Orijinalini görmek için tıklayınız : 3g kullananlar,iyi kotu yorumlar ?
onursumer
30-07-2009, 14:30
bugunden itibaren aylardan beri 3g 3g diye soyleyip durdukları servisi kullanmaya başladık
kullanmaya başlayanlar ilk izlenimler kullanmayı düşünenler için yardımcı olucaktır diye düşünüyorum :)
ben ilk olarak mobil tv yi denedim beklediğimdende başarılı olduğunu soyleyebilirim
benim emektar 2 senedir kullandığım E65 le çokfazla test edemedim ama genel olarak çok başarılı buldum tek problemin telefonun aşırı ısınması olduğunu düşünüyorum alev aldı nerdeyse alet
birazdan ss eklerim merak edenler için ;)
http://img248.imageshack.us/img248/2237/goruntu481.jpg
http://img50.imageshack.us/img50/254/goruntu483.jpg
http://img78.imageshack.us/img78/536/goruntu485.jpg
http://img78.imageshack.us/img78/7290/goruntu484.jpg
3G kullanım ücreti nedir? Bedava mı şimdilik?
KSK-VTEC
30-07-2009, 14:35
Bana yavaş geldi
8.000rpm
30-07-2009, 14:37
3g görüntülü konuşma ücreti , standart (sesli) konuşma ücretleri ile aynı...
DogukanB
30-07-2009, 14:38
Turkcell reklamlarında 3g modem diye usb bişey takıyo.
-Onu takınca internete giriyomuyuz?
-O alet ne kadar?
-Ekstra ücret ödüyormuyuz?
o aleti turkcell 3g paketi alanlara bedava veriyo diye biliyorum ama paketler hep kotali
DERAN_TUYNER
30-07-2009, 14:40
Bizim burada (SÜTLUCE) 3g kapsama alanı dısındasınız diyor :(
SekoLive
30-07-2009, 14:42
Bugun işe gelirken Öğle saati CAPACITY ile ACIBADEM in önünde bir ferrari gördüm SRF84 birazdaha ilerledim ferrari iki oldu EY plaka füme rengde kapılarında ve ön kaputlarındaki reklam Çok güzeldi En HIZLI 3G bizde diye reklam yapmış TURKCELL bayağa ilgimi çekti hem güzel yerde duruyolardı hem İyi bi düşünceydi...
3 G ye gelince çapkın arkadaşlar bayağa bi skıntı çekicek gibi gözüküyo ve artık eli kulağa koyup konusma biter eline alıp telefona bakarak konuşma devri başLar diyorm :)
Genel anlamda iyi bi teknoloji diye değerlendiriyorum Amacına yönelik kullanılırsa başarılı olacağına inanıyorum....
onursumer
30-07-2009, 14:42
-O alet ne kadar?
o modem internetle sozleşmeli olarak bedava veriliyor
şuan kampanyaları var ama çok uygun gelmedi bana adsl e yakın fiyatlar ama daha hızlı olduğu soyleniyor
cep telefonuyla o hız farkı kesinlikle anlaşılmıyor pc ye takıp denemedim ama mobil tv ss leri birazdan ekleyecem :)
SekoLive
30-07-2009, 14:43
Bizim burada (SÜTLUCE) 3g kapsama alanı dısındasınız diyor :(
Hükümetin binasının oldugu yerde 3g yoksa enteresan bi durum diyorm :)
Görüntüsü çok hızlı olarak aktarılmıyor yeni geldiği için zamanla gelişir bu sistem...
Ama kız arkaşınızda 3g li telefon varsa vay halinize o kadar yalan söylemek imkansız :D:D:D:D
anıl turan
30-07-2009, 14:45
cep telefonundan tv nasıl izleyebiliyorum???
iphone 3g internet tethering ozelligi ile laptopu usb kablosu yada bluetooth tan 3g ile internete bağlayabiliyorum internet olmayan yerde ama nedense 3g gidip geliyor arada edgeye dönüyor, tam oturmadı demekki
SekoLive
30-07-2009, 14:51
Cep telefonundan hızlı ve zengin içerikli veri akışına ve görüntülü konuşmaya imkân sağlayan Üçüncü Nesil Mobil İletişim Sistemleri’nin (3G) gece yarısından itibaren hizmete başlaması, bir dizi aksaklıkları da beraberinde getirdi.
