Orijinalini görmek için tıklayınız : Akçay,Altınoluk,Güre'de pansiyon tavsiyeniz
SekoLive
05-08-2009, 10:30
Arkadaşlar Tatil için Pansiyon araştırıyorum 3 yerden veya istanbula yakın olan gittiğiniz bildiğiniz pansiyonlar varmıdır... İsim telefon varsa fiyat bilgisi lazım
Şimdiden teşekkürler...
burhaniyede var bitane aksam eve gidim yazarim adini unuttum haha:D
denize sifir havuzu vs var palmiyelerle dolu bi bahcesi iskelesi vs nezih biyer fiyatida uygun ..
SekoLive
05-08-2009, 11:11
burhaniyede var bitane aksam eve gidim yazarim adini unuttum haha:D
denize sifir havuzu vs var palmiyelerle dolu bi bahcesi iskelesi vs nezih biyer fiyatida uygun ..
dediğin gibi bi yer ise güzel olur haber bekliyorm
saol :icon_tup:
Sierra Rs
05-08-2009, 11:12
kuzenim akcay merkezde 3 kisi 30 liraya kaldı ama ismini bilmiyorum temizmiş.
Boost Up
05-08-2009, 11:14
Sapanca düşünmez misiniz?:)
SekoLive
05-08-2009, 11:17
kuzenim akcay merkezde 3 kisi 30 liraya kaldı ama ismini bilmiyorum temizmiş.
örenme şansınız var ise sevinirim...
Altınolukta pansiyon yerine ev tutmak daha iyi biz 1 hafta kocaman ev kiralamıştık 600 liraydı pazarı felan harika...ALtınoluk garının yukarısında...Pansiyonlar ise sahilde hepsi...
Gideceğiniz zaman kazdağlarına turlar var mutlaka çıkın...Dünyanın hiç bir yerinde olmayan çok özel bitkiler var hava kalitesi olarak harika...Birde mavi tur öneririn asos cunda felan baya eğlenceli ve güzel mavi turlar var....
Naapcaksınız Akçay-altınolukta. Ben sizin yerinizde olsam Asos'a giderim.
onursumer
05-08-2009, 11:38
akçay ile altınoluk arasında ufak bir ev tutabilirsen bence denizi en güzel olan yer ;)
ama akçayda akşamları bi okadar hareketli oluyor :)
Çetindemir
05-08-2009, 11:56
Benim yazlığım var altınolukta güzel sakin ve denizi soğuk bir yer. Zamanın olursa sokaklarda dolaşırken bir sürü ev bulma şansın çok yüksek hem daha uzun zamana daha karlı klama şansını yakalayabilirsin. Ana merkeze yakın oturmaktansa orada evi bulunan çoğunluğun yaşadığı Balkent market ve civarında bir araştırma sürdürürsen daha güzel olanaklara kavuşabilirsin bence tabi takdir senin.
Küçükkuyu (asoss ve altınoluk ortasında)
Aile ile gidecekseniz kesinlikle tavsiye ederim:
http://www.gurelmotel.com/
Fiyatlarıda uygundur, inanılmaz temizdir.
SekoLive
05-08-2009, 12:24
teşekkürler arkdaşlar çok saolun...
Daha yeni geldım güreden eğer konusmak istersen özel mesaj at konusalım ;)
seko erikliyi tavsiye ederim saroz körfesi candır :D sana evde buluruz ;)
baymustang
05-08-2009, 20:00
akçayda sahil boyunda çok güzel bi pansiyon var kahvaltılı denizede sıfır
mechanıcer
06-08-2009, 10:47
akcay grand yavuz otel.ozel plajda var gunluk sabah kahvaltısı dahıl 2 kısı 70 tl.
vtecmaniaa
23-06-2011, 15:37
konuyu hortlatmak zorunda kaldım
altınolukta ailecek kalabileceğimiz önereceğiniz otel ya da apart tavsiyelerine ihtiyacım var
yardımcı olursanız çok sevinirim
Akçay iyidir gece en hareketli yer akçay o bölgede ve bir sürü apart pansiyon var kafana göre gidip bir yerde konaklıyabilirsin
+ 1
Kadırga koyunda kalın, Asosta rakı balığınızı yapın :)
++ Asos tek geçerimm.
By_HaNNibaLL
23-06-2011, 15:46
Abi gaz taktirmadan cıkma yola cok üzülürsün :(
ben 1 hafta önce saruhan apartta kaldım 4 kişilik apartlar 120tl bir günlüğü. eğer 4 kişi falan gidicekseniz hiç pansiyon işine girmeyin apartlar daha ucuza geliyo.
SekoLive
23-06-2011, 18:21
:) konu hortlamıs iyide olms biz akın motelde kalmstık kötü deildi fiyat hatırlamıyorm yine o tarafa gidesimiz var
Ben balıkesir/edremit akçay bölgesinde yaşıyorum.Akçay tarafında pansiyonlar 20tlden başlıyor kişi başı.Pansiyonların çoğunda kahvaltı,internet vs. gibi şeyler bulunuyor
SekoLive
23-06-2011, 18:40
Ben balıkesir/edremit akçay bölgesinde yaşıyorum.Akçay tarafında pansiyonlar 20tlden başlıyor kişi başı.Pansiyonların çoğunda kahvaltı,internet vs. gibi şeyler bulunuyor
varmı önerdiğiniz bi yer ve irtibat numarası fiyat ciddi güzelmis :)
Murat Özcan
23-06-2011, 21:23
akçayda otel temizel mi ne vardı orda cok memnun kalmıstım orayada bakabılırsın serkan fıyatlar cok uygundu