Orijinalini görmek için tıklayınız : Crx ve Vti
depresif
06-08-2009, 15:23
Videolar bölümünde rex in dynosu altında bayağı uzayan bi muhabbet olduğu için burayada taşımak istedim sizlere göre durum nedir?
:D crx ıne gore deısır....
CRX herhangi bir şekilde swaplanmamış ise VTI karşısında hiç şansı yok. Hele hele zıwordum :D Muratımın AB fitengi karşısında hiç yok.
egsozuna kadar stock vti varsa bursada ben roll yaparım gönüllü rex var yani :) stock vti lazım son susturucuma kadar stoğum filtreyide sökerim
oda olur :) egsozuna kadar stock ise olur sorun değil ama bursada stoğum diye gezen 106 tıların en stogunda egzantirik var :) 106-vti stock olsun ben kalkarım sorun değil geçmek geçilmek ama diyorum roll yapıcaz drag için lastiklerim müsait değil
Cimmeria
06-08-2009, 16:09
sağlıklı bir stoc rex ile sağlıklı bir stoc vtiın rollunda rexin çok şansı olmayacaktır her ne kadar şanzıman oranı avantajı olsada
sağlıklı bir stoc rex ile sağlıklı bir stoc vtiın rollunda rexin çok şansı olmayacaktır her ne kadar şanzıman oranı avantajı olsada
vallahi hep beraber görürüz stock vti ına güvenen birisi çıkarsa bu sayedede laf salatası yapılmamış olur en güzelide budur
birde ekleyim eğer çıkacaksa birisi iyi bir vti olsun sonradan o araba yürümüyo bilmem ne olmuyo demesin kimse
Cimmeria
06-08-2009, 16:20
diğer konunda yanlış görmediysem cat back 4-1 headers filtre var demiştin değil mi ?
o kalktıgım vti da vardı :) ben full stoğum birtek filtrem var onuda sökerim
dier konu kitlencekmiş burayada yazaym
2 gece önce kom vti ile denedm fatihin yeni aldigi araçla araba tamamen stock.2de vtec ustu direk 3boyu gecio nerdeyse tutunamiorm bile.
2de vtec alti ve 3.viteste biraz daha tutunuorm yaninda vtec acinca gene 2boyu ciwarlari gecio..
Fatih , burak veya tolgada yorum yapablirler.
Aracimda aem filtre - 4-2-1 headers - crx 3-4 dişlisi var.
Aracim crx deil ama ayni motor var sonucta.kilo ve mod farkliligiyla bi fkir verir illaki.
ya fikir değil zaten ben kalkım baya vti ile :) ki stock değillerdi kalkmasam bilmesem konuşurmuyum bu şekilde sence :) tüm kalkışlar vti 6000 rpm
si den fazla devirim var artı baya bi hafifim rüzgar direncimde baya bi iyi:)
hatta bursadasın sanırım bi ara zevkine çıkarız hep beraber kahvemizi içer muhabbetimize bakar gazlarız
artı olarak tekerinde 100 hp var dyno sheetinde kasan benden ağır rüzgar direncin benden yüksek vti ı 2-3 boy arkasında kalmışsın benim tekerimde 117hp kasam hafif rüzgar direncim çok çok iyi iken o vtiları neden geçemeyim :)
crx dohc mu ? vtecte var mı ayrıca ?
crx d16a9 dohc motor 130 beygir 890 kg vtec değil araç
ya fikir değil zaten ben kalkım baya vti ile :) ki stock değillerdi kalkmasam bilmesem konuşurmuyum bu şekilde sence :) tüm kalkışlar vti 6000 rpm
si den fazla devirim var artı baya bi hafifim rüzgar direncimde baya bi iyi:)
hatta bursadasın sanırım bi ara zevkine çıkarız hep beraber kahvemizi içer muhabbetimize bakar gazlarız
artı olarak tekerinde 100 hp var dyno sheetinde kasan benden ağır rüzgar direncin benden yüksek vti ı 2-3 boy arkasında kalmışsın benim tekerimde 117hp kasam hafif rüzgar direncim çok çok iyi iken o vtiları neden geçemeyim :)
sana ii uçuşlar :) ii konular.
Cimmeria
06-08-2009, 17:03
o kalktıgım vti da vardı :) ben full stoğum birtek filtrem var onuda sökerim
4-1 headerslı cat backli caili vti rollde tutunamıyor stock rexe...
keşke istanbulda falan olsaymışsın denerdik bi akşam :)
abi bence vti alır ya.crx hafiflikten 1. ve 2. viteslerde kafa kafaya gider herhalde ama sonrasında vti uzar gider.honda uzmanı değilim ama dier konudada verilen verilere göre böyle olması lazım.ama denenip görülmeden yorum yapmak ne derece sağlıklı orasıda ayrı bir konu
ben 3 yıl VTi kullandım. o günlerde hondam.com dan bir arkadaşın CRX ini de kısa süreli kullanmıştım. güzel yürüyordu ama VTi ım gibi gitmediğini de görmüştüm.. stok CRX in stok VTi ı geçeceğini sanmıyorum.
4-1 headerslı cat backli caili vti rollde tutunamıyor stock rexe...
keşke istanbulda falan olsaymışsın denerdik bi akşam :)
ben bu vti geçtim demedim yine apachi zihniyeti ile okuyorsunuz konuları kafa kafaya gittik 4 bitiremedik keşke bitirseydik dedim
istanbulu falan yok bursadayım bursada yürüyen stock vti vardır heralde apachilikte yapmıyorum çıkalım deneyelim diyorum rexine güvenen var vti ına güvenen adam yok ama lafta herkez ken block arabalarınında maşallahı var herkezin icraat lazım bursadan stock iyi yürüyen vti aranıyor egsozuma kadar stogum + fazladan orta susturucum var yani çift orta susturucu orjinal son susturucu filtremi sökerim vtida benim gibi olsun
Cimmeria
06-08-2009, 17:29
benmi apachi zihniyeti ile okuyorum ?
saçma sapan konuşup hakaret edecekseniz hiç boşuna konuşmayalım o zaman. Napıym bursadaysanız istanbulda olsaydınız denerdik yazdık.
yazdıklarınıza dikkat edin biraz
SifirinciMurat
06-08-2009, 17:31
ben de 3.5 sene crx kullandım, iyi kötü gidiyor da vti mti geçemez. barışın söylediği gibi falan olur.
bu bahsettiğine değil
4-1 headerslı cat backli caili vti rollde tutunamıyor stock rexe... buna dedim ben lafı çünkü tutunamayan birşey yok kafa kafaya gitmekle tamamen ayrı şeyler
ben de 3.5 sene crx kullandım, iyi kötü gidiyor da vti mti geçemez. barışın söylediği gibi falan olur.
arkadaşlar söylemekle yapmak ayrı şeyler ben stock vti istiyorum buyrun cıkalım diyorum siz hala geçemez edemez madem geçemiyor crx kabul geçemesin neden bir kişi çıkıp ben varım demiyor hem vti ına güvenen yok hemde kalkıp geçen çok ne iş anlamadım
şunuda ekleyim komple stock rexe sayamayacağınız kadar fark attığımda var zaten benide arabamıda tanıyan bilen birisi gelip elbet buraya yazacaktır
yok mu hiç stok VTi bu efsane CRX ile denemek için? amerikayı yeniden keşfeden bu arkadaşa bir VTi bulmak lazım :)
yok çıksın biriside bu laubali lafları bakalım sonrasında nasıl editleceksiniz merak ediyorum :) bizmi amerikayı keşfediyoruz yoksa yürüyen rex mi görmemişsiniz cıkar ortaya :)
aracın güzel gidiyor maşallah.
stock vteci 4 boyla geçen headerslı cai'li düz borulu bir vtecin arkasından 1 boy ile gelirken izledik yani
deniz bilen biliyor zaten kanka ki o drag ta 175 taban 5-6 yıllık boya lastikleri vardı onun dönüşünde roll de yaptık biliyosun kafa kafaya burunlar bile oynaşmadı sanki iki araç birmiş gibi ilerledik ama köfte rexlerle kalkıp şöyle böyle yaptın diyenler var yapacak birşey yok
azimliyiz bulacağız sanırım stock vti ET yi ayarlayacak inş. ilker
yok mu stock vti'ı olan yaw :D ben bile heyecan yaptım vallahi sonuç ne olur :D
vtec değil de SI olsaydı karşılaştırma o zaman sierix derdim:) VTI a karşı şansı yok.
deniz bilen biliyor zaten kanka ki o drag ta 175 taban 5-6 yıllık boya lastikleri vardı onun dönüşünde roll de yaptık biliyosun kafa kafaya burunlar bile oynaşmadı sanki iki araç birmiş gibi ilerledik ama köfte rexlerle kalkıp şöyle böyle yaptın diyenler var yapacak birşey yok
azimliyiz bulacağız sanırım stock vti ET yi ayarlayacak inş. ilker
yalniz bu bi celiski ..her 2 lafindan biri kalkmak ama roll yapcaz diosun ,sorada yazmissin iste yukarda denisin cevabina mahsuben(lafa bak haha) herneyese sen kalkcan mi roll mu yapcan? roll yapcaksan bence sansin yok,kalkcaksanda bence sansin yok..cok gaz birine benziyosun cunku..:) Kaldiki bu kadr iddaliysan iddani gostermek istiyosan hani diyosun ya ben deposunuda fulleyip yollarim vs diye..
gel istanbula dene bahsettigin speclerdeki bi vti ile yada stock vti ile(halen var merak etme) gorelim..kisacasi sen baskasinin deposunu fullicene boyle bi iddaan var iidaani gerceklestirmek icin kendi deponu fulle,merak etme agirlar herkes seni en guzel sekilde istanbula geldiinde;) hadi dunyayi yeniden kesfedelim....
deniz yaptıgımız dragtan behsetmiş bense roll den bahsediyorum roll yapacağız diyorum bunda anlaşılmadık birşey varmı gazcı falan değilim bilen bilir ama sadece doğru olarak bildiğiniz yanlışlar var rexlerin hepsini aynı sanıyorsunuz istanbula gel bilmem ne ben kimseye bursaya gel demedim bursadan bi vti cıksın dedim neden cıkmıyor cıkmıyor acaba artı olarak istanbulda olsa deneriz diyen stock vti sahibi arkadaşlara diyorum çağırmıyorum yanlız dikkat edin nasılsa geçiyosunuz demi nasılsa geçeceksiniz bedava full depo var hem gezmiş olursunuz hemde benzin parası vermezsiniz ben kimseyi cagırmıyorum sadece arkadaşın yazdıga yoruma bu şekilde cvp verdim koskoca bursada stock vti yoksa yürüyen bilemicem
burda forumda klawyeden sallamıyorum yaparım ederim geçerim deyip konudan kaçmıyorum bursadayım bursada stock vti ile ben yürüyüm roll yaparız diyorum ben gazcı oluyorum :) doğru diyorsunuz sizin gibi yapmam lazım yerim yutarım 5 boy atarım deneyelim diyen oldumu konuyu bırakıp kaçmak gazcılık değil benim gibi buyrun deneyelim diyen gazcı :) komiksiniz
deniz yaptıgımız dragtan behsetmiş bense roll den bahsediyorum roll yapacağız diyorum bunda anlaşılmadık birşey varmı gazcı falan değilim bilen bilir ama sadece doğru olarak bildiğiniz yanlışlar var rexlerin hepsini aynı sanıyorsunuz istanbula gel bilmem ne ben kimseye bursaya gel demedim bursadan bi vti cıksın dedim neden cıkmıyor cıkmıyor acaba artı olarak istanbulda olsa deneriz diyen stock vti sahibi arkadaşlara diyorum çağırmıyorum yanlız dikkat edin nasılsa geçiyosunuz demi nasılsa geçeceksiniz bedava full depo var hem gezmiş olursunuz hemde benzin parası vermezsiniz ben kimseyi cagırmıyorum sadece arkadaşın yazdıga yoruma bu şekilde cvp verdim koskoca bursada stock vti yoksa yürüyen bilemicem
burda forumda klawyeden sallamıyorum yaparım ederim geçerim deyip konudan kaçmıyorum bursadayım bursada stock vti ile ben yürüyüm roll yaparız diyorum ben gazcı oluyorum :) doğru diyorsunuz sizin gibi yapmam lazım yerim yutarım 5 boy atarım deneyelim diyen oldumu konuyu bırakıp kaçmak gazcılık değil benim gibi buyrun deneyelim diyen gazcı :) komiksiniz
Komik olan sensin,bursada yasayan sensin stock vti varmi yokmu bilmeyensensin ?
Gecmis forumda ahkam kesiosun ,illa bursadan 1141581851uye mi olmasi lazim? yada varsayalim 15151uye var hepsinde vti mi var?? kendi coplugunde otceksen eger ilk basta nerde yasadigini ogren (demek istediim stock vti var mi?) yada bu forumda stock vti sahibi varmi vsvs.vs.vs. ahhahaha al sana komedi....
yaw bende vtı'cıyım bnm aracımıda bilen bilir nasıl yürüdüğünü,bende denemeden önce sizler gibi konuşuyodum crxmi ynmda gelicek fln die ama denedikten sonra gördk çok yakın geliyor hatta rollde diğer vtı'yı geçmişti 4ün sonuna doğruda bnm yanıma gelmiştin iice.
okanın Rex gerçekten iyi gidiyor ;) yada sen bzmle kafa buluyon stock abii die :D
ne kadar güzel birşeyler anlatamaya çalışıyorsun ama ben anlamadım birşey :) bursada stock vti var yok değil ama bunu bile anlamadığına göre ne deyimki anlatayım bari; siz bulun diyorum burası büyük bir forum bursadan bir sürü üyesi mevcut siz bulun dememdeki amaç sonradan bu vti yürümüyor gitmiyor denmemesi için anladın umarım değilmi komik arkadaşım :)
yaw bende vtı'cıyım bnm aracımıda bilen bilir nasıl yürüdüğünü,bende denemeden önce sizler gibi konuşuyodum crxmi ynmda gelicek fln die ama denedikten sonra gördk çok yakın geliyor hatta rollde diğer vtı'yı geçmişti 4ün sonuna doğruda bnm yanıma gelmiştin iice.
okanın Rex gerçekten iyi gidiyor ;) yada sen bzmle kafa buluyon stock abii die :D
en basitinden ilkerde bilir gazcımıyım değilmiyim arkasında kaldığımda dahi ne güzel geçtin la beni diyebilen biriyim ki ilker ile yürürken oda biliyor filtrem dahi yoktu motor kulağı kopuk manifolt ortasından kaçırıyor egsozda çift orta susturucu + 5 patlakla yürümüştüm yinede dönüp cazgır yapmadım rollden sonra yanına gidip ne güzel geçtin la diyebildim :) ben gazcıyım işte :soru:
stock abi... :D
DogukanB
06-08-2009, 19:01
Bence vti 1de hafif kafa çıkarır sonra crx yer, yalar, yutar, deler, sokar, saplar vs vs.
Görünen köye niye klavuz arıyosunuz? Ha crx' in vitesin yanında bi şalter varsa nosu ateşleyen (f&f tripleri:D) iş değişir.
Edit: Ki bu kadar emin konuşuyosun, ihtimal tanımıyosun vti' a öyle bişiler mi var nedir:D
Dostum sen yazacağını yazdın. Merak etme anlayan anladı, işine gelmeyen ise cümleden cımbızladı kahkaha yarattı. Bu saatten sonra sana VTİ gelmez, gelsede sakın ola sen stock olduğuna inanma derim. Burada vti ile yürürüm diyen herkesin karşılaştığı tepki seninki, sakın kafana takma.
ben stock vti ile yürümedim hiç yürüdüklerimin en azında filtre komple borular son susturucu vardı ve ben kalktığım bu vti lar ile değerlendirme yaparak yazıyorum ki zaten reximi bilen bilir ortalıkta birçok köfte crx oldugu için rexleri gitmiyor sanıyor herkez ki sanılanın cok aksine 1-2 falan değil crx 4 viteste yürümeye başlıyor
Dostum sen yazacağını yazdın. Merak etme anlayan anladı, işine gelmeyen ise cümleden cımbızladı kahkaha yarattı. Bu saatten sonra sana VTİ gelmez, gelsede sakın ola sen stock olduğuna inanma derim. Burada vti ile yürürüm diyen herkesin karşılaştığı tepki seninki, sakın kafana takma.
eyvallah hocam anlayan anlıyor gerçekten :) sağolasın
diğerleri köfte CRX peki, ya seninki iskender mi beyti mi? :)
şiş kebab benimkisi :)
şöyle deyim daha iyi anlayın bursada 6 tane crx var yürüyen aralarında 2 vites 4 vites rollde sayamayacak kadar fazla fark attığımda var 2 boy arkamda kalan kısa sanzumanlı filtreli egsozlu ateşleme sistemi olan rexte var köfte derken butür crx lerden bahsediyorum
yıllarca stok'a stok VTi geçemeyen bütün CRX ler köfteydi (ki eski yıllarda CRX ler senin aracının şimdiki yaşından çok daha genç ve sağlıklıydı), bir tek seninki şiş kebap çıktı.. o da iyi :D :D
yıllarca stok'a stok VTi geçemeyen bütün CRX ler köfteydi (ki eski yıllarda CRX ler senin aracının şimdiki yaşından çok daha genç ve sağlıklıydı), bir tek seninki şiş kebap çıktı.. o da iyi :D :D
sonunda honda da bi ciger belirdi :hehe: honda da yok diyordun :D
iki rexte stock ikiside motoru yeni yapılmış rodajları bitmiş araçlar
video çekilen benim aracım yeni aldığım zamanlar vitesleri tam iyi atamıyorum tps sensör eksik biz 2 kişiyiz diğer rex tek şimdi videoyu izleyin benim aracım crx değilde başka bir araba olsaydı ben ortalıkta çıkıp crx e 10 boy fark attım diyecektim sanırım... bahsettiğim bu ikisininde motor yeni yapılmış rodajı bitmiş araçlar yürüyenlerini denemek için 3 vites 2500 rpm gibi roll yapıyoruz izleyin bi her crx aynı değildir dememin nedenlerinden sadece birisi
http://video.google.com/videoplay?docid=-3682703781947486870&ei=4RF7SqyrBMbC-AbmvbyRBA&q=crx+bursa
sonunda honda da bi ciger belirdi :hehe: honda da yok diyordun :D
sen dediğimi anlamıyosun ki be göki.. honda da ciğer olmaz... fabrikadan çıkan sıfır üretim hondalar sizin pejolar gibi farklı farklı gitmezler... yıllar geçtikçe bakımsızlıktan hor kullanımdan ötürü güç kaybederler sadece...
E0041 birader senin burda crx ini bu kadar övmeni şuna bağlıyorum.diğer konuda bir arkadaş 5 boy falan atarım dedi sende o lafa istinaden çıktı bu tartışma dğeiil mi ? senin burda kanıtlamak istediğin şey " hiç bir vti benim crx'ime 5 boy atamaz " mı ?
hsyn_çvk
bu arkadaşımız yazmış :
amaaa rollingde roller değişir,en ciğerli crx gelsin 5 boyum rahat var çok daaa mütevazi oldum bu arada (5'in fazlası olur aşşağısı olmaz ) gerçekçi olalım arkadaşlar matematik var fizik kuralı var formülü var bu işin yaa
bu yazı ile itibaren başladı bu tartışma yanılmıyorsam ?
E0041 birader senin burda crx ini bu kadar övmeni şuna bağlıyorum.diğer konuda bir arkadaş 5 boy falan atarım dedi sende o lafa istinaden çıktı bu tartışma dğeiil mi ? senin burda kanıtlamak istediğin şey " hiç bir vti benim crx'ime 5 boy atamaz " mı ?
alnından öpülecek adamsın ama o lafı eden arkadaş sıvıştı kaçtı gitti bizim adımız gazcı oldu deponu fullerim lafıda onaydı :) zaten matetikten fizikten biraz haberi olsa 890kg 130 beygir rüzgar direnci vti dan cok cok az olan bi arabaya böyle bir yorum yapmazdı ama millette mantık o 160 beygir bu 130... çok beygiri olan geçer ton başına verdikleri beygir gücü birbirine eşit bunu kimse görmüyor
üstte yazdım o yazıyı yazan arkadaşı abi :D
crx crx crx crx crx crx crx crx crx crx crx crx crx crx
işte keşke konuları herkez senin gibi dikkatli okusa ben yazıyorum kafa kafaya yürüdük arkadaşın birisi geliyor bunlar olan vti tutunamamış diyor hep çarpıtarak bakıyorlar keşke herkez seninli gibi dikkatli okusada sorunsuz tartışmasız kalkmakmı istiyorsun kardeşim bursadayım ben kalkarım deneriz dense geçen geçse kalan kalsa muhabbetle sohbetle tanışıp birşeyler içsek ama yok işte herkez biryerden birşey cıkartmaya calısıyor vti şöyle yapar böyle yapar yapsın yapmasın değil ama yolda yapsında görelim dedikmi kimsede tık yok :)
crx crx crx crx crx crx crx crx crx crx crx crx crx crx
komiksin !
komigim:cool:
komikiz :rolleyes:
komiksin !
komigim:cool:
komikiz :rolleyes:
mutluyum mutlusun mutlu
hepımız crxız crxsınız siyarkixler
Boost Up
06-08-2009, 20:32
Siyamız, siyamsınız, siyamlar :D:D
sen dediğimi anlamıyosun ki be göki.. honda da ciğer olmaz... fabrikadan çıkan sıfır üretim hondalar sizin pejolar gibi farklı farklı gitmezler... yıllar geçtikçe bakımsızlıktan hor kullanımdan ötürü güç kaybederler sadece...
yok ben şakasına diyorum zaten :D
ama
hor kullanmaya gelince pug özellikle 106 dan çok hor kullanılmış bir araç yoktur eminim ki:)
ciğerli değil bakım lı araç vardır..
Siyamız, siyamsınız, siyamlar :D:D
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=263881
bundanmı bahsettın :hahaha:
Boost Up
06-08-2009, 20:34
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=263881
bundanmı bahsettın :hahaha:
Sayılır,niye ki:D
BAHADIR24
06-08-2009, 20:55
vtec i seviyoruz sınıfında lider ama sağlıklı bir crx de kilo avantajıyla yabana atılacak bir araç değil güzel deneme olur 200 lere kadar sonra vti geçer diyorum
bır baska sıtedede bole bı muhabbet surup gıtmıstı....herkes herkesı gecıor :D masallah butun araclara....
Cirkin kadin yoktur az wotka vardir.
bır baska sıtedede bole bı muhabbet surup gıtmıstı....herkes herkesı gecıor :D masallah butun araclara....
bir vti lı babayiğit çıkarsa sürüp gitmeyecek inş. :) çıkmazsada artık kendi bildiğimiz bi stock vti ile kalkıcaz videoyuda koyucaz
Biri ortaya bir şeyler söyler, herkes peşinden koşturur. Haha
bir vti lı babayiğit çıkarsa sürüp gitmeyecek inş. :) çıkmazsada artık kendi bildiğimiz bi stock vti ile kalkıcaz videoyuda koyucaz
cıkar cıkar :D kısmet ıslerı bunlar:D
Eray Yümsel
06-08-2009, 21:18
bir hondacı olarak vtec i geçerim diyorsan kesin eski bir bmw cisin :D misyoner spec :D:D
yok ilk aracım bu benim bmw em hiç olmadı olmazda :) ama crx i honda değil aynı şekli motoruyla tofaş bile üretseydi yine rex alıcaktım :) yani karambole rexe binen birisi değilim 12 yıllık hayalimdi :)
overblack
06-08-2009, 21:26
e0041 kırmızı değilmiydi?
şu ikiside yenı motor yapılan araçları aynı anda dynoya sokun ikiside aynı lastik ve şanzımanla yuruyorsa sonucu anlarsınız neden fark olduğunun.
kırmızıydı kaporta boya beyaz yaptık :)
ben dynoya girdim diğerinide sokacağız inş. ama onda gaz tepkisi yok benimki gibi hissediliyor açık açık zaten o videoyu koyarak vurgulamak istediğim şuydu her rex bir değil benim aracım rex değilde başka bir araba olsaydı rexlere 10 boy fark atmış olacaktım bunu vurgulamak istedim
overblack
06-08-2009, 21:32
kırmızıydı kaporta boya beyaz yaptık :)
ben dynoya girdim diğerinide sokacağız inş. ama onda gaz tepkisi yok benimki gibi hissediliyor açık açık
edit.. krktr
duyumlar yanlış sanırım :) b16 koyduğumuz rex değil bu k9009 da b16 var oda kırmızı karıştırdın sanırım
overblack
06-08-2009, 21:34
evet k plaka ile e plaka yüzyıldır aynı şekilde durdukları için karıştırdım.;)
evet k plaka ile e plaka yüzyıldır aynı şekilde durdukları için karıştırdım.;)
anlamadım harbiden erneyse :)
her rex gıbı olmaz kac yaşında arabalar kımı 5 kere moto ryapılmıştır kımı 1 kere adam gibi yapılmıştır seninde muhtemelen rektifiyeden sonra sıkıştırman arttı... bore kac oldu kapaktan nekadar alındı vesaire vesaire lastik capın diğer aractan 5 yanak ufak olsa 1 boy farkeder misal verdım...
kapağım sıfır hiç taşlanmamış blogum hiç taşlanmamış krank falan hiçbir yerinde taşlama ve yan sanayi parça yok üzerinde sadece aem v1 var egsoz baştan aşağı orjinal son susturucusuna kadar dün dynoda 131,5hp verdi ne kadarı doğrudur değildir bilmiyorum lastiklerimde orjinal ebat :)
merak ne güzel şey güzel şey merak :D
SifirinciMurat
06-08-2009, 21:57
kapağım sıfır hiç taşlanmamış blogum hiç taşlanmamış krank falan hiçbir yerinde taşlama ve yan sanayi parça yok üzerinde sadece aem v1 var egsoz baştan aşağı orjinal son susturucusuna kadar dün dynoda 131,5hp verdi ne kadarı doğrudur değildir bilmiyorum lastiklerimde orjinal ebat :)
kanrevan mı ne bi eleman vardı o musun sen?
sıfır bulmuşsun süper vtec ın 2-ve 3 ü azda olsa senden kısa motoru ıyı durumda bi vtec le denersen video koyarsın buraya.
bi eleman değil benim kanrevan dediğin kişi kalkalım diyorum vti yok daha diyebilirimki
sıfır bulmuşsun süper vtec ın 2-ve 3 ü azda olsa senden kısa motoru ıyı durumda bi vtec le denersen video koyarsın buraya.
aynen bende bunu yapıcam ama milletin rex ne bilmeden gelip o neya 5 boy atarım 10 boy atarım bilmem ne demesinden dolayı konu uzuyor full stock ayarlayamazsak vti da olan malzemeleri falan listeler öyle değerlendirmesi yapılır konu kapanır
Sedan vti var bursada tanişiyosunz attignz msjlara gore.hiç deilse onla video cekin ornek olsn.
ilkerlemi onunla videomuz var zaten bilerek atmadım foruma rexleri kim nasıl tanıyor herşey çıkıyor :) ogün 2 vti bir rex tik vtida simota v2 filtre komple borular otto son susturucu vardı ben filtreme kadar stocktum egsozu zaten saymıyorum sahibi yazmış zaten ne olduğunu geç bastım 3 boy geride kaldım 4 ün sonunda birini geçmiştim ilkerinde yanındaydım videoda mevcut ama daha yazsınlar :) editlenecek konular fazla olsun
bi VTi alıp senle denemek lazım :D :D
ben denerim hocam geçmişim geçilmişim önem vermem bu konu bir arkadaş yüzünden burlara geldi stock vti ile en cigerli rexe ez 5 boy atarmış buda en azıymış ben ona gider yaptım gel at deponu fulleyip göndericem seni diye ama arkadaş kaçtı konu bize yığıldı :)
hüseyin konuyu gorunce yazar ztn senin ana takildigin kişi oysa.ama artk genel bi konu oldu bahsettign video varsa izlemek isteriz.