ANKA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 3G’nin hizmete girmesi sonrasında çok sayıda abonenin bu hizmetten yararlanmak istemesi ve muhtemel aksaklıkları cep telefonu operatörleriyle paylaşmak istemeleri, her üç cep telefonu operatörünün Müşteri hizmetleri servislerini kilitledi.
Aboneler, Turcell, Vodafone ve Avea’nın müşteri hizmetlerini ararken, yaklaşık 30-45 dakika beklemek zorunda kaldılar.
Kimi abone bu süre içinde taleplerini iletmekten vazgerçerken, kimileri de cep telefonu operatörlerinin Müşteri Hizmetlerini yeterince takviye etmediklerinden yakındılar.
http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1123168&Date=30.07.2009&b=3G cep telefonu operatorlerini kilitledi&ver=67
bugun ilk gun mutlaka ki aksaklıklar olucaktır zamanla bu sorunlar ortadan kalkar sonucta yenı bir oluşum
ücretlendirmeyi daha pahalı bekliyordum ben tahminimden daha ucuz turkcell hız baya iyi bence
nitrO_Oxide
30-07-2009, 15:05
Bırktım istiklal caddesinde 3G broşürü gormekten :D
onursumer
30-07-2009, 15:07
mobil tv yazılımını indirip kurmak gerekli
telefon marka modeline gore turkcell sitesinde destek olanları belirtmiş
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/3Gdunyasi/mobiltv
bunlarda ss ler
http://img248.imageshack.us/img248/2237/goruntu481.jpg
http://img50.imageshack.us/img50/254/goruntu483.jpg
http://img78.imageshack.us/img78/536/goruntu485.jpg
http://img78.imageshack.us/img78/7290/goruntu484.jpg
iphone 3g iyice bi halta yaramaz oldu 3g gelince
anıl turan
30-07-2009, 15:16
hakkaten ya mobil tv de calismiyormus???
onursumer
30-07-2009, 15:19
mobil tv uygulaması yapılıcaktır herhalde iphone detayını turkcell atlayamaz diye düşünüyorum
symbian ,wm birçok işletim sistemine yazılmış iphone de yazılıcaktır veya farklı bi planları vardır para getiricek :D
artık rollingler canlı yayın olacak :D
SekoLive
30-07-2009, 15:48
artık rollingler canlı yayın olacak :D
:cokgreen:
Serhat Y.
30-07-2009, 16:04
blackberry bold içinde mobil tv uyumlu değilmiş, uyuz oldum şimdi, acaba ilerki günlerde bişeyler düşünürlermi bizede?
mgnPower
30-07-2009, 16:05
blackberry bold içinde mobil tv uyumlu değilmiş, uyuz oldum şimdi, acaba ilerki günlerde bişeyler düşünürlermi bizede?
elli kere kapisindan dondum demekki varmis bir hayir almamam icin :D
tayyip baba bile kullandı ya :D
her uygulamaya ücret alıo bu ha onu deneyelim ha bunu deneyelim derken cebimizdeki kontörden olacaz valla :) denemem ben böyle iyiyim. 3g olmadan öncede mutluydum :D 3g varken kullanmıorum yine mutluyum
Serencebey
30-07-2009, 16:29
ee ben bırıyle yuz yuze gorusmek ısytıorum bırısı benı arasında konusalım
Future_King
30-07-2009, 16:54
Süper Konu walla...bende Blackberry - Iphone - Nokia N97 arasında kaldım...
Demekki Nokia almak yine avantajlı....
:D yüzyüze görüşebilmen için yanında olması gerekiyo :hahaha:
ona görüntülü konuşmak istiyorum denir :D
şaka bi yana ben gereksiz buluyorum ya sanırım hiç kullanmicam :) zaten telefon kullanma alışkanlığım yok :cool:
SULTANOGLU
30-07-2009, 17:17
bekle arıyorum :D:D
SekoLive
30-07-2009, 17:18
bekle arıyorum :D:D
sonucu merakla bekliyorm :D
SULTANOGLU
30-07-2009, 17:20
ama olmuyo yav, ne kardeşimi arayabiliyorum nede seni. fakat demin istanbuldan birileriyle konuştum videolu olarak ??? ilginççç
SULTANOGLU
30-07-2009, 17:21
türkcell bu olayı sanırım bende bitek kız arkadaşımı arıyım diye yapmış :D bi onu görüntülü arıyabiliyorum :D:D
Serencebey
30-07-2009, 17:25
Olm dua et arayacak kız arkadasın var. Anladın sen onu :)
Serencebey
30-07-2009, 17:26
:D yüzyüze görüşebilmen için yanında olması gerekiyo :hahaha:
ona görüntülü konuşmak istiyorum denir :D
şaka bi yana ben gereksiz buluyorum ya sanırım hiç kullanmicam :) zaten telefon kullanma alışkanlığım yok :cool:
herseyıde bılır masallah :D
hahaha :D
duzletmen ıcın saol, dogru dedın. Bazen Dil kurumu gibi parçallıyoruz ama kendımıze dıkkat etmıyoruzz...
