Orijinalini görmek için týklayýnýz : Sarý corvette c5
SOMEONESPECIAL
10-08-2009, 07:44
Dün gece;
Beylikdüzü Beykent'te patlayan SARI CORVETTE C5 i
duyan bilen gören var mý ?
Yok ben dün çok dolaþtým çekmecede bi gri m3 gördüm yürüyemeyen e46.
SOMEONESPECIAL
10-08-2009, 08:15
Hayýr birinin tanýdýðý çýkarsa ayýp olur çünkü kötü söveceðim :ofk:
yusufcan_k
10-08-2009, 09:00
harbiden noldu kerem abi.. anlat
Ya yok biþey gece yarýsý balkonunda sigara içerken ben geçtim benim egsoz sesimi corvette benzetmiþ. Sigarada kafa yaptýðýndan sarý görmüþ arabayý :p :p
SOMEONESPECIAL
10-08-2009, 09:12
Geldim geldim.....
Gece saat 23.00-23.30 sularý filan sessiz bir ortamda 8 silindirli belli ki ekzostlu
bir Vette motorunun sesi ile irkildi bütün bulvar. Eminim ki ben dahil bütün
sakinler kulaklarýný çýnlatmýþtýr o arkadaþýn. Düþünün çünkü ben 14. katta oturuyorum
yanýmda uyuyan oðlum sýçrayarak uyandý. Gürpýnar tarafýndan E5 istikametine
doðru gittiðini hissedebildim sesinden... Sonra tam Beykent göbekten lastik
sesleri eþliðinde geri döndü ve bizim sitenin önüne kadar yaklaþýk bi 500-750 m
arasýnda 3-4 kere kesiciye sokarak geldiðini duydum ve tam bizim sitenin önünde
direksiyon hakimiyetini kaybederek Antep Sofrasýnýn önünde parketmiþ bir
arabaya öyle bir patlattýki park halindeki araba orta refüze kadar geldi ve tekrar
yerine gitti pin pon topu gibi. Bu ses çümbüþü arasýnda büyük bir sessizlik oldu
ve vette nin içinden bir ses: " WAOWvvvvvvvvvvv Süpper oldu!" sesiyle irkildim...
SOMEONESPECIAL
10-08-2009, 09:13
Ya yok biþey gece yarýsý balkonunda sigara içerken ben geçtim benim egsoz sesimi corvette benzetmiþ. Sigarada kafa yaptýðýndan sarý görmüþ arabayý :p :p
Allah korusun sen olsan inerdim o kazaya aþaðý ...
adam hem arabayý pert edip hem de "süper oldu" mu dedi?
Dedim ona bak vtec üstüyüm alýrým anahtarýný diye dinlemedi :)
sanýrým manyakmýþ arkadas:D
Allah korusun sen olsan inerdim o kazaya aþaðý ...
Abim þaka yapýyom ses olayýna þey ettim. Ben her gece el freni sesleriyle uyanýyorum semtte. Öküzler çekip býrakmýyorda 1 dk. kitliyor arka tekerlekleri sizin ordan aþaðýya öyle iniyorlar.
SOMEONESPECIAL
10-08-2009, 09:18
adam hem arabayý pert edip hem de "süper oldu" mu dedi?
SONER ben kendi arabasýndan canýndan filan geçtim... Park halindeki
arabaya patlat bütün bunlarý yap sonra Süper oldu diye baðýr...
Hagi kafa yaptýrýr bunu :soru:
SOMEONESPECIAL
10-08-2009, 09:19
Abim þaka yapýyom ses olayýna þey ettim. Ben her gece el freni sesleriyle uyanýyorum semtte. Öküzler çekip býrakmýyorda 1 dk. kitliyor arka tekerlekleri sizin ordan aþaðýya öyle iniyorlar.
Tayfun bu bildiðimiz ekzost sesi, racing sesi deðildi... Anlatamam ya
olaný biteni... Sabah baktým kaputunu çöp koyteynýrýna atmýþlar :D
Absinthé
10-08-2009, 09:20
Deðiþik kafalar yaþýyolardýr :)
patladýðý arabanýn sahibi de corvetlinin yüzüne patlatýrsa daha süper olur sanýrým ;)
kafasý birmilyondur herhalde
SOMEONESPECIAL
10-08-2009, 09:22
Deðiþik kafalar yaþýyolardýr :)
Tabi nasýl o kafanýn daðýldýðýný anlatmadým. Araba da 3 kiþiydiler biri bayan...
Bu üç arkadaþ yaþadýklarý o kafadan sanýrým yumruk kafa ve tekme darbeleriyle
ayýldýlar çünkü epey bi hýrpalandý semt sakinleri tarafýndan ambülansla
Kolan Hastanesine götürdüler sonra
nitrO_Oxide
10-08-2009, 09:23
Bencede neler içti allah bilir
SOMEONESPECIAL
10-08-2009, 09:23
patladýðý arabanýn sahibi de corvetlinin yüzüne patlatýrsa daha süper olur sanýrým ;)
Patlamazlar mý öyle böyle deðil... Saat 1.30 a kadar film seyrettim
SOMEONESPECIAL
10-08-2009, 09:25
Ya dedim ki forumdan tanýdýk filandýr anlatmayayým ama....
Böyle de oturulmaz ki direksiyona be birader :mad:
binalarýn yoðun olduðu, sessiz sakin ortamlarda o saatlerde gaza basmak da ne demek ya , ben dizelin sesi o saatte milleti rahatsýz eder die basamýyorum :) yuhh diorum ya.. bi de süper oldu diolar he ? tam þerefsizlermiþ... bi de bizim semte yakýþmayan hareketler bunlar:)
Ya böyle zengin züppeleri iste kendini bi b.. zannediyolar altýnda corvet kafalarý çekip çekip ona buna zarar veriyolar kim bunlar ya ne yaptýklarýný zannediyolar orda yol kenrýnda benm arabam dursa nolcak yada yoldan gecen yürüyen bi vatandas olsa nolcak allahýndan bulsun gavat..
