Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çeşme Otobanındaki Kaza Gişelerde Dikkatli oLalım...

SekoLive
28-07-2009, 15:25
http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1122408&Date=28.07.2009&b=Otoyol fisi sonu oldu..&KategoriID=15

İzmirde bu sabah yaşanmış bi kaz sizle paylaşmak istedim izlerken Hem Yayaya hem Aracı sürene içim acıdı.. Dikkat edelim Gişelerden geçerken yayalara köprüdede elinde kgs ile dolaşanlar var... Ve Kazadaki gibi fiş almadan geçerseniz 3-5ytl için geri dönmeyin dönüyorsanızda gözünüzü 4 açınız...

Kaza, bugün, saat 11.00 sıralarında, İzmir Çeşme Otobanı´nın Narlıdere İlçesi´ndeki Şehitlik Gişeleri´nde meydana geldi. Gaziemir İlçesi´ndeki bir alışveriş merkezinde (Metro) bulunan nalburiye kısmının şefi Ali Sünger (32), eşi ve yeni doğan bebeğini yanına alarak otomobiliyle Çeşme İlçesi´nde denize girmek için yola çıktı. Dokuz yıl sonra dünyaya gelen bebeğine kavuşmanın sevincini yaşayan Sünger, otoyolu kullanmak istedi. Giderken otomatik geçiş sisteminin bulunduğu gişeden geçen Sünger, fiş almadan geçtiğini farketti. Otomobili hemen yolun sağına parkeden Sünger, unuttuğu fişini almak için gişelere doğru yöneldi. Cihazların otomobil olmadan fiş vermediğini bilmeyen Sünger, birkaç denemede bulundu.

YANLIŞ YERİ KONTROL ETTİ
Bir türlü fişini alamayan Sünger, başka bir gişeye doğru ilerlerken, İzmir´den gelip otobana giriş yapan otomobilleri kontrol etti. Ancak, fiş almak için yöneldiği gişenin, Çeşme´den gelip çıkış yapan otomobillerin güzergahı olduğunu farketmeyen Sünger´e, otomatik geçiş sistemini kullanarak otobandan çıkan Ş.Ç.´nin (43) (Şenol Çallak) kullandığı 35 EFL 53 plakalı otomobil çarptı.

HAVAYA FIRLADI
Çarpmanın etkisiyle Sünger, yaklaşık 3 metre havaya fırlarken, sigorta eksperi S.Ç., otomobilini güçlükle durdurdu. Beton zemine düşen Sünger, ileride kendisini bekleyen eşi ve bebeğinin gözleri önünde olay yerinde yaşamını yitirdi. Sünger´in şok geçiren eşi, yakınları tarafından güçlükle teskin edildi. Olay yerine gelen polis, otomobil sürücüsü Ş.Ç.´yi gözaltına alırken, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

SON GÖRÜNTÜSÜ KAMERALARDA
Fiş almasa bile aynı ücret olan 1.75 TL´yi ödeyecek olan Sünger´in, bunu bilmediği için hiç uğruna yaşamını yitirdiği öğrenildi. Kaza, gişelerdeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Sünger´in, gişeler arasında dolaşması, otomobilin hızla gelip çarpması ve havaya fırlatmasıın yer aldığı görüntüler, izleyenleri şok etti.

Erol
28-07-2009, 15:27
narlıdere bizim burda ki gişelerde olmuş üzücü gerçekden

gökan
28-07-2009, 15:28
pazar günü de cok kalabalıktı gişeler azkalsın zınıcrleme kazaya kurban gıdıyordum ben ve aılem:( yazık olmus adama ya allah rahmet eylesın

Kaan
28-07-2009, 15:28
oha baya kötü olmuş yaa dikkatli olmak lazım :(

D.CaN
28-07-2009, 15:30
Off Çok Kötü yaa

MeJo
28-07-2009, 15:30
yazık yaa işe bak :(

SekoLive
28-07-2009, 15:32
ya öyle bişey ki benim görebildiğim abi ters yöne bakarak iniyor ve şanssızlıkki bi anda çıkıyo arabayı sürende muhtemelen neye uradıgını şaşırıyo iki yol çıkıyo ve 1 saniye zamanı kalıyo ya taşa vuracak ya adama ... taşa vurmak daha tercih sebebi olabilir ama 1 saniyede sadece düşünebilirdi uygulamaya koyması için zamanı yetmemiş gibi... :(

Mustafa Birsesli
28-07-2009, 15:33
ben hiçbirzmn fiş almadım o gişelerden ailesi çok kötü olmuştur allah sabır versin

