Orijinalini görmek için tıklayınız : 01.08.2009 TT Apache Meet / Kumburgaz
Tholl-ga
31-07-2009, 14:37
ekşın varsa gelim bro..
Ben katılmıacam ekşınlara moralim bozuk :D
huzur diesel ve stock ta :)
Evet evet stock tabi :D 16 jantlar mesela:D
M U R A T
31-07-2009, 14:39
bırak ayak yapma yav boşalt bagajı devam:D
pek iyi şeyler duymadım bro kırmızı bagajından girmiş :D
Ben sadece aramızda biliyordum bu olayı:D
Üzülerek söylüyorum yarın bende katılamıyorum , aileyle birkaç gün tatil gibi birşey yapacakmışız , daha bugün söylüyorlar bana... Ama haftaya varım :)
Shadow_Dancer
31-07-2009, 15:00
yıne orda olujaz bizim tayfa ;)
Benim asıl meslegim Almanca öğremenliği, sen gel ben sana biraz Türkçe öğreteyim. En azından nasıl konuşacağını öğrenirsin ;)
Shadow_Dancer
31-07-2009, 15:02
huzur diesel ve stock ta :)
Huzur 50 liraya 350 km.de :D
kım gelır ne olur bılmemde gecen haftakı gereksız gaz arkadaslar gelmesın lutfen
kım gelır ne olur bılmemde gecen haftakı gereksız gaz arkadaslar gelmesın lutfen
aynen mortıngen
:icon_tup::icon_tup:
onlar sıteye uyede degıl bılıyorum tanıyanlar soylesın ıstemıyoruz aramızda malıye kampı bızımde degıl keyıfde oyle ama bızden uzak dursunlar yolda agzımıza burnumuza kırmasınlar valla bu sefer sıkayet ederım
onlar sıteye uyede degıl bılıyorum tanıyanlar soylesın ıstemıyoruz aramızda malıye kampı bızımde degıl keyıfde oyle ama bızden uzak dursunlar yolda agzımıza burnumuza kırmasınlar valla bu sefer sıkayet ederım
Gecen haftadan sonra anlamışlardır heralde istenmediklerini
kim la onlar merak ettim :D
mevzu çıkaralım olmaz mı
kim la onlar merak ettim :D
mevzu çıkaralım olmaz mı
:D:D 205ci o eskilerden :hahaha:
SekoLive
31-07-2009, 15:44
Geçen hafta cidden çok kızmıştı Kerem 205 i olan kasti yapmadım desede canlı şahidiyim kızdıgına :)
pug apaçi team diyoun yani ahahahah
Geçen hafta cidden çok kızmıştı Kerem 205 i olan kasti yapmadım desede canlı şahidiyim kızdıgına :)
Dua etsın vukatlıyım 1 sene kavga gurultu bırseye karısmam lazım arabayı acmasam uzerımıze cıkıcaktı hadı onuda gectım coluk cocuk bırı fırlayacak al basına ıs
Bırde dedıgın gıbı hala yok kırmadım bılmemne dıyor onursumer arkamızdaydı ozgur agabey arabadaydı
got kadar daracık yolda makas , uste kırma vs herşey oldu.. orada onlerine insan cıkabileceğini nasıl dusunemiyorlar anlamıyorum.!
neymiş efendim beni görrmüşde o yüzden gazlamıs :D
SekoLive
31-07-2009, 16:06
neymiş efendim beni görrmüşde o yüzden gazlamıs :D
aynen öyle dediğini duydum tuncun peşine gidiyordum dedi... Kasıtlı yapmadım derken araya senide sıkıştırmıştı :D
VE BANLANDIM :hehe:
http://img207.imageshack.us/img207/9565/adszmyc.png (http://img207.imageshack.us/i/adszmyc.png/)
abi özür dileirm ben rollden bahsediyodum ya başka niyetim yoktu :o:o :D
ekşın varsa gelim bro..
ahaha senle görüşeceğine inanıyormusun daha sen adamı hayata karşı soğut sonrada boyle de :D
ahaha sen nerden uyduruyosun ki böyle şeyleri yiit :)
valla ben heleki megane ile gelicem boyle hareket yapıcak tanıdıkta olsa farketmiyor birşey cunku ınanılmaz sınırlenıyorum bu hafta olmaz inş. bu tarz şeyler zaten göki kurma kolunu çekmiş bekliyor..;)
http://img190.imageshack.us/img190/5329/photoplz.jpg
ahahah yeni biri daha türedi adam dün anahtarı ve cakar kumandalarını elıne aldı geri vermedı bile birde gecen herkeze cakıyordu :)
Ama adam butun pıyasasını yaptı Yiit de şahıdım :D eheuıehıeı
Emre Abdik
31-07-2009, 17:59
senle birlikte dahada güzel olacak :rolleyes:
ben katılamıorum ama melihim düğün var :S :D
yalana bak? Kız arkadasınla beraberdin hani?
Emre Abdik
31-07-2009, 18:05
düğünden sonra yanına gidicem düğün olmasaydı kız arkdaşımı her zman görüorum bu ortamı kaçırmazdım ;)
onursumer
31-07-2009, 18:23
Varmi bu gece hareket :)
mehmet yolda otafa geliyor
az önce Kerem'in yazısını görünce üstüme alınmıştım tam ben yazdıktan sonra yazdı diye "naptım acaba" diyordum kendi kendime... ki devamını okuyunca anladım ki ben değilmişim :D :icon_tup::heyoo:
M U R A T
31-07-2009, 19:07
ahaha senle görüşeceğine inanıyormusun daha sen adamı hayata karşı soğut sonrada boyle de :D
biz herzaman görüşürüz yav fair play çerçevesinde deniyoruz biz:D
bu gece orda olanlar hava nasıldı serınse uzerımıze bırseyler alalım
üşürsen ben arkana kalın birşeyler veririrm bro :D
nedense mesajı acmadan bunu yazıcagını tahmın ettım de ortaokul lıse falan bıttı essek kadar oldun unıversıteye gıdıyorsun muhendıs olucan daha yaratıcı ol be gulum :D
tunç o nasıl bi imzadır :D
emre mesajdan gelicen sandım :) öyle bi yazmışsın ki :)
kerem abi 205ci arkadaş benim arkadaşım siteye üye değil, o gün konuşmuştuk zaten senle bu hafta bilmiyorum gelir mi kumburgaza gelecek ama maliyeye gelir mi bilmiyorum
tunç o nasıl bi imzadır :D
emre mesajdan gelicen sandım :) öyle bi yazmışsın ki :)
kerem abi 205ci arkadaş benim arkadaşım siteye üye değil, o gün konuşmuştuk zaten senle bu hafta bilmiyorum gelir mi kumburgaza gelecek ama maliyeye gelir mi bilmiyorum
Gelırse soylersın bızden uzak dursun bız herhafta ordayız bır tane kendını bılmez yuzunden jandarma mandarma ugrastırmasın bızı carpacak sag sola butun gruba yıkacaklar ıhaleyı
haklısın abi o da konuştuktan sonra birşey yapmadı zaten yapmazda daha
birileri güzel video çekicek ekipman getirirse iiyi olur ;)
onursumer
01-08-2009, 12:56
Hava suan ruzgarli olsada guzel denizin gunesin tadini cikariyorum valla ama dun aksam biraz serindi yaniniza alin ufaktan birseyler :)
saol onurcum cunku cok kararsızdım
Emre Abdik
01-08-2009, 13:45
geçen akşamda serindi buara yağmurlu olduğu için baya rüzgarlı oluo onun dışında yanınıza yağmurluk tarzında şeylerde alın bence her an ıslanma olasılığınız olabilir ;)
Arka tarafta yer ayarlandı :) tunça mesaj atmıştım ama sağolsun cevap vermedi :) bende avcılardayım birazdan o tarafa doğru yola çıkıcam ama hava yağmurlu arabayı yıkatıo yıkatmama konusunda kararsızım :S
yakın olsa istanbul bi an bile düşünmeden çıkar gelirdim.Çok keyifli muhabbetlerin olacağı kesin.Hem sizlerle de tanışma imkanım olurdu.Nasip bakalım belki bigün müsait bir zamanda aranızda olabilirm.size keyifli haftasonları...
yakın olsa istanbul bi an bile düşünmeden çıkar gelirdim.Çok keyifli muhabbetlerin olacağı kesin.Hem sizlerle de tanışma imkanım olurdu.Nasip bakalım belki bigün müsait bir zamanda aranızda olabilirm.size keyifli haftasonları...
özgür abi valla en çok ben isterim senin burada olmanı :)
özgür abi valla en çok ben isterim senin burada olmanı :)
saol melihçim inan bende çok isterdim km ler önemli deil üşenmem bilirsin de ***** iş güç ama ilk fırsatta beraber olucaz inş.kendine çok dikkat et.
sağol abicim sende geldiğinde telefon etmen yeterli biliyosun :)
team_k20
01-08-2009, 16:52
gelsemmi :D
Emre Abdik
01-08-2009, 16:55
bence kaçırmayın :D
Gel gel ben sımdı mehmetın yanına gıdıyorum orda ver elın kumburgaz sanırım
team_k20
01-08-2009, 17:04
ok bi arkadaşımın d.günü var ekip gelirim olmadı :D
onursumer
01-08-2009, 17:49
Bende simdi denizden ciktim yemek vs aksam kumburgazdayim :D
aynen yemek yedim falan RS veterinere götürdüm aşısı yapıldı şimdi taklıyorum dus falan:D
onurdemir
01-08-2009, 18:10
Bende Saner'i bekliyorum şimdi. Bi 15 dakikaya bende olur. Burdan önce İncirli'ye gidicez. Mehmetler bizi orda bekliyor. Ordan da Anıl'ı almak içni Beylikdüzü'ne devam edip Kumburgaza geçicez. Tabi ki yolda Mehzent'in yeni pan fotoğraflarını da çekebilirim. :)
team_k20
01-08-2009, 18:18
Bende Saner'i bekliyorum şimdi. Bi 15 dakikaya bende olur. Burdan önce İncirli'ye gidicez. Mehmetler bizi orda bekliyor. Ordan da Anıl'ı almak içni Beylikdüzü'ne devam edip Kumburgaza geçicez. Tabi ki yolda Mehzent'in yeni pan fotoğraflarını da çekebilirim. :)
yolda buluşalım tüyapta bende katılıyım size :D
bız basladık ıcmeye manzara cok guzel agaoglu ınsaatına karsı mehmet sek ıce tea ben bıra takılıyoruz yunuz telefonu om at cıkınca arıyalım senı
Emre Abdik
01-08-2009, 18:32
aynen yemek yedim falan RS veterinere götürdüm aşısı yapıldı şimdi taklıyorum dus falan:D
ohh tabi yaa çok güzel kumburgaz falan :D hayat sana güsel :D imzanda çok iimiş :D
onursumer
01-08-2009, 22:40
Mekandayiz gelmeyen cok sey kacirdi :D
afiyet olsun arkadaslarr.....:)))
walla fena.ne zaman param yok sizde miiting yapıosunuz ya :D
ohhhh ortam mıssssssssss
yaa yapmayın arkadslar ya peder bey zaten arabayla tatıle gıttı bekar bekar takılıyorum evde yapılmaz bu bole mıssss cısss:))
Aynasızlar geceyi mahvettiler....:(
team_k20
02-08-2009, 04:04
güzel ve eğlenceli bi gündü :D
ufak tefek uzucu olaylar olsada keyıflı bır geceydı resımler yıne bomba ve harıka cıkıcak emınım
ilk apaçi meeting imede katılmış oldum kısa süre durabilsemde güzel 1 meetingdi :D
pert oldum resmen bi an önce uyumalıyım fotoları bekliyoruz:D
dR.selim
02-08-2009, 04:49
255km sonra evime dönebildim sonunda:>)
yorgunluktan kendimi yataga attigim gibi kimildamadan uyumusum.. hala gozlerimde Onur'un fla$lari patliyor.. :D
Gelen herkese cok tesekkurler, cok keyifli bir geceydi.. Polis olmasaydi cok daha iyi olacakti..
sabahın 5:30 undan angaraya gidiş dönüş 1000 km yaptıktan sonra hanımında izin vermesiyle :D gelebildik herkese teşekkürler
en son keyifin sahini hasılatı çıkartıp mehmete alın başkan da gidin başımdan artık diyecek diye bekledik :D
minikslere geçmiş olsun :(
güzel akşamdı özelikle mehmet olmasaydı iyi çömüceklerdi bizi :D Gerçi onur dalıcaktı garsonlara :D
Serhat Y.
02-08-2009, 11:05
minikslerin başına gelen olay nedir merak ettim? araçları falan bağlanmamıştır umarım
Ahmet Saraçoğlu
02-08-2009, 11:07
evet bende merak ettim ama konu silinmişti galiba , kötü bişey yoktur inşallah
onursumer
02-08-2009, 12:18
Deliksiz uyumusum anca uyandim cok guzeldi keyifte hesap kitlemeye calismalarida ayri bi hareket oldu :) otobanda da azcik legal mudahale olunca herseyiyle eksiksiz bi bulusma oldu :D
onursumer
02-08-2009, 12:24
vay be bensiz buluşma :D
Cok sey kacirdin valla :P
anılayvaz
02-08-2009, 12:25
vay be bensiz buluşma :D
sen orda deılmıydın olum ? babamla samatyadan 23 30 da cıktıgımz ıcın gelemedım :)
Sefa_vts
02-08-2009, 12:31
işyerindeyim saat 5 te vardım hala ayaktayım uyumadım mesai spec..
Güzeldi buluşma ama.. uyusamda.. arabayı salladığınız fotoyu koyanın ... :D
ulasstoprak
02-08-2009, 12:36
Hayırdır minikslere ne oldu ..?
255km sonra evime dönebildim sonunda:>)
ahaha allahtan AB değil :)
güzel akşamdı özelikle mehmet olmasaydı iyi çömüceklerdi bizi :D Gerçi onur dalıcaktı garsonlara :D
Bu akşam ben bi gidiyim oraya tekrar bakalım davranışları nasıl kaç kişi birden bıcak cekicek ahahaa :)
sabahın 5:30 undan angaraya gidiş dönüş 1000 km yaptıktan sonra hanımında izin vermesiyle :D gelebildik herkese teşekkürler
en son keyifin sahini hasılatı çıkartıp mehmete alın başkan da gidin başımdan artık diyecek diye bekledik :D
minikslere geçmiş olsun :(
ehhehe benım yuzumden ban yedın ama acıldı banın abi neyse bende tesekkur edıyım burdan hehe ama geelbildiğine gore affedılmıssın demektır tek taş borcumu sildim :D
Güzel bi geceydi her şeyi ile giderken benide polis aldı kuratrdık sağolsun Onur ve Saner gelince ama Polise Yunus makas attı polis beni aldı nasıl iş anlamadım sonrada kaçtı Yunus :D
Yunus u yanıma cağırdım 2 ye aldırıyodum bir baktım yanımda Komser var adama zafer işareti yapıyomusum gıbı oldu :D
Miniks lerede buyuk geçmiş olsun en azından boyle kurtarabildiler..
yaa arkadaslar ne oldu kı parca parca anlatıyorsunuz
Guzel geceydi herkese tskler. Minikslerin durumuyla ilgili reel bilgisi olan varmi? Gecmis olsun
Sefa_vts
02-08-2009, 12:59
gece 5 te büyükçekmecede işkembe yiolardı enson durumlarında bişi yok.. hulkda ordaydı :)
ceza yediler gayet alışıla gemiş bişi :)
ulasstoprak
02-08-2009, 13:00
Yukarıda öyle yorumlar yazılmış allah korusun kaza yaptılar zannettim peki gtr ile ne oldu ..?
otoban kısmına katılabildik
combo yaptılar resmen adamlar, önden arkadan kestiler.
herkese geçmiş olsun.
gtr en son ters gidiyodu otobanda sonra ne oldu gören bilen varmı
onursumer
02-08-2009, 13:16
fotoğrafları merakla bekliyoruz :D
ahmet3425
02-08-2009, 13:28
saat 23 gibi aranıza katıldım fazla kalamadım kusura bakmayın ordan minikslerin yanına gectik jandarma kalabalıgı gorunce ihbar etmis otoban girisine barikat kurmuslardı:D
filmlerdeki gibi bi gece gecirdim miniklere ve uzucu olayı yasayan diğer arkadaslara gecmis olsun GT-R nasıl olduysa kacmayı basarmıs...
UrbanRacer
02-08-2009, 13:32
Zor aradan sıyrıldık, otobanı kesmekte ilginç bi zevk heralde polis amcalarımız için.
onurdemir
02-08-2009, 13:36
Guzel geceydi herkese tskler. Minikslerin durumuyla ilgili reel bilgisi olan varmi? Gecmis olsun
Sadece ceza ile tüm araçlar bırakılmış.
Arkadaşlar lütfen sitede bu konuyla ilgili birşey yazmayın çünkü artık yanlız değiliz :)
onurdemir
02-08-2009, 13:39
Sindiremiyorum abi böyle şeyleri. 4 milyonluk dürümü 6 milyon yazıyor hesaba. Neymiş? Dışarıdan getirme parasıymış 2 milyon da. 4 masaya oturduk. Neymiş? 4 masa 10'ar TL'den rezervasyon parası varmış. Her hafta 200TL bırakan bi gruba böyle davranılır mı? Mmustu yüzünden hep :D Arkaya geçin dedi, geçtik böyle oldu :D :D :D :D
Hilmilerle ilgili elimde fotoğraf var ama koymayım şimdi. Daha sonra elden ulaştırırım Hilmi. Ruhsat verirken filen yakaladım 20 metre uzaktan :D
Arkadaşlar lütfen sitede bu konuyla ilgili birşey yazmayın çünkü artık yanlız değiliz :)
biliyodum ufoların var olduğunu :hehe:
Sindiremiyorum abi böyle şeyleri. 4 milyonluk dürümü 6 milyon yazıyor hesaba. Neymiş? Dışarıdan getirme parasıymış 2 milyon da. 4 masaya oturduk. Neymiş? 4 masa 10'ar TL'den rezervasyon parası varmış. Her hafta 200TL bırakan bi gruba böyle davranılır mı? Mmustu yüzünden hep :D Arkaya geçin dedi, geçtik böyle oldu :D :D :D :D
Hilmilerle ilgili elimde fotoğraf var ama koymayım şimdi. Daha sonra elden ulaştırırım Hilmi. Ruhsat verirken filen yakaladım 20 metre uzaktan :D
ben arkaya geçin dedim de o kadar yiyin için demedim ki ahahhah mehmet bi hesap yaptı dükkanı devralıyoduk nerdeyse :D
ahmet3425
02-08-2009, 13:43
forumla alakalı bir durum olacagını zannetmiyorum ancak bidahaki sefere bu tarz roll org larında kalabalık olmamak ve sakin bi yerde bekleyip dikkat cekmemek en guzeli sadece org katılanlar ve onların en yakınlarındakilerinin katılımı yeterli nerde cokluk orda b... muhabbetine kurban gidildi dun gece tekrar gecmis olsun...
onursumer
02-08-2009, 14:03
ben arkaya geçin dedim de o kadar yiyin için demedim ki ahahhah mehmet bi hesap yaptı dükkanı devralıyoduk nerdeyse :D
Ahahaa aynen artik kendimiyze baska mekan bulmaliyiz yada masa sandalye ile maliyede kendi mekanimizi yaratabiliriz :D
resimler ne oldu kanka bekliyoruz merakla :D
UrbanRacer
02-08-2009, 14:28
forumla alakalı bir durum olacagını zannetmiyorum ancak bidahaki sefere bu tarz roll org larında kalabalık olmamak ve sakin bi yerde bekleyip dikkat cekmemek en guzeli sadece org katılanlar ve onların en yakınlarındakilerinin katılımı yeterli nerde cokluk orda b... muhabbetine kurban gidildi dun gece tekrar gecmis olsun...
yer ve zaman yazmassak telefonlardan ulaşırsak daha mantıklı olur, siteden takip edildiğimize eminim ;)
team_k20
02-08-2009, 14:45
ahaha allahtan AB değil :)
Bu akşam ben bi gidiyim oraya tekrar bakalım davranışları nasıl kaç kişi birden bıcak cekicek ahahaa :)
ehhehe benım yuzumden ban yedın ama acıldı banın abi neyse bende tesekkur edıyım burdan hehe ama geelbildiğine gore affedılmıssın demektır tek taş borcumu sildim :D
Güzel bi geceydi her şeyi ile giderken benide polis aldı kuratrdık sağolsun Onur ve Saner gelince ama Polise Yunus makas attı polis beni aldı nasıl iş anlamadım sonrada kaçtı Yunus :D
Yunus u yanıma cağırdım 2 ye aldırıyodum bir baktım yanımda Komser var adama zafer işareti yapıyomusum gıbı oldu :D
.
olum baktım beni geçiyosun bende polise ihbar ettim seni :D :hahaha:
adamlar hic bu kadar tepki verebilecegimizi dusunmediler heralde sonra sok oldular kirik bir muhasebeci edasiyla konusunca ben hic biri yanima gelip oturmadi bile ;)
Yanliz orada biri Ozgur abiydi galiba toplayana hep kayar hesap demisti abi bak kaymadi bisey ahaha
ben siteden takip edildigimizi sanmıyorum çok kalabalık olunca dikkat cektik her gişede polis zaten duruyor genelde birde kumburgaz gişelerden cıkarken blşiyorsunuz otopark zaten o yolun yanında adamlar baktılar cıkıyoruz toplu var bişi dediler ve onlarda peşimizden geldiler
herkese ceza kesildi herkes bir şeyden muayene verildi ama ceza kagıdı üstünde
tabi gidicekmiyiz hayır :D
Shadow_Dancer
02-08-2009, 14:55
Herkese geçmiş olsun.
Herkese geçmiş olsun.
Iyide sen niye yalan oldun?
baymustang
02-08-2009, 15:11
hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar o kadar adrenalin yaşadımki hala rüyamda yaşıyorum :)
Adrenalinin kralını gariban gökhan yaşadı :D
ahmet3425
02-08-2009, 15:19
ben siteden takip edildigimizi sanmıyorum çok kalabalık olunca dikkat cektik her gişede polis zaten duruyor genelde birde kumburgaz gişelerden cıkarken blşiyorsunuz otopark zaten o yolun yanında adamlar baktılar cıkıyoruz toplu var bişi dediler ve onlarda peşimizden geldiler
herkese ceza kesildi herkes bir şeyden muayene verildi ama ceza kagıdı üstünde
tabi gidicekmiyiz hayır :D
tahmin ediyordum:D
baymustang
02-08-2009, 15:24
ahmet sen hiçbişey tahmin etmiyordum kardeşim :)
Tabiki hayir
nasıl yani RR desem :)
baymustang
02-08-2009, 15:32
bu hondanın turbo sesine bayıldım zaten çatalca gişe dönüşünde
bir kez daha geçmiş olsun daha dikketli olmak lazım.
onurdemir
02-08-2009, 15:37
Fotoğraflar gelicek birazdan ama gözlerim ağrıyor bilgisayara bakamıyorum :(
Sabah 6:15'de yatağa girdim. Uyku istiyoruuummmm :D
team_k20
02-08-2009, 15:38
resim resim resim resim resim :D :icon_tup:
Sen iyisin yine 6'da yatıp 9'da kalktım Adapazarı'na geldim bir de.. Yolda sızmadım Allah'tan.. :D
Bir daha oraya buluşmaya gelirsem nargile içmeyeceğim kesin.. :rolleyes:
Ahmet Saraçoğlu
02-08-2009, 15:44
sorunlu da olsa eğlenceli bi gece geçmiş..bende izleyici olarak gelmek istiyodum ama olmadı,, gerçi çevirmeden etkilenmezdim gibime geliyo zır stock c3 le , alakası olmayan sade vatandaş şeklinde yırtardım:D
Tekrardan geçmiş olsun herkeze
baymustang
02-08-2009, 15:46
tarık sen bu buluşma için mi gelmiştin
tarık sen bu buluşma için mi gelmiştin
evet ben,göki, emre-g benim arabayla buluşma için gelmiştik..
selamun aleyküm apaçe ahalisi :D güzel ve action dolu bi geceydi herkese teşekkürler. onurum photographer ım bekliyoruz güzel çekimlerini :)
team_k20
02-08-2009, 15:55
selamun aleyküm apaçe ahalisi :D güzel ve action dolu bi geceydi herkese teşekkürler. onurum photographer ım bekliyoruz güzel çekimlerini :)
senlede daha yeni tanıştık :D
resim resim resim resim resim :D :icon_tup:
+999999999 cunku bugun akşama Yunus a 10 tane msn vermem lazım :hahaha:
team_k20
02-08-2009, 15:57
+999999999 cunku bugun akşama Yunus a 10 tane msn vermem lazım :hahaha:
bekliyoruz mehmet bey 9 olmıcak tam 10 :D :hahaha:
senlede daha yeni tanıştık :D
geç olsun güç olmasın yunusum :D
onurdemir
02-08-2009, 15:57
Delikli tamponlu araca bakar mı kızlar ? :D
baymustang
02-08-2009, 15:58
evet ben,göki, emre-g benim arabayla buluşma için gelmiştik..
aklımızda bizim tayfa red diye kaldı ama otobanda hiç görmedik gezmeye geldin sandık :) clio vardı ona selam gönderiyorum burdan e-5te baya bastı biz takılıyorduk orada bi combo dikkatini çektiyse oda benim
team_k20
02-08-2009, 15:59
kanka onlar delikli seviolar :hahaha:
kanka onlar delikli seviolar :hahaha:
delıklı tanpon spec ozman yunus
team_k20
02-08-2009, 16:00
doğru diyosun :D
aklımızda bizim tayfa red diye kaldı ama otobanda hiç görmedik gezmeye geldin sandık :) clio vardı ona selam gönderiyorum burdan e-5te baya bastı biz takılıyorduk orada bi combo dikkatini çektiyse oda benim
yok valla dönüş yoluna dair hiç bir şey hatırlamıyorum diyebilirim :) e5'ten geldiğime pişman oldum yol berbattı onun siniri + nemden buğulanan camla uğraştım üstüne yolları kapatıp durmuşlar bir ara şehir içine girip dolandım falan..
onurdemir
02-08-2009, 16:02
http://img80.imageshack.us/img80/2821/30944452.jpg
Bu geceyi özetleyen bi fotğraf aktarim. Çok uzaktan çekildiği için kalitesi düşük. Polisler gördüğünüz gibi otobanı kapatmışlar. Tır'ın hemen solunda da Hilmi duruyor :)
Sıralama yapıyorum
1.Tarkan
2.Emre ALTUĞ
3.Yiğit
:D
dun bellıydı zaten abi kızlar ona bakmadıkça kendıne dıkkat cekmek için paso Burnout yapıyordu :D
Shadow_Dancer
02-08-2009, 16:03
Iyide sen niye yalan oldun?
