Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : si vs. hgt başkent

cenk
10-08-2009, 22:44
karşılaştırmalar bölümündeki si vs. hgt konusuna istinaden:)

gene güzel bi akşamdı, araç sahiplerine maşallah ümite (cıvıc si )ayrıca maşallah.

edit,videolar akşam olduğu için güzel çıkmamış sarı farlı olan cıvıc si , xenon farlar hgt

http://videos.streetfire.net/video/si-vs-hgt_700655.htm

http://videos.streetfire.net/video/si-vs-hgt-II_700657.htm

KMR2-GT
10-08-2009, 22:49
çok bişi anlaşılmıor ama si geçmiş sanırım?

SONE-R
10-08-2009, 22:50
çok bişi anlaşılmıor ama si geçmiş sanırım?

evet Sİ 2 boy geçiyor...

chiefkadir
10-08-2009, 22:54
çok bişi anlaşılmıor ama si geçmiş sanırım?Kamer msn'i yazsana bana özelden ;)

Ne güzel gecesi amk donduk ulen :D
Fatii kusura bakma combo teknik arıza oldu :icon_tup:

elpadre
10-08-2009, 23:12
hıc bır sey bellı olmuyor ama galıba sı gecmıs :)

elastico
10-08-2009, 23:17
bişey görünmüyosa honda herzaman öndedir :)))

Caneration
10-08-2009, 23:17
sarı farlar Sİ 'ye ait olduğunu göre geçmiş :D

SONE-R
10-08-2009, 23:18
bişey görünmüyosa honda herzaman öndedir :)))

biz canlı gördük arkadaşım... 2 boy... ;)

elpadre
10-08-2009, 23:28
o zaman helal olsun si ye :)

M3CSL
10-08-2009, 23:34
drag dıemı dendı o zmn tamam,, roll olmadımı sole 200e kdr??

chiefkadir
10-08-2009, 23:36
İkişer kişi denemede Hgt geçti galiba ,kilo Si'yı daha fazla etkileiğinden teke tek denendi busefer si geçti ;)

Bidahaki denemeyi 200 e kadar yapalım diyecem ama Görkem'de ibo'nun yanına asker oluyo :D Ordu'da iki kafadar roll yaparlar askeri araçla :)

by_BuRoCk
11-08-2009, 00:03
2 aracada maşallah
görkem kardeşime hayırlı teskereler

yaw ben bugece resmen dondum :)
sohbet şamata güzeldi :D
ankara nın en iyi yürüyen SI GK323

Mustafa Birsesli
11-08-2009, 00:14
dedim ya ankaradan ne cıkacagı belli olmaz bi cıtır nos herşeyi halleder

chiefkadir
11-08-2009, 00:18
dedim ya ankaradan ne cıkacagı belli olmaz bi cıtır nos herşeyi hallederAnkaradan güzel arabalar çıkar ama bizim denediğimiz bu arabalarda nos çıkmaz merak etme:)

chiefkadir
11-08-2009, 00:18
2 aracada maşallah
görkem kardeşime hayırlı teskereler

yaw ben bugece resmen dondum :)
sohbet şamata güzeldi :D
ankara nın en iyi yürüyen SI GK323Mertcanların Si kötü mü len:) Onuda atlama:icon_tup:

Mustafa Birsesli
11-08-2009, 00:20
merak deil çok gelip gidiyorum gördüklerim var bir günlük sökülüp takanlarr :)

chiefkadir
11-08-2009, 00:21
merak deil çok gelip gidiyorum gördüklerim var bir günlük sökülüp takanlarr :)İstisnadır olabilir,noslu hgt var burda fena sayılmaz,ama gizlemez tüpü biterse polemiğede girmez:)

chaylak
11-08-2009, 00:42
SI'da nos falan yok baya baya si işte araba polemik yaratmayada gerek yok.. :)

Ma$allah arkada$im :)

fatiii
11-08-2009, 00:54
Kamer msn'i yazsana bana özelden ;)

Ne güzel gecesi amk donduk ulen :D
Fatii kusura bakma combo teknik arıza oldu :icon_tup:

önemli deil abi saglık olsun bidaki sefere.o gaza bile gelmedilerse bence onlar beni gececem die basınc acıp arabayı kırdılar :D:D

On3R
11-08-2009, 01:14
fatıı mıllete arabada kırdırtmada bır numarasın bu aralar.yanına gelen gelmeyen kırılıo:)

Dookan
11-08-2009, 01:45
bugun bu fatihi delecekler diye cok sevındım de nie böyle oldu anlamadım :D

flexamin
11-08-2009, 03:09
si la bende denemek isterim. roll maksat muhabbet stress atma olsun

cenk
11-08-2009, 07:27
drag dıemı dendı o zmn tamam,, roll olmadımı sole 200e kdr??

en son video eve giderken otobanda bidaha denedik 200km/h gördülermi bilmiyorum ama baya bi uzundu cıvıc si 2net boy aldı.

romanson
11-08-2009, 08:04
İkişer kişi denemede Hgt geçti galiba ,kilo Si'yı daha fazla etkileiğinden teke tek denendi busefer si geçti ;)

Bidahaki denemeyi 200 e kadar yapalım diyecem ama Görkem'de ibo'nun yanına asker oluyo :D Ordu'da iki kafadar roll yaparlar askeri araçla :)

2 kişilik denememizde uzun bir süre kafa kafaya gittik gibi bişey..2 denemede teke tektik ben öndeydim 3 ve son en sağlıklı denememiz otobanda 190 kadar oldu teke tek ve yine öndeydim.ama şölede bişey var hgt 2.0 tork var araçta. 2 vtes 70 de yürüdük bnm için pek sağlıklıda deildi aslında 2 vites 60 olsaydı daha sağlıklı olabilrdi..hgt ci arkadaşımada teşekkürediyorum.ve ona hayırlı teskereler diliyorum

romanson
11-08-2009, 08:23

tabiki pm leşelim:)

SONE-R
11-08-2009, 08:24

bir cuma akşamı yozgata gelsene moruk ;)

TaGo
11-08-2009, 08:24
Baştan konuşulduğu kadar fark oolmuyormuş demekki. Bizde diyordikki 200 km hıza kadar yürünecek. Görkemin HGT de güzel bizimki bi gömlek fazlası var. Demekki VTI takip ederiz ;)

romanson
11-08-2009, 08:29
sana bişey söliimi arkadaşım vti ile dene buraya videoları koy tmmı

romanson
11-08-2009, 08:31
bi gömlek üstte olabilir peki sölede bişey var senin arabanın ciğeri görkeminki kadar sağlammı..çünkü diğer hgt lerle sölediğimm yine sölüyorum fark daha fazla..görkemin arabası onlara nazaran çok daha iyi yürüyor

punto_multijet
11-08-2009, 08:35
Si da spec olarak durum nedir? neler var aracta? stock olmadıgı belli. buarada maşallah

TaGo
11-08-2009, 08:44
Ben ciğer böbrek dalak anlamam. Sakatatcı değilim. Ben az buçuk arabadan anlarım. Çeker videoyu koyarız, sende söğüş yapar yersin ;)

romanson
11-08-2009, 08:48
artık söğüş yapar yermiyim başka yerlerimle sana gülermiyim orası mechull
dün siz deilmiydiz si hgt rakip bile olamaz diyen noldu bu gün morardın ..

levent
11-08-2009, 08:49
görkem abi için jübile olmuş kısa bi sürelik sanki.hayırlı tezkereler tekrar abime :)

ikisinede maşallah :)

TaGo
11-08-2009, 08:51
Sen ilkokulda "okuyalım okudğumuzu anlıyalım" diye bir ders vardı, o sırada uyuya kalıyormuşsun adaptasyon sorunun varmış. Forum duruo bul öle dediğim bir yazıyı morart beni. Biz si çık aradan dedik sen anlamadın. si - hgt karşılaştırması ilgimizi çekse onu açardık dedik. Bir daha yazıorum bunu anla bari, hiçbir modlu arabayla kendi aracımızı kıyasa sokmadık. Tereddüt olmasa zaten ne tavırda yazacağımı buradakiler az çok bilir. Çok giderli yazardım ozaman. Tekrar tekrar, vti stock biz bu specler... Yani kimsenin nen olduğu belli olmayan si yı değil konu ok...

32FT430
11-08-2009, 08:52
si böyle yapıyorsa vti sormamak gerekir

SONE-R
11-08-2009, 08:54
Tekrar tekrar, vti stock biz bu specler... Yani kimsenin nen olduğu belli olmayan si yı değil konu ok...

Sİ için mod'lu kıyaslanmaz diyorsunuz. Ama siz de mod'lu halinizle denemek için stock VTi arıyorsunuz.. stok'a stok deneyin... farkı görün...

romanson
11-08-2009, 08:55
arkadaşım sana bişey diimi eğer bi hgt m olsaydı binmez yakardım emin ol buna..
senin kıyasladığın araba fiat honda ya güldürme beni allah aşkına güldürme..okuduğumuda emin ol gayet iyi anlarım rahat ol adaptasyon sorunuma gelincede eğer ankarada olsaydıon nasıl adapte olduğumu sana ykından gösterme fırsatım olurdu..

punto_multijet
11-08-2009, 08:56
si böyle yapıyorsa vti sormamak gerekir

Tarkanda belirtmiş yukardaki msjda. herkes herkesi gecer. sahinlede gecersin si ı hgt yi vti ı. yukleyip gecmek deil olay. bizim diğer konuda mrk ettiğimiz stock sayılabilecek bir vti filtre egzos ile durumumuz ne olurdu. yoksa yukledikten snra her araba her arabayı gecer. si rakibimiz değil muhabbetinde ise konu basından beri stock araclar uzerinde donuyo ve ona istinaden yazdım. yoksa tekrar soyluyorum yuklendikten snra her arac her aracı gecer.

TaGo
11-08-2009, 08:58
ah zaten ah keşke ankarada olsaydım nasıl kaynaşırdık senle ya allah bilioda mesafe koyuyo sen merak etme ;) Hadi allah çarşına pazar versin.

Biz yakmıyoruz dolaşıyoruz.

punto_multijet
11-08-2009, 09:00
Sİ için mod'lu kıyaslanmaz diyorsunuz. Ama siz de mod'lu halinizle denemek için stock VTi arıyorsunuz.. stok'a stok deneyin... farkı görün...

Yaw Soner abi sonucta stock hali HGT nin yetse VTI a oylede denerdik ama olmıcak duaya amin demeyede gerek yok. Ondan bu speclerde dedik. bişeyde gizlemedik saklamadık. bizde bu var sonuc ne olur dedik. acıkcası ben gecebilcegimi en kotu kafa kafaya gidebilcegimi dusunuyorum ama denemedende kesin bişey dogal olarak soyleyemiyorum

romanson
11-08-2009, 09:02
sana fiatttttt ınla mutluluklar kardeşimmm...
ankaraya geldiğinde haber verde sana bi stok vti bulucam...dilin şişecek lal olacaksın bida ağzına lamıcaksın vti kelimesini..

tender06
11-08-2009, 09:02
ya arkadaşlar HGT denilen araba 5 silindirmiş 2,0 motormuş falan hikaye bunlar si 1,6 130 hp 950 kilo onuda geç 106 1,6 120 hp benim aracım 1050 kilo ne olacak şimdi hadi bakalım bendede egzoz filtre war getirin egzozlu filtreli hgt dünyanın her yerinde her zaman geçeyim warmı delikanlı bu işler ona bakmıyo çıkıyosun deniyosun geliyosun adamlar çıkıyo deniyo geliyo sonucu kanıtlıyo sizin maşşallah demeniz gerekirken yoq hayla şu şuna rakip olamaz bu buna rakip olamaz bu geçemez falan konuşuyosunuz mertcanda koymuş video işte bizde çektik ben hgt ile drag yapıyorum adam önce basıyo 2 boy önümden giderken o iki boyu kapatıyorum 2 boy ben açıyorum bu yürümekmi şimdi yani HGT bence 1,4 is lere yada 1,6 ies lerin modsuz haline rakip olabilir ha çokta isteyen warsa 1,6 ies war onu alırız bi hgt geçeriz onunda videosunu koyarız ;)

punto_multijet
11-08-2009, 09:05
ya arkadaşlar HGT denilen araba 5 silindirmiş 2,0 motormuş falan hikaye bunlar si 1,6 130 hp 950 kilo onuda geç 106 1,6 120 hp benim aracım 1050 kilo ne olacak şimdi hadi bakalım bendede egzoz filtre war getirin egzozlu filtreli hgt dünyanın her yerinde her zaman geçeyim warmı delikanlı bu işler ona bakmıyo çıkıyosun deniyosun geliyosun adamlar çıkıyo deniyo geliyo sonucu kanıtlıyo sizin maşşallah demeniz gerekirken yoq hayla şu şuna rakip olamaz bu buna rakip olamaz bu geçemez falan konuşuyosunuz mertcanda koymuş video işte bizde çektik ben hgt ile drag yapıyorum adam önce basıyo 2 boy önümden giderken o iki boyu kapatıyorum 2 boy ben açıyorum bu yürümekmi şimdi yani HGT bence 1,4 is lere yada 1,6 ies lerin modsuz haline rakip olabilir ha çokta isteyen warsa 1,6 ies war onu alırız bi hgt geçeriz onunda videosunu koyarız ;)

yazılarınızda maşallah yasınız kadar var:icon_tup: zaten oteki konuda 50 kere sorduk denemek için 1 Allahın kulu cıkıpta deneyelim demiyo kendi kendime mi cıkıp yola video cekicem sana. yakın cevremde vti olsa konuyu acmaz gecsemde gecilsemde direk video ceker koyardım.

cenk
11-08-2009, 09:06
ah zaten ah keşke ankarada olsaydım nasıl kaynaşırdık senle ya allah bilioda mesafe koyuyo sen merak etme ;) Hadi allah çarşına pazar versin.

sen demedin mi cıvıc si hgt ye rakip olamaz diye adamda çıktı yola görkem kardeşimizede helal olsun çıktılar denediler.

burayada videolarını koydular.

sen hala neyin çabasını veriyosun sende çık dene koy videonu adam gibi senin yukarda yazdığın gibi değil adam gibi yorumumuzu yapalım

tender06
11-08-2009, 09:08
yazılarınızda maşallah yasınız kadar var:icon_tup: zaten oteki konuda 50 kere sorduk denemek için 1 Allahın kulu cıkıpta deneyelim demiyo kendi kendime mi cıkıp yola video cekicem sana. yakın cevremde vti olsa konuyu acmaz gecsemde gecilsemde direk video ceker koyardım.

ya koca izmirde deneyecek vti si bulamıyosanız eer demekki adamlar denemeye bile gerek duymuyolarmış :icon_tup:

TaGo
11-08-2009, 09:08
tender benimde 106 gti ım vardı 2000 yılında aldım beyaz olarak irde otomotivden kardeşime vede geçen sene sattım. Sen ne anladın yazdığımızdan biz karşılaştırma açtık ama ilk satırdan beri VTI la denemek istioruz dioruz. Varmı izmirden yazan stock VTI yı olan?? şuana kadar yok. Ama bizim kendi dost çevremiz var sağ olsunlar yardımcı olacaklar ayarlıcaklar. Biz kimseye gider yapmıoruz anlıyacağın. Biz olsa geçeriz demioruz, zaten araba yaptık deneyelim dioruz. Arabamızın listesini en baştan yazdık bu speclerde araba stock VTI ile nolur dedik. Kimi 5 boy yer dedi, gibi şaka yapılır dedi, kimi valla kafa kafaya gider dedi. Sen yorum yap okı taaa ankaralardan buralara gider gelmio.

SONE-R
11-08-2009, 09:10
TaGo; stok bulamıyorsanız da egzozlu filtreli bulun onunla deneyin. Atıyorum 5 boy mu fark yediniz, bunun 2 boyunu egzoz filtreye sayın. Stoktan 3 boy fark yemiş olursunuz kabaca..

romanson
11-08-2009, 09:11
soner abi sen biliysun bu işi abiii:):):):)

TaGo
11-08-2009, 09:11
sen demedin mi cıvıc si hgt ye rakip olamaz diye adamda çıktı yola görkem kardeşimizede helal olsun çıktılar denediler.

burayada videolarını koydular.

sen hala neyin çabasını veriyosun sende çık dene koy videonu adam gibi senin yukarda yazdığın gibi değil adam gibi yorumumuzu yapalım

stock si la denemek istemiyoruz. stock vti la denemek istioruz yazdım ben forum duruo dön geri bul yazımı editlenmiş tek mesajım bile yok. Ayrıca ben stocka stockta si mı hgt mi bilemem, bizim aracımız stock değil. crx le denioz geçiyoruz. Genede bu genel geçer demek değildir.

punto_multijet
11-08-2009, 09:12
ya koca izmirde deneyecek vti si bulamıyosanız eer demekki adamlar denemeye bile gerek duymuyolarmış :icon_tup:

sadece guluyorum size :heyoo: hyrlı forumlar.

buarada kısa, chip, filtre, komple egzoslu 106 ile sadece filtre ve son susturuculu crx ile durumu ne olur peki? alakasız olcak ama yorumunuzu alabilir miyim?

tender06
11-08-2009, 09:12
tender benimde 106 gti ım vardı 2000 yılında aldım beyaz olarak irde otomotivden kardeşime vede geçen sene sattım. Sen ne anladın yazdığımızdan biz karşılaştırma açtık ama ilk satırdan beri VTI la denemek istioruz dioruz. Varmı izmirden yazan stock VTI yı olan?? şuana kadar yok. Ama bizim kendi dost çevremiz var sağ olsunlar yardımcı olacaklar ayarlıcaklar. Biz kimseye gider yapmıoruz anlıyacağın. Biz olsa geçeriz demioruz, zaten araba yaptık deneyelim dioruz. Arabamızın listesini en baştan yazdık bu speclerde araba stock VTI ile nolur dedik. Kimi 5 boy yer dedi, gibi şaka yapılır dedi, kimi valla kafa kafaya gider dedi. Sen yorum yap okı taaa ankaralardan buralara gider gelmio.

walla kardeşim şimdi yaptığın setup'u bilmiyorum ancak 106 kullandıysan heleki 2000 yılında hiç üzülmemiş bi araba kullanmışsındır 106 nın nasıl gittiğini onunla kıyaslayarakta vtı ın nasıl gittiğini biliyosundur stock olarak hgt nin vtı ın yanına yaklaşamayacaınıda tahmin edebiliyosundur birbirimizi kandırmayalım ancaaaaaaakkk sen diyosanki ben arabama yaptım bişiler deneyelim vti ile ozaman bişi diemem ha o da ne kadar mantıklı hem hacim olarak daha geniş bir araçla daha küçüğü denerken büyük olanı modlayıp küçüğü stock bırakmak onuda bilemicem bence HGT ciler arabamız yürümüyo diyip kimseye gider yapmamalılar yada yapıyolarsa type r gibi biraz daha üst seviyeye gider yapmalılar

SONE-R
11-08-2009, 09:13
soner abi sen biliysun bu işi abiii:):):):)

ya her sorunun bir çözümü vardır. stok bulamıyosan mod'lu ile denersin. aşağı yukarı stok ile oluşacak boy hesabını yaparsın..

tender06
11-08-2009, 09:14
sadece guluyorum size :heyoo: hyrlı forumlar.

buarada kısa, chip, filtre, komple egzoslu 106 ile sadece filtre ve son susturuculu crx ile durumu ne olur peki? alakasız olcak ama yorumunuzu alabilir miyim?

106 ya filtre egzoz bile koyma yine 106 alır ;)

cenk
11-08-2009, 09:14
stock si la denemek istemiyoruz. stock vti la denemek istioruz yazdım ben forum duruo dön geri bul yazımı editlenmiş tek mesajım bile yok. Ayrıca ben stocka stockta si mı hgt mi bilemem, bizim aracımız stock değil. crx le denioz geçiyoruz. Genede bu genel geçer demek değildir.

ben orda değilim siz değilmiydiniz cıvıc si hgt ye rakip olamaz diyen ?

adamda gitti cıvıc si le hgt geçti videosunuda koydu buluşmada da muhabbetimizi ettik buraya koyduk videolarımızı burda da muhabbetimizi ettik ortalığı s..tirmedik.

6.sayfadaki en son mesajın
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=34727&page=6

TaGo
11-08-2009, 09:16
TaGo; stok bulamıyorsanız da egzozlu filtreli bulun onunla deneyin. Atıyorum 5 boy mu fark yediniz, bunun 2 boyunu egzoz filtreye sayın. Stoktan 3 boy fark yemiş olursunuz kabaca..

En son zaten sağ olsun hüseyin ayarlıyacak bişiler. Dediğin gibi boy; koy, çıkar demeyiz. En baştan beri yazdımız gibi zaten amaç tutunmak, hiç geçeriz demedik. Bu büyük bir erdem bence, yoksa herkes gider yapardı. Filtreli egsozluya geçildiğimiz boyu kapatmak ilk amaç. Yani sonuçta bi noktaya getirdik arabamızı, kimden ne kadar fark yediğimize görede tekrardan yapılandırcaz olayı. O yüzden aklımızda si yok yazıyorum. si dan 1-2 boy yesek kapatmak için çok çaba sarf etmeye gerek kalmaz. ilk önce stock vti yakalanacak, sonra hüseyininki gibi için kasılacak. Ha olur yada olmaz, ama önemli oolan bizim niyetimiz bu. Eksikleri görmek içinde bir yerden başlamak laızm, tekrar yazıorum ilk basamak stock vti.

Bu arada biz geçeni herzaman takdir etmişizdir.

punto_multijet
11-08-2009, 09:16
walla kardeşim şimdi yaptığın setup'u bilmiyorum ancak 106 kullandıysan heleki 2000 yılında hiç üzülmemiş bi araba kullanmışsındır 106 nın nasıl gittiğini onunla kıyaslayarakta vtı ın nasıl gittiğini biliyosundur stock olarak hgt nin vtı ın yanına yaklaşamayacaınıda tahmin edebiliyosundur birbirimizi kandırmayalım ancaaaaaaakkk sen diyosanki ben arabama yaptım bişiler deneyelim vti ile ozaman bişi diemem ha o da ne kadar mantıklı hem hacim olarak daha geniş bir araçla daha küçüğü denerken büyük olanı modlayıp küçüğü stock bırakmak onuda bilemicem bence HGT ciler arabamız yürümüyo diyip kimseye gider yapmamalılar yada yapıyolarsa type r gibi biraz daha üst seviyeye gider yapmalılar

HGT type-r a baya bir gomlek ufak kalır bu konuda oz eleştiri yapmak lazım. sonucta bizde bişiler yaptık aracımıza ama bunlar yapılabilecek en soft işlemler. chip filtre son susturucu ve kat iptali bu kadar. egzosum bile suanda komple stock fabrikadan cıktıgı gibi(son susturucu hariç) ondan olayı diyoruz biz buyuz bunla gormek istiyoruz sonuc diye ama tekrar soyluyorum type-r cok fazla asar beni

punto_multijet
11-08-2009, 09:17
106 ya filtre egzoz bile koyma yine 106 alır ;)

daha gecenlerde denendi crx tamponda gidiyodu ve 4. viteste gecmeye baslamıstı. şimdi bu ne peki? bunu tum 106lara mal edip 106lar yurumuyo mu dicez yoksa tam tersi crxler yuklu 106 geciyo mu dicez? yoksa o 2 arac arasında oyle mi olmus dicez?

TaGo
11-08-2009, 09:20
ben orda değilim siz değilmiydiniz cıvıc si hgt ye rakip olamaz diyen ?

adamda gitti cıvıc si le hgt geçti videosunuda koydu buluşmada da muhabbetimizi ettik buraya koyduk videolarımızı burda da muhabbetimizi ettik ortalığı s..tirmedik.

rakip olamaz dediğim yazımı bul...

bişi iddia ediosun bul işte. Sen değilmiydin diorsun ya... Bende diorumki demedim, editlemiş olsam yazımı altında şu saatte edit gördü yazar. Bul bu yazımı bende "aaa kusura bakma" yazayım.

Bu arada 106 gti lı arkadaşıma tekrar söluorum. tabiki en baştan beri yazıoruz, stock hgt nerden baksan 200 e kadar vti dan 5 boya yakın yer. Bizde nacizane bişiler yaptık, çünkü bu araç modu pek kabul etmiyor. Bizim uğraşımız zoru başarmak yani. Yaptığımızın sonucuda ne olmuş diye deneyelim istiorum. Lütfen konuları baştan sona okuyalım, tek bi yerde bile geçerim yazmadım ne si için ne hgt için. Genede bilmem stovkta si mı hgt mi, fikrim bil yok...

tender06
11-08-2009, 09:20
daha gecenlerde denendi crx tamponda gidiyodu ve 4. viteste gecmeye baslamıstı. şimdi bu ne peki? bunu tum 106lara mal edip 106lar yurumuyo mu dicez yoksa tam tersi crxler yuklu 106 geciyo mu dicez? yoksa o 2 arac arasında oyle mi olmus dicez?

ya şimdi onunla bu farklı burada 4 5 hgt ile deneniyo e buda genele yansıtılabiliyo ki hgt ler öyle ahım şahım yürümediğide biliniyo ama sen bir adet 106 ile deneyip genele yansıtırsan yanlış olur

cenk
11-08-2009, 09:22
rakip olamaz dediğim yazımı bul...

bişi iddia ediosun bul işte. Sen değilmiydin diorsun ya... Bende diorumki demedim, editlemiş olsam yazımı altında şu saatte edit gördü yazar. Bul bu yazımı bende "aaa kusura bakma" yazayım.

Bu arada 106 gti lı arkadaşıma tekrar söluorum. tabiki en baştan beri yazıoruz, stock hgt nerden baksan 200 e kadar vti dan 5 boya yakın yer. Bizde nacizane bişiler yaptık, çünkü bu araç modu pek kabul etmiyor. Bizim uğraşımız zoru başarmak yani. Yaptığımızın sonucuda ne olmuş diye deneyelim istiorum. Lütfen konuları baştan sona okuyalım, tek bi yerde bile geçerim yazmadım ne si için ne hgt için. Genede bilmem stovkta si mı hgt mi, fikrim bil yok...

yukarıda ki mesajıma bak linkini verdim 6 sayfa ;)

edit, al bide buraya linki koyayım
6.sayfadaki en son mesajın
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=34727&page=6

SONE-R
11-08-2009, 09:23
ne zamandır merak ettiğim bir deneme konusuydu. 2. vites 60-70km den baslansa 190-200km kadar sonuc ne olur? 1.5 senedir HGT kullanmama ragmen daha sonucu ogrenmek kısmet olmadı. sizin dusunceleriniz nedir?

Buarada HGT de all car racing yazılım, kat iptali filtre ve son susturucu var. diğer hersey orta susturucu komple borular vb standart fabrikadan cıktıgı gibi duruyor. VTI v2 son susturucu falan olarak dusunursek mesela sonuc ne olur sizce?

Bak bu mesajınızda VTi stok dememişsiniz. filtre ve egzozlu denmiş. hem sizin arabada orta susturucu ve borular stockmuş. normal haliyle VTi a asla rakip olamayacak bir arabayı sadece yazılımla yürüttğünüzü iddia ediyorsunuz. egzozlu filtreli bir VTi en az 3 boy atar bence.. ama VTi leş olmayacak...

TaGo
11-08-2009, 09:24
evet 6. sayfayı okudum gülüