Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : nokia n97

eeyore
07-08-2009, 22:24
1,5milyarı buluyomuş bu telefon varmı kullanananızın bilgisi olan?? blackberry storm almayı düşünüyodum bi hattıma dierinede iphone ama bu makina çk gzel ondan alıcam varmı bilgisi olan???

onursumer
07-08-2009, 22:29
şuan spot olarak geldi beklemekte fayda var ama bence çok başarılı beklemeye değer bi telefon spot urun çok tercih etmiyorum artık yeni telefonlar çok ozellikli olunca arıza riskide fazla oluyor :D

hem dokunmatik ekran hemde quwerty klavyeyi bir arada sunuyor ben beklemedeyim ;)

bb storm ve iphone ye hiç sıcak bakmadım şu zamana kadar :D

Eriador
07-08-2009, 22:32
bizim burda arkadaş 520 dolara aldı tax lar dahil isteyen 100 dolar kar la kargo ile gönderrim nihaha yaşaın kötülük :)

eeyore
07-08-2009, 23:07
ztn bi on güne kadar update i yapılıcakmış alınanların

eriador can valla usa ny da ayağımız warda işte bakalım olmadı öyle yapıcaz gümrüğü ayarlıcaz öle gelicekte işte her gelen tel burda çalışıyo mevzusu canımı skıyo iphone larda yurt dışında sıkıntı çekilmezken burda takılıp duruyo fln :/

yok bb storm iphone dan daa gzel ondan kayıyo gözüm ona :) aveanında kampanyası var ondan şeettirdimde n97alcam muhtemelen :)

Eriador
07-08-2009, 23:09
...

eriador can valla usa ny da ayağımız warda işte bakalım olmadı öyle yapıcaz gümrüğü ayarlıcaz öle gelicekte işte her gelen tel burda çalışıyo mevzusu canımı skıyo iphone larda yurt dışında sıkıntı çekilmezken burda takılıp duruyo fln :/

...

yurt dışında geldiğinizde yılda 1 tane pasaportunuza işleterek 10-20 dolarak gibi bi ücret vererek hava alanında tel inizi kaydettiriyorsunuz ve tr de rahat kullanabiliyorsunuz

onursumer
07-08-2009, 23:10
direk N97 al kafan rahat olsun şimdiden nokia turkiye zaten gadget fikir yarışması başlattı

çok iddalı ve fazlasıyla tatmin edici bir telefon ;)

ki ayrıca şunu belirtiyim N97 turkcell ile geliyor iphone gibi 12 ağustostan itibaren ;) spot almayın yani :D

fiyat 729 Euro ;)

eeyore
07-08-2009, 23:15
direk N97 al kafan rahat olsun şimdiden nokia turkiye zaten gadget fikir yarışması başlattı

çok iddalı ve fazlasıyla tatmin edici bir telefon ;)

ki ayrıca şunu belirtiyim N97 turkcell ile geliyor iphone gibi 12 ağustostan itibaren ;) spot almayın yani :D

fiyat 729 Euro ;)

ztn bbstormla kafa kafaya geliyo tl bazına vurduğumuzda aveanın kampanyasındada o fiyat oluyo..

yurt dışında geldiğinizde yılda 1 tane pasaportunuza işleterek 10-20 dolarak gibi bi ücret vererek hava alanında tel inizi kaydettiriyorsunuz ve tr de rahat kullanabiliyorsunuz

yok yaa illa hava alanında yaptrmaya gerek yok her halukarda o dediğim sorun çıkıyo ama herhangi bir ana bayiie gittiğinizde pasaporta işletebiliyorsunuz telefonu ama sıkıntı orda ztn btn pasaportlara bikaç telefon işletildi :)

ugurbora
07-08-2009, 23:25
yok yaa illa hava alanında yaptrmaya gerek yok her halukarda o dediğim sorun çıkıyo ama herhangi bir ana bayiie gittiğinizde pasaporta işletebiliyorsunuz telefonu ama sıkıntı orda ztn btn pasaportlara bikaç telefon işletildi :)

1 pasaporta tek telefon kayıt ediliyor diye biliyorum eğer farklıysa bu durumu değerlendirelim ?

chiefkadir
07-08-2009, 23:28
Bir pasaporta bir telefon işletiliyor. İki sene geçtikten sonra tekrar telefon işletiliyor.

eeyore
07-08-2009, 23:43
1 pasaporta tek telefon kayıt ediliyor diye biliyorum eğer farklıysa bu durumu değerlendirelim ?