Son dakika golü yedim o yüzden, ama kalbim sizleydi :D
Yolda gelirkenki bi dialog;
göki: olm bu araba cuffluo lan:eek:
ben: günaydın a.k 100km sonra farkettin
göki: nası olm turbomuki bu 207gt:beuj:
ben: cahil pejocu:hahaha:
En bomba olanı arabayı parkederken;
göki: olm şurdaki herif kesin değnekçi bize çakmayı düşünüyo baksana pis pis bakıyo. Bide 06 plakayız kesin itelicek bize park yerini.
ben: tunç diilmi lan o:icon_wack
göki: aaa harbiden lan
ahuhuahuhuahuhauhuahauh
baymustang
02-08-2009, 16:04
Bu geceyi özetleyen bi fotğraf aktarim. Çok uzaktan çekildiği için kalitesi düşük. Polisler gördüğünüz gibi otobanı kapatmışlar. Tır'ın hemen solunda da Hilmi duruyor :)
tırın sağ arkasında ben vardım sola girerek kurtuldum
heya sorma sıkıştım kaldım yoksa topuklardım çok kötü yerde sıkıştım
12 delik mevcut ahahahaha
Son dakika golü yedim o yüzden, ama kalbim sizleydi :D
kendin gel kendin bir dahakine..:)
12 delik mevcut ahahahaha
ooo off road cu kardeşimizde gelmiş.. :D
onurdemir
02-08-2009, 16:06
heya sorma sıkıştım kaldım yoksa topuklardım çok kötü yerde sıkıştım
Kanka polise Ruhsat verirkenki fotoğrafında var da yüklesem mi :D
baymustang
02-08-2009, 16:08
usta sen zaten göze batıyordun arabanın rengi yeşil olmasaydıda başka renk olsaydı sana dokunmazlardı :)
olm emre kıçımı aylardan sonra arabaya koydum napıyım bi teneke içinde seyrediyorum aylardır :D
ama
tunç'a ayıp oldu :D herifi değnekci yaptık 2 dk da :D
mehmet karıcım benı yaz o lıste basına resmı kocanın ben senın belgelerım var :D
mehmet karıcım benı yaz o lıste basına resmı kocanın ben senın belgelerım var :D
opss ne belgesi kim diyor onu..Onur abi yüzüğün hazır yarın alırsın benden ;)
onur bır yuzuge bu mutlu beraberlıgı satmaz hahahahahhahahah
baymustang
02-08-2009, 16:19
video çeken oldu mu peki
ahauhauhauhau valla kerem le mehmeti kerttik akşam :D
by megane ile ne maceralar yaşadık kerem ile :D
baymustang
02-08-2009, 16:21
peki bu fotoğrafı kim çekti bu anı yakalamak çok zor
team_k20
02-08-2009, 16:23
tuning piyasasının paparazisi benide işerken yakaladı :D
onurdemir
02-08-2009, 16:25
peki bu fotoğrafı kim çekti bu anı yakalamak çok zor
Zoru başarırım imkansız zamanımı alır. pauhuahhaua :D:D:D:D
baymustang
02-08-2009, 16:26
soruşumun nedeni şu zaten herkes otobandaydı
onurdemir
02-08-2009, 16:26
opss ne belgesi kim diyor onu..Onur abi yüzüğün hazır yarın alırsın benden ;)
:D Şu kumburgaz meetinglerden dolayı hatun beni boşayacak. Yakında yüzük vericek kimsede olmayacak :D:D:D
biz tepeden inceleme yapıyorduk:D
onurdemir
02-08-2009, 16:28
soruşumun nedeni şu zaten herkes otobandaydı
Biz ilk önce yukarıdan izlicektik. Baktık polis sirenleri sesi geliyor. Oz'a sorduk. Yapabileceğimiz bişey yok tıkandık kaldık dedi. Sonra yanınıza geldik. Karşı istikametteydik. Hatta Yunus polislere aldırmadan küçük su döktü :D Sonra baktık arabanızı bağlarız devam edin diyolar bide yapılabilecek bişey yok ileri devam ettik ve ilerde bekledik.
adamlar hic bu kadar tepki verebilecegimizi dusunmediler heralde sonra sok oldular kirik bir muhasebeci edasiyla konusunca ben hic biri yanima gelip oturmadi bile ;)
Yanliz orada biri Ozgur abiydi galiba toplayana hep kayar hesap demisti abi bak kaymadi bisey ahaha
azcik saf olsak 100 tl kayacakti:D
baymustang
02-08-2009, 16:29
peki polislerin bizi orada banlaması biraz tuhaf olmadı mı
baymustang
02-08-2009, 16:31
Biz ilk önce yukarıdan izlicektik. Baktık polis sirenleri sesi geliyor. Oz'a sorduk. Yapabileceğimiz bişey yok tıkandık kaldık dedi. Sonra yanınıza geldik. Karşı istikametteydik. Hatta Yunus polislere aldırmadan küçük su döktü :D Sonra baktık arabanızı bağlarız devam edin diyolar bide yapılabilecek bişey yok ileri devam ettik ve ilerde bekledik.
bizim bi arkadaş mazdanın içindeydiler başladı bulgaristan diliyle konuşmaya öyle ceza almadan yırtmışlar sizde öyle yapsaydınız :) benim arabada hafif modluydu ticari olduğunda ve tırdan faydalandım
onurdemir
02-08-2009, 16:31
Hayır olmadı :) Hilmi'nin de dediği gibi kalabalıktınız. Hatta sizin ne işiniz vardı onu düşündüm ben hep. Ulan bi baktık Hilmi, arkasında s2000 arkasında evo clio rs vs.
