PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ıntegra 1991 sonunda elımde

IMOBILIZER
07-08-2009, 11:09
Arkadaslar aldim bu integrayi 2 gun oldu Cok üzgündü araba deri kiliflar bagajda kafa sallayan oyuncajk kopekler 1 liralik yapistirmalar. (Yahu bari icinde birtane Type R yazisi olsun mugen olsun vs vs O yapistirmalar bile yoktu. Elimle duzeltebildigim kadari ile
1991 integra LS

Bakalim ileride neler yapariz bilinmezde
miniklerle Oz un eline duser bu :D:D:D:D:D:D:D
http://img196.imageshack.us/img196/5406/grnt078l.jpg
http://img11.imageshack.us/img11/565/grnt079o.jpg
http://img269.imageshack.us/img269/7729/teg06.jpg
http://img87.imageshack.us/img87/55/tegg006.jpg

Tunç
07-08-2009, 11:17
maş cok orj.

mechanıcer
07-08-2009, 11:19
masallah :D ılk goruste plaka yı gercek sandım :D

IMOBILIZER
07-08-2009, 11:25
masallah :D ılk goruste plaka yı gercek sandım :D

:D:D:D keskeeee nerdeeeeee. Ama senelik 1000 ytl verip direkt yazdirtmakta ayri :)

IMOBILIZER
07-08-2009, 11:26
maş cok orj.

Tunc tesekkurler

illegal
07-08-2009, 11:41
araç temiz ve diri görünüyor hayırlı olsun...

SekoLive
07-08-2009, 11:44
:D:D:D keskeeee nerdeeeeee. Ama senelik 1000 ytl verip direkt yazdirtmakta ayri :)

nasıl yani?

masallah ıntegraya

AvcI
07-08-2009, 11:58
abi nerden çıkdı integra?

CeSaNCeEm
07-08-2009, 12:30
Boyat jant yay tak indir iice yere bin abi hatları falan gayet güzel arabanın her ne kadar sen dokunmıcam desende görürüz yarın bigün seni :D

IMOBILIZER
07-08-2009, 12:49
abi nerden çıkdı integra?

Canimin ici ne yapayim COK GUZEL DURUYORDU.
Klimasi var
acilir tavani var
hidroligi var
VARDA VAR
aslinda zamaninda harcadiklarimi bugun buna harcasa idim :D:D:D:D

IMOBILIZER
07-08-2009, 12:54
Boyat jant yay tak indir iice yere bin abi hatları falan gayet güzel arabanın her ne kadar sen dokunmıcam desende görürüz yarın bigün seni :D

Tamam tamam yapacam :) Sen bana jant bulda :))))

SOMEONESPECIAL
07-08-2009, 12:55
Orjinal boyası galiba üzerindeki, en azından bagajdaki...

Otomatik+LPG+Sunroof güzel kombinasyon. İlk bakışta
Kemal'in arabası sandım... Kazasız belasız Okan...

serhatgüzelsoy
07-08-2009, 12:56
Canimin ici ne yapayim COK GUZEL DURUYORDU.
Klimasi var
acilir tavani var
hidroligi var
VARDA VAR
aslinda zamaninda harcadiklarimi bugun buna harcasa idim :D:D:D:D

Özellikleri çok güzelmiş. Maşallah çok güzel grünüyor. Hayırlı olsun :)

Myth06
07-08-2009, 13:01
bence tırt bi araç :P nerden bulursunuz böle hurdaları anlamamki :D regülatör olayını ne zaman hallediyoz bu arada :D

SOMEONESPECIAL
07-08-2009, 13:03
http://www.sahibinden.com/spoon_4x100_15inc-39WQQaXQQ15336247WQQpXQQdisplayitem&keyword=15%204x100

Ya da 15x8" bi jant bulsan 205/50/15 lastik ile yıkılır

BBS de olur çok güzel

IMOBILIZER
07-08-2009, 13:17
Orjinal boyası galiba üzerindeki, en azından bagajdaki...