Enes-x
28-07-2009, 15:36
Şu ogslere radar koymaları lazım millet finish çizgisi zannedip 120yle geçiyo gişeden..Dev gibi 30 km yazıyo gişelerde..Yazık günah değer mi bi insan hayatına :(

M.A.D
28-07-2009, 16:13
hayır zaten genişlik kaç metreki, araba kaç metre... sürtmesiyle dengeyi kaybetmesi veya direkt ortaya gömmesi an meselesi, ne die basıosun arkadaş , al işte bi can gitti, ailesi ne durumda kimbilir

SekoLive
28-07-2009, 16:14
hayır zaten genişlik kaç metreki, araba kaç metre... sürtmesiyle dengeyi kaybetmesi veya direkt ortaya gömmesi an meselesi, ne die basıosun arkadaş , al işte bi can gitti, ailesi ne durumda kimbilir

ailesinin gözlerinin önünde olmasıda ayrı bi acı... :mad:

onursumer
28-07-2009, 16:18
çok kotu gerçekten gelen araçta çok hızlı gelmiyor gibi duruyor aslında vuranın suçu yok diye düşünüyorum ama çekiceği vicdan azabının tarifi yoktur :(

tunceR
28-07-2009, 16:19
sabah gördüm bende evden çıkarken anladım bişiler olduğunu ambulans felan vardı.. :( Allah yakınlarına sabır versin.

JumboAli
28-07-2009, 19:40
yazık yaa:s soforede yazık allah kımseye gostermesın

_FaRuK_
28-07-2009, 19:49
arkadaslar yorumlara baktımda arac o kadar hızlı degıl vurdugu gıbı duruyor arac kı rahmetlı nedense sagına hıc bakamdan yola cıkmıs barız gozukuyor ecelı gelmıs dıyorum ben buna soforun hatası yok olsa bıle 8/1 yanı yaya olarak dıkkat etmesı gerekıyor olayın kotu yanı ıse aılesının gozlerının onunde olmesı allah rahmet eylesın uzucu bır durum

turbo&quattro
28-07-2009, 19:52
Iki tarf icnde cok aci....Allah rahmet eglesin.

DaRkNeSs-
28-07-2009, 19:54
allah rahmet eylesin çok zor ya :(
sürekli metrodan alışveriş yapıyorum kesin tanıdığım yada gördüğüm birisidir.. :(
keşke basıp devam etseymiş bilet alcağına.. gelen adam da çok hızlık değil ki hemen 5 metre içinde durabildi yoksa duramazdı.

seko
28-07-2009, 20:03
kartal bilet alma yeride yamuk sola donuyor cok tehlikeli !!

timucintt
28-07-2009, 21:01
Otobanların ortasında ve gişelerin arasında gezmenin yasak olduğunu bilmiyormu arkadaş.... Madem bilmiyorsun daha dikkatli olacaksın yolun ters tarafına bakıyorsun bide sallım sullum yürüyorsun olacağı buymuş... yazık olmuş....

Ae86
29-07-2009, 07:30
Allah rahmet eylesin çok üzücü.

ahk
29-07-2009, 07:43
ya işte hiç yerine ölüm bilet alsa almasa 25 veya 50 kuruş fark ediyordu :(

merttepe
29-07-2009, 10:01
çarpan arac kazadan sonra servise götürülürken yolda gördüm, ön cam falan patlamıştı dedim kesin birine vurdu galiba, bu kazadanmış sonradan anladım, adam 2 lira için canından oldu, değermi hiç ya, yazık.

umut01
29-07-2009, 11:47
allah rahmet eylesin.:( bende olayı tv de gazetede gördüm. çok çok kötü bir olay.

kv661
29-07-2009, 12:37
Berbat bir olay ama sorarım rahmetliye Otoban'da yaya olarak işin ne?

allah rahmet eylesin

mur_84
29-07-2009, 13:08
allah ölümün bile hayırlısını versin.. allah rahmet eylesin.. :(

ahmet3425
29-07-2009, 13:18
hiç yoktan yere kaybedilen bir can:S geride kalan ise acılı bir aile ve hayatı bitmis bir surucu

malesef olen arkadasın suclu oldugundan daha fazla suc carpan kiside hız limiti ve bir giseden gecerken cok dikkatli olması gerekirdi belki hayatında hiç sabıkası bile yoktur ama bu olay onun birden bire belkide omrunun geri kalanını demir parmaklıklar ardında gecirmesine neden olucak cok yazık...

arkadaslar cok dikkatli olalım anlık bir olay gordugunuz gibi bi sekilde hayatımıza mal olabilir

allah rahmet eylesin...