eet eet öle.. ablam amerikadan gelirken baya bi tel getirme şansı oldu ondan btn babanın ablanın fln btn pasaportlar yalana bağladı :(

eeyore
07-08-2009, 23:46
Bir pasaporta bir telefon işletiliyor. İki sene geçtikten sonra tekrar telefon işletiliyor.

eet maalesef o süre 2 sene :/

onursumer
08-08-2009, 00:32
ztn bbstormla kafa kafaya geliyo tl bazına vurduğumuzda aveanın kampanyasındada o fiyat oluyo..

basın açıklaması şimdilik boyle bence bb stormdan daha iyi nokia

Turkcell müşterileri, Nokia N97’ye Turkcell avantajlarıyla sahip olabiliyor! Nokia ve Turkcell arasında gerçekleştirilen işbirliğinin hem bireysel hem de kurumsal kullanıcıları kapsayan kontrat seçenekleri 24 ay boyunca 99 TL’lik ya da 18 ay boyunca 120 TL’lik aylık ödemelerden oluşuyor. Bu paketle Nokia N97’nin yanı sıra her ay 1 GB ücretsiz data kullanımı sunuluyor, ayrıca hafta sonları ücretsiz konuşma, görüntülü görüşme ve mesajlaşmanın yanı sıra 1 aylık ücretsiz Turkcell Mobil TV hediye ediliyor. Kurumsal müşterilere ise 12 ay boyunca aylık 163 TL ödemeli kontrat seçeneği sunuluyor.

Kontratsız satış seçeneğindeyse tavsiye edilen satış fiyatı 729 Euro ve Bonus Kart’a 12 taksit fırsatı veriliyor. Bu seçenekte Turkcell faturalı hat kullanıcılarına bir ay boyunca geçerli 1000 dakika ücretsiz konuşma, 100 MB data kullanımı ve yine 1 ay için Turkcell Mobil TV deneme olanağı sunuluyor. Faturasız hatlı kullanıcıları ise bir ay boyunca her 150 kontör yüklemeye 1 hafta kullanım süreli 1000 kontör hediye, 100 MB internet kullanımı ve 1 aylık Turkcell Mobil TV deneme olanağına sahip oluyor. Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu bu konuda yaptığı açıklamada “3G’yle yeni Turkcell’li yaşamın kapılarını açtık. Artık 3G teknolojisiyle bugüne kadar cep telefonumuzda kullandığımız uygulamaların çok daha hızlısını, çok daha renklisini kullanabiliyoruz. 3G ile internet artık hem cebimizde, hem de Turkcell 3G hızında. Nokia N97 Turkcell 3G’nin hayatımıza getirdiği deneyimleri en zengin haliyle yaşatacak yeni bir mobil bilgisayar. Canlı güncellenen ve kişiselleştirilebilen ana menüsü, büyük dokunmatik ekranı gibi özellikleri sayesinde müşterilerimiz Nokia N97 ile yeni Turkcell’li yaşamın hızını ve rahatlığını çok daha iyi hissedebilecek” dedi.

eeyore
08-08-2009, 00:43
tbi cnmmm nokia bildiiinn tek yniii bbstorm iphone şey yemiş ynnda :D

tool
08-08-2009, 00:54
nokia dokunmatik olayini cozerse bayagi ilerler..

onursumer
08-08-2009, 01:06
3 gündür nokia 5800 kullanıyorum daha ilk modelleri ve bence çozmuşler N97 yi ozellikle bu yuzden merak ediyorum dokunmatikte olay işletim sisteminde diye düşünüyorum symbian bakalım neler yapabilicek :)

said_
08-08-2009, 01:11
videolarına biraz göz attım dokunmatik güzel çalışıyo gibi ama tabiki kullanmadan anlaşılmaz

mechanıcer
08-08-2009, 01:24
storm sakın alma kullanması ıgrenc bı alet.ılla blackberry dıosan bold al derım.

MertS
08-08-2009, 01:26
bence bu kadar para telefona verilmez,benim düşüncem tabi.

tuner faruk
08-08-2009, 01:28
bugün bende 5800 kullandım gerçekten çok hoşuma gitti:icon_tup:gerçekten güzel telefon nokia dokunmatiği çözerse piyasaya damgasını vurur yeniden ki çözmüş gibide görünüyo

VteC_MaNiaC
08-08-2009, 01:32
ben n97 kullandım teknosaya tanıtım amaçlı gelen modelden ... kesinlikle appleın dokunmatik ekranının kalitesinde değil ... hala hissiyatı tam yakalayamamışlar kullanım iyi olabilir ama estetik sıfır aynı zamanda ... bence ancak zenci rapçi kliplerinde yer bulabilir kendine ha bide black eyed peas :)

Eworen
08-08-2009, 01:36
Turkcell iletişim merkezinde inceledim bu nokia yı teşhirde vardı bir adet yakında TR de sloganlarıyla
Dokunmatik olayını çözmüş değiller yine hassasiyet vasat iphone gibi başarılı bir ekrana sahip olma olasılığı çok uzak bir zamanda gibi...
iphone kullanıcısı olarak 2 işlem yapıp yerine koydum ekranın dokunuşumu hissetmesini daha fazla bekleyemezdim :)

said_
08-08-2009, 01:38
burdan çıkarılcak ders Apple cidden sıkı bi telefon yapmış :D

ukku
08-08-2009, 02:12
Nokia'nın saha elemanıyım.. Satış pazarlama tanıtım vs..
N97 1 ay kadar süredir elimizde..
Şekil şemal çok iyi.. Ancak yazılımsal hatalar var.. Kendi kendine kapanan bir sürü 0 kutusundan yeni çıkmış N97 gördüm.. Ayrıca yavaşlık söz konusu, klavye sizi biraz geç takip ediyor.. Dokunmatiği 5800'e göre daha iyi.. Tabi ki iphone kadar iyi değil. Ekran boyutu ve çözünürlüğü şu an tartışılmaz 1 numara..

/edit: ne karışık yazmışım :D

eeyore
08-08-2009, 02:41
iphone ablamda war kaç kere elinden aldım duvara fırlatmaya kalkşırken ondan nokia dedm ama gdip de görmek lazm oda var
valla kardeş 40yılda bir tel değiştiriyorum ondan eğer telefona değiyorsa ben veririm malesef çok parası bilyorum ama telefon bu elim ayağım resmen..

MertS
08-08-2009, 02:56
ben d900i kullanıyorum benimde elim ayağım sürekli telefonla konuşan biriyim veya mesajlaşan neden böyleyim bende bilmiyorum :D

ama işimi aksatmadı hiç.. :)
tabi sizin tercihiniz zaten hata da varmıs n97 de :D

sneak
08-08-2009, 03:01
Blackberry nin verdiği hizmeti veren ne bir telefon markası nede elektronik eşya satan mağaza var. Telefonunuz bozuldumu arayın müşteri hizmetlerini operatörde bekleme olmadan satış alanlarındaki ülkelerin hepsinde evinize kadar araç yollatıp telefonunuz alıyolar. Yazılım sorunu haricindeki tüm problemlerde telefonunuzu değiştiriyorlar. Yazılımda sorun varsa güncelliyorlar (almanyada yazılım sorununda bile değişim yaptı arkadaşım). Ayrıca tüm dünyada sınırsız internete girebiliyosunuz BB ile yani kotanız yok. N97 yi caddedeki turkcell bayii nde yarım saat kadar inceledim bence iphone ve storm un dokunmatik özelliğini yakalamaları için bi kaç fırın ekmek yemeleri lazım ayrıca storm da dokunmatik + click özelliği olduğundan yanlış tuş basma olasılığınız azalıyor Nokia yı kötülemek için söylemiyorum bana göre çok büyük bir firma ve hala kullandığım telefonuda var fakat N97 bana maketmiş gibi geldi...

eeyore
08-08-2009, 03:40
bbstorm mu iphone mu n97 mi :D

eeyore
08-08-2009, 03:41
ben d900i kullanıyorum benimde elim ayağım sürekli telefonla konuşan biriyim veya mesajlaşan neden böyleyim bende bilmiyorum :D

ama işimi aksatmadı hiç.. :)
tabi sizin tercihiniz zaten hata da varmıs n97 de :D

görende şirketler fabrikalar war sanır yada dünyaca ünlü artist fln :) faturaları görsen :)

onursumer
08-08-2009, 12:21
Blackberry nin verdiği hizmeti veren ne bir telefon markası nede elektronik eşya satan mağaza var. Telefonunuz bozuldumu arayın müşteri hizmetlerini operatörde bekleme olmadan satış alanlarındaki ülkelerin hepsinde evinize kadar araç yollatıp telefonunuz alıyolar. Yazılım sorunu haricindeki tüm problemlerde telefonunuzu değiştiriyorlar. Yazılımda sorun varsa güncelliyorlar (almanyada yazılım sorununda bile değişim yaptı arkadaşım). Ayrıca tüm dünyada sınırsız internete girebiliyosunuz BB ile yani kotanız yok. N97 yi caddedeki turkcell bayii nde yarım saat kadar inceledim bence iphone ve storm un dokunmatik özelliğini yakalamaları için bi kaç fırın ekmek yemeleri lazım ayrıca storm da dokunmatik + click özelliği olduğundan yanlış tuş basma olasılığınız azalıyor Nokia yı kötülemek için söylemiyorum bana göre çok büyük bir firma ve hala kullandığım telefonuda var fakat N97 bana maketmiş gibi geldi...

bb nin internet olayında yanlışın var opretorle alakalı bi durum sınırsızlık falan soz konusu değil nekadar çok para okadar çok internet :D

bis bağlantısı şıkıştırıyor vs diyorlar ama çok mailleşince 1gb lık paket dahi yetmiyor :D

R-13239
08-08-2009, 12:32
BB Storm rezalet bir cihaz. BB alacaksan Bold al.

N97 de kullandım rahat degil. Dokunmatik olarak iPhone üzerine daha yok.

Ama Telefon dediğin VERTU . Otesi yok.

Day Walker
08-08-2009, 12:41
Turkcell müşterileri, Nokia N97’ye Turkcell avantajlarıyla sahip olabiliyor! Nokia ve Turkcell arasında gerçekleştirilen işbirliğinin hem bireysel hem de kurumsal kullanıcıları kapsayan kontrat seçenekleri 24 ay boyunca 99 TL’lik ya da 18 ay boyunca 120 TL’lik aylık ödemelerden oluşuyor. Bu paketle Nokia N97’nin yanı sıra her ay 1 GB ücretsiz data kullanımı sunuluyor, ayrıca hafta sonları ücretsiz konuşma, görüntülü görüşme ve mesajlaşmanın yanı sıra 1 aylık ücretsiz Turkcell Mobil TV hediye ediliyor. Kurumsal müşterilere ise 12 ay boyunca aylık 163 TL ödemeli kontrat seçeneği sunuluyor.

sneak
08-08-2009, 13:19
bb nin internet olayında yanlışın var opretorle alakalı bi durum sınırsızlık falan soz konusu değil nekadar çok para okadar çok internet :D

bis bağlantısı şıkıştırıyor vs diyorlar ama çok mailleşince 1gb lık paket dahi yetmiyor :D

Şimdi onur kardeşim durum şöyle

BB de şu an en yetkili operatör Vodafone ve vodafone diyorki eğer sen nokia yada iphone veya başka bir marka kullanıyorsan internet tarifen (250 mb yada 1gb ) olacak bunlarda tahmin edileceği üzere aynı oranlarda artan fiyatlarla fakat sen eğer bir BB vodafone kullanıcısıysan ''BlackBerry Internet Service '' üzerinden
aynen yazıyorum '' Sınırsız internet kullanımı sadece Blackberry APN 'i üzerinden yapılacak olan e-posta veya internet kullanımları içermektedir.'' sınırsız internete girebilirsin. İşin kötü yanı Turkcell de bu sistem yok yani BB yi ilk Vodafone getirdiği için muhtemelen. Turkcell de az önce internet aşım cezasına da baktım 199 ytl. 3 G ülkemiz için çok yeni bir teknoloji arkadaşlar dikkat edin iyi araştırmadan kendinizi yakmayın...

sneak
08-08-2009, 13:21

BB storm un rezalet yanlarını öğrenmek isterim yardımcı olurmusun :icon_tup:

onursumer
08-08-2009, 13:23
Şimdi onur kardeşim durum şöyle

BB de şu an en yetkili operatör Vodafone ve vodafone diyorki eğer sen nokia yada iphone veya başka bir marka kullanıyorsan internet tarifen (250 mb yada 1gb ) olacak bunlarda tahmin edileceği üzere aynı oranlarda artan fiyatlarla fakat sen eğer bir BB vodafone kullanıcısıysan ''BlackBerry Internet Service '' üzerinden
aynen yazıyorum '' Sınırsız internet kullanımı sadece Blackberry APN 'i üzerinden yapılacak olan e-posta veya internet kullanımları içermektedir.'' sınırsız internete girebilirsin. İşin kötü yanı Turkcell de bu sistem yok yani BB yi ilk Vodafone getirdiği için muhtemelen. Turkcell de az önce internet aşım cezasına da baktım 199 ytl. 3 G ülkemiz için çok yeni bir teknoloji arkadaşlar dikkat edin iyi araştırmadan kendinizi yakmayın...