var video merak etmeyin sadece biraz daha boy atsınlar :)
umu_vtec
06-08-2009, 22:32
rex var rex var tabiiki dediin gibi ama şunuda unutmamak lazım vti var VTİ var :) burda yakın bi arkadaşımızda olan s vtec bursaya satılmış sanırım 16 jap 10 plakaymış şuan o iyi yürüyen sağlıklı bir vtec onunla denersen gerçeğe yakın br sonuç çıkarırsın gerçekten sağlıklı vteclerlede denemek istersen eğer istanbulda misafir edebiliriz seni eh ve ab plaka olan vteclerle deneyebilirsin 2 side headır filtre egzoz speclerinde ama sonucta senin bir boy geride olmicaına herşeyine iddaya girebilirim :)
:D:D jap10 dediğin araç serkanda şu anda 4-1 megan racing headers ara borular son susturucu artı filtre takılldı onunla denedik rollde yapışık kaldık birbirimize ne o cıkabildi öne nede ben :D daha ne diyeceksiniz merak ediyorum :cool:
ayrıyetten ekleyim maşallahı var ben çok sevdim o aracı maşallah diyorum tekrardan yavru type-r mübarek
umu_vtec
06-08-2009, 22:39
ya arkadaşım ne dicem ben sana ööle bi konuşuosunki düşmanınmışım gibi seni tanımam etmem ben ama gerçekten çok merak ettim aracını gerçekten istanbula gelirsen seni zevkle misafir edebilirim ve gerçek anlamda sağlıklı yürüyen vteclerle ve pilotajınıda ii bildiğim arkadaşlarımla denemeni sağlarım tabiiki gerçek bi deneme yapmak istersen
kardeş lafım sana değil yanlış anlamayın sağolasın hatta ama konularda pert etmeye yönelik arkadaşlar var benim lafım onlaraydı daha ne diyeceksiniz derken özür dilerim sen üstüne alındıysan
artı olarak jap10 harbiden güzel makina çokta iyi bakmışlar satanlarada helal olsun pilotaj konusuna gelince ben daha bursada serkandan iyi vti kaldıran yürüten görmedim o konuda maşallahı var zaten roll yapıyosun gaza basmanın ustalığı olmaz tarzında düşünenlerdenim
CRX_Power
06-08-2009, 22:51
Maşşallah herkes herkesi geçiyor :)
CRX_Power
06-08-2009, 22:53
kardeş lafım sana değil yanlış anlamayın sağolasın hatta ama konularda pert etmeye yönelik arkadaşlar var benim lafım onlaraydı daha ne diyeceksiniz derken özür dilerim sen üstüne alındıysan
artı olarak jap10 harbiden güzel makina çokta iyi bakmışlar satanlarada helal olsun pilotaj konusuna gelince ben daha bursada serkandan iyi vti kaldıran yürüten görmedim o konuda maşallahı var zaten roll yapıyosun gaza basmanın ustalığı olmaz tarzında düşünenlerdenim
Okanım fites önemli fitess :D
aynen korhan fitess önemli :D
Bu bana sayfalarca süren eski VTI vs Clio RS tartışmalarını hatırlattı :)
onda sonuca bağlandımı bari hocam biz bağlayacağız sonuca videoda çekicez hayırlısı ile
Bağlandı bağlandı :) Seninki de bağlanır merak etme. Bu forumda işler böyle yürüyor. Birileri ortaya bir gider atıyor peşinden onlarca üye yüzlerce mesajla olaya dahil oluyor ve atarlar tutarlar havalarda uçuşuyor ancak roll gecesi gelip çattığında gayet güzel ve zevkli bir roll yapılıp sonuç burada yayınlanıyor ve olay malesef modlar kilitleyene dek genelde kapanmıyor :) Ama alacağını alan alıyor veren vermiş oluyor. :)
ağzından bal akıyor vallahi :) benim niyetimde bu videoyu koyalım sonra kim ne diyosa desin
Sana baktıkça kendimi hatırlıyorum da sana tavsiyem her buraya birşey yazana cevap verme. Sonra bir anda karşında 100 tane adam ve cevap vermen gereken 1000 tane mesaj bulursun sonra işi gücü bırakır forumda sabahlarsın :)
Ben bunu çok yaptım zamanında. Pişmanmıyım dersen hayatta çok şükür bugüne kadar pişman olacağım şeyler yapmadım. Bu ortamın da zevki ve keyfi bambaşka. Ama yine de bugün olsa yapmazdım. Bence sen de yapma. Eğer gerçekten iddialı isen ve arabana güveniyorsan çık bir vtecle yürü ve kaydet. Sonra burada yayınla.
Benden sana bir tavsiye ;)
yavaş yaw bi yavaş dene sonra ne yzıyorsan yaz onun headeri bunun filtresi
kayıdım var hocam zaten hazırda mühim olan o değilki zaten mühim olan o olsa burda konu acılmaz sadece videolar kısmı olur ekleyen ekleyene gider mühim olan fikirler düşünceler rexi resmen çöp yaptı vti cılar :) ha onlar şu anda diyorki bak bak nasılda konuşuyo ama bende arkama yaslanıp diyorum daha çok şey öğrenecekler diye videom zaten var vti ile bak ne güzel yazmışsın yaşın 30 abimsin saygım var bende senin gibiydim bende yaş 30 olunca butür konuşanlara derim senin gibi bende böyleydim diye bundan güzel birşey varmı ya :)
Hoş 20 Eylülde 31 i bitiriyoruz :) Boşuna RS i satıp tekne almadık :) Huzur depoluyoruz artık :p
buyrun izleyin 2 vti var ikisindede filtre komple ara borular son susturucu var bende bu kalkışta filtre dahi orjinal fitlre egsoz orjinal çift orta susturucu orjinal son susturucu + 5 patlak var egsozda manifoltta biriside
videoda zaten görecekseniz ben geç kalıyorum sesten korna duymadıgım için 3 boy geriye düşüyorum devamını siz izleyin video benim araçtan çekilme
not: videoyu çeken arkadaş biraz heycan biraz şaşkınlıkla ağzından birkaç laf kacırmış bu laflar tamamen masumanedir kendiside videoyu izlerken farketti söylediklerini
vti 6000rpm kalkış .....vti bırakmasaydı ne olacaktı acaba..
http://www.youtube.com/watch?v=EY_8gl04Pxs
Çok iyi yürümüşsün Maşallah. Devam etseniz geçecekmiş gibi gözüküyor.
yavaş yaw bi yavaş dene sonra ne yzıyorsan yaz onun headeri bunun filtresi
yawaş yawaş denedik...
buyrun izleyin 2 vti var ikisindede filtre komple ara borular son susturucu var bende bu kalkışta filtre dahi orjinal fitlre egsoz orjinal çift orta susturucu orjinal son susturucu + 5 patlak var egsozda manifoltta biriside
videoda zaten görecekseniz ben geç kalıyorum sesten korna duymadıgım için 3 boy geriye düşüyorum devamını siz izleyin video benim araçtan çekilme
not: videoyu çeken arkadaş biraz heycan biraz şaşkınlıkla ağzından birkaç laf kacırmış bu laflar tamamen masumanedir kendiside videoyu izlerken farketti söylediklerini
şaka maka geyet başarılı rex :icon_tup:
bu videoyu paylaşmak istemedim hocam çünkü geç kalıyorum 2 kişiyiz diğer araçlarda iki kişi ve benim cok eksiğim vardı bu eksikleri giderdim allaha şükür tek şöför olarak stock vti ile taze taze roll yapıp video koyacağım 4-1 lisi ilede yürüyüp ekleyeceğim ondan sonra izleyenler karar versin stock rexmi vti mi daha sonra boy boy atsın gene atan klavyesinden
slowmotion
07-08-2009, 01:56
okan dostum geçmiş sayfalarda da belirtmişsin köfte crxler çok olduğu için aracın aynı kefeye konmuş. aynı şey 205gti içinde çok muhabbeti döndü. dyno kağıdın belli, ağırlığın belli. kg başına düşen güç belli. ayrıca aracına nekadar baktığını biliyorum. sağlıklı crx tehlikelidir. videoda sonradan bastığın çok belli, sonradan yetişiyorsun. eşit kalkınca video çekersen olay belli olur.
Hoş 20 Eylülde 31 i bitiriyoruz :) Boşuna RS i satıp tekne almadık :) Huzur depoluyoruz artık :p
daha çok erken :icon_tup: .......bence onların zamanı 50 +
Haklısın ama teknenin ve denizin keyfini inan hiçbiryerde bulamadım. Akşam geceyi teknede geçirip ertesi sabah adaların arkasında bir koyda hanımla kahvaltı edip gazetemi okurken aldığım hazı anlatamam :) Sırf bunun için erken emekli bile olunur :p
Neyse konuyu dağıtmayalım :)
Haklısın ama teknenin ve denizin keyfini inan hiçbiryerde bulamadım. Akşam geceyi teknede geçirip ertesi sabah adaların arkasında bir koyda hanımla kahvaltı edip gazetemi okurken aldığım hazı anlatamam :) Sırf bunun için erken emekli bile olunur :p
Bitiksin sen yaşlanmışsın pert :)
Bora nasıl bri tekne aldın kaça aldın biraz detay atarmısın içim kıpraştı..:D
Bora nasıl bri tekne aldın kaça aldın biraz detay atarmısın içim kıpraştı..:D
Henüz resimlerini çekemedim. Ama bunun birebir muadili. Aynı yerde yapıldılar.
http://www.sahibinden.com/2009_model_sifir_tekne_90_0538_507_00_50-WQQaXQQ15519807WQQpXQQdisplayitem?source=promotion _chva
Bitiksin sen yaşlanmışsın pert :)
Sen fazla konuşma yoksa sana 10 boy atarım :D Nasıl olsa alıştın milletten 10 boy yemeye :hahaha: Kardeşim benim gel ben seni bir gezdireyim bak nasıl keyifli anlarsın :)
Neyse konu pert.
real konu vti crx'e 5 boy atamaz ^^ arkadaş bunu ispatlamaya çalışıor
ProLoade
07-08-2009, 10:33
Tebrikler Okan ... İyi bakılmış bir crx in ne kadar tehlikeli oldugunu hatırlatmış oldun
http://www.sahibinden.com/2009_model_sifir_tekne_90_0538_507_00_50-WQQaXQQ15519807WQQpXQQdisplayitem?source=promotion _chva
bu ne kardeşim 106 gıbı tekne almışın park etmek kolay olur:)
hayat bu işte valla bravo sana..:)
ProLoade
07-08-2009, 10:42
bu ne kardeşim 106 gıbı tekne almışın park etmek kolay olur:)
:D :D :D Süper yorum olmuş bu :D :D :D
Bu arada arkadaşı da tebrik ederim Benimde hayalim bir tekne ama yelkenlisinden
Tadından yenmez o zaman
3-4 sene crx kullandım,şu anda da 2-3 senedir vti kullanıyorum,ufak tefek şeyler yapmıştım 2sine de.crx daha iyi diyebilirim.biraz daha teknoloji olsun die değiştirdim arabayı ama yakındır gene bi crx almam :)
real konu vti crx'e 5 boy atamaz ^^ arkadaş bunu ispatlamaya çalışıor
anlayan neyin ne olduğunu anlıyor kardeş :) uff oldu..
vtecburac
07-08-2009, 12:14
ben bu vti geçtim demedim yine apachi zihniyeti ile okuyorsunuz konuları kafa kafaya gittik 4 bitiremedik keşke bitirseydik dedim
istanbulu falan yok bursadayım bursada yürüyen stock vti vardır heralde apachilikte yapmıyorum çıkalım deneyelim diyorum rexine güvenen var vti ına güvenen adam yok ama lafta herkez ken block arabalarınında maşallahı var herkezin icraat lazım bursadan stock iyi yürüyen vti aranıyor egsozuma kadar stogum + fazladan orta susturucum var yani çift orta susturucu orjinal son susturucu filtremi sökerim vtida benim gibi olsun
ben senle yürürüm hiç farketmez nasıl istersen bende catback 4-1 headers cai va4e kadar kafa kafaya yürü yarışı sen kazandın:icon_tup: nerde buluşucaz bu arada?
sen istanbuldasın kardeş ben bursadayım benim istanbula yolum düşmez bu aralar ruhsatla uğraşıyorum senin bursaya yolun düşerse 5434060485 numaram bu..
s vtec dediniz ona 4-1 cai komple egsoz takıldı kafa kafaya yürüdük yalanmı söyleyeceğiz sahibide bu siteye üye zaten sen ondan iyi gidiyorsan geçersin
ama hiç bir stock vti öyle gelip en ciğerli rexe 5 boy atarım çok mütavaziyim bu en azı falan bunu anca klavyeden yapar amacım stock vti dan stock rexin iyi gittiğini göstermekti bunuda herkez anladı zaten :)
herşeyi önceden görmüşsün hocam vallahi bravo :D:D
depresif
07-08-2009, 12:24
Bende tamamen E0041 e katılıyorum ki anladığım kadarıyla burada onun anlatmak istediği vti ı geçmek değil sadece normal şartlarda gerçekten bakımlı rex le vti ın hemen hemen belli bir yere kadar beraber yürüdüğünü yeri geldiğinde geçtiğini söylemesi. Ama piyasada çok haşat ve bitik rexler olduğu için bu arabaların kıymeti pek bilinmiyo bilende zaten arkadaş gibi ortada :)
Kaldıki aslında herşey ortada aracların kiloları motor güçleri kilo başına düşen beygir güçleri birbirlerine çok yakın kısa şanzıman ve aerodinamikte cabası.. Bende gördüm şuan nazillide olan bi arkadışımdada var belki bilen bilir musa adı siyah bi crx i var ve bn ondanda bi çok kez vti la beraber gittiğini hatta geçtiğini duydum.. videoda koyarsa zaten muhabbet sonuçlanır ama crx uzar gider :p
"Apaçi değilim yürümek istiyorum dostça" dedin, apaçinin kralı oldun. Sana gider yapıldı, anlıyamadın, yanıt vereyim derken "sitede ona buna gider yapıosun" oldun. "5 boy fark yemem asla stock olandan, bana bu farkı atabilecek olan varsa deposunun doldururum" dedin,"ne yani eksozlu, headerlı, caili vtece sen farkmı atıosun şimdi" oldun...
eee sen daha yazmaya devam edersen bak neler olcan neler :D ama takma dışardan gelen biri olarak ilk zamanlar böle olması normal ;) zamanla kanka olunca ne bu laflara maruz kalırsın, nede kendini ifade etmek için bu kadar hata yaparsın...
vtecburac
07-08-2009, 12:28
s vtec dediniz ona 4-1 cai komple egsoz takıldı kafa kafaya yürüdük yalanmı söyleyeceğiz sahibide bu siteye üye zaten sen ondan iyi gidiyorsan geçersin
ama hiç bir stock vti öyle gelip en ciğerli rexe 5 boy atarım çok mütavaziyim bu en azı falan bunu anca klavyeden yapar amacım stock vti dan stock rexin iyi gittiğini göstermekti bunuda herkez anladı zaten :)
onla kafa kafaya yürüdüysen denememize gerek yok:D
musa abiye selamlarımı söyle hocam onun rexide ender olarak bulunan iyi yürüyen rexlerden birisi zaten kendiside beni tanır bursadan okan dersen :) anlatmak istediğimi ben anlattığımı düşünüyorum hiç bir stock vti iyi yürüyen bir rexe öyle gelip 5 boy atamaz ki sağlam yürüyen bir rex te vti dan iyi gider bunu anlatmak istiyordum ben anlattığımada eminim hatta benim koymak istemediğim videodan sonra bile atıp tutanların vti şöyle yapar böyle yapar amerikayı tekrardan keşfediyor arkadaş bilmem ne diyenlerin sustuğunu görmek anlatmak istediğimi gayet güzel anlattığımın kanıtıdır :)
onla kafa kafaya yürüdüysen denememize gerek yok:D
vallahi hocam dediğim gibi o arabaya bursaya gelince 4-1 headers komple egsoz cai döşendi denedik güzelce ne o ayırabildi ne ben roll de kafa kafaya gittik zaten ben bunlar olan vti ların hepsini geçerim falan demedim sadece stock vti ın rex e boy boy atamacağını örnek göstermek için söyledim
vtecburac
07-08-2009, 12:33
musa abiye selamlarımı söyle hocam onun rexide ender olarak bulunan iyi yürüyen rexlerden birisi zaten kendiside beni tanır bursadan okan dersen :) anlatmak istediğimi ben anlattığımı düşünüyorum hiç bir stock vti iyi yürüyen bir rexe öyle gelip 5 boy atamaz ki sağlam yürüyen bir rex te vti dan iyi gider bunu anlatmak istiyordum ben anlattığımada eminim hatta benim koymak istemediğim videodan sonra bile atıp tutanların vti şöyle yapar böyle yapar amerikayı tekrardan keşfediyor arkadaş bilmem ne diyenlerin sustuğunu görmek anlatmak istediğimi gayet güzel anlattığımın kanıtıdır :)
kimse senin aracına kötü demiyorki sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun, herkes yorumunu yapmış senin anlattıkların biraz ilginç gelince burdaki arkadaşlara doğal olarak şaşırdı herkes ama sende şunu unutma vtı varr vtı varr;) s vtecı geçseydin denerdik:icon_tup: şu anda plakası jap 10 oda güzel gider onlada yürüdüysen tebrikler:)
vtecburac
07-08-2009, 12:34
vallahi hocam dediğim gibi o arabaya bursaya gelince 4-1 headers komple egsoz cai döşendi denedik güzelce ne o ayırabildi ne ben roll de kafa kafaya gittik zaten ben bunlar olan vti ların hepsini geçerim falan demedim sadece stock vti ın rex e boy boy atamacağını örnek göstermek için söyledim
stock vtı zaten o kadar aman aman iç açıcı deil bence, senin aracında sağlıklıysa olağan şeler neden olmasın:)
kimse senin aracına kötü demiyorki sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun, herkes yorumunu yapmış senin anlattıkların biraz ilginç gelince burdaki arkadaşlara doğal olarak şaşırdı herkes ama sende şunu unutma vtı varr vtı varr;) s vtecı geçseydin denerdik:icon_tup: şu anda plakası jap 10 oda güzel gider onlada yürüdüysen tebrikler:)
bahsettiğim araç 16 jap 10 kafa kafaya yürüdük ne o öne çıktı ne ben arabalar yapışık gibi yürüdü ama maşallah sesi falan çok iyiydi çok iyi bakılmış bi vti
vtecburac
07-08-2009, 12:39
bahsettiğim araç 16 jap 10 kafa kafaya yürüdük ne o öne çıktı ne ben arabalar yapışık gibi yürüdü ama maşallah sesi falan çok iyiydi çok iyi bakılmış bi vti
senin aracın maşallahı var o zaman Allah bozmasın diyelim yolun düşerse istanbula felan burda daha iyi vtı ler var emin ol:) muhabbetine deneriz tekrar maşallah:icon_tup:
neden olmasın hocam tabiki deneriz geçmek geçilmeyi dert eden birisi değilim ruhsat işlerimi halledince 1-2 aya istanbula geleceğim zaten işlerim var buluşur deneriz o zamana bende 4-1 leneceğim hayırlısı ile muhabbetimizi eder keyfimize bakarız
amerikayı tekrardan keşfediyor arkadaş bilmem ne diyenlerin sustuğunu görmek anlatmak istediğimi gayet güzel anlattığımın kanıtıdır :)
kim susmuş? :) seninle daha fazla uğraşmamak için susuyorum.. sen dalgana bak kardeşim... stok vs stok geçemezsin.. arabanın motoru yapılıp sıkıştırman arttıysa geçebilirsin... :heyoo:
videoda koydum hocam daha ne istiyorsun anlamadımki :D kapağımda falan taşlama yok hiç bir yerinde aracın sıkıştırmada orjin yani merak etme :)
köfte bi VTi dır o... sen şiş kebap bir VTi la bi dene sonra gör farkı :) :)
:D yorumsuzum ama amerikayı keşfetmemişim sen msj larını editle :D
:D yorumsuzum ama amerikayı keşfetmemişim sen msj larını editle :D
keşfediyorsun ama keşfettiğin yerin abd değil bursa olduğunu anlarsın yakında :D
senin yorumların bana Tsport vs TypeR konusunu hatırlattı :)
hocam vallahi bravo ya bak eh vtec adını birçok sefer duydum s vtec adını birçok sefer duydum eh vtec sahibi diyorki s vtec ile yürüyorsan maşallah güzel bi aracın var bu demekki yürüdüklerim köfte değilmiş bunu gösteriyor videoda koydum geç kaldığımıda söyledim geç kaldığım halde 3 boy arayı kapatıp geliyorum hala tık yokya vallahi bravo illa gözünün önünde yürücez sanırım yok senin yorumun bunun yorumu en kral yorumu videoda aracım yapmış yakında kalkıp montaj diyeceksin güldürmeyin adamı :D
emretorlak
07-08-2009, 13:03
video linki verir misin? bulamadım
emretorlak
07-08-2009, 13:39
vti-crx polemiğine girmeden yorumumu belirtiyim.videodan görünen çok sağlıklı ve iyi giden bir crx'in var.
vti sahiplerinin tepkilerini anlıyorum.crx ler 20 yaşına yakın arabalar.seninki kadar sağlıklısı pek gezmiyor artık ortalıklarda
vtecburac
07-08-2009, 13:50
hiç bişe imkansız deildir bizde hayatta geçemezsin dedikleri arabaları geçtik (1-2 tane model bizde üstün olan) sonra beyin var dediler nos var dediler felanda filan ki hala diyorlar:)
şiş kebap bi vtı getir sen bana köfte dedğin vtı denesn ;) ondan sonra görürsün köfteyi patlıcanı biberi :icon_tup:
şiş kebap bi vtı getir sen bana köfte dedğin vtı denesn ;) ondan sonra görürsün köfteyi patlıcanı biberi :icon_tup:
hem özelden hem burdan yazmak yerine bir kanaldan yazsaydın iyi olurdu.. özelden cvp yazdım...
sende videoyu izledikten sonra yorum yapsaydn harika olucaktı ;)
sende videoyu izledikten sonra yorum yapsaydn harika olucaktı ;)
sen geçtin mi geçildin mi CRX'e? video açılmıyor bende...
geçilen köfte geçen iyimi olacak :D
hocam vallahi bravo ya bak eh vtec adını birçok sefer duydum s vtec adını birçok sefer duydum eh vtec sahibi diyorki s vtec ile yürüyorsan maşallah güzel bi aracın var bu demekki yürüdüklerim köfte değilmiş bunu gösteriyor videoda koydum geç kaldığımıda söyledim geç kaldığım halde 3 boy arayı kapatıp geliyorum hala tık yokya vallahi bravo illa gözünün önünde yürücez sanırım yok senin yorumun bunun yorumu en kral yorumu videoda aracım yapmış yakında kalkıp montaj diyeceksin güldürmeyin adamı :D
smdı S vtec bnm arkadasın eskı aracıydı...headers duz boru egzost fıltrelı flandı...benım aracımda zır stock:D pardon ha bır fıltrem war...100 tl degerınde:D bende s vtecle beraber gıdıordum...bu aralar herkese bı halley oluor :D
ne kadar ekmekk o kadar kofte yahuu :D
eeee bu yorumdan ne anlamamız gerekiyor :)
eeee bu yorumdan ne anlamamız gerekiyor :)
her kusun etı yenmez ben onu anlıorum :D
vtecburac
07-08-2009, 16:00
şiş kebap adana urfa ne iş ya lokantaya dönmüş buraSI bi cacık eksik:D
her kuşa sulanan yok zaten :) sadece stock vti ile rex e en az 5 boy atanlar var onların etinin tadına bakmak istedim:)
şiş kebap adana urfa ne iş ya lokantaya dönmüş buraSI bi cacık eksik:D
Burak kardesım olsada yesek :D
sen geçtin mi geçildin mi CRX'e? video açılmıyor bende...