SULTANOGLU
30-07-2009, 17:33
Olm dua et arayacak kız arkadasın var. Anladın sen onu :)
öle deme be birde öbür yandan bak, sadece onla görüntülü konuşabiliyorum :(
3g sebekeler arası calışıyomu ona bir bakmak lazım ...
Belkide mms gibi sadece kendi şebekenle goruntulu gorusme yaptırıyordur ?
SULTANOGLU
30-07-2009, 17:46
demin tekrar tekrar aradım kız arkadaşımı devamlı haşırt diye görüntülü konuşuluyor :D ama başkalarına olmuyor ya :D:D
Serencebey
30-07-2009, 17:47
Sanırım kapsama alanıyla alakalı
YavuzNaz
30-07-2009, 17:54
bence fazla teknoloji bir bakıma iyi değil hayatı farklı bir boyuta geciriyor ceptelefonu bır ihtiyaç ararım SMS özelliğini kullanırım yeter bu özelliği kullanacağımı hiç sanmıyorum.
goruntulu konusma ve tv izleme olayini nasil yapicaz smdi onu bi anlatin :)
Boost Up
30-07-2009, 18:00
Benim Omniam var ve tam olarak denizin ortasındayım. Akşam fenerbahçe maçını izleyebilcek miyim?:D
GPRS üzerinden. Aynen GPRS mantığıyla çalışıyor arkadaşlar bu cihazlar. Bilgisayarda da vaktiyle kullanma fırsatım olmuştu. Birebir ADSL hızında ancak baz istasyonuna olan mesafe farkedebiliyor. Bu sebeptendir ki AVEA ve VODAFONE yaklaşık 6 aydır baz istasyon sayılarını artırmaya çalışmaktadır.
Uzun lafın kısası cep telefonu GPRS ve 3G destekleyen her kullanıcı internete istediği yerden istediği kadar mobilize dahi olsa girebilicek.
Görüntülü konuşma için ise 2 adet kamerası bulunan bir cep telefonu olmak zorunda (yani iPhone sucks oluyor bu durumda) :D
TV ise operatörünüzün wap ya da GPRS sayfasından olduğunu duymuştum
Benim Omniam var ve tam olarak denizin ortasındayım. Akşam fenerbahçe maçını izleyebilcek miyim?:D
D-Spor verdiği için decoder lazım :D:D:D
Ancak google'dan Online maç izle şeklinde aratırsan elbet bir web sitesi; bu maçı webcamdan iyi bir çözünürlükle yayınlacayacaktır. Oradan rahatlıkla izleyebilirsin :D:D:D:D
Serencebey
30-07-2009, 18:04
Turkcellıler sadece mobiltv yazıp 2222 gonderın yeter :)
vay bee gormemisim 3g'si olmus tutmus .ipisini kopartmis:D hahaha :D hayirliugurlu olsun :D
goruntulu konusma ve tv izleme olayini nasil yapicaz smdi onu bi anlatin :)
goruntulu konusmayi biz yapamicaz olm malesef anca bole ttnet wifi bulup foruma gireriz :)
sabahtan beri blackberry bold ile bağlıyım 3g den, forumu hızlı açıyor haliyle
goruntulu konusmayi biz yapamicaz olm malesef anca bole ttnet wifi bulup foruma gireriz :)
niye ? senin ayfon tıriciğ diilmi olm ?