SOMEONESPECIAL
10-08-2009, 09:28
binalarýn yoðun olduðu, sessiz sakin ortamlarda o saatlerde gaza basmak da ne demek ya , ben dizelin sesi o saatte milleti rahatsýz eder die basamýyorum :) yuhh diorum ya.. bi de süper oldu diolar he ? tam þerefsizlermiþ... bi de bizim semte yakýþmayan hareketler bunlar:)
Sende mi buralardasýn ?
serhatgüzelsoy
10-08-2009, 09:30
Cadde filmininin sahnesinden fýrlamýþ olabilirler mi ? acaba. Alkolün etkisi muhtemelen.
SOMEONESPECIAL
10-08-2009, 09:31
Ya böyle zengin züppeleri iste kendini bi b.. zannediyolar altýnda corvet kafalarý çekip çekip ona buna zarar veriyolar kim bunlar ya ne yaptýklarýný zannediyolar orda yol kenrýnda benm arabam dursa nolcak yada yoldan gecen yürüyen bi vatandas olsa nolcak allahýndan bulsun gavat..
Allah belamý versin ayný þeyi film bitip baþýmý yastýða koyduðumda ben düþündüm.
O yere 2-3 dk da olsa parkedip sigara filan alýyorum. Durduðumuz yer Tayfun
çok iyi bilir. Benim arabama patlatsa öyle bilmiyorum ne yapýlýr o psikolojiyle ....
Dalar patlatýrmýsýn, çeker vururmusun orasýný Allah bilir.
amaç kaskodan paramý almak acaba :)
SOMEONESPECIAL
10-08-2009, 09:32
Cadde filmininin sahnesinden fýrlamýþ olabilirler mi ? acaba. Alkolün etkisi muhtemelen.
Daha ötesi.... Alkollü adam kaza yapýnca bi sersemleþir susar....
Bunlar eminimki dumanlýydý hatta taþ bile olabilir arabanýn markasýna bakarsan
fakir ama onurlu olmak mý?
http://www.verycomics.com/video/resimler/Aile-Serefi.jpg
yoksa zengin ama züppe olmak mý?
http://i4.ytimg.com/vi/KxCzmbVage0/default.jpg
Dün eþmle çekmecede dolaþýyorum zaten bu aralar mimliyim evde stresten uzak durmaya çalýþýyorum. Atirus'un yanýndaki yol tek þeritli son 7-8 aydýr tek þerit yaptýlar o yolu. Yolun sað tarafýnda 10-12 araba bekliyor yavaþ yavaþ ilerliyorlar sonra aklýma geldi ya burasý tek yön niye bekliyorum diye çýktým sola yolun sonuna kadar geldim. Dönüþ yapacaðým karþýdan terse giren bi araçla karþýlaþtýk. Ýçinde iki tane dingil dedim gezmeye çýktýk hafiften yol vereyim geçsinler. Baktým camý açýk gayet sakin bi þekilde terse gidiyorsun burasý tek yön dedim sürücü biþey demedi yanýndaki böle p.ç aðzýyla hadi yaaa yaptý hafiftente ilerlediðimizden ben geri dönüp laf edemedim ama aðzýnýn içine soktum egsozu.
Durup dururken sinirlenmemiz sebeninide orda bulunan çekmece haklý çekti. Bina arasýnda düz borulu bi vtec siz düþünün.
Düþündüm ben böyle düz boru egsozla dolaþýrken hep dikkat ederim 1 dakikada sinir olup yýktým ortalýðý þimdi biri bana ulan serseri dese ne derim.
SOMEONESPECIAL
10-08-2009, 09:34
amaç kaskodan paramý almak acaba :)
Mehmet böyle alelen patlatýlmaz ki anasýný satayým...
Git o zaman S virajýnda refüzlere bindir çekmeye inersen
öyle bi arabayla patla sorada süper oldu de para iþte insanlarý ne hallere sokuyo :)
serhatgüzelsoy
10-08-2009, 09:37
Daha ötesi.... Alkollü adam kaza yapýnca bi sersemleþir susar....
Bunlar eminimki dumanlýydý hatta taþ bile olabilir arabanýn markasýna bakarsan
Böyle bir olay umarým kimsenin baþýna gelmez. Ne denir ki böylelerine iþte can sýkmaktan zarar vermekten baþka biþeye yaramayan insanlar.
alkol yetmez o kafayý yapmaya bence :p
Sende mi buralardasýn ?
ihlasta oturuyorum abi
SOMEONESPECIAL
10-08-2009, 09:47
Ben bu arkadaþlarýn kim olduklarýný da az çok tahmin edebiliyorum da !
Emin olmadýðým için kimseyi karalamak istemem :icon13:
Sende mi buralardasýn ?
amcamlarda aþþada kamyonlarýn girdiði özdemirkentte abi ama yakýn zmnda mersine taþýnýyolar tayinleri çýktý :(
geçmiþ olsun bu arada ufaklýk korkmuþtur yazýk garibim :o
þerefsiz züpperlerin suçu hep..
Allah belamý versin ayný þeyi film bitip baþýmý yastýða koyduðumda ben düþündüm.
O yere 2-3 dk da olsa parkedip sigara filan alýyorum. Durduðumuz yer Tayfun
çok iyi bilir. Benim arabama patlatsa öyle bilmiyorum ne yapýlýr o psikolojiyle ....
Dalar patlatýrmýsýn, çeker vururmusun orasýný Allah bilir.
abi cekip vursan ayrý bi dert þerefsiz için kendi hayatýný mahfetmeye gerek yok en güzeli temiz bi dayak atacaksýn bunlara.
Walla geçmiþ olsun iyiki sizlere biþey olmadý.
Sonunda patlamýþ iþte ;) yerleþim alaný içinde ne diye sýkarsýn corvette efendi.
Ben bu arkadaþlarýn kim olduklarýný da az çok tahmin edebiliyorum da !
Emin olmadýðým için kimseyi karalamak istemem :icon13:
Corvetin sahibinin fotosu var bende :D :D
SOMEONESPECIAL
10-08-2009, 09:52
Bu resimdeki zibidi mi ? Yoksa gerçekten bi tahminin var mý ?
yok yaw nerden tanýyým elin adamýný.. :D :D
SOMEONESPECIAL
10-08-2009, 09:54
abi cekip vursan ayrý bi dert þerefsiz için kendi hayatýný mahfetmeye gerek yok en güzeli temiz bi dayak atacaksýn bunlara.
Walla geçmiþ olsun iyiki sizlere biþey olmadý.
Polis gelene kadar ahali bi temiz silkeledi arkadaþlarý bayan da dahil olmak üzere...
Çýðlýklarý hala kulaklarýmda... Polis geldikten sonra da albülansla gönderdiler zaten
SOMEONESPECIAL
10-08-2009, 09:55
yok yaw nerden tanýyým elin adamýný.. :D :D
Senin vardýr kulaðýn buralarda, tekin adam deðilsin sen ;)
http://i4.ytimg.com/vi/KxCzmbVage0/default.jpg :hahaha::hahaha: filmde fenadýr hani :D
SOMEONESPECIAL
10-08-2009, 09:58
:hahaha::hahaha: filmde fenadýr hani :D
Baðdat Caddesinde yarýþan siyah Mustang yolda yürümekte olan çocuða
çarpar ve kaçar :D
Keleþlerdenmi,Beyazlardanmý,Güllerdenmi,Akgünlerde nmi var oðlu var moruk bizim semtte eþiret çok.
Desenize Adama mahalle sakinleri Vtec açmýþ patlama ve sesten sonra :D
SOMEONESPECIAL
10-08-2009, 10:07
Keleþlerdenmi,Beyazlardanmý,Güllerdenmi,Akgünlerde nmi var oðlu var moruk bizim semtte eþiret çok.
Yok daha eski ve köklü :D
Absinthé
10-08-2009, 10:33
Tabi nasýl o kafanýn daðýldýðýný anlatmadým. Araba da 3 kiþiydiler biri bayan...
Bu üç arkadaþ yaþadýklarý o kafadan sanýrým yumruk kafa ve tekme darbeleriyle
ayýldýlar çünkü epey bi hýrpalandý semt sakinleri tarafýndan ambülansla
Kolan Hastanesine götürdüler sonra
O kafayla Corvette'e 3 kiþi bindilerse Vivid interactive'in çekimlerine gidiyolardýr abi :)
SOMEONESPECIAL
10-08-2009, 10:37
O kafayla Corvette'e 3 kiþi bindilerse Vivid interactive'in çekimlerine gidiyolardýr abi :)
Kesin bi çekim muhabbeti vardýr ;)
CeSaNCeEm
10-08-2009, 10:41
Polis gelene kadar ahali bi temiz silkeledi arkadaþlarý bayan da dahil olmak üzere...
Çýðlýklarý hala kulaklarýmda... Polis geldikten sonra da albülansla gönderdiler zaten
Ýyi iþte önce belalarýný bulmuþlar sonra mahallelide tasdiklemiþ :D
bulmuslar belalarýný ýste dayak cok ýyý olmus bak bakalým bý daha yapýyormu lavunya
Dün Ataköy'de dolanýyodu bahsettiðin þekilde bi Sarý Corvette abi 7-8 kýsým sokak arasý ben parkederken 60'la falan geçti yanýmdan iyi sövmüþtüm
2 hafta kadar once ýgrenc bý motosýklet egzoz sesýyle uyandý beným 7 aylýk sýpa...hadý pýþ pýþlayýp uyutalým dedýk ama nafýle arkadas 400 mt kadar bý mesafe har hur bý gýdýyo bý gelýyo...Haným'a dedým 6.defa donerse ýnerým...Indým kuru sýký sýlahla uzerýne dogru 3 el ates ettým 3.de panýk oldu fren miren yan yattý vs dustu maL... bende huzurlu bý sekýlde eve cýktým... Bu gýbý durumlarda sýddetle tavsýye ederým :) Kesýn cozum!!!
Mikrop_Ali
10-08-2009, 10:53
þimdi o vetteyi 20 liraya verirler:D
egeturbo
10-08-2009, 10:59
2 hafta kadar once ýgrenc bý motosýklet egzoz sesýyle uyandý beným 7 aylýk sýpa...hadý pýþ pýþlayýp uyutalým dedýk ama nafýle arkadas 400 mt kadar bý mesafe har hur bý gýdýyo bý gelýyo...Haným'a dedým 6.defa donerse ýnerým...Indým kuru sýký sýlahla uzerýne dogru 3 el ates ettým 3.de panýk oldu fren miren yan yattý vs dustu maL... bende huzurlu bý sekýlde eve cýktým... Bu gýbý durumlarda sýddetle tavsýye ederým :) Kesýn cozum!!!
ahahah bu son nokta olmuþ bence ama abi tehlikeli deðilmi sence ?
ahahah bu son nokta olmuþ bence ama abi tehlikeli deðilmi sence ?