Otomatik+LPG+Sunroof güzel kombinasyon. İlk bakışta
Kemal'in arabası sandım... Kazasız belasız Okan...

Hayirlisi ile Sagol abim.
Tamponu vs vs kucuk kucuk yerlerin cogunu ya duzeltecegim yada belden asagi gocuklerini ciziklerini vs vs tumunu halledip boyatacagim .

IMOBILIZER
07-08-2009, 13:19
bence tırt bi araç :P nerden bulursunuz böle hurdaları anlamamki :D regülatör olayını ne zaman hallediyoz bu arada :D

Regulator ha :)))) Tirt haa :))))
Darton gomleklerimi rica edeyim Pistonlar vs vs
artik K20 MI VERIRSIN B 20 MI
C5 MI nedir bilinmezde Kullandikca Fena sariyorum bu arada :)
cANIM GELEYIMDE HALLEDELIM MERAK ETME GUZEL BIR REGULATOR VAR ZATEN BILIYORSUN ...

elpadre
07-08-2009, 13:20
masallahh abıı sen bunuda adam edersınn :)

VeNoM_35
07-08-2009, 13:27
güle güle kullan abi, k20 yakışır:)

H.bilgili
07-08-2009, 14:07
oleyyy bır teg daha yenıden hayata donuyor,aracın hayırlı olsun
swap dusunursen k20 olanı hıc gormedım ama 10 numara olacagı kesın Allah kolaylık versın

Sierra Rs
07-08-2009, 15:04
hayırlı olsun.

mgnPower
07-08-2009, 15:12
ilk resimde yanlis park goruyorum yakismamis :D garj girisine park yapilmaz diye yazildigi halde olmamis :D :D :D hayirli olsun.

Harunde
07-08-2009, 21:50
okan abicim hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan...
makalım aracın akibeti ne olacak.

lsvtec
07-08-2009, 22:27
abi hayırlı olsun kazasız belasız teg lerin gun geçtikce anlayan kişilerin eline geçmesi sevindirici

IMOBILIZER
07-08-2009, 22:33
Haruncum teşekkür vallaha şu an LPG nin keyfini çıkarıyorum
20 ytlye 174 km şehir içerisinde gitti (Gaz vardır içinde demeyin sonuna kadar bitirdim artık yıkıldı araba sonra doldurdum)
Akibet için çok zaman var satmam artık son kullanıcısı ben olurum.Sadece işe gitmek için kullanıyorum birazda dolaşmak için.

Yanlış park haklısın :) Yapmıycam söz

serra teşekkür ederim .

Integra Isvtec Abim yapma sizlerin araclarının yanında bu ölü (Hayırlısı ile nereden başlayacagımı bilmiyorum ama bir dış görünümü normale binsinde :) K20 inan şu anda çok uzak biraz kendime geleyim Calibradan sonra birdaha bukadar emek Vallaha çok zor.

Venom 35 çok teşekkür ederim şu senin vectra gözüme takıldıda c20let mi :)))))

Hepinizin yardımı ile umarım bişeyler olur bir gün .Allah bu siteyi Başındakileri ve sizleri Eksik etmesin

ErmanArseven
08-08-2009, 00:55
masallah abi güsel bir teg kazasız belasız

Ae86
09-08-2009, 00:31
Abi kazasız belasız iyi günlerde bin aynaya cd as birde tam olsun :)

IMOBILIZER
09-08-2009, 03:40
Arkadaslar herkese tesekkür ederim .

seznur
09-08-2009, 03:51
Hayırlı olsun

kazasız belasız :)

CallMeInsane
09-08-2009, 08:39
41xMaşallah :D

mr.korhan
10-08-2009, 00:20
oo güzel güzel ,bir integra daha kendini gösterecek millete restini çekecek demekki..çok memnun oldum bu güzel habere . allah utandırmasın..kazasız belasız sürüşler nasip etsin..:icon_tup:

IMOBILIZER
10-08-2009, 09:01
oo güzel güzel ,bir integra daha kendini gösterecek millete restini çekecek demekki..çok memnun oldum bu güzel habere . allah utandırmasın..kazasız belasız sürüşler nasip etsin..:icon_tup:

Cok tesekkur ederim :)

OnurK
10-08-2009, 11:38
kazasız belasız cok sıkı duruyo makıne ;)

elpadre
10-08-2009, 13:09
abı kurcalıyorsun dımı aracıı :)

IMOBILIZER
10-08-2009, 13:14
Vallaha kurcalamiyorum .Duzeltmekle mesgulum :)
Vallaha bisey yok yaa
Pasa pasa biniyorum :)

timucintt
10-08-2009, 13:16
Kazasız belasız abim.. Sahibinden.comda özel msjla soru soran abi senmiydin :D

Umarım bütün gerekli cvpları verebilmişimdir ;)

Bu arada gözüme hemen ilişenler arka bagajları boyasız olan teglerin bir çoğu böyle yanıyor tavanda yanık olmaz bagajı böyle yanıktır örnek benimki ve gördüğüm bir çok tegde böyledir... bide arka kapılar ve arka çamurluklarıda yarıya kadar yanık olur hep.... a sutunu da aynı şekilde onun dışında yanık izi bulunmaz bunlarda :) radiatörü değiştirmeni öneriyorum bide amartisörleri elden geçir... önü havada kıçı yerde tam tersi olması gerekiyor :)

kazasız belasız abi... aklına takılan yerler olursa çekinmeden sor... hepsinin cvbını bulurum :D

elpadre
10-08-2009, 13:27
Vallaha kurcalamiyorum .Duzeltmekle mesgulum :)
Vallaha bisey yok yaa
Pasa pasa biniyorum :)

sene 2010 ıntegra atmosferıkken olmus turbo sasırmam ben buna

melii = abı hayırdır turbolamısın aracıı
okan = sorma melicıgımm atmosferık kesmedı bırazda turboluyalım aracı dedık ve yaptık :)

kesın boyle boyle bırsey olucakk :) hadı bakalım hayırlısı olsun :)

IMOBILIZER
11-08-2009, 10:32
Kazasız belasız abim.. Sahibinden.comda özel msjla soru soran abi senmiydin :D

Umarım bütün gerekli cvpları verebilmişimdir ;)

Bu arada gözüme hemen ilişenler arka bagajları boyasız olan teglerin bir çoğu böyle yanıyor tavanda yanık olmaz bagajı böyle yanıktır örnek benimki ve gördüğüm bir çok tegde böyledir... bide arka kapılar ve arka çamurluklarıda yarıya kadar yanık olur hep.... a sutunu da aynı şekilde onun dışında yanık izi bulunmaz bunlarda :) radiatörü değiştirmeni öneriyorum bide amartisörleri elden geçir... önü havada kıçı yerde tam tersi olması gerekiyor :)

kazasız belasız abi... aklına takılan yerler olursa çekinmeden sor... hepsinin cvbını bulurum :D

Degerli timucin cok tesekkur ederim.
Ben opelden anlarim sadece :) bugune kadar bana sordular :)) hep biyle basladi ve sonu son noktalar oldu ama bu sefer sadece soracagim :))))
Aynen dedigin gibi
kaputta yanikti ama hallettim kapilari hallettim bagaj kaldi.Aslinda kucuk kucuk ezikleri vs vs hep var ben bunu komple belden asagi boyatirim mutlaka
2 gun once basladim
alt yuruyen tamamiile elden gecti her parcasi yenilendi balansi yapildi ok gibi .
arka takir takir vuruyor arka takozlar degisecek komple amortisorler komple yenilenecek :)
Yagi degisti bujileri degisti
Hayatimda kendi opelime alamadigim arayipta hep erindigim KIRMIZI silikon buji kablolari Buna nasib oldu :)))) Ehehehe sen gel opele yapmadigini birakma . bu araca kirmizi jakson racing kalin silikon buji kablosu koy :)))))))))))

