Orijinalini görmek için tıklayınız : lastik önerileriniz
Ahmet_28
10-08-2009, 19:18
aracıma 195/45/16 ölçülerinde lastik almayı düşünüyorum
brigdstone,lassa ve pirelli bu ölçülerde lastik üretmiyormuş.
kumho ecsta supra,marshall matrac ve marangoni zeta arasında tercih yapmam gerekiyor.marangoni v desen diğerleri düz desen.sizce hangisini tercih etmeliyim.bu lastikleri kullanan arkadaşlardan artılarını ve eksilerini öğrenebilirmiyim.
marshall ve marangoni kesinlikle tavsiye etmem.
Ahmet_28
10-08-2009, 19:26
marshall ve marangoni kesinlikle tavsiye etmem.
marangoni v desen olduğundan dolayı soğuk bakıyorum zaten.nexen kullanmıştım v desen yağışlı havalarda zerre kadar güven vermiyor.marangoni italyan olduğu için biraz araştırayım dedim.
Falken Ziex 912 tavsiye ederim ;)
2 takım kumhodan sonra mükemmel diyebilirim.
ahmet3425
10-08-2009, 19:41
pahalı ve cok kaliteli bi lastik istiyorsanız:
yokohama S DRİVE o olculerde vardı diye biliriyorum
uygun fiyat yuksek performance istiyorsanız:
toyo Proxex T1 R
tavsiyemdir...
Nokian V Series varsa o ebatta öneririm.
brigdstone derım tek gecerımm kuruda mukemmel yol tutuyor
ahmet3425
10-08-2009, 19:44
brigdstone derım tek gecerımm kuruda mukemmel yol tutuyor
arkadasın istediği olcude lastik uretmiyormus bridgestone...
Ahmet_28
10-08-2009, 19:54
evet maalesef bu gün sordum yok.yoksa favorim bridgstone potenza
DERAN_TUYNER
10-08-2009, 21:03
Ahmet acele etme 17 sinde dönüyorum hallederim ben :)
Ahmet_28
11-08-2009, 09:12
Ahmet acele etme 17 sinde dönüyorum hallederim ben :)
tamam abi bekliyorum ;)
KA®ANLIK
11-08-2009, 09:14
YOKOHAMA S DRIVE !!!!!
Veya
NOKIAN V
ikisinin dışına çıkmanıza gerek yok kanımca :)
15 Teneke jant al la beraber al ahmet bence :) 195 45 15 lastikleride çak.
O ebatta pirelli p-zero mevcut.Ve eğer potenza bulamadıysan en iyisi odur.
caglarcb
11-08-2009, 19:10
Nokian iyidir. ;)
bence bi sac jant lastik takimi yap ahmet sonra 16 lari alirsn ;)
Ahmet_28
11-08-2009, 20:30
O ebatta pirelli p-zero mevcut.Ve eğer potenza bulamadıysan en iyisi odur.
çalıştığım şirketin ayrıca pirelli bayiiliği var.maalesef yok pirelli zero stocklardada gözükmüyor.
büyük ihtimal kumho ecsta alıcam v desen istemiyorum yere tükürseler kayıyor
Ahmet_28
11-08-2009, 20:31
bence bi sac jant lastik takimi yap ahmet sonra 16 lari alirsn ;)
saclarda sıkıntı yok 100 liraya bir sürü sac jant takım var
çalıştığım şirketin ayrıca pirelli bayiiliği var.maalesef yok pirelli zero stocklardada gözükmüyor.
büyük ihtimal kumho ecsta alıcam v desen istemiyorum yere tükürseler kayıyor
fiesta st'imde vardı 195-45-16 p-zero.Siparişle getirebilirsin diye düşünüyorum.Tabi kumho vs. düşünüyorsan sürüş tarzınıda ona göre ayarlaman gerekicek :)
ahmet3425
11-08-2009, 21:26
kumho alacagına bari toyo proxex almanı oneririm yazık olmasın vereceğin paraya...
Ahmet_28
11-08-2009, 21:33
kumho ecsta =125 tl (bayii 160 tl ye satıyor) dağıtım yeri bizim şirketin bitişiği yenibosna yanyolda o yuzden uygun fiyat verdiler toptan fiyatı.
diğer markalar ise 160 tan başlıyor mıchelın a kadar yani 280 liraya kadar çıkıyor.falken ,marangoni felan var denk fiyat ama onlar daha kötü gibi geliyor bana
Yanılıyorsun falken kumhodan cok daha iyi ;)
falken dene pişman olmazsın...
205/55/16 en son desen michelin primach hp alaman malı.. 760 ytl..