Avea da 1 kontur gidiyormus sanırım öle diorlardi
Mikrop_Ali
30-07-2009, 18:33
3g destekleyen telefonların listesi;
not: listede eksikler var bu kadar bulabildim ben
Nokia E51
Motorola RIZR Z10
Palm Treo Treo 500v
LG KS20
HTC TyTN 2
Samsung SGH-F330
TurkcellBlackBerry 8707v
Nokia N95 8GB
Nokia N81
Nokia 5700 Black
Nokia 5610 XpressMusic
Nokia 6555
Samsung SGH-i450
Nokia N81 8GB
Sony Ericsson K770i
Nokia 7900 Prism
TurkcellPDA Treo 750
Samsung SGH-Z630
Nokia N98
BenQ-Siemens E81
Samsung SGH-Z170
Samsung SGH-L760
HTC Advantage X7501
HTC S730
Nokia N93 Golf Edition
Nokia N73 Music Edition
Nokia N80 Internet Edition
Nokia 6110
Nokia N70 Music Edition
Motorola Q 9h
Motorola RIZR Z8
Samsung SGH-i520
Samsung SGH-P940
Nokia 6630
Sony Ericsson P1
Sony Ericsson K600i
Sony Ericsson Z1010
Sony Ericsson Z800i
Nokia 6500 slide
Nokia E90 Comunicatör
Nokia E70
Nokia E65
Nokia E61i
Nokia E61
Nokia E60
Nokia N93i
Nokia N92
Nokia N91
Nokia N90
Nokia N76
Nokia N71
Nokia N70
Nokia 6680
Nokia 6290
Nokia 6280
Nokia 6233
Nokia 6151
Nokia 6121
"quote"
Boost Up
30-07-2009, 18:37
Omnia desteklemiyosa ahanda atıyorum denize:D
Mikrop_Ali
30-07-2009, 18:41
Omnia desteklemiyosa ahanda atıyorum denize:D
iyi sazan yakalarsın onunla:d babana yaptığın iyiligi denize atıyorum de:D
çift kameralı olanlar destekliyomuş diye okudum tek camera olanda ayrı bir aparat takılıyomuşsun oluyomuş. diye okudum ne kadar dogrudur bilemem..
Boost Up
30-07-2009, 18:46
Ya bende çift kamera varda bugüne dek açamadım, en azından nerden açıldığını bilmiyorum:hahaha:
SerdaR A.
30-07-2009, 18:49
Ya bende çift kamera varda bugüne dek açamadım, en azından nerden açıldığını bilmiyorum:hahaha:
agam yılmaz diyoki admları yakarken 3g kullanıcam canlı yayın yapıcam diyo
servis bedeli 5 kontör/2.4 kuruş
Boost Up
30-07-2009, 18:54
agam yılmaz diyoki admları yakarken 3g kullanıcam canlı yayın yapıcam diyo
servis bedeli 5 kontör/2.4 kuruş
Aga sensin, Yılmaz benim yaştan ötürü:D. Ağam Polata gösterek yaktıklarımızı:D
Ya şaka bir yana ön kamera nerden çalışır bilmiyorum, neyse kullanacağımı da sanmıyorum ya neyse:)
onurdemir
30-07-2009, 19:13
Arda Omnia destekliyor merak etme. Ön kameranın açılış şeklini de biyerde görmüştüm. Tekrar bulursam haber veririm ;)
onursumer
30-07-2009, 19:14
ya 3g iyi kullanıyorum şudanda benim telefon tek kamera :D nası olcak bu goruntulu konuşma merak ediyorum yarın kardeşimle bi deniyim aynaylamı konuşucamki ben ahahaha :D
birde daha tam olarak heryerde 3g kullanılamıyor
atakoyde kullanıyorum takır takır bakırkye kuzenimin yanına geldim 3g logosu gitti girmedi mobil tv ye falan
şoyle bi 2-3 hafta sonra tam olarak oturur sanırım ;)
ayrıca şöyle bir kötü yanı var BAZ istasyonu yakınında diyelimki 50 kişi kullanıyo istasyon dan uzak bir kullanıcıya hizmet veremeyip EDGE düşüyomuş bence Wimax 3G ye bu konuda takar 3G yi fazla abarttılar
SULTANOGLU
30-07-2009, 19:36
serence beyle 3g bağlantısı yapılmıştır :D iller arasıda bağlanılabiliyor
Vtec-SEDAN
30-07-2009, 19:38
şeytan işi bunlar.. hiç gerek yok..:D patron, kız arkadaşı vs vs falan yakalanma riski kuvvet ve muhtemel :D nokia 6300 devam ;)
ücretlendirme nedir kayıt olduk ama ?
