 90-100 e kadar önde oluyor
O cooper S 05 veya 06 model.. 170'lik olanlardan..
Guzel video olmus, tesekkurler..
3. vitesde 306 almış yürümüş. maşallah araçlara güzel video
depresif
27-07-2009, 14:52
evet cooper edirneden 2006 model 170lik arkadaşlar.
O cooper S 05 veya 06 model.. 170'lik olanlardan..
Guzel video olmus, tesekkurler..
pardon şimdi sordum 2006 modelmiş
Cooper biraz yavaş kalmış. Güzel paylaşım
vlla otomatık sanzumana cooper yıne 10 numara yurumus ama saxoyu beenmedım ben asıl....4.vitesi cok bayık yani bi araç 200 hp olmadıgı surece hiç bi araba bni öyle geçemezdi bu saxo nie böyle oldu anlam veremıyorum..videonun favorisi 306 gti a helal...
Saxo da bi problem varmı ? araçlarada maşallah.
saxo vts de sadece şöför var. herhangi bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü güzel yürüyen bir saxo hatta başka bir vts ile denemede daha iyi gittiği görülmüştür.
306 gti ile teketek denediklerinde 600-700 metre mesafede yaklaşık 2-3 boy civarı 306 gti önde oluyor.
170lik olması çok bişey değiştirmiyo otomatik sonuç olarak.
Ahmet_28
28-07-2009, 18:32
maşallah.saxo 4.ün sonuna kadar hatta 5 e kadar önde gitmezi lazımdı bi sorun var sanırım:soru:
Mehmet Gazihan
28-07-2009, 18:35
ciddi heyecan olmuş video yannıs ((:
Gokalp-M
28-07-2009, 18:39
güzel video 3 aracada maşallah...
Arkadaşlar buda roll videosu yeni upload ettim tekrar yeni bir başlık açmak istemedim ;
http://videos.streetfire.net/video/306-GTi-Cooper-S-otm-Saxo_697939.htm
Saxo nerde ?:D
Otomatik cooper sağlam yürümüş 306daki sürücü arkadaş çok sıkmamış :icon_tup:
yok sıktı ama sonlara doğru bıraktı bi noktadan sonra
johncooper
28-07-2009, 23:23
arkadaşlar cooper s 2006 model check mate modelli 170 hp lik bir araç ve otomatik şanzumanlı. o cooper biraz hafif ve otomatik olmasaydı sonuç çok farklı olurdu. ama butun araçlarda guzel yurumuşler tebrik ediyorum.
guzel olmus ellerınıze saglık.bencede vts nın oyle yurumemesı lazım bı sorun yoksa
bence sonuç normal. dragta vts daha fazla önde götürseydi asıl ozaman bence anormal olurdu. 4. vitesin başına kadar önde oluyor ve araçların hepsi stock sayılır yani diğer araçlar vts den yaklaşık 50hp daha güçlü daha ne yapsın vts ?
ama daha hafıf.ne bılıyım en azından 4 un souna kadar zorlardı dıye dusundum
yok bence gayet iyi yürüdü vts bi an şokladık hatta noluo falan die 1. 2. vites 2 boya kadar açtı.
depresif
29-07-2009, 00:48
ama daha hafıf.ne bılıyım en azından 4 un souna kadar zorlardı dıye dusundum
stock bir vts-306gti denemelerine bakın derim. ona rağmen vts iyi bile gitmiş bana kalırsa.
stock bir vts-306gti denemelerine bakın derim. ona rağmen vts iyi bile gitmiş bana kalırsa.
bende stock bır vts ye bınıyorum.kotu gıdıyo demedım ama bıraz daha zorlarmıydı ne dıye dusundum;)
http://videos.streetfire.net/video/Peugeot-306-GTI-vs-Saxo_177118.htm
bu videoyu tesadüfen buldum. Hemen hemen aynısı oluyor bizim denemeyle yani normalmiş demekki ..
ben yanlıs duydum haralde vts 4 de zorlamıyomu azda olsa
hangisinin 4 ü ?
306 gti 4. vitese attıktan sonra geçiyor zaten o arada vts de 4 ün içinde oluyor.
senın koydugun vıdeoda 4 de bıraz daha fazla dayanmıs bence.ben kotu gıdıyo demedım zaten sadece 4 de bıraz daha dayanabılırdı dedım
bence normal bir durum iki araç ta bulunanlar ile ancak 3'ün sonana kadar dayanır.
Hey yavrum benim :)
Dragta vts yi kaçıncı metreden sonra geçmiştir P3G ?
http://videos.streetfire.net/video/Peugeot-306-GTI-vs-Saxo_177118.htm
bu videoyu tesadüfen buldum. Hemen hemen aynısı oluyor bizim denemeyle yani normalmiş demekki ..
l74FMrgevWs
emretorlak
29-07-2009, 10:18
http://videos.streetfire.net/video/3...axo_697939.htm
306gti 6. vitese atınca mı Mcs farkı açtı?