Sadece gtr ve Hulk olsaydı o yolda öyle bişey olmayacaktı. Biz Hilmi'lerin nerede buluştuğunu biliyorduk. Ama gitmedik yanlarına. Bu tip günlerde uzaktan bi görüntü almak yeterli olur. Yakında durunca heleki o yolda polisler böyle yapıyor işte.
sen ilk önce bi kendini tanıtsan.
Polis görevini yapıyor sonuçda napıcaktı damalı bayrakmı sallıcaktı hilmiye :D
UrbanRacer
02-08-2009, 16:32
tırın sağ arkasında ben vardım sola girerek kurtuldum
Kim soktu seni oraya?
saner müftüoğlu
02-08-2009, 16:36
by megane ile ne maceralar yaşadık kerem ile :D
Dialog spec
-abi biz çekim yapıyoruz
-ee bana ne
-ama biz mani olduk trafiğe çıkmasına
-iyi de kardesım bu araba 32'lik
-tamam bari kumburgaza girelim
-görmiyim sizi oralarda
-tamam abi
pırrrrrrrrrrrr....:D
baymustang
02-08-2009, 16:36
sen ilk önce bi kendini tanıtsan.
Polis görevini yapıyor sonuçda napıcaktı damalı bayrakmı sallıcaktı hilmiye :D
ben mustafa 3-4 ay önce üye olmuşum ama tam site içine girmemişim ahmet reno 21 turbo sizden 2 haftadır bahsediyordu. bizde tekzen toplanmıştık kapışma var deyince atladık geldik. merterde erkek giyim ve otokuaförü iş ortaklığım var
ben mustafa 3-4 ay önce üye olmuşum ama tam site içine girmemişim ahmet reno 21 turbo sizden 2 haftadır bahsediyordu. bizde tekzen toplanmıştık kapışma var deyince atladık geldik. merterde erkek giyim ve otokuaförü iş ortaklığım var
bana değil üyelerimiz bölümünde tanıtcaksın kendini :D
onurdemir
02-08-2009, 16:37
Bu geceden zaten bir çok kişi haberdar olmuş. Hatta Yunusu dönüş yolunda çevirmiş bi polis. Sende mi bu geceki kaçaklardan birisin demiş :D ahaha
baymustang
02-08-2009, 16:37
Kim soktu seni oraya?
valla bilemem birileri itikledi işte:)
onur resım eklıyecekmısın baska pekı cok merak edıyoruz org fotolarını:)
baymustang
02-08-2009, 16:38
bana değil üyelerimiz bölümünde tanıtcaksın kendini :D
kendimi ozaman tanıttım diye biliyorum ondan sana söyledim direk :)
onurdemir
02-08-2009, 16:39
onur resım eklıyecekmısın baska pekı cok merak edıyoruz org fotolarını:)
Şu an küçültmekle ve editlemekle meşgulüm :icon_tup:
baymustang
02-08-2009, 16:39
bu seferde adrenalin olsun diye polisleri siz kovalarsınız :)
Arkadaslar site google ve bilimum arama motorlari tarafindan indexleniyor. Yazdiklariniza dikkat edin,
Birisinin gunah kecisi olmasindan korkuyorum.
UrbanRacer
02-08-2009, 16:40
valla bilemem birileri itikledi işte:)
Polisi eziyordun olum itekledik seni oraya ama az kalsın Azmettiren olucaktım sayende :D
Bence gtr ve hulk dışındakilerin gitmesi fazlaca gereksiz olmuş. Bizim gibi uzaktan izleyebilirdi izlemek isteyen
Şu an küçültmekle ve editlemekle meşgulüm :icon_tup:
tamam onurcum;)
baymustang
02-08-2009, 16:47
Polisi eziyordun olum itekledik seni oraya ama az kalsın Azmettiren olucaktım sayende :D
seninki orjinal ya ondan sana bişey olmazdı :)
baymustang
02-08-2009, 16:48
Bence gtr ve hulk dışındakilerin gitmesi fazlaca gereksiz olmuş. Bizim gibi uzaktan izleyebilirdi izlemek isteyen
emre senin arabayı başka yerden biliyorum acaba sen başka bi sitede üyemiisin
emre senin arabayı başka yerden biliyorum acaba sen başka bi sitede üyemiisin
Nerden ?
team_k20
02-08-2009, 16:51
Bu geceden zaten bir çok kişi haberdar olmuş. Hatta Yunusu dönüş yolunda çevirmiş bi polis. Sende mi bu geceki kaçaklardan birisin demiş :D ahaha
aynen beykent ışıklarda benim cevap fena yok abi ben tamirciyim işten geliyorum buda müşterinin arabası :D
baymustang
02-08-2009, 16:52
Nerden ?
opelim veya merter tarafında
ahmet3425
02-08-2009, 16:53
herkese acık dendi herkes gelsin izlesin neyin ne oldugunu gorsun dendi yer zaman verildi bas bas bagrıldı e haliyle yarıs duskunu arkadaslarda kopup geldiler izlemek icin gece 3 e kadar kumburgazda beklediler sonucunda bizde istemezdik boyle olsun ama yapacak bisey yok...
bundan sonrakilerde daha dikkatli olunacaktır ondan eminim...:)
baymustang
02-08-2009, 16:57
herkese acık dendi herkes gelsin izlesin neyin ne oldugunu gorsun dendi yer zaman verildi bas bas bagrıldı e haliyle yarıs duskunu arkadaslarda kopup geldiler izlemek icin gece 3 e kadar kumburgazda beklediler sonucunda bizde istemezdik boyle olsun ama yapacak bisey yok...
bundan sonrakilerde daha dikkatli olunacaktır ondan eminim...:)
valla ben gecenin devamını rüyamda gördüm :)
Fotoğraflar nerede yahu ?
onurdemir
02-08-2009, 17:22
Küçültüp düzenliyorum Erel. 50 fotoğraf var neredeyse :D Bende insanım. :D Şimdi yemek yiyim devam edicem düzenlemeye. Akşama kalıcak artık :(
baymustang
02-08-2009, 17:25
maşallah 50 iyi adet
kapışma ne oluyor?????
Valla ipin ucu kaçıyor yıne ama hayırlısı bakalım...
kapışma dün gece keyifde oluyodu az daha :hehe:
F & F tadında bi gece yaşanmış sanırım geçmiş olsun herkese :)
kapışma dün gece keyifde oluyodu az daha :hehe:
ahahah ben adısyonu cebıme koyup işletmecinin yanına giderken hepsi yusuf yusuftu adam cıddı uyuz oldu tek tek ekndıde hesapladı sızden 100 lira fazla istebniş dedı bızden sonra kesin uçmuştur hepsine .. :D
kapışma ne oluyor?????
Valla ipin ucu kaçıyor yıne ama hayırlısı bakalım...