kayıt olduk sabah daha msg gelmedı dragır bı ılgılen be aahaha :D
onursumer
30-07-2009, 20:02
goruntulu konuşma ile normal konuşma fiyatı aynı herhangi bir bindirme durumu soz konusu değil
zaten internet olrak 3g kullanımı için extra bi ucret yok
sadece mobil tv için aylık veya günlük ucret odeyebiliyorsun aylık 5tl oda sanırım 2009 un sonuna kadar %50 indirimli olucakmış
bu sefer inanılmaz ucuz yaptırlar ki herkes alışsın :D
suan kanyon awm deyım 3g ıle baglanıyorum sıteye ve gayet hızlı ben begendım
telefonu değiştirme zamanı geldi belliki :D
az once ilk görüntülü konusmamıda yaptım gayet iyi ses biraz geç gidip geliyo sadece :D
Ferhat_V
30-07-2009, 20:46
1 ay önce N76 yı gittim ölü paraya verdim 3G nin kullanılacağını bilsem vermezdim ya :o:D
bende geççem bi ara uygun telefon alırsam :D iphone yada nokia düşünüyorm.
tcellden mesaj geldi bana 1 saat 3g tv ve görüntülü konuşma hediye ettiler. görüntü gece telefondan dolayı biraz kötü gibi ama gündüz süper. hızlı sayılabilir seviyede. ses çok az geç gidiyor. 3g yazısı ekrana gelince hemen aramaya başlıyorum. şimdilik şehir merkezlerinde 3g yazısı geliyor ekrana. bu yazı gelmeden konuşamıyorsunuz. kullandığım tlf n70 aradığım telefon 6630 ve n70
bizim yazlıkta avea haric hepsinde 3g var :(
Absinthé
30-07-2009, 22:16
8800 Arte ve 3G işaretim sönmedi :)
Bi ara denerım ne işe yarıyomuş =))
Edit : Sürekli açık gözüküyor? Şarjı etkilemez umarım :rolleyes:
turbo&quattro
30-07-2009, 22:20
Bu arada 3g ye gecen 121.ulkeyiz...
su ankı tarıfelerde kayganlastırıcıyı bol tutmuslar kı mıllet rahat alıssın...bı kampanyalar bıtsın gorucem ben goruntulu konusan delıkanlıları...
Şimdi kız arkadasıma yalan da söyleyemem evdeyim diyip dısarda olamıcam hemen ac bakayım 3G yi dicek:D
Şimdi kız arkadasıma yalan da söyleyemem evdeyim diyip dısarda olamıcam hemen ac bakayım 3G yi dicek:D
sıkı tutun sosyal mesaj verıyorum...
yalan soylecegın bır bayanla zaten beraber olma...
:icon_bla::icon_bla:
sıkı tutun sosyal mesaj verıyorum...
yalan soylecegın bır bayanla zaten beraber olma...
:icon_bla::icon_bla:
İşte bu işin derinine inersek sabaha kadar cıkamayız içinden :)
sarjım göçtü:) öğleden sonra interneti komple kapadım.
mühim olan internet hızı.. görüntülü konuşmayı kaç kişi kullanacak.. pek az..
Artık heryerde Wifi var bence internet hızı olarakta pek gerekli değil tabiki tartışılır :)
Biz de bugun test ettik onayladık, güzeldi ;)
Mobil tv bende acılmadı, telefon desteklemiyor dedi.
Aslında var icerisinde mobil tv hizmeti...
Artık heryerde Wifi var bence internet hızı olarakta pek gerekli değil tabiki tartışılır :)
İnternet hızı olarak 3G en iyi WI-FI'lardan bile daha hızlı.. ayrıca yeni ürünlerde WI-FI özelliği kaldırılmaya başlandı 3G den dolayı..
Bkz. Blackberry Storm, Nokia 6700 vs..
onursumer
30-07-2009, 23:32
8800 Arte ve 3G işaretim sönmedi :)
Bi ara denerım ne işe yarıyomuş =))
Edit : Sürekli açık gözüküyor? Şarjı etkilemez umarım :rolleyes:
ordaki 3g işareti sadece şuan şebekede kullanılabilir olduğunu gosteriyor sajı falan etkilemez ;)
zaten o işe sınır oluyorm tam mobil tv açim diyorm 3g yok :D
3g geldi mertlik bozuldu :D
laptopu 3G ile bağladım iphone u kullanarak
speedtest sonucu 2.5 mbit anlık download, 300kb anlık upload hızına sahip, şebeke düşük biraz bu aralar, tam oturunca 5mbit i görür gibi, ttnet adsl ile bile 4mbit indirilebiliyor anlık 8mbit lik paket ile, 3g gayet iyi
Bu arada 3g ye gecen 121.ulkeyiz...
4g çıktı olm, bikaç ülkede başlayacak kısa süre az kalmış, biz daha yeni 3g gördük :D
onursumer
31-07-2009, 02:37
speedtest sonucu 2.5 mbit anlık download, 300kb anlık upload hızına sahip, şebeke düşük biraz bu aralar, tam oturunca 5mbit i görür gibi, ttnet adsl ile bile 4mbit indirilebiliyor anlık 8mbit lik paket ile, 3g gayet iyi
upload değeri normal çıkmış ama download hızı eminim artıcaktır daha ilk günlerimiz :D
team_k20
31-07-2009, 02:53
avea avea duy sesimizi :D
Şimdi 3G telefon aldım diyelim turkceli arayıp bişi falan actırmama gerek yok dimi ? direk calısıcak?
Şimdi 3G telefon aldım diyelim turkceli arayıp bişi falan actırmama gerek yok dimi ? direk calısıcak?
mesaj atmıştık aktif olması için turkcell'e bi arayıp sormak lazım sanmıyorum arayıp aktif ettirmeden çalışacağını
şimdi atsam msj olurmu peki nede olsa hatla alakalı bişi ve nereye atıcam:)
baska ulkeler 4G'nin parasini odedi alt yapisini kurdular biz 3G'ye 2008in sonunda 1milyar dolar verdik ulkecenek tamamen cop memleketin gsm $ebekeleri de satilmi$ belliki...
baska ulkeler 4G'nin parasini odedi alt yapisini kurdular biz 3G'ye 2008in sonunda 1milyar dolar verdik ulkecenek tamamen cop memleketin gsm $ebekeleri de satilmi$ belliki...
çöp olan memleket değil çöp olan bazı vatandaşlar ve gerçekten çöp olduğunu düşünenler ...
şimdi atsam msj olurmu peki nede olsa hatla alakalı bişi ve nereye atıcam:)
hala geçiyormuş mesajla başlama olayı, 3G yazıp 2323 e gönderiyorsun
çöp olan memleket değil çöp olan bazı vatandaşlar ve gerçekten çöp olduğunu düşünenler ...
hala geçiyormuş mesajla başlama olayı, 3G yazıp 2323 e gönderiyorsun
Tesekkür ederim atıyorum simdi mesaj.
3G geciş talebiniz alınmıstır.Talebiniz onaylandıgında kısa mesaj ile bilgilendirme yapıclaktır.
Hadi hayırlısı bakalım :D:D
benım ıphone paketım var aylık 1000 dakıka her yone olandan.3gb de aylık ınternet oaketım var. 3g ye kayıt oldugumda ucret olarak farkeden ne olucak?
benım ıphone paketım var aylık 1000 dakıka her yone olandan.3gb de aylık ınternet oaketım var. 3g ye kayıt oldugumda ucret olarak farkeden ne olucak?
Normal telefon görüşmesiyle aynıymıs.
3g baglantının adı extra bır ucret talep edılmeyecek web kullanımlarında mobtv ve goruntulu konusma extra faturalandırılacak ama gk da ılk 1 saat bedava
benım 3gb lık bı aylık paketım var zaten, 3g klullanımı bu 3gb nın ıcınemı dahıl edılıcek acaba. trcellı arayıp sorayım ben ıyısı
http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel&id=N235638&date=30Temmuz2009
değişen bişey yok diye biliyorum sorduğumda öyle demişlerdi ama aynı sorduğum iphone 3g desteklemiyor diyordu iphone 3g den habersizdi o yüzden tekrar bi sormak lazım başka temsilciye :)
onursumer
31-07-2009, 10:44
mobil internette herhangibir fiyat farkı yok
mobil tv ve goruntulu konuşma ayrı ucretlendirilicek oda şuan için gene aynı fiyat ;)
tv li cin telefonlarından al 3g ile fln işin olmaz :D
yusufcan_k
31-07-2009, 11:08
avea avea duy sesimizi :D
aveada yok mu abi :D
GPRS yeni geldiği zaman evdeki internet paketlerini iptal ettirip, cep telefonunu bilgisayara bağlayarak hem daha ucuz hem daha hızlı internete giren bi kitle oluşmuştu..