vodafonede dediğin gibidir ozaman turkcell kullanıcısı olduğum için herturlu geçirmece alıştık :D

OnurK
08-08-2009, 14:46
Cep düellosu: Nokia N97 vs. Apple iPhone 3GS

http://www.chip.com.tr/konu/cep-duellosu-nokia-n97-vs.-apple-iphone-3gs_14047.html

Nokia'nın amiral gemisindeki garip hata

http://www.chip.com.tr/konu/nokia-nin-amiral-gemisindeki-garip-hata_14287.html

ukku
08-08-2009, 15:40
Iphone'un beyazları da şarj oldukça kararıyor bilmem biliyor musunuz :)

onursumer
08-08-2009, 15:45
Cep düellosu: Nokia N97 vs. Apple iPhone 3GS

http://www.chip.com.tr/konu/cep-duellosu-nokia-n97-vs.-apple-iphone-3gs_14047.html

Nokia'nın amiral gemisindeki garip hata

http://www.chip.com.tr/konu/nokia-nin-amiral-gemisindeki-garip-hata_14287.html

incelemedede bariz ortada zaten aslında iki telefonda çok iyi

ama kimine gore iphone kullanışlı iş gorur kimine gore N97

:icon_tup:

eeyore
08-08-2009, 17:49

ahaaa buu süpermişşşşşşş iyi iyi bu süper oldu :) çok saol kardeşşş

onursumer
08-08-2009, 18:03
ilk sayfaya eklemiştim zaten basın açıklamasını :)

729 euro kontratsız fiyatı :)

eeyore
08-08-2009, 19:25
ilk sayfaya eklemiştim zaten basın açıklamasını :)

729 euro kontratsız fiyatı :)

bliyorum gördm ztnde böle taksit olunca daha az koyucakmış gbi geliyo :)

OnurK
12-08-2009, 00:17
darty de satılıyor ;)

http://www.darty.com.tr/e_commerce/CEP-TELEFONU/NOKIA/N97-WHITE-p-31257-c-12.htm

tuner faruk
12-08-2009, 00:36
darty de satılıyor ;)

http://www.darty.com.tr/e_commerce/CEP-TELEFONU/NOKIA/N97-WHITE-p-31257-c-12.htm

teşhire bile koymuşlar

Future_King
12-08-2009, 00:38
Valla bugun aldım telefonu...şu ana kadar( yaklaşık 6 saat ) bir sıkıntı çekmedim.Herşeyi kurcaladım.3g ye baktım vs vs...şimdilik herşey yolunda.gayet memnunum son 6 saattir:D

OnurK
12-08-2009, 01:50
nerden aldın ?

onursumer
12-08-2009, 02:22
bugun itibari ile tum turkcelllerde iphone gibi şuan ilk 3 ay sadece turkcell satıcak :)

Renç
12-08-2009, 05:47
hazır konusu açılmışken,
HTC Touch Diamond hakkında yorumlarınız nedir?

Future_King
12-08-2009, 07:57
nerden aldın ?

turkcellden aldım...

hala fiyat kısmında " pek yakında " yazıodu.Dedim bi sorim ne zaman belli olur diye meğer 3-4 saat önce gelmiş telefonlar.bitmeden alim dedim.

tool
12-08-2009, 08:17
hazır konusu açılmışken,
HTC Touch Diamond hakkında yorumlarınız nedir?

winmobile olmasina ragmen omnia'dan hizli ;)

eeyore
12-08-2009, 13:29
turkcellden aldım...

hala fiyat kısmında " pek yakında " yazıodu.Dedim bi sorim ne zaman belli olur diye meğer 3-4 saat önce gelmiş telefonlar.bitmeden alim dedim.

kaç kaat bayıldın??

tuner faruk
12-08-2009, 13:48
winmobile olmasina ragmen omnia'dan hizli ;)

Kesinlikle katılıyorum ve ayrıca dokunmatiğide samsung dan iyi:icon_tup:

OnurK
12-08-2009, 14:06
1 saat oldu alalı o kadar yawas degıl hızı hosuma gıttı cıdden

mugecıgım 1550 aldım bılgın olsun

onursumer
12-08-2009, 14:08
bende gidip bi bakim ya :D

teggy
12-08-2009, 15:43
n97 tavsiye etmem. işlemcisi yavaş, rami düşük. beyaz renk olanın klavyesi sararıyor kullandıkça. Resistive ekran. ekranı kanırtmadan algılamıyor. Kamera kapağında da tasarım hatası var. Açıp kapatırken lensi çiziyor..

Future_King
12-08-2009, 16:22
kaç kaat bayıldın??

1550 küsüre aldım bende

Future_King
12-08-2009, 16:23
n97 tavsiye etmem. işlemcisi yavaş, rami düşük. beyaz renk olanın klavyesi sararıyor kullandıkça. Resistive ekran. ekranı kanırtmadan algılamıyor. Kamera kapağında da tasarım hatası var. Açıp kapatırken lensi çiziyor..

Beyaz için birşey diyemem ama işlemcisi gayet tatminkar bence.hiç " hadi be ufff " demedim şu ana kadar.

Ekranıda gayet rahat kullanımı kanırtma fln hikaye bunlar.

teggy
12-08-2009, 16:52
Beyaz için birşey diyemem ama işlemcisi gayet tatminkar bence.hiç " hadi be ufff " demedim şu ana kadar.

Ekranıda gayet rahat kullanımı kanırtma fln hikaye bunlar.

kanırtmadan kastım resistive ekran teknolojisi olması dolayısıyla "baskısız" algılamama olayı. Yani parmağınla bir miktar bastırmazsan algılamıyor. Iphone gibi kapasitif ekranı olmayan bir dokunmatiği tavsiye etmiyorum. iki tip ekranı yanyana koyup kullanmaya çalışınca resistive in ne kadar can sıkıcı olduğunu anlıyorsun...

onursumer
12-08-2009, 17:40
kanırtmadan kastım resistive ekran teknolojisi olması dolayısıyla "baskısız" algılamama olayı. Yani parmağınla bir miktar bastırmazsan algılamıyor. Iphone gibi kapasitif ekranı olmayan bir dokunmatiği tavsiye etmiyorum. iki tip ekranı yanyana koyup kullanmaya çalışınca resistive in ne kadar can sıkıcı olduğunu anlıyorsun...

kapasitif ekran sevmiyorum mesela ben :)

nokianınki gayet kullanışlı ozellikle hafif tırnak ucuyla dokunmak yeterli iphone falan aratmıyor kesinlikle

kaçgündür deneme amaçlı 5800 kullanıyorum hiç problem yaşamadım :)

n97 ye okadar para veririm fakat iphone verilen yazık :D okadar kullandık ne oldu elimden bi duştu camı tuzla buz uğraş dur sonra :D

Future_King
12-08-2009, 19:23

dediğin teknolojiler hakkında çok bir bilgim yok ama iphone da kullanmıştım fakat nokia nınki gerçekten hassas ve rahat kullanımı var.ciddi anlamda dedigin teknoloji farklarını aratmıyor.en azından bana.

Juggernaut
12-08-2009, 19:28
1550 küsüre aldım bende

Basmışsın parayı almışsın helal olsun.

Future_King
12-08-2009, 19:47
Basmışsın parayı almışsın helal olsun.

Seni alırken çağırmadım diye alındınmı yoksa:D

Mr.K
12-08-2009, 19:57
bende gidip bi bakim ya :D

e71 al:D bide e75 alim mi msnden bilgi ver..

eeyore uzgununm konu cip< olmasin :)

teggy
12-08-2009, 20:53
kapasitif ekran sevmiyorum mesela ben :)

nokianınki gayet kullanışlı ozellikle hafif tırnak ucuyla dokunmak yeterli iphone falan aratmıyor kesinlikle

kaçgündür deneme amaçlı 5800 kullanıyorum hiç problem yaşamadım :)

n97 ye okadar para veririm fakat iphone verilen yazık :D okadar kullandık ne oldu elimden bi duştu camı tuzla buz uğraş dur sonra :D

Ayfon leş zaten. gps yok kamera yok. uygulama bol, yüklemeye kalksam vereceğin 1.5 milyar üstüne para istiyolar, utanmasalar donuna kadar alacaklar :D. vermek istemezsen korsan kullanıcı durumuna düşüyorsun, ekranı açamaz hale gelsen garantiye veremiyorsun garanti dışı kalır diye vs...