Up306Gti
29-07-2009, 11:20
306nın kalkışı vahim olmuş direksiyon dansöz moduna geçmiş yine yakalamış ilerde maşallah. roldede 306 vitesleri braz erken atmış gıbı dogrumudur?
306nın kalkışı vahim olmuş direksiyon dansöz moduna geçmiş yine yakalamış ilerde maşallah. roldede 306 vitesleri braz erken atmış gıbı dogrumudur?
pm de konuştuğumuz gibi..
Up306Gti
29-07-2009, 11:45
pm de konuştuğumuz gibi..
306 speclerinı hatırlamıyorum ama eksoz sıstemı ve fıltre çok önemlı bi de bu şekil cilo rs le bı denyın bakın farka:icon_tup:
Sadece filtre ve egzos sistemi mevcut araçta zaten daha önce denemiştik clio rs ile baya fark oldu ama rs stock değildi dereceli ve chip vardı +17 jantlar vardı. Videosu mevcuttu hatta s2000 clio rs 306 gti daha önce paylaşmıştım. Yakın zamanda tekrar rs almayı planlıyorum o yüzden bol bol denicez kısmetse stock stock olarak.
Video burda ;
http://videos.streetfire.net/video/_687340.htm
http://videos.streetfire.net/video/3...axo_697939.htm
306gti 6. vitese atınca mı Mcs farkı açtı?
farkı açma durumu yok 306 gti yarım boy kadar geriye düştükten sonra gazdan çekiyor ayağını
turkerrr
02-01-2010, 17:13
videolar çok güzel çekişmeli rollerin dragların keyfi başka oluyor izlerkende denerkende...
306'nın vites geçişlerindeki ses nedir cok merak ettim..?
arkadşlar vts benm. okan arkdaşım filtre eksoz yazmş ama bnde sadece eksoz vardı orda.kat iptali+son susturucu+(orjinal) kutu içi k&n
ayrıca roll de ben 2. vitesteyim onlar 1. viteste.
saolasın okanm paylaşım için:)
Sağlam hortlamış diye ben buna derim :)
devilboy
03-01-2010, 11:41
ben kalıbımı basarım vts ya denemelerde sorun yaşamış yada araçta sorun var yoksa mümkün değil dragda ve rollingde böyle fark denemediğim araç kalmadı ne olursa olsun hepsine kafadan 2 boy önde yürüyorum araçla specleri aynı değil ama yinede yürümesi lazımdı yetersiz gibi geldi bana ama araçlara maşallah
ben kalıbımı basarım vts ya denemelerde sorun yaşamış yada araçta sorun var yoksa mümkün değil dragda ve rollingde böyle fark denemediğim araç kalmadı ne olursa olsun hepsine kafadan 2 boy önde yürüyorum araçla specleri aynı değil ama yinede yürümesi lazımdı yetersiz gibi geldi bana ama araçlara maşallah
hayırdır sen 4. vitese kadar 306 gti a 10 boy falanmı atıosun ?
ROLL de zaten ben 2. vitesteydm.orda bi anlaşmazlık oldu onlar 1de ben 2de bastık.tabi sonradan öğrendk bunu.DRAg da zaten gidebileceğinin en iisini gtti diye düşünüyorum çnkü aracm anadan doğma stock.ne açık filtre ne 51 lik boru ne çip ne timing vs. vs. var.
ERkut 205
03-01-2010, 12:27
Bence referans bir kalkış olmuş 3 araba içinde.;)
devilboy
03-01-2010, 20:56
hayırdır sen 4. vitese kadar 306 gti a 10 boy falanmı atıosun ?
ben 306 gtı a 4. vitese kadar 10 boy atıyorum gibi bişe söyledimmi kardeşim !!!
devilboy
03-01-2010, 20:59
ROLL de zaten ben 2. vitesteydm.orda bi anlaşmazlık oldu onlar 1de ben 2de bastık.tabi sonradan öğrendk bunu.DRAg da zaten gidebileceğinin en iisini gtti diye düşünüyorum çnkü aracm anadan doğma stock.ne açık filtre ne 51 lik boru ne çip ne timing vs. vs. var.
bişe olduğu belli yani yoksa kafa çıkarman lazımdı en azından korna verilir verilmez anaryaya atmış gibi oluyorsun çünkü :D
bişe olduğu belli yani yoksa kafa çıkarman lazımdı en azından korna verilir verilmez anaryaya atmış gibi oluyorsun çünkü :D
Onlar 1. vites demiş ben duymadım orda cam kapalıydı.bnde 2de kalktım.anlaşamadık orda:)