o anki ruh halýmle cvp verýyorum;
'' Yok yok hýc degýL '' :)
Eray Yümsel
10-08-2009, 11:14
abi söyle biraz kavacýk taraflarýnda dolaþsýnlar :D beným arabaya carpabilirler izin var hiç deðilse kasko bedeline satarýz arabayý :D
egeturbo
10-08-2009, 11:14
o anki ruh halýmle cvp verýyorum;
'' Yok yok hýc degýL '' :)
senin evin oralardan geçmemek lazým postu deldirmek var
býzým burda bakýrkoyde beným sokaktan bý seat gecýyor fýltre egsozlu ulen basmýyor basmýyor býzým ordan gecerken baþlýyor sýkmaya bende dua edýyorum bý araba cýksada onune patlasa dýye:D
senin evin oralardan geçmemek lazým postu deldirmek var
yok sorun olmaz kuru sýký style's... :D
Çok iyi :) bir de ufacýk bir bebeðin ürkmesi var ortada. Onu yapan motorlu þahsiyet insanlarýn rahatsýz olacaðýný düþünmüyor ise hakediyor demektir.
serhatayasli
10-08-2009, 11:42
ben bizim kapalý garajdan cýkarken, arabayý çalýþtýrýp hemen çýkmak istiyorum hiç ýsýtmadan bekleme yapmadan; içerde çok ses olmasýn millet rahatsýz olmasýn diye .......vay be millet neler yapiomuþ!!! görgü ahlak mevzusu bu olsa gerek...
olcay_bora
10-08-2009, 11:44
hahahaha olaya bak yaa :D sarý c5 beylikdüzünde alþýlmýþ bir þey deðil :)
2 gece önce gece 3 te tam 3 kiþi bir arabayý garaja sokamadýlar .... Videosunu çekeceðim her defasýnda unutuyorum uyku sersemi sabah iþe gideceðiz dua ediyorum birisi çýkýp arabaný da garajýný da deyip vurmasýn diye :) video yu inþallah çekme fýrsatým olur gündüzmüþ gibi normal ses tonuyla konuþuyorlar oturum yapýyorlar . Öyle gel böyle topla huooppppp az git amcam yeni öðrenmiþ sanýrsam debriyajda ayaðý kaldýrmadan gaza basmaktan o dizel sesi sokaðý uyandýrdý ha dedim iniyorum artýk ben yanaþtýracaðým ses kademe kademe azalýyor içeriye milim milim girdikçe :D tam 35 dakika sürdü inþallah bir daha olur da çekerim :D
ayný sahneleri önceden hatýrlýyorum,güzel bi hýrýltý eþliðinde uzaktan gelen bir ses yakýnlaþtýkça 6 tane silindir olduðunu anladýðým o kýsa süre ve sonra güüüüm =chrysler crossfire :) içinden inen bi zibidi sarhoþ kafa ve aðzýndan dökülen laflar
oha lan bu duvar benim arabadan saðlammýþ !
onursumer
10-08-2009, 13:06
iyi olmuþ çevrenin derslerini verdiði gerçi o kafayla akýllarý baþlarýna gelmemiþtir ;)
aphelion
10-08-2009, 13:10
ayný sahneleri önceden hatýrlýyorum,güzel bi hýrýltý eþliðinde uzaktan gelen bir ses yakýnlaþtýkça 6 tane silindir olduðunu anladýðým o kýsa süre ve sonra güüüüm =chrysler crossfire :) içinden inen bi zibidi sarhoþ kafa ve aðzýndan dökülen laflar
Bu güzelmiþ iþte :D
Kaynaðý belirsiz, alýn teri harcanmadan kazanýlan kolay para, kolay harcanýr...
gece 21:00 gibi yeni yapýlan pazarýn orda çýlgýn gibi gidiyodu onun haricinde gündüzde e-5te sýkýyodu..sonu buymuþ demekki
haydan gelen huya gýder....ýyýký kýmsenýn canýna bý zarar gelmemýs....
mahalleliyi bidaha tebrik ediyorum , bizim burdada ara ara oluyo , evimin önü karakol ve polis amcamlar arasýra (haftada 3 falan) gece 3-4 gibi el ferni çekme , sokak arasý kalkýþ denemeleri yapýyolar transitlerle en kötüsüde bu olsa gerek , polisi gidipde kime þikayet ediceksin , okadar evin þuyun bunun arasýnda 2 transit polis arabasýný kaldýrmak , transitle el freni çekip dönmek , her seferidne patinajla kalkmak yakýþmýyo bunlar polislere..
zaten polislerden birinde modifiyeli e30 diðerinde modifiyeli civic diðerinde yine modifiyeli seat toledo var , hepsinde cam filimi egzoz jant vs. , gülermisin aðlarmýsýn...
beyazýt karakolundada var oyle 2 3 araba sahýplerý polýs :)
Adamlar kafayý çok saðlam bulmuþ ya da bi ihtimal C5 çalýntý falan olmasýn? Milli servet yazýk... Çok kýzýyorum böyle þerefsizlere:mad: Kim bilir neyle buldular kafayý. Bizim buralarda da var bi velet 17 yaþýnda falan babasýnýn Hyundai Tucson'u kaçýrýp yan tarafýmýzdaki tenis kortuna geliyo. Müziði açýp tekerlekli pavyon spec. takýlýyolar. 4cam+sunroof açýk park sis geziyo gecenin bi yarýsý. Gezmesi sorun deðilde arkadaþlarýyla çevreye ve bana verdikleri rahatsýzlýk önemli. Bi kaç kere camdan domates salladým sunrooftan içeri sokarým belki diye sadece bi kere tavana isabet etti. Çok pis komplolarým var velete. Dýþarýdan gelicek müziðe göre pusuya yatýyorum artýk evde olduðum akþamlar:D
Adamlar kafayý çok saðlam bulmuþ ya da bi ihtimal C5 çalýntý falan olmasýn? Milli servet yazýk... Çok kýzýyorum böyle þerefsizlere:mad: Kim bilir neyle buldular kafayý. Bizim buralarda da var bi velet 17 yaþýnda falan babasýnýn Hyundai Tucson'u kaçýrýp yan tarafýmýzdaki tenis kortuna geliyo. Müziði açýp tekerlekli pavyon spec. takýlýyolar. 4cam+sunroof açýk park sis geziyo gecenin bi yarýsý. Gezmesi sorun deðilde arkadaþlarýyla çevreye ve bana verdikleri rahatsýzlýk önemli. Bi kaç kere camdan domates salladým sunrooftan içeri sokarým belki diye sadece bi kere tavana isabet etti. Çok pis komplolarým var velete. Dýþarýdan gelicek müziðe göre pusuya yatýyorum artýk evde olduðum akþamlar:D
auhsuha hiç gülceðim yoktu yaaa. sunrooftan içeri domates girince tepkisi ne olur acaba karným aðrýdý gülmekten yaw
|| CaNeR ||
10-08-2009, 16:47
mahalleliyi bidaha tebrik ediyorum , bizim burdada ara ara oluyo , evimin önü karakol ve polis amcamlar arasýra (haftada 3 falan) gece 3-4 gibi el ferni çekme , sokak arasý kalkýþ denemeleri yapýyolar transitlerle en kötüsüde bu olsa gerek , polisi gidipde kime þikayet ediceksin , okadar evin þuyun bunun arasýnda 2 transit polis arabasýný kaldýrmak , transitle el freni çekip dönmek , her seferidne patinajla kalkmak yakýþmýyo bunlar polislere..
zaten polislerden birinde modifiyeli e30 diðerinde modifiyeli civic diðerinde yine modifiyeli seat toledo var , hepsinde cam filimi egzoz jant vs. , gülermisin aðlarmýsýn...
Yuhhh, video çeksen elinde kanýt felan olur git istediðin yere þikayet et .
yumurta at benjce daha ýyýý hýc cýkmýyor :)
SekoLive
10-08-2009, 17:04
birazdan siteye corvetin sahibi üye olur arkamdan atýp tutmussunuz nezaretten 3g ile baðlanýyorm yakýnda geliyorm diye yazarmýþ :D
birazdan siteye corvetin sahibi üye olur arkamdan atýp tutmussunuz nezaretten 3g ile baðlanýyorm yakýnda geliyorm diye yazarmýþ :D
pauahahahhahaah adam ayvayýý yemýstýr bence
kara kara dusunuyordur babama ne dýcem dýye :)
ne içmiþlerki acaba kaza yaptýktan son woooaaaww mükenmel demiþ
adam kendýnen bu kadar emýn býr kazaa yaptýgýna goree kesýn t ýcmýslerdýr :)
Ya moruk biþi dicem 14. kattan nasýl duydun sen onu harbi kafama takýldý bak. alt kattan falan bi genç demesin wooowww super oldu nasýl k.ydu falan diye.
Ya moruk biþi dicem 14. kattan nasýl duydun sen onu harbi kafama takýldý bak. alt kattan falan bi genç demesin wooowww super oldu nasýl k.ydu falan diye.
Bende düþünmüyo deðilim.. :) :D
Adamlar kafayý çok saðlam bulmuþ ya da bi ihtimal C5 çalýntý falan olmasýn? Milli servet yazýk... Çok kýzýyorum böyle þerefsizlere:mad: Kim bilir neyle buldular kafayý. Bizim buralarda da var bi velet 17 yaþýnda falan babasýnýn Hyundai Tucson'u kaçýrýp yan tarafýmýzdaki tenis kortuna geliyo. Müziði açýp tekerlekli pavyon spec. takýlýyolar. 4cam+sunroof açýk park sis geziyo gecenin bi yarýsý. Gezmesi sorun deðilde arkadaþlarýyla çevreye ve bana verdikleri rahatsýzlýk önemli. Bi kaç kere camdan domates salladým sunrooftan içeri sokarým belki diye sadece bi kere tavana isabet etti. Çok pis komplolarým var velete. Dýþarýdan gelicek müziðe göre pusuya yatýyorum artýk evde olduðum akþamlar:Dhahaa Olaya bak fena Sarmýþsýn Bebeye desene :D:D:D
auhsuha hiç gülceðim yoktu yaaa. sunrooftan içeri domates girince tepkisi ne olur acaba karným aðrýdý gülmekten yaw
Domatesin tavanda çýkardýðý tok bir "pat" sesini duyunca çýkýþlarýný görmeliydin o zaman:D
yumurta at benjce daha ýyýý hýc cýkmýyor :)
Ýlk fýrsatta denemeyi düþünüyorum:D 9. kattan isabet ettirmek kolay olmuyo ama:D
hahaa Olaya bak fena Sarmýþsýn Bebeye desene :D:D:D
Ya mekan yok gibi gelip buralarda takýlýyorlar. Buralarda bayaðý bir sakin oluyor (Bilenler için Bornova-Profesörler sitesi) o sessizlikte cýstak cýstak geziyo. Bi de altýndaki araba babanýn arabasý belli baðýra baðýra konuþtuklarýndan içerdeki odalardan bile zaman zaman sesleri geliyor. Bizimkiler uyudu anahtarý aldým geldim gibi muhabbet geçti bi kaç kere:D kime piyasa yapýyo bilmiyorum.
Domatesin tavanda çýkardýðý tok bir "pat" sesini duyunca çýkýþlarýný görmeliydin o zaman:D
Ýlk fýrsatta denemeyi düþünüyorum:D 9. kattan isabet ettirmek kolay olmuyo ama:D
Ya mekan yok gibi gelip buralarda takýlýyorlar. Buralarda bayaðý bir sakin oluyor (Bilenler için Bornova-Profesörler sitesi) o sessizlikte cýstak cýstak geziyo. Bi de altýndaki araba babanýn arabasý belli baðýra baðýra konuþtuklarýndan bizimkiler uyudu anahtarý aldým geldim gibi muhabbet geçti bi kaç kere:D kime piyasa yapýyo bilmiyorum.
býraz talým yap tutturursunn benden soylemesýý :)
bizde zamanýnda babamýzýn arabasýný kaçýrdýk gece millet uyanmasýn diye yoldaki kediye köpeðe ramazan davulcusuna çekilsin diye selektör attýðýmý bilirim
ali_utku
10-08-2009, 20:31
bizim memlekette olmuyor böyle þeyler çok þükür.fakat kýþýn antalyada falez otelde kaldým bikaç gün.önündeki alt geçide giren gazlýyo çýkan gazlýyo.gýna geldi artýk.
ben sabahlarý erken iþe gidiyorum 6 gibi felan.pikap zor çalýþýyo diye otoparka koymuyorum çoðu zaman millet uyanmasýn bize laf gelmesin diye.
corvette lilere iyi olmuþ ama.denk gelecek öyle tipler kurtlarýný dökeceksin:D
Djalican
10-08-2009, 21:11
Kýrmýzý MX5 Sahibi batuyla Anadolu yakasýna doðru giderken kendi halimizde Roll yapýorduk...Ben CRX i kullanýodum...Biz Roll Yaparken önümüze kýrýp artislik yapýp gitmiþti...saðlam sövüþtük...gazladýk ama yetiþemedik nafile :D :D bak allahýndan bulmus it :D
DERAN_TUYNER
10-08-2009, 21:24
Plakasýný alabildiysen buradan yazarmýsýn hatta keþke ceple bile olsa video çekebilseymiþsin iyi olacakmýþ
SOMEONESPECIAL
10-08-2009, 23:06
Hani böyle büyük bir patlamadan sonra büyük bir sessizlik olur...
Düþünsene saat 23.00-23.30 pazar akþamý biliyorsun bizim bulvarý !..
O kadar büyük bir patlamadan sonra ki gördüm adam frensiz patladý
millet ne olduðunu anlamadan pustu bomba patladý sandý.
O arada arabadan geldiðine yemin edebilirim Tayfun o kelimelerin
o þaþkýnlýk sessizliðinde. arkadaþ öyle bir baðýrdý ki !! Ya belki çoðunuza
inandýrýcý gelmeyebilir ama böyle bloklar 15 katlý ve 11 blok olduðu için sitede
yanký ile çok açýk ve net duydum. Hatta bugün sanayi de konuþuldu bu konu
bu ilk vukuatý deðilmiþ arkadaþýn. Beykent göbekte el frenini çekip tam tur
atýyormuþ mobese kameralarýnýn altýnda. :D
Neyse geçmiþ olsun herkese... Allah kimseye yaþatmasýn kaputunu
çöp koyteynýrýnda görmeyi...
Tayfun büyük ihtimal sana bahsetteðim tayfadanmýþ...
Çünkü o arabayý o pastanede görmüþler ;)
zUHAHAAH iyi olmuþ o zaman. Akþama görüþürüz sanayide.
Kýrmýzý MX5 Sahibi batuyla Anadolu yakasýna doðru giderken kendi halimizde Roll yapýorduk...Ben CRX i kullanýodum...Biz Roll Yaparken önümüze kýrýp artislik yapýp gitmiþti...saðlam sövüþtük...gazladýk ama yetiþemedik nafile :D :D bak allahýndan bulmus it :D
evet alican'la beraber honda buluþmasýna gidiyorduk dimi sabah kahvaltýsýna. Sakin hafif roll yaparak giderken ikimizinde üstüne kýrdý gitti adam.
Acaba gerçekte ne oldu o akþam?
acaba kafasý ayýldýgýnda ne dusunmustur :)
gýttý emanet araba :)
Emre Abdik
11-08-2009, 14:53
ne kullanýyorlar acaba merak ettim cidden :D :D
adamý bulup sorsakmý ne kullanýyorsun dýye :)
Djalican
11-08-2009, 17:06
evet alican'la beraber honda buluþmasýna gidiyorduk dimi sabah kahvaltýsýna. Sakin hafif roll yaparak giderken ikimizinde üstüne kýrdý gitti adam.
Acaba gerçekte ne oldu o akþam?
arabaya vuruodun sen biraz daha hýzlý gitsin die...bende zýplýodum arabanýn içinde wuhahahahahahaa :D :D :D
erkin006
11-08-2009, 18:11
ankarada eos pert etti çocuklar gözümün önünde sigortadan para almak için...arabayý beyenmiyormuþ.deðiþtirecekmiþ...
buda o misal olabilir...
ankarada eos pert etti çocuklar gözümün önünde sigortadan para almak için...arabayý beyenmiyormuþ.deðiþtirecekmiþ...
buda o misal olabilir...
oha iyimis :Dhahaha
ALPER-VNS
11-08-2009, 18:42
buda o misal olabilir...
öyle aldýðý yeni araba durduðu yerde takla atar walla ne hayýr gelicek:icon_wack
güzel olan kafa :D
zaten okurken konuyu gülüyodun bunla sandalyeden düþecektim :D :D
buda o misal olabilir...
:). nasýl becerdiler onu, pert ederken arabanýn içinde miydi bu vatandaþlar :)
kafalarrýý trýlyonkýý becermýslerr :)
emre yeþil
15-08-2009, 09:26
Ben ayný sitede oturuyorum patlayan arkadaþla ve hakettiðini düþünüyorum otoparktan kesiciye sokarak çýkmasýndan býkmýþtým.
SOMEONESPECIAL
15-08-2009, 09:32
Ben ayný sitede oturuyorum patlayan arkadaþla ve hakettiðini düþünüyorum otoparktan kesiciye sokarak çýkmasýndan býkmýþtým.
Hangi site Allah aþkýna ya...
Ertesi günü gene baþka bi 8 silindir baðýrýp duruyordu buralarda nispet yapar gibi
Can domat momat ugrasma en guzel yapýcagý seyi soyliyeyim sana. Alýcaksin bir tane paintball silahý,kaský takýcaksýn birde siyah tulum giyiceksin onlar orda gezerken karanlýktan cýkýp ustlerýne dogru, önce ön cama sýkarak baslýcaksýnký ön cam boyansýn göremesin yürürsede patlasýn bir yere sonra kaput stop ne varsa sýkacaksýn inerlersede kýclarýna baldýrlarýnýna yapýþtýr agrýdan uyuyamasýnlar. bak birdaha geliyorlarmý :hahaha:
bende olsa paintball silahý cagýr beni ben yapým dicem ama yokki.bulursam arkadaslardan fin haber veriyim sana mükemmel egleniriz.
Bu arada c5 liye iyi olmusda icinde bunlarda patlasa kaza anýnda olmazmýki? rahatsiz olan arkadaslar bunlarýn garajýna gizli girip suikast yapmayi deneyebilirler airbag iptali gibi fren hortumu deligi gibi daha gebermelerini sagliyack bilimum bubi tuzklarý olabilir :icon_tup:
(ben olsam aklýma gelen þu; arabasýný bi þekilde açýp avatardaki oglumu icine gizlemek . uyku sersemi arabaya bindip kapýyý kapattýðý aný düþünemiyorummm):hahaha::hahaha:
Eray Yümsel
15-08-2009, 11:55
söyliyorum çok televizyon izlemeyin die ama dinlemiyosunuzki ya :(
hayal gücüne hayraným
benim hayal gücümemi? :D
eke inan hic televizyon izliyemiyorum dun gece sadece ucundan turbo cuma yi izliyebildim oda ucundan.vaktim yok televizyon garip birþey geliyor bana.
sinir oldum aþýrý kinlendim þu an yani mal gibi çekip vurmaktansa saman altý su daha iyi olur.
(paintball silahi bulayýmda gorun ozaman hayali bebeler evlerinden cýkýyormu birdaha)
Emir_b16a
15-08-2009, 12:40
Can domat momat ugrasma en guzel yapýcagý seyi soyliyeyim sana. Alýcaksin bir tane paintball silahý,kaský takýcaksýn birde siyah tulum giyiceksin onlar orda gezerken karanlýktan cýkýp ustlerýne dogru, önce ön cama sýkarak baslýcaksýnký ön cam boyansýn göremesin yürürsede patlasýn bir yere sonra kaput stop ne varsa sýkacaksýn inerlersede kýclarýna baldýrlarýnýna yapýþtýr agrýdan uyuyamasýnlar. bak birdaha geliyorlarmý :hahaha:
bende olsa paintball silahý cagýr beni ben yapým dicem ama yokki.bulursam arkadaslardan fin haber veriyim sana mükemmel egleniriz.
Bu arada c5 liye iyi olmusda icinde bunlarda patlasa kaza anýnda olmazmýki? rahatsiz olan arkadaslar bunlarýn garajýna gizli girip suikast yapmayi deneyebilirler airbag iptali gibi fren hortumu deligi gibi daha gebermelerini sagliyack bilimum bubi tuzklarý olabilir :icon_tup:
(ben olsam aklýma gelen þu; arabasýný bi þekilde açýp avatardaki oglumu icine gizlemek . uyku sersemi arabaya bindip kapýyý kapattýðý aný düþünemiyorummm):hahaha::hahaha:
wettem olucak torpidoda silahým olmýcak :confused: nasý bi çeliþki bu sn oyun oynarken yeme mermiyi dikkat et
kokain kafasýdýr o yaptýrýr adama :D
Absinthé
15-08-2009, 12:47
wettem olucak torpidoda silahým olmýcak :confused: nasý bi çeliþki bu sn oyun oynarken yeme mermiyi dikkat et
kokain kafasýdýr o yaptýrýr adama :D
Herþeyi açýk açýk söylemek gerekmiyor yaw :)
bizde zamanýnda babamýzýn arabasýný kaçýrdýk gece millet uyanmasýn diye yoldaki kediye köpeðe ramazan davulcusuna çekilsin diye selektör attýðýmý bilirim
bizim ark dayýsýnýn sorentosunu 200-300 mt itiyo ses çýkmasýn diye :D traktör mubarek
:D
hay masallah....bence renklý balonlarýn ýcýne su doldurup ajdardan nane sarkýsý eslýgýnde uzerlerýne dogru at bu sýradada arkadaslarýný ayarla emo kýlýgýna gýrýp hemen senýn arkanda converslerýnýn fotograflarýný ceksýnler...adam gercek anlamda bý sok yasasýn nasýl???
hay masallah....bence renklý balonlarýn ýcýne su doldurup ajdardan nane sarkýsý eslýgýnde uzerlerýne dogru at bu sýradada arkadaslarýný ayarla emo kýlýgýna gýrýp hemen senýn arkanda converslerýnýn fotograflarýný ceksýnler...adam gercek anlamda bý sok yasasýn nasýl???
Ahahaha :hehe::hoo:
initial-D
16-08-2009, 11:00
bu arada dengesiz dengesiz gezip patlamak moda
Ahmetfikri
16-08-2009, 11:31
bu arada dengesiz dengesiz gezip patlamak moda
yaz geldi ayýlar kýþ uykusundan uyandý:rolleyes:
crazydog
16-08-2009, 12:21
ahuhuahuhua bu güzeldi iþte :hihih::hihih::hihih:
Komplolarým var derken bu kadar detaylý ve garip ayrýca bi okadarda malzeme temini zor bi komplodan bahsetmemiþtim:D
Çetindemir
16-08-2009, 16:58
Ada kentin oralarda bitane var göbeklerde falan yan yan dönüyo baya da fren sesi egsoz sesi ortalýk yýkýlýyo ama arbayý net göremedim kýrmýzýda olabilir gece geç saatlerde milletin yüreðini kaldýrýyor. O olabilir belki
emre yeþil
16-08-2009, 19:19
Arkadaþlar araç C5 deðilllllllllllllllllllllll araç C6 Z06 dýrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Arkadaþlar araç C5 deðilllllllllllllllllllllll araç C6 Z06 dýrrrrrrrrrrrrrrrrr.
kaçtane sarý zo6 mevcut ?
eminmisin ?
Baya yaratýcý fikirler var yaw , örðrencek þey çok bu corvette sayesýnde :D
emre yeþil
17-08-2009, 00:17
kaçtane sarý zo6 mevcut ?
eminmisin ?
Adamla ayný sitede oturuyorum ayný akþam iki tane sarý corvette ayný kavþakta patladýysa dicek biþey bulamýyorum artýk abi daha nediyim yani.
Olay þu adam arabayý satýyor çantayla parayý alýyor ve son bir tur atmak istiyorum müsadenle diyerek arabaya biniyor git gel gazlarken patlýyor benim bilgim bu ve aracýn plaksýda 34 BYE 25
Sende benim gibi adama kaçtane sarý Z06 var diyosun teessüf ederim yani abi saðol:D:D:D
Adamla ayný sitede oturuyorum ayný akþam iki tane sarý corvette ayný kavþakta patladýysa dicek biþey bulamýyorum artýk abi daha nediyim yani.
Olay þu adam arabayý satýyor çantayla parayý alýyor ve son bir tur atmak istiyorum müsadenle diyerek arabaya biniyor git gel gazlarken patlýyor benim bilgim bu ve aracýn plaksýda 34 BYE 25
Sende benim gibi adama kaçtane sarý Z06 var diyosun teessüf ederim yani abi saðol:D:D:D
Dimi sormim doru dedin yaw :D hueuheuhe
demek z06ymýþ c6 ...
araba için üzüldüm sahibi konusundaki fikirlere aynen katýlýyorum ...
bahçeþehirdede cok geziyodu gürül gürül bye sarý corvette orjinal jantlarý yoktu üstünde yanlýs hatýrlamýyosam
emre yeþil
18-08-2009, 00:33
http://img19.imageshack.us/img19/8648/040620091146.jpg (http://img19.imageshack.us/i/040620091146.jpg/)http://img31.imageshack.us/img31/2984/040620091145.jpg (http://img31.imageshack.us/i/040620091145.jpg/)
emre yeþil
18-08-2009, 00:42
Konu kapanmýþtýr sanýrým.
DaRkNeSs-
18-08-2009, 01:00
e ama konu baþlýðý patlayan c5 di
bu c6 :)
emre yeþil
18-08-2009, 01:17
Baþlýk yanlýþ açýlmýþ
SOMEONESPECIAL
18-08-2009, 07:54
Vay anasýný ya amma olay oldu C5'mi C6'mý ...
Konu baþlýðý yanlýþ açýlmýþ vah vah...
Ben arabanýn arkasýný 14. kattan patladýktan sonra gördüm.
Yaklaþýk yola mesafemde yaklaþýk 500 mt.
Özür Dilerim herkesten baþlýðý yanlýþ açýp;
günlerdir yanlýþ bilgilendiriyormuþum sizleri :icon13:
saglýk olsunnn :) marakasýný býle yaptýkk :)
olay kötüymüþ :S yazýk olmuþ...
emre yeþil
18-08-2009, 11:56
Ben 500mt onu sarý S2000 sanardým sen yine corvette olduðunu anlamýþsýn:D:D:D
SOMEONESPECIAL
18-08-2009, 12:11
Ben 500mt onu sarý S2000 sanardým sen yine corvette olduðunu anlamýþsýn:D:D:D
Üstelik geceydi...
Beyaz sandým ama sabah çöp konteynýrýnda Sarý
kaput parçalarýný görünce sarý olduðunu anladým...
yazýk olmuþ...arabaya üzüldüm...
Mikrop_Ali
01-09-2009, 22:51
geçengün haberlerde çýktý ama kazayla ilgili deðil görüntü tarihi eskimi yenimi bilemem.
turkiyede luks otomobýllerýn daha kolay satýldýgýyla alakalý bi haberdi..
unutursak yüreðimiz kurusun
10.08.09 - ∞
https://i.hizliresim.com/gWqLZ0.png
Yiðit G.
06-07-2017, 03:12
https://i.hizliresim.com/0B1GjY.jpg
unutursak yüreðimiz kurusun
10.08.09 - ∞
https://i.hizliresim.com/gWqLZ0.png
Arkadasim adam Sari C5 demis,C6 dememiski :D
bide bursada e46 jul 50 vardi cabrio , ona ne oldu acaba ?
yusufcan_k
06-07-2017, 10:01
ARABAM NERDE uzk
KoramiraL
07-07-2017, 09:23
ARABAM NERDE uzk
Hala vermedimi arabayý yahu bizde ankaraya yürüyelim 350Z bizimdir bizim olacak diye :)
driftboy
07-07-2017, 10:29
https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19553920_10213378565078009_5094132973077834511_n.j pg?oh=51d1132b7b7e2b9167d661077ec328bd&oe=5A08336F
sarý c5 bizde beyler konu kilit