onursumer
12-08-2009, 21:11
ekranı kırılıncada garanti dışı kalıyor

bide utanmadan biz iphone turkiye servisiyiz ama sadece yazılımsal mudahale yapabiliyorz diyorlar

30 dolarlık cam için benden 450tl istediler benim telefonu para sayıp sıfır vericeklermiş

çozum basit 90tl ye çozdum olayı :D

TYFF
12-08-2009, 22:18
Kesinlikle İphone alma imkanı olan başka tel almasın diyorum....
n97 , blackberry vs farklı İPHONE başlı başına farklı 1 kategori...
ekran ve malzeme kalitesinde apple farkı her zman konuşuyor...
şahsi kullanım için bb gereksiz arkadaşlar yapmayın , şirket elemanları için yapılmış özel telefonlar onlar ..
bence iphone al derim ...
3gs tawsiye etmem , 3g 16 GB siyah ;)

MiaMi
17-08-2009, 11:14
Cumartesi günü aldık kullanan bilgi paylaşabilecek kimse varmı.Çok sık telefon değiştirmem, Takoz tabir edilecek telefonlar kullandığımdan buna geçince nasıl yani oldum. Genel olarak güzel bir cihaz. TAbi ne istiyorumki ne arıyayım o ayrı zamanla çözeceğim.

1- GPS bulunduğum yeri bulamadı nasıl çalıştırdınız.
2- Şu facebook-hava durumu zımbırtılarını kapatabiliyormuyuz. Sürekli ekranda açık duruyorlar sanırım internet bağlantısı sürekli kullanımda kalıyor.

Dragger
17-08-2009, 12:11
Ben de cok kararsızım bu konuda, n97 cok hosuma gidiyor ama bir taraftan aklım iphonea gidiyor.

emrah type-r
17-08-2009, 12:14
N97 cok gusel gecen bakma fırsatım olduda..1550 ye sattı arkadasım..

MiaMi
17-08-2009, 12:14
Yavuz nokia güzel cihaz. İphone 4G deniyor buay sonu gelecekmiş ben hiçbiryerde bulamadım telefonun resmini falan. Nedir ne değildir bilen varmı acaba.

:D:D:D:D

http://farm4.static.flickr.com/3098/3127600477_d5dbe5383a.jpg

Dragger
17-08-2009, 12:25
4g degil, 3gs gelecek bu ay icinde ;)

Onda da görüntülü görüsme bile yok.

MiaMi
17-08-2009, 12:38
O zaman tırt o iş n97 devam.

MiaMi
17-08-2009, 12:40
4g degil, 3gs gelecek bu ay icinde ;)

Onda da görüntülü görüsme bile yok.

Turkceldeki sayın arkadaşa diyorum 3gS değil 4g gelecekmiş diye evet bu ay sonu geliyor diyor. Numune memleketin numune insanı işte.

mgnPower
17-08-2009, 12:50
her ay sonu geliyor o turkcelldeki arkadas tam numunelik gercektende...

Dragger
17-08-2009, 12:50
Teknolojiden daha hızlı demekki arkadas :D

mgnPower
17-08-2009, 13:02
hatta teknoloji onun uzerinden akiyor sanki bi nevi zamanlar arasi sicrama yapabiliyor yetenekleri dogrultusunda. :D

YEY®
17-08-2009, 19:47
Valla iphone çok farklı bir kategori ama çok afedersiniz artık amelelerin ellerinde bile var :) Sattım kurtuldum...Dokunmatik bakımındanda nokia,samsung kesinlikle yanına gelemez..Tek dert araba kullanırken mesaj yazma olayı biraz alışkanlık ister..Ama kullanma konusunda kendinizi kaptırırsanız laptopu en son ne zaman açtığınızı unutabilirsiniz :)

mgnPower
17-08-2009, 21:11
sahibinden komda 200 liraya cift hatli televizyonlu ayfon satiyorlar herkesin elinde olmasi gayet normal.

eeyore
18-08-2009, 01:46
e97 de süpermiş???

Dragger
18-08-2009, 02:02
Bugun Turkcellden egitim danısmanımıza sordum, o da iphone dedi :D

Tuner
18-08-2009, 02:34
ablam bugün alacakmış iyice bir kurcalar söylerim iyi kötü yanını

Tuner
18-08-2009, 02:37
Yavuz nokia güzel cihaz. İphone 4G deniyor buay sonu gelecekmiş ben hiçbiryerde bulamadım telefonun resmini falan. Nedir ne değildir bilen varmı acaba.