Demedı demeyın yakında adımız horoz, kopek kapıstırıyora cıkar cadde hıkayelerı fılmınde ızlerız
ulan ne kapışma olurdu hemde 30 tt üyesi VS 15 keyif üyesi
valla altımızda trex gibi bir araba olunca duramadık biz maalesef ama bütün polisler o taraftayken dönüşte fena sıktık :D
aynen beykent ışıklarda benim cevap fena yok abi ben tamirciyim işten geliyorum buda müşterinin arabası :D
ahaha benden sana hediye o zaman :D
http://www.vidivodo.com/184931/cem-karaca-tamirci-ciragi :hahaha::hahaha:
doksan üçççççççççççç :hehe:
banned user göki :D
Demedı demeyın yakında adımız horoz, kopek kapıstırıyora cıkar cadde hıkayelerı fılmınde ızlerız
aynen oyle olucak zaten yavrum bu gidişle..
ulan ne kapışma olurdu hemde 30 tt üyesi VS 15 keyif üyesi
30-2=28 cunku ben o anda mustu ve ımhotep ıkılısını goremdım :D ahaha bide çamura yatıyorlar neymışş mıdye yıyolamış :)
aahahhaahha kaşınma laan :D
yalannnn 99 :hahaha: demedı deme :D
hahahha :D :D :D
Erel teke-tek tekrar deneyelim bir ara, zevkli olacak gibi :D
team_k20
02-08-2009, 18:04
ahaha benden sana hadiye o zaman :D
:D sen yaaaa
göstercekler sana tamirci çırağını git sen keyifede gör ehehehehe
hahahha :D :D :D
Erel teke-tek tekrar deneyelim bir ara, zevkli olacak gibi :D
kim geçio ? bide senin arabada gecü vardı erelin koltuklar yoktu :D
:D sen yaaaa
göstercekler sana tamirci çırağını git sen keyifede gör ehehehehe
olum ben ordan cıkarken bağırdım benim adım Yunus Mencik hatta ıkıncı adımda Emre diye hepinizi bulucam sızın bulamazsam sız benı bulun dedım ahahha :hahaha::hahaha::hahaha:
oz' gece 2000 model dıyordu mauahauhahuaa
team_k20
02-08-2009, 18:08
olum ben ordan cıkarken bağırdım benim adım Yunus Mencik hatta ıkıncı adımda Emre diye hepinizi bulucam sızın bulamazsam sız benı bulun dedım ahahha :hahaha::hahaha::hahaha:
afferim sana dediğimi yapıyosun bak bişey oldumu adımı ver demiştim :cool::cool::cool::cool: :hahaha:
kim geçio ? bide senin arabada gecü vardı erelin koltuklar yoktu :D
basar basmaz turbo dolana kadar erel yarim boy one atliyo zaten, sonra ufak ufak 4 sonuna dogru 2 boya cikti fark.. (3'te 80-90 bastigimizda) -yanlis hatirliyorsam duzeltin la gecu erel
koltuk onemsiz de emre buyuk faktor :D
oz' gece 2000 model dıyordu mauahauhahuaa
ben keyif'de 2001 duydum masadan kalktıp tuvalete gittim miğdem kaldırmadı :D:hehe:
afferim sana dediğimi yapıyosun bak bişey oldumu adımı ver demiştim :cool::cool::cool::cool: :hahaha:
birazdan seni faceden palalılar eklesınde gor sen isim vermeyi :D
30-2=28 cunku ben o anda mustu ve ımhotep ıkılısını goremdım :D ahaha bide çamura yatıyorlar neymışş mıdye yıyolamış :)
ha ha ha olum biz mekana girmeden yedik midyeleri :D sen herifleri yanına oturtmaya çalışırken biz saner özgür yanı başında muhabbet ediyoduk :D
her an ensendeydım senın haberin yok :D
ben keyif'de 2001 duydum masadan kalktıp tuvalete gittim miğdem kaldırmadı :D:hehe:
gecen bir arkadaşı gördum arabasından bu tarz oyuncaklar cıkıyordu hep nednese :D:D:D ahuahuahua
http://img248.imageshack.us/img248/7342/getattachmentmbt.jpg
her an ensendeydım senın haberin yok :D
abi siz akşam bi dukkan açsak adınıda PaToS tunıng koysak demekten baska bişey yapmadınız hep o konuyu konustunuz hehe :D
baymustang
02-08-2009, 18:15
şunu söylemek isterimki gerçekten araçlarınızda gerçek bi emek vardı. sadece motorlarınızın seslerini duyarak zevk aldım. 02:00ye kadar beklerken ümidimi yitirip eve dönmeyi düşünürken o anda hareketlenmeyi görünce iyikide dönmemeşim dedim. gece 5te evde olsamda olsun hepinize teşşekkür ederim. ALLAH KAZA BELA GÖSTERMESİN EN KÖTÜ GÜNÜNÜZ BÖYLE OLSUN...
ee bundan sonra keyif günleri sonamı erdi yoksa her hesap sonrası vukuata devammı aahahah
başka mekan yokmu o taraflarda ?
hoş keyif'deki potansiyel güzel herkes ufaklıkdan yetiştirme peşindeydi :hehe: ahuhau
evet potansiyel gerçekten güzel ama her oturuşta 1 teklik bırakılmaz be kardeşm :D
ee bundan sonra keyif günleri sonamı erdi yoksa her hesap sonrası vukuata devammı aahahah
sen olcaksan gıderız ama olmucaksan Antalya da bul bize bi yer :D
Keyıfe o hesabı oduyeceğimize benzin alırız :D
team_k20
02-08-2009, 18:20
kyifte geçen muhabbetlerden biri
yemekli bi mekana gitsek bukadar hesap ödemeyiz
benim cevap evet daha fazla öderiz :D :D :D
Biraz daha orta bir yer yok mu ya boyle gece musait olan? Kumburgaz epey bi uzak kaliyor bu tarafa..
ahueheuh
samsada ordan bagrıyor ulan ben loca(Lar) kiralıyorum
onurdemir
02-08-2009, 18:23
Fotoların editi bitti. Upload başladı. Birazdan sitede olur...
team_k20
02-08-2009, 18:23
ahaha benden sana hediye o zaman :D
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000025407053#/video/video.php?v=1175267854503&oid=100839405853&ref=mf
buda benden sana olsun :D
bence artık bizden para almazlar inadına gidelim :D
kanka o mekanı açacaz patos işinde iyi para var :D
ahueheuh
reina da o kadar hesap ödemiyorum ben 2 şişe vota açtırırım ahahhaha
team_k20
02-08-2009, 18:25
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::surucu: :slomo:
dogru a.k. Bunca yıl mekan ıslettım en unlu mekanlara gırdım boyle ıs gormedım neymıs rez parasıymıs patronu o elemanı fecı yemıstır ama bızden sonra
reina da o kadar hesap ödemiyorum ben 2 şişe vota açtırırım ahahhaha
hatta bir ara 6 ay bınıoyorum M6 ımı servıse verıyorum bu kadar ucret almıyolar bu ne ya diyordu kafası baya ıyıdı adamın :D
kanka yeni konu açıver sana zahmet.