yine aynısı.. :)
altugsenel
31-07-2009, 11:21
onu bunu bılmemde çapkınlık gün gectıkce zorlasıyor :)
onursumer
31-07-2009, 11:22
GPRS yeni geldiği zaman evdeki internet paketlerini iptal ettirip, cep telefonunu bilgisayara bağlayarak hem daha ucuz hem daha hızlı internete giren bi kitle oluşmuştu..
yine aynısı.. :)
aynen telsim hat,aylık sınırsız gprs+ericson T65 ve data kablosuyla
aylarca sınırsız nete girdim 5tl ye 20k den fazla download yapmıyordu ama o donemde mp3 çekmek için fazlasıyla yetiyordu peh peh ya :D :D
hız olarak bir şey farkedemedim . blackberry bold kullanıyorum . edge ile aynı suan kaldıki yeni bir çığır acıcak dendi. türkiyede sadece telefon satışlarını patlatır ...
onur sen tek kameralı telefonla görüntülü konuşmayı başarildinmi ya :) merak ediyorum acaba benim telefonumdada oalbilrmi :D gerçi benimki mazide kalmış gibi gelebilir bu teknolojiye :D
mobil tv yi yükledim giriyorum kanalı seçıyorum bağlanmaya çalışıyo sonra bağlantı hatası dıyo nedendir acaba ?
onursumer
31-07-2009, 11:48
onur sen tek kameralı telefonla görüntülü konuşmayı başarildinmi ya :) merak ediyorum acaba benim telefonumdada oalbilrmi :D gerçi benimki mazide kalmış gibi gelebilir bu teknolojiye :D
bi onu denemedim ayna lazım konuşurken karşısına geçersem anca gorurler beni ahahah :hahaha:
nokıa 3110 um var goruntulu konusmak ıstıyorum....
Sana Türkcellin 3 anten kampanyasını tavsiye ediyorum dıtdıtdının nın :D
Bı kalıp sabunla telefonu folyoya ıyıce sar bır kavonoz suya batırıp agzını sıkıcak kapattıktan sonra 30 gun yastıgın altında sakla sonra suyun yarısını ıc yarısıyla yıkan oluyor 40 gun saklarsan 4G ıle aynı hızda oluyor
kaynak: ufurukcuteyze.com
Bı kalıp sabunla telefonu folyoya ıyıce sar bır kavonoz suya batırıp agzını sıkıcak kapattıktan sonra 30 gun yastıgın altında sakla sonra suyun yarısını ıc yarısıyla yıkan oluyor 40 gun saklarsan 4G ıle aynı hızda oluyor
kaynak: ufurukcuteyze.com
hahhahahahha:D:D bı kalıp sabunla....dıye baslayınca oha dedım telefon kacacak bı yerımıze:D:D:D
hahhahahahha:D:D bı kalıp sabunla....dıye baslayınca oha dedım telefon kacacak bı yerımıze:D:D:D
G sel bağlantına hayranım disko :D
G sel bağlantına hayranım disko :D
:)bende sana hayranım organızatorum:)hatta...http://www.youtube.com/watch?v=J1UDO0vnSqY:D:D
B.Aktepe
31-07-2009, 15:26
ahuauhah :D
SULTANOGLU
31-07-2009, 15:31
artık yumuşak yastık ve ya kırmızı balkon tarzı gece rekmala çıkan ovşş ovşş ara beni boya beni tarzındaki olaylar da 3g ye bağlanır. ÜÜÜÜÇÇÇÇ
artık yumuşak yastık ve ya kırmızı balkon tarzı gece rekmala çıkan ovşş ovşş ara beni boya beni tarzındaki olaylar da 3g ye bağlanır. ÜÜÜÜÇÇÇÇ
hahaaa onların işler açılır artık :hahaha:
ucuza E71 bulun bende 3g konuscam:D
Eray Yümsel
31-07-2009, 16:35
alın size 3g :D:D
http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=70477708049&ref=nf
alın size 3g :D:D
http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=70477708049&ref=nf
puhahahah :D :D :D :hahaha::hahaha:
Shadow_Dancer
31-07-2009, 16:55
az önce bi görüntülü arama gerçekleştirdim gayet hoş bişe valla :D
yaa Telefon E65 bu mobil TV de her hangi bir kanala giriyorum ama baplantı hatası dio gümledimi bu 3G noluo anlamadım :D
ılk goruntulu konusmamı yaptım basım erdı :D
SULTANOGLU
31-07-2009, 18:25
bu görüntülü konuşma düne göre çok daha net ve akıcı çatır çatır konuşuyorum :D
kıme sorsam sakın alma 3g yı sen alırsan bız bırakırız dıyolar neden kı???? su tatlılıga bakın ya kım gormek ıstemezkı bu yuzu???
http://img204.imageshack.us/img204/1588/picture037f.jpg (http://img204.imageshack.us/i/picture037f.jpg/)
Omnia aldım, telefonu çözdüğümde yorum yapıcam :D
SULTANOGLU
31-07-2009, 18:41
kıme sorsam sakın alma 3g yı sen alırsan bız bırakırız dıyolar neden kı???? su tatlılıga bakın ya kım gormek ıstemezkı bu yuzu???
http://img204.imageshack.us/img204/1588/picture037f.jpg (http://img204.imageshack.us/i/picture037f.jpg/)
AHHAHAHAHAHA 3G ne kurban :D ben bu yüzü görmeye ankaraya gelirim bee :D
AHHAHAHAHAHA 3G ne kurban :D ben bu yüzü görmeye ankaraya gelirim bee :D
eywallah kardesım benım:D:D
ben canlısını gördüm bal suratlı bu arkadaş :D fotoya aldanmayın :hehe:
SULTANOGLU
31-07-2009, 18:43
el ele değicek yemişim 3 g sini :D:D
onursumer
31-07-2009, 18:59
Yazliga geldim mecbur edge den baglaniyorum daha yok burda 3g ve mobiltv
dragonflydesing
31-07-2009, 20:07
-O alet ne kadar?
ben vodafonunkinden aldım alet çok güzel 3g olmadan önce pek hızlı değildi şimdi ise adsl hızında giriyorum turkcell'inkini bilmiyorumda vodafone'da 1gb kotalı 30Tl'den başlıyo 3gb'a kadar çıkıyo bu kota seçeneği.Turkcellde ise ilk üç ay 19TL'ymiş.
Test Date: Aug 2, 2009 1:19:06 **
Connection Type: Cellular
Download: 1801 kbps
Upload: 82 kbps
Ping: 313 ms
A detailed image for this result can be found here:
http://www.speedtest.net/iphone/10295048.png
iphone ile 3g testi.
Bu arada tüm operatörlerin 3g reklamları cok salakca ve basit neden ki ? :)
Bu arada tüm operatörlerin 3g reklamları cok salakca ve basit neden ki ? :)
turkcellin reklamları en beteri sinir bozuyor artık salak uydurma şarkıları
Kullanmiyorum mutluyum fiyatlar hiçte uygun değil.
Serencebey
02-08-2009, 09:16
hahha Dun farkettim benimki 3.5G
kullananları bilmemde internet reklamcıları için 3G 1 haftalık bir kabus oldu :D tam 4 gün yemeden içmeden internetteki reklam projeleriyle uğraştık. Kullanmadım kullanacağımıda sanmıyorum..
onursumer
02-08-2009, 12:32
3gmiz var ama heryerde kullanamiyoruz hani tum illerdeydi :D
Future_King
02-08-2009, 12:35
dün yine caddede gordum Turkcellin 3g reklamını...adamlar ferrariye (F430
) reklam yapmışlar en hızlı 3g bizde diye...hoşuma gitti:)
hahha Dun farkettim benimki 3.5G
:hahaha::hahaha:
avea reklamlarındaki samsung telefonun görüntüsü fake mi? orjinal mi? son olarak markası nedir arkadaşlar?
heryerde cekmıyor yanı bu 3g uff ya...
onursumer
13-08-2009, 21:34
heryerde cekmıyor yanı bu 3g uff ya...
aynen şimdi yazlığa geldim telefonu taktım laptopa nete giriym diye edge ile bağlandım mecbur şebeke yok 3g olarak 460k ile bağlandı allahtan telekom gibi değil rahat geziyorum forumda :D