TPS degisecek Cikarip geri takinca bir fark yapmiyor. Hala ariza kodlarina bakmadim ama Belkide Tps ye gelen hatta bir sorun var yada SADECE TPS sorunlu :)

CTS de sanirim degismeli :)
On sinyalleri geldi onlari taktim .
Sifir tamponunu buldum ama sanirim gerek yok STP den alacagim :)

Radyõtõr EVET AYNEN DEDIGIN GIBI ONU DEGISTIRECEGIM .oDUM KOPTU SU EKSILIYOR SU EKSILIYOR YANDIK DEDIM :)))
ama radyõtõr cogu yerinden sizdiriyor :)))
KOYO mu koysak buna :)))))))))))))) vardir umarim sifiri ?
Bakalim neler olacak :))))

elpadre
11-08-2009, 10:42
Ben opelden anlarim sadece :) bugune kadar bana sordular :)) hep biyle basladi ve sonu son noktalar oldu ama bu sefer sadece soracagim :))))
Aynen dedigin gibi
kaputta yanikti ama hallettim kapilari hallettim bagaj kaldi.Aslinda kucuk kucuk ezikleri vs vs hep var ben bunu komple belden asagi boyatirim mutlaka
2 gun once basladim
alt yuruyen tamamiile elden gecti her parcasi yenilendi balansi yapildi ok gibi .
arka takir takir vuruyor arka takozlar degisecek komple amortisorler komple yenilenecek :)
Hayatimda kendi opelime alamadigim arayipta hep erindigim KIRMIZI silikon buji kablolari Buna nasib oldu :)))) Ehehehe sen gel opele yapmadigini birakma . bu araca kirmizi jakson racing kalin silikon buji kablosu koy :)))))))))))

TPS degisecek Cikarip geri takinca bir fark yapmiyor. Hala ariza kodlarina bakmadim ama Belkide Tps ye gelen hatta bir sorun var yada SADECE TPS sorunlu :)

Radyõtõr EVET AYNEN DEDIGIN GIBI ONU DEGISTIRECEGIM .oDUM KOPTU SU EKSILIYOR SU EKSILIYOR YANDIK DEDIM :)))

abı ustekı yazıyıı okudunmuu ?

dedıklerım cıkıyorr :)

stlegal
11-08-2009, 11:06
Aynen dedigin gibi
2 gun once basladim

elimde tps var denersiniz bakarsınız cts'yi anlamadım cpseyse oda var bende bakarsın işte kardeşim tekrardan hayırlısıyla binin

Emre Abdik
11-08-2009, 11:36
hayırlı olsun

turkerrr
11-08-2009, 11:51
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

okan abi hayırlı olsun sende mi caponcu oldun artık :D calibra gitti mi :confused:

timucintt
11-08-2009, 13:22
Ben opelden anlarim sadece :) bugune kadar bana sordular hep biyle basladi ve sonu son noktalar oldu ama bu sefer sadece soracagim :))))
Aynen dedigin gibi
2 gun once basladim

sevindim abi valla süper olacak baya girişmişsin... o arkadan gelen takır tukur sesi orta üst kamber salıncağının şaseye bağlı kısmından geliyor :) sert virajlarda ve kasislerde anında vuruyor tak tuk diye :) bide ana traverz takozu var oda çapı 10cmlik bir takoz var 2 ayaklı onu değiş arkadan sesin sesi bile gelmez :) ama yinede gıcık bir özeliği var teglerin fren disklerini koruyan bakalitler var onlardan esneme sesi geliyor çok gıcık bir şey onları söküp içlerinde küçük pullar var onları dğeiştir mutlaka ;) ve yay lastiklerinide değiş onlardanda esneme sesi gelir zamanla...

onun dışında komple motor hortumlarını değişmelisin, ben değiştim çok güzel ve temiz oluyor orijinallerle değiş ama ben orijinalleri aldım mis gibi hepsi uyuyor ne kadar temiz antifreez bile konulsa yılların verdiği eskimeyle borular artık kireç manyağı oluyor... toplamda bütün radiatör emme manifoldu kelepçeleri ve boruları toplamda 350 lirayı buluyor serviste dışarda 50 60 liraya hepsini alabilirsin ama :)

Radiatöre gelince aracın otomatik olduğu için tafsiyem benim gibi ilerisi için düşünüyorsan şanzımanına radiatörden bağımsız bir radiatör sistemi kurman... çünkü MPRA şanzımanları yazın inanılmaz ısınıyor... ve şanzımanların en büyük düşmanı ısı

Radiatörüde mutlaka orijinal al derim ben. serviste 1100 lira denso marka... yemede yanında yat

dediğin gibi eğer tps de sorun varsa otomatik şanzımanda tam konumunda çalışmıyor abi ;) çünkü tps den aldığı veriyi direkt TCM( transmission control module) ye iletiyor ve şanzıman ona göre vitesi ayarlıyor o tps düzgün çalışmazsa aracın yürümez ve anlatığın geçen seferki gibi S4 ışığını yakabilir ve aracını güvenli moda alır...

Ama yined etam olarak emin olabilmek için ECU hata kodlarına ve TCM hata kodlarına mutlaka bir bak derim ben..

Buda şanzımanın hata kodları.... buna göre hatayı takip edeceğiz... bana ne kadar yanıp söndüğünü söylersen ona göre tamir yollarını buluruz elbet :)

http://img7.imageshack.us/img7/6105/telled.jpg

Buda ecunun hata kodları... USDM lerle aynı sadece bazı sensörleri bize yok... ama kodlar aynı...

0 - ECU
1 - Oxygen Sensor
3 - MAP Sensor
5 - MAP Sensor
6 - Crank Angle
7 - Throttle Angle
8 - TDC Position
9 - No. 1 Cylinder Position
10 - Intake Air Temperature
12 - Exhaust Gas Recirculation (EGR) System
13 - Atmosphere Pressure
14 - Electronic Air Control
15 - Ignition Output Signal
16 - Fuel Injector
17 - Vehicle Speed Sensor
20 - Electronic Load Detector
22 - VTEC System Malfunction
23 - Knock Sensor
41 - O2 Sensor
43 - Fuel Supply System
45 - System Too Rich or Too Lean
48 - Primarry Heated O2 Sensor
54 - Crankshaft Speed Fluctuation Sensor
61 - Primary O2 Sensor Circuit
63 - Secondary O2 Sensor Circuit
67 - Catalyst System
70 - Automatic Transaxle
71-74 - Random Misfire
80 - Exhaust Gas Recirculation
86 - Engine Coolant Temperature Circuit
90 - Evaporative Emission Control System Leak Detected
91 - Fuel Tank Pressure Circuit
92 - Evaporative Emission Control System Insufficient

kolay gelsin abi

EvrenCan_RS
03-09-2009, 20:29
Okan abi araban gayet güzel biraz mıncıklarsan taş gibi olur :)
son halini koyam bari :D
http://img78.imageshack.us/img78/9071/010920092322.jpg

bosporuss06
04-09-2009, 04:08
ankarada böyle bi integra varmış da ben nasıl görememişim.hayırlı olsun bu arada.biz ankaralı integra sahipleri olarak hertürlü sorununda yardımcı olmaya çalışırız,güle güle kullan...

IMOBILIZER
23-09-2009, 10:28
Arkadaslar unutmusum bu konuyu kusura bakmayin. Ilginize cok ama cok tesekkur.
Ugrasamiyorum cok ama yavas yavas iste bir iki ay durulmam lazim calibradan sonra :))))

BrakeHorsePower
23-09-2009, 10:39
Hayırlı olsun, kazasız belasız binmek nasip olur inşalla;)

elpadre
23-09-2009, 11:07
okan abıı son durumuu nedır ?

sinan-s
23-09-2009, 12:09
Maşallah yaşına göre güzel bir araç..