:icon_rule:icon_rule:icon_rule:icon_rule:icon_rule :icon_rule:icon_rule:icon_rule
dogru a.k. Bunca yıl mekan ıslettım en unlu mekanlara gırdım boyle ıs gormedım neymıs rez parasıymıs patronu o elemanı fecı yemıstır ama bızden sonra
ahaha burdamıydın kardeşim bende senden bahsedıyordum tam :D
team_k20
02-08-2009, 18:30
ahaha burdamıydın kardeşim bende senden bahsedıyordum tam :D
ruhsatında varmı rezarvastyon parası ile ilgili bişey bana fatura et bunu edebilcekmisin :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::h ahaha:
ruhsatında varmı rezarvastyon parası ile ilgili bişey bana fatura et bunu edebilcekmisin :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::h ahaha:
öyle tabi :D sıkıştırmasak köşeye napıcaktık oduyecekmıydık :D
ama senıde tebrık etmek laızm polıse ıyı bahane bulmuşsun :D
onurdemir
02-08-2009, 18:37
kanka yeni konu açıver sana zahmet.
:icon_rule:icon_rule:icon_rule:icon_rule:icon_rule :icon_rule:icon_rule:icon_rule
Yiit, fotoğraflar bölümüne yeni konu geliyor ;)
abi siz akşam bi dukkan açsak adınıda PaToS tunıng koysak demekten baska bişey yapmadınız hep o konuyu konustunuz hehe :D
yaw aksam beni aradılar çamlıca gişelerden cıktım...abi aksam deneme var gelsene :D
dedim arabam yok napıcam ben gelip , izlersin abi crx gelicekmiş dolu olan :D:D:D
1 saat sonra sahibi aradı abi bana herkes bileniyormus naopıcam ben.. dedim goruselım konusalım:D
ahueheuh
ahuahauhaa kerem kopardı aksam ahahuahuaha :D:D:D
valla fena çömdüreceklerdi mehmet şarlamasa :D aksiyon la başladı aksiyonla bitti ahahaha
valla fena çömdüreceklerdi mehmet şarlamasa :D aksiyon la başladı aksiyonla bitti ahahaha
sen o değilde özgürü arka koltukta dünya yol yaptırdın :D bir ara özgür ben gaza basınca koltuğu tutuyum diye boğazımı sıktı gözüm karardı :D :D :D
yaw aksam beni aradılar çamlıca gişelerden cıktım...abi aksam deneme var gelsene :D
dedim arabam yok napıcam ben gelip , izlersin abi crx gelicekmiş dolu olan :D:D:D
1 saat sonra sahibi aradı abi bana herkes bileniyormus naopıcam ben.. dedim goruselım konusalım:D
ahuahauhaa kerem kopardı aksam ahahuahuaha :D:D:D
ahauhahuahuahauhauhau bı ara yanımda hopollor acık konusuyordunuz 3 kelımesınden 9 tanesı sovmekle gecıyordu 'bu tarz muhabbetlerı cıkartana' o arkadaşmı :D
koltukmu :hehe: nos tüpünün üstünde oturuyodu en son :hehe:
Yiit, fotoğraflar bölümüne yeni konu geliyor ;)
kalp krızı gecırcem sımdı :D
ne diyosun bide aman dikkat et patlar filan gerçi ben özgürün ufaklığa nokta atışı yaptım ama :D
onurdemir
02-08-2009, 18:44
kalp krızı gecırcem sımdı :D
15 tanesi yüklendi de hepsi bittikten sonra konuyu açıcam. :D
adam nos tüpünün üstünde oturuyo elinde sigara :D
imhotep komşuların kalbini çalıp gidemezsin kız simli dudaklarıyla bekliyiiiiiiiiii :D
ya hacı şöle konuşmayın fena tırsıyorum hanımcım yanlış anlayacak :hehe: karıcım seni seviyorum benim bu apaçilerle hiç bir ilişkim yok çoğunu tanımam bile :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::h ehe::hehe:
ya hacı şöle konuşmayın fena tırsıyorum hanımcım yanlış anlayacak :hehe: karıcım seni seviyorum benim bu apaçilerle hiç bir ilişkim yok çoğunu tanımam bile :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::h ehe::hehe:
abı yarıldım resmen yaaaa puahahaha az değilsin he :D
ULAN deli senin kadın gördünmü 1km kaçtığını herkes biliyo kumburgazda kadın sana baktı diye kadına bağırmadınmı kardeşim evliyim 102 kg cık etim :D
pardon cık etmiş :D
onurdemir
02-08-2009, 19:10
Hazır mısınız? 2 dak sonra sitede fotolar :)
hadi bro yemek yedim resimlerde tatlı niyetine gelsin :)
onurdemir
02-08-2009, 19:14
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=792871&posted=1#post792871
Burdan buyrun ;)
sen o değilde özgürü arka koltukta dünya yol yaptırdın :D bir ara özgür ben gaza basınca koltuğu tutuyum diye boğazımı sıktı gözüm karardı :D :D :D
abi kamburum cikti ya nereyi tutacami sasirdim:D
her yerim uyustu surunerek indim arabadan bidahakine seni oturtucam nos tupune nasil olsa kocamanin kalite kontrol sorumlususun ahahahaha:D
ahauhahuahuahauhauhau bı ara yanımda hopollor acık konusuyordunuz 3 kelımesınden 9 tanesı sovmekle gecıyordu 'bu tarz muhabbetlerı cıkartana' o arkadaşmı :D
agagaga aynen o arkadas:D
ne diyosun bide aman dikkat et patlar filan gerçi ben özgürün ufaklığa nokta atışı yaptım ama :D
fena tirstim ama:D
imhotep komşuların kalbini çalıp gidemezsin kız simli dudaklarıyla bekliyiiiiiiiiii :D
abi telini aldim hafta ici pamuk tika kulaklarina:D
hay ben bu bılgısayarsızlıgın Resımler cepten acılmıyor :(
..............................................
Haftaya olana bende gelsem mi acep.. :)
Eray Yümsel
03-08-2009, 16:39
muştuuuuu korkuyonmu laa :D kılıbıkkk :D:D
muştuuuuu korkuyonmu laa :D kılıbıkkk :D:D
mustu nun kimseden korkusu olmaz ahahuha