2 hafta olmadı bile takalı.. istersen gideriz.. arkadaşım
91 ef civicimde onlerde falken ziex 195/50/15 kullanıyorum arkalarda aynı olcude contınantellerim var aracım arakadan muhıs kayıyor fakat onlerde cok gusel yon verıyor bnce falken kesınlıkle kullanırım ozellıkle ziex gerek yanaklar gerek desen olarak gusel lastık tavsıye ederım kesınlıklede kumhodan gomlek ustundur.
Ahmet_28
11-08-2009, 22:53
205/55/16 en son desen michelin primach hp alaman malı.. 760 ytl..
ölçüler büyük ben hatta 40 yanak düşündüm bi ara ;)
sağol yinede
albatros
12-08-2009, 08:59
aracıma 195/45/16 ölçülerinde lastik almayı düşünüyorum
brigdstone,lassa ve pirelli bu ölçülerde lastik üretmiyormuş.
kumho ecsta supra,marshall matrac ve marangoni zeta arasında tercih yapmam gerekiyor.marangoni v desen diğerleri düz desen.sizce hangisini tercih etmeliyim.bu lastikleri kullanan arkadaşlardan artılarını ve eksilerini öğrenebilirmiyim.
Pahalı , yada hesaplı olması lastik seçiminde 2 cil faktörlerdir bence.Çünki öncelik güvenli olmasıdır;) Bu yüzden kullanabileceğiniz 3 lastik seçeneği var :
1 ) Nokıan V
2 ) Yokohama S Drıve
3 ) Toyo Proxex T1 R
bunlar almakta zorlanacağınız lastikleri ise de güvenlik açısından diğer lastiklere göre en az ödün vereceğiniz marka olan Kumho yu tavsiye edebilirim size;)
Ahmet_28
12-08-2009, 09:15
toyo proxex t1r hoşuma gitti.herkeste tavsiye ettiğine göre toyo alabilirim.
ilgilenen herkese teşekkürler
ahmet3425
12-08-2009, 09:25
kumho ecsta =125 tl (bayii 160 tl ye satıyor) dağıtım yeri bizim şirketin bitişiği yenibosna yanyolda o yuzden uygun fiyat verdiler toptan fiyatı.
diğer markalar ise 160 tan başlıyor mıchelın a kadar yani 280 liraya kadar çıkıyor.falken ,marangoni felan var denk fiyat ama onlar daha kötü gibi geliyor bana
195 50 15 olculerindeki toyo proxex t1 r 110 tl... maslakta...
Nokian'a (V serisi) bakmanızı öneririm...
bridgestone, lassa 1 yıl yol yardımı var.. her ne sebepten olursa olsun nerede kalırsan cekici gonderiyor..
Ahmet_28
12-08-2009, 22:52
bridgestone, lassa 1 yıl yol yardımı var.. her ne sebepten olursa olsun nerede kalırsan cekici gonderiyor..
her iki markanında bu ölçüde lastiği yok maalesef.toyo da bulamadım 2-3 bayii ye sordum
kumhoda karar kıldım arkadaşlar fiyat olarak çok makul bi fiyata alıyorum
kumhomu kullananların gorusunu aktarıyorum kumho kafasına gore lastık bazen ıslakta kaymaz kuruda kayar bazen hep kayar bazen cok gusel tutar kafasına gore takılır bn hala falkenı ısrarla onerıyorum alternatıf olarak toyo kullanmanızı tavsıye ederım yakın derecelerde lastıkler.
serhat 306 bir daha herhangi bir konuda tek mesajını silmem süresiz uzaklaştırılırsın.
her iki markanında bu ölçüde lastiği yok maalesef.toyo da bulamadım 2-3 bayii ye sordum
kumhoda karar kıldım arkadaşlar fiyat olarak çok makul bi fiyata alıyorum
kumho yu kullandım eski arabamda memnun kalmadım.. Toyo T1R var simdiki arabamda şöyle böyle ama snn araban sanırsam C2 seni mutlu eder..