sen daha videoyu izlemeden yorum yapmşsn
crx geçememişti beni.
vtecburac
07-08-2009, 16:02
her kuşa sulanan yok zaten :) sadece stock vti ile rex e en az 5 boy atanlar var onların etinin tadına bakmak istedim:)
ben bişeyı merak ettım kım dıo sana sotck vtımle rexe 5 boy atarım die?
ben bişeyı merak ettım kım dıo sana sotck vtımle rexe 5 boy atarım die?
biri dedi ortalık ondan karıştı zaten kanka:)
vtecburac
07-08-2009, 16:03
Burak kardesım olsada yesek :D
valla ya iştahım açıldı:D
saka bı yanada 5 boy masallah wallahıde....hakkatten cıgerlı wteclermıs onlar:D
bızım burada korhan war kırmızı bı crx ı war :D pek sanmıorum ole 5 boy atılabılıınıcegını:D
vtecburac
07-08-2009, 16:04
biri dedi ortalık ondan karıştı zaten kanka:)
ya kanka araba saglıklıysa gider yani ortada bi yalan varsa oda ayrı bi avutma şekli:D
vtecburac
07-08-2009, 16:06
mıllet şaşırıyor yani sağlıklı crx piyasada pek kalmadığı için, şahsen ben hiç şaşırmadım honda ne yapsa yeridir:)
vallahi kim oldugunu bilmiyorum diğer bi konuda vardı yorumu temizlenmiş sanırım serviste çalışıyormuş arkadaş 5 boy oda mütavazi haliymiş en az 5 boy atarmış oda en ciğerli rexe normal bi rexe değil yani en baba yürüyen rexe alem yapıyo yazdı gitti yok ortalarda bu konu burlara geldi korhanın rexide tr de en iyi yürüyenlerdendir
hiçbirşey değil milletin kalkıp rex kimde vti yetişmek bilmemde amerikayı keşfetmeyin falan demesi üzücü yalanmı konuşacağız işimiz gücümüz kalmadı
vallahi kim oldugunu bilmiyorum diğer bi konuda vardı yorumu temizlenmiş sanırım serviste çalışıyormuş arkadaş 5 boy oda mütavazi haliymiş en az 5 boy atarmış oda en ciğerli rexe normal bi rexe değil yani en baba yürüyen rexe alem yapıyo yazdı gitti yok ortalarda bu konu burlara geldi korhanın rexide tr de en iyi yürüyenlerdendir
şaka yapmıstır:D takılma sen....:D bak keyfınee...
vtecburac
07-08-2009, 16:08
plakası neymıs nıchı felan hatırlıonmu?
buldum işte arkadaş
hsyn_çvk
bunu yazarken inanmak için insanın kafasının çok yüksek olması lazım ve o kafaya ulaşmak için ne içilmesi lazım çok merak ediorum açıkcası crx ile vti kafa kafaya nerde olur ben size söliyim anca vti'ı benim gibi drag geçmişi olmayan biri kaldırırsa olur amaaa rollingde roller değişir,en ciğerli crx gelsin 5 boyum rahat var çok daaa mütevazi oldum bu arada (5'in fazlası olur aşşağısı olmaz ) gerçekçi olalım arkadaşlar matematik var fizik kuralı var formülü var bu işin yaa
nen ilker akşama ekşın mı görünüyo ne :D
nen ilker akşama ekşın mı görünüyo ne :D
abi sonra :D
ee neymiş sonrası bende merak ettim
vtecburac
07-08-2009, 16:15
hımm
izmirden bi arkadaş buda ya hüseyin ya biraz fazla tepki vermiş gerçi ama inanması zor gibi gerçekten onuda normal karşıla ben inandım sorun yok çünkü biz böle sürprizlere açığız yani problem yokda o arkadasımızın aracıda cok ıyı yuruyen bır arac ama normal sıradan rexlerle mukayese etmıstır senınkı gıbı rex pıyasada 1 elın parmaGINI gecmıycegı ıcın senın aracını bılemezkı oda benım gıbı veya baskaları gıbı kımse snın gıttgını bılmedıgfı ıcın sasırıyo anlatınca 1 tane vtecle denıyınce karsıdakı vtec tursu oluyo kofte oluo oda normal bence sen en az 4 tane fealn ısım yapmıs guzel vteclerle denersen daha ınandırıcı olur burdakı arkadslara;) benden yana sorun yok dogrudur yanı ben normal karsılıyorum;)
ne zaman yani özledim böğüren vtinin sesini :D
ne zaman yani özledim böğüren vtinin sesini :D
bakımı ykalştı abi bakımını yapaym ondan sonra :)
ama şöle bi gazlarm akşama :)
bursanın en iyi vti lerinden birisi ilkerde biz ilkerle yürürüz problem değil iki araçtada neler var yazarız sonra stock vti a göre yorumlanır olur biter hatta stock vti da gelir dener ederiz
vtecburac
07-08-2009, 16:19
bı gelemedımkı bursaya senın gazını bi alım:D:D
benide al benide telim açık bekliycem
Bence bütün CRX ler ve VTI lar Erkancığımın VTS ine 10 boy atar :D
anladım ben onu :D
bı gelemedımkı bursaya senın gazını bi alım:D:D
sade getir sodayı :D:D:D
vtecburac
07-08-2009, 16:22
sade getir sodayı :D:D:D
sade yok limonlu :D:D
bursanın en iyi vti lerinden birisi ilkerde biz ilkerle yürürüz problem değil iki araçtada neler var yazarız sonra stock vti a göre yorumlanır olur biter hatta stock vti da gelir dener ederiz
yaw bendede ne var bi 4-1 var borular gelmedi daha stock de sen ona :)
bursada infaztim serkan'ın VTi varken onunla denediniz mi?
bursada infaztim serkan'ın VTi varken onunla denediniz mi?
evet denedik:)
vtecburhan
07-08-2009, 17:01
antalyada var bıtane stok vtı senı onla denetmek :)
evet denedik:)
geçtiniz mi serkanı yoksa :D
geçtiniz mi serkanı yoksa :D
hangisinden bahsediyoruz hb olandanmı?
evet HB VTi almıştı.. sonra sattı..
sedan vartı lacivert şimdide kırmızı hb var onudamı sattı?
ilker bakımdan ve borulardan sonra rex le denerse 3yada 4 boy alır die tahmon edıorum :) sonrada benle denıcek gelip :)
ne kadar çok king varmıs piyasada
ilker bakımdan ve borulardan sonra rex le denerse 3yada 4 boy alır die tahmon edıorum :) sonrada benle denıcek gelip :)
abi rex'le problem yok geçerse o geçsin beni :)
bakımdan sonrada gelicem kısmetse istanbula arıcam zaten seni glince:)
hocam serkanın eski lacivert vti ilede denedik eklediğim videoda kesilen vti o önde giden ilkerinkisi yeni aldığı vti ilede denedik kafa kafaya ayıran olmadı ilkerle bol bol deneriz sorun değli zaten muhabbet amaçlı toplandıgımızda takılırız bi akşam
yawaş yawaş denedik...
yavaş yavaş kilitledim