PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbullu arkadaşlar yardım ?

despe
06-08-2009, 13:46
arkadaşlar gümrükte kalan malzemeleri almak için yarın yani cuma günü istanbula hızlı feribotla gelicem yenikapıda inicem. buraya kadar tamam burdan sonrasını istanbula pek gelmediğim için bilmiyorum açıkçası. gitmem gereken adres yenibosna bağcılar yalçın koreş cd. DHL merkez binası. yenikapıdan buraya nasıl gidebilirim en kolay şekilde ?

SOMEONESPECIAL
06-08-2009, 13:57
arkadaşlar gümrükte kalan malzemeleri almak için yarın yani cuma günü istanbula hızlı feribotla gelicem yenikapıda inicem. buraya kadar tamam burdan sonrasını istanbula pek gelmediğim için bilmiyorum açıkçası. gitmem gereken adres yenibosna bağcılar yalçın koreş cd. DHL merkez binası. yenikapıdan buraya nasıl gidebilirim en kolay şekilde ?

arabalı arabasız ?

despe
06-08-2009, 13:59
abi arabasız. araba ile olsa navigasyonla gelicem zaten :D

güneşlideki metro gros markete gitsemde olur ordan orası yakın görünüyor.

SOMEONESPECIAL
06-08-2009, 14:00
abi arabasız. araba ile olsa navigasyonla gelicem zaten :D

güneşlideki metro gros markete gitsemde olur ordan orası yakın görünüyor.

Metro güneşli de... Oradan taksi ile gidersin en kötü

illegal
06-08-2009, 14:08

senin gitmeye çalıştığın adres ile bagcılar ile alakası yok adres yenibosna beşyol mevkii civarındadır. doğu sanayi sitesinin alt kısmıdır bunların yerini bilmiyorsun belki fakat sana koordinat olması açısından söylüyorum...gideceğin yeri pek zor bir yer değil taksiye tarif etsen götürür araba ile geliyorsan da yenibosna da kime sorsan tarif eder...

despe
06-08-2009, 14:18
evet bende google dan bakıyorum bağcılar ile arasında dünya mesafe var. yani metro gros markete gelsem oradan yalçın koreş cd. yakın zaten ben kendim bile bulurum ezberledim artık haritadan baka baka :D

yani asıl sorun benim yenikapıdan metro gross markete gitmem

illegal
06-08-2009, 14:20
evet bende google dan bakıyorum bağcılar ile arasında dünya mesafe var. yani metro gros markete gelsem oradan yalçın koreş cd. yakın zaten ben kendim bile bulurum ezberledim artık haritadan baka baka :D

yeni kapıdan metrogros markete gitmene bile lüzum yok ferbitottan indiğin yerde hemen yenibosna - yenikapı otobüsleri var en son durakta indiğin zaman zaten DHL e çok yakın bir yer oluyor yolun geri kalanın yürüyerek de gidebilirsin tarif eder orda birine sorsan...

SOMEONESPECIAL
06-08-2009, 14:21

PM attım... Yenikapıdan taksiye bin aksaray metroda in....metroya bin...
metrodan çobançeşmede in taksiye bin... en kolayı bu olacaktır bence.

despe
06-08-2009, 14:26
yeni kapıdan metrogros markete gitmene bile lüzum yok ferbitottan indiğin yerde hemen yenibosna - yenikapı otobüsleri var en son durakta indiğin zaman zaten DHL e çok yakın bir yer oluyor yolun geri kalanın yürüyerek de gidebilirsin tarif eder orda birine sorsan...

he yaa banada bu lazım işte yani yenikapıdan oraya direkt ulaşım var mı onu bilmiyordum eğer öyle ise bulması kolay olur :)

despe
06-08-2009, 14:27
PM attım... Yenikapıdan taksiye bin aksaray metroda in....metroya bin...
metrodan çobançeşmede in taksiye bin... en kolayı bu olacaktır bence.

abi seninki çok aktarmalı oldu yaa kaybolurum ben orda :):) sağol teşekkür ederim yardımın için :)

YavuzNaz
06-08-2009, 14:28
sen en iyisi metro gross marketin oraya git ordan edip iplik binasının oraya gidicem dersen daha kolay gidersin çünki gitmek istediğin yer oraya çok yakın ;)

illegal
06-08-2009, 14:28
he yaa banada bu lazım işte yani yenikapıdan oraya direkt ulaşım var mı onu bilmiyordum eğer öyle ise bulması kolay olur :)

gidebileceğin en kolay yol bu gerisi yolu uzatır...

by_hayali
06-08-2009, 14:30
yenikapıdan bakırköye geç bakırköyden otobüsler var oraya direk giden sorarsan gösterirler minibüsler vardı ama artık bakırköye girmiyorlar onlarda tam önünden geçiyordu metro merketin

orhansah
06-08-2009, 14:32
sen en iyisi metro gross marketin oraya git ordan edip iplik binasının oraya gidicem dersen daha kolay gidersin çünki gitmek istediğin yer oraya çok yakın ;)

edip iplik binası mı??

arkadaşım Şirinevlere gel, ben seni bizim şirket araçlarından biri ile yollarım, günde 2-3 keez dhl e gidiyoruz. olmadı ben bırakırım 2 dakika seni oraya :) ha bu arada gümrükçüyüm ben, yardıma ihtiyacın olursa yardım da ederim.

despe
06-08-2009, 14:45
edip iplik binası mı??

arkadaşım Şirinevlere gel, ben seni bizim şirket araçlarından biri ile yollarım, günde 2-3 keez dhl e gidiyoruz. olmadı ben bırakırım 2 dakika seni oraya :) ha bu arada gümrükçüyüm ben, yardıma ihtiyacın olursa yardım da ederim.

abi özel msj attım yanıtlarsan sevinirim bikaç birşey sordum :)

orhansah
06-08-2009, 15:00
tabi ki :)

Day Walker
06-08-2009, 15:25
orhan keptın halleder işini :D

despe
06-08-2009, 16:45
sağolsun orhan abi baya yardımcı oldu :)