ahmet3425
13-08-2009, 11:26
hayırlısı olsun yapacak bisey yok iyi lastik icin elimizden geleni yaptık senin olculer enteresan:D
beyler öğrenmek için soruyorum bizim yeni arabaya v desenli lastik takmayı düşünüyoruz v desen ıslakta gerçekten çokmu kötü
Ahmet_28
14-08-2009, 09:28
beyler öğrenmek için soruyorum bizim yeni arabaya v desenli lastik takmayı düşünüyoruz v desen ıslakta gerçekten çokmu kötü
evet v desen ıslak zeminde kötü.benim ölçülerde toyo bulamadım.aracına göre toyo bulursan alabilirsin v desen.herkes memnun çünkü ;)
Ahmet_28
14-08-2009, 09:31
hayırlısı olsun yapacak bisey yok iyi lastik icin elimizden geleni yaptık senin olculer enteresan:D
sorma ahmet ya ben böyle bişey görmedim :) biraz daha fazla para verip toyo alacaktım ama maalesef oda yok.biraz mecburiyetten birazda fiyat makul o yuzden kumho aldım,inşallah memnun kalırız bakalım
evet v desen ıslak zeminde kötü.benim ölçülerde toyo bulamadım.aracına göre toyo bulursan alabilirsin v desen.herkes memnun çünkü ;)
teşekkürler :icon_tup:
Mehmet Opc
19-08-2009, 01:37
Ne Alırsan al Nokian lastik alma bu kadar dandik bir lastik olmaz
Opel Astrada Marangoni vardı nerdeyse kabak olmuştu bana sanayideki adam çok övdü Nokianı daha girdim ilk virajda arabanın arkası attı sakın ama sakın alma
Marangoninin Kabak hali Nokiandan iyidir
205/45/16 Bridgestone Adrenalin var 8000km yaptım drag veya time trail vs gibi pist yarışı görmedi
Düşünürsen pm lütfen
Opel Astrada Marangoni vardı nerdeyse kabak olmuştu bana sanayideki adam çok övdü Nokianı daha girdim ilk virajda arabanın arkası attı sakın ama sakın alma
İlk defa nokian hakkında kötü bi yorum duyuyorum:beuj: Hangi modeldi ?
Mehmet Opc
21-08-2009, 02:21
Hatırlamıyorum ama bi arkadaşın polosunda vardı oda hiç memnun deildi
Lastik ebatı 195 15 60
ahmet3425
25-08-2009, 11:59
Hatırlamıyorum ama bi arkadaşın polosunda vardı oda hiç memnun deildi
Lastik ebatı 195 15 60
sakın kıs lastigini almıs olmayasanız??
nokian dunyanın en iyi kıs lastik ureticisidir ztn ununude soguk mevsimlerde kullanılan lastiklerin kalitesiyle duyurmustur nokian V seriside ust duzey bir performance lastigidir siz ya orta sınıf bi lastiğini aldınız yada dediğim gibi kıs tipi lastigini aldınız yada aracın limitinin fazla ustune cıktınız ortada bi enteresanlık var cunku neredeyse dunyanın kabul ettiği kaliteyi siz bir cırpıda siliyorsunuz enteresan...
Hayırlı olsun ahmet abi.kumho lar..
Nokian ?? Adı bile ofsayt..
Nokian ?? Adı bile ofsayt..
Kullandın mı daha önce?
Deseni güzel diye bu WR serisini alıp yazın kullandıysanız Nokian sizi tatmin etmemiş olabilir :)
http://www.snowtire.info/TireReviews/2004-Html/2004%20Review_html_6e68d501.jpg
albatros
25-08-2009, 15:36
Yapmayın arkadaşlar gözünüzü seveyim.Nokian kullanmış biri olarak ve gerçek bilgilere dayanarak konuşuyorum.Şu an dünya yüzünde lastik üetimi yapan firmalar arasında teknolojisini kendi üretip geliştiren 3 firmadan biri Nokian dır 1.. Ar-ge yatırımı en üst düzeyde olan lastik üreticisi 2 firmadan biridir 2.. Bizim memleketimizde çok tanınıyor olmaması yada adının dandik gelmesi:icon_wack lastiğe çamur atmayı gerektirmez bu da 3...
ya falken ya hankook hocam hankook yabana atmayın bence
Mehmet Opc
30-08-2009, 01:54
sakın kıs lastigini almıs olmayasanız??
nokian dunyanın en iyi kıs lastik ureticisidir ztn ununude soguk mevsimlerde kullanılan lastiklerin kalitesiyle duyurmustur nokian V seriside ust duzey bir performance lastigidir siz ya orta sınıf bi lastiğini aldınız yada dediğim gibi kıs tipi lastigini aldınız yada aracın limitinin fazla ustune cıktınız ortada bi enteresanlık var cunku neredeyse dunyanın kabul ettiği kaliteyi siz bir cırpıda siliyorsunuz enteresan...
Nokian lastiğin tanesini 200e almıştık onu hatırlıorum bide sanayideki adam dediki nokian çok kaliteli bi markadır ve en hızlı su boşaltan lastik falan dedi ıslakta çok çok iyi dedi falan ama en iyileri bnce şahsi fikrim Brigston Adrenelin ve Potanza