:D:D:D:D

http://farm4.static.flickr.com/3098/3127600477_d5dbe5383a.jpg

cicim japonya 4G kullanıyor aynı zamanda adamların ADSL hızı 1.000.000 mega bit civarı 4G için en az bir 5 yıl bekleriz.

ef186
18-08-2009, 03:30
Bugun Turkcellden egitim danısmanımıza sordum, o da iphone dedi :D

http://img11.imageshack.us/img11/231/draggersmile.jpg

Dıttıtdının nın :D

Future_King
18-08-2009, 08:30
ahauhauh süperr

crazydog
18-08-2009, 09:54
http://img11.imageshack.us/img11/231/draggersmile.jpg

Dıttıtdının nın :D

ahuhuauhhua :icon_tup::D

Dragger
18-08-2009, 13:37
Serefsiz buraya da mı koydun :D

mgnPower
18-08-2009, 15:35
ben ugun almaya gittim begenmedim isinamadim elim bombos geri dondum

F.A.T.İ.H
18-08-2009, 15:48
Çin'de bu serinin kopyası olan Nokla N97 çıktı.Gazetenin haberine göre, taklit telefon gerçeğe yakın görünümüyle görenleri hayrete düşürüyor. 5 Ağustos'ta yeni ürünlerinin tanıtımı için konuşan Nokia Türkiye Müdürü Conor Pierce, "Bu cep telefonunu Çin bile taklit edemeyecek." demişti. Taklit N97'nin renkli dokunmatik ekranı, çift kart girişi, 0,3 megapixel kamerası, FM radyosu, mikro SD kart girişi var. Fiyatı ise sadece 146 dolar. Dokunmatik Qwerty klavyesi de bulunan telefon, GSM/EDGE networklerini destekliyor. Çinliler, aynı firmanın bir başka modelini de korsan olarak üretti. Nokla E81, 180 derece dönebilen üst kapağı ile 139 dolara satılıyor. GSM900/1800MHz networklerini destekleyen E81'in üstteki kapağının arkasındaki parlak yüzey de ayna olarak kullanılabiliyor. Telefon MSN uyumlu, MP3 ve MP4 çalıyor.
Kaynak:Habertürk

Çinlilerden korkulur daha telefon çıkmadan çakmasını yapıyolar:):)

ef186
18-08-2009, 16:24
Serefsiz buraya da mı koydun :D

herbiyere yapıştırıcam olm daha bu neki :D hueuhehue

Dıtdıtdının nın :D

lucky Jackal
18-08-2009, 19:51
ben ugun almaya gittim begenmedim isinamadim elim bombos geri dondumn95 8gb spec ;) gözlerini kapat al

AvcI
19-08-2009, 08:09

vertu nasıl merak ettim, menüsü fln?

MiaMi
19-08-2009, 08:28
Suat 5000 € dan başlıyor :) hiç işim olmaz bir telefona o kadar para.

Eriador
19-08-2009, 08:35
vertu cok yakın bi arkadaşmda var ...

renkler ve zevkler tartışılmaz herkesin farklıdır ama baya kullanan biri olarak söylim tamamiyle gereksiz abartı hava atmayı seven gösteriş işi bi telefon vertu ...

ona o parayı verene kadar çok daha mantıklı işler yapılır.

Future_King
19-08-2009, 08:41
Vertu hala yanılmıyorsam 2006 senesinin NOKİA işletim sistemini ve menulerini vs vs sini kullanıyor.

Bazı modelleri altından bazı modelleri titanyumdan ve bazılarıda elmas işlemeli.(özel modelleride var ferrari vs.. vs...)
Sadece Karizma ve Eğer kullanabilirsen Konsiaj özelli var.aldıgında telefonu 1 sene bu hizmet bedava geliyor.Bu hizmette yurt dışında çoğu gece klubune ücretsiz ve sıra beklemeden giriş yapabiliyorsunuz.TR daki Backup hizmeti gibi faydalarıda var.Size ozel bir sekreteriniz oluyor.ona dilediginizi soyluyorsunuz istediginiz bilgileri veya istediginiz rezervasyonu yapıyor.

Açıkcası ben Görüntü açısından hiç beğenmiyorum.bence Şık olucam diye işin b.kunu çıkardılar.