PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tavan döşemesi hakkında..

PimPCaR
03-08-2009, 16:27
Aracımın tavan döşemelerinde arkada ve kenarlarda hafif hafif kabarmalar ve açılmalar oldugunu farkettim. normalde gölgede duruyor fakat öğleyin bir kaç saat süreyle gelen güneşten dolayı oldugunu düşünüyorum.. Yapıştırmayı denedim fakat döşeme ve tavan kaplaması çok nalet bişey hemen yapıştırıcıyı emiyor ve kötü bir görünüm oluşuyor sanki ezilmiş gibi.. Bu kalkan yerleri ve kabarıklıklara ne tarz bir işlem yapıp ne tarz bi malzeme kullanıp yapıştırabiliriz. tavan kaplamasını sökmek gibi bi şansımız olmadıgındanda yerinde uygulama yapmam gerek. bu konuda yapıştırıcı ve uygulama tavsiyelerinizi bekliyorum..

R.I.P
03-08-2009, 17:08
düzgün bir çift taraflı bant iş görebilir ben kaput altındaki kaplamayı bi süreliğine öyle tutturmuştum

Onuralp
03-08-2009, 17:43
Döşeme tavandayken çok zorlanırsınız. Ben kısa süre önce yaptırdışımdan biliyorum çok fazla emiyor ve döşeme tersken çıkan yeri yapıştırmak daha kolay oluyor. Zaten döşemeciler baly kullanıyorlar ve döşemeyi üzerine attıklarında eldiven gibi oturuyor. Tabi, biraz her kıvrımın üzerinden elle geçtikten sonra. Bir de ne kadar ertelerseniz o kadar açılıyor :D

PimPCaR
03-08-2009, 21:45
valla baly derby filan kullandım zaten ilk denememde.. tavana doğru yapıştırıcı sürmek hakkaten zor..:D ama işte sorun arkasındaki malzemeden dolayı un gibi dağılıyor ve tutunma yüzeyi yok gibi bişey yani.. birde kumaşım o yapıştırıcıyı emmesi durumu var. ıslanmış gibi bi görüntü oluşuyor açık renk oldugu için.. bi çare bulmam lazım bu duruma..:(

maxpower
03-08-2009, 22:24
arabanız kaç model

döşeme ömrünü tamamlıyor heralde. komple tavan döşemesi değiştirmek 200-250tl civarı

Onuralp
03-08-2009, 22:32
valla baly derby filan kullandım zaten ilk denememde.. tavana doğru yapıştırıcı sürmek hakkaten zor..:D ama işte sorun arkasındaki malzemeden dolayı un gibi dağılıyor ve tutunma yüzeyi yok gibi bişey yani.. birde kumaşım o yapıştırıcıyı emmesi durumu var. ıslanmış gibi bi görüntü oluşuyor açık renk oldugu için.. bi çare bulmam lazım bu duruma..:(

Döşemecinin de kullanacağı baly ama :D

alpergti
03-08-2009, 22:33
komple değiştir derim ben izmirdeysen yardımcı olurum.yaptırmak istersen pm at 5.sanayide dükkanım.

alpergti
03-08-2009, 22:34
Döşemecinin de kullanacağı baly ama :D

baly ama hırdavatçınınkinden değil :D

PimPCaR
04-08-2009, 01:27
arabanız kaç model

döşeme ömrünü tamamlıyor heralde. komple tavan döşemesi değiştirmek 200-250tl civarı
araba 2000 model.. Bide bu tavan döşemesinin 250tl nin çok üstünde olduguna adım gibi eminim.. Sırf meraktan servisi arayıp sorucam..:)

PimPCaR
04-08-2009, 01:30
komple değiştir derim ben izmirdeysen yardımcı olurum.yaptırmak istersen pm at 5.sanayide dükkanım.

Saol dostum ama komple değiştirmeyi gerektirecek kadar vahim değil daha durum sanırım..:) ama değiştirecek olursam aklımdasın..

Onuralp
04-08-2009, 02:05
araba 2000 model.. Bide bu tavan döşemesinin 250tl nin çok üstünde olduguna adım gibi eminim.. Sırf meraktan servisi arayıp sorucam..:)

Sen orjinalini diyorsan zaten komple döşemeyle beraber alabilirsin muhtemelen. Bir döşemeciye gitsen istediğin kumaşı kaplatırsın. Ben Golf 2'nin tavan döşemesini 250'ye hallettim. Hemde E36 BMW'nin tavan döşemesi.

maxpower
04-08-2009, 12:10

ben 98 e36ım için döşemeciden 250tl fiyat aldım. yaptırırsan uzun süre sorunsuz kullanırsın. arabanı satmayacaksan baliyle sağını solunu yapıştırmak çözüm değil, kalkar yine:)

maxpower
04-08-2009, 12:13
Sen orjinalini diyorsan zaten komple döşemeyle beraber alabilirsin muhtemelen. Bir döşemeciye gitsen istediğin kumaşı kaplatırsın. Ben Golf 2'nin tavan döşemesini 250'ye hallettim. Hemde E36 BMW'nin tavan döşemesi.

siz nerde yaptırdınız döşemeyi, memnunmusunuz işçilikten?

xxozanxx
04-08-2009, 12:18
kanka 3. sanayide benim yaptırdığım yer,Ercü ustaya yaptır.hem çok daha ucuz hemde istediğin şekilde yaptırırsın.orjinal yada alacantra kumaş ile.işçiliğide on numara..:cool:

Onuralp
04-08-2009, 14:02
siz nerde yaptırdınız döşemeyi, memnunmusunuz işçilikten?

Aktaş oto
Ali abi
0543 404 80 80
Ben çok memnunum. Bugüne kadar ne kadar araba götürdüysem bütün işçiliklerinden memnun kaldım.

maxpower
04-08-2009, 23:19
Aktaş oto
Ali abi
0543 404 80 80
Ben çok memnunum. Bugüne kadar ne kadar araba götürdüysem bütün işçiliklerinden memnun kaldım.

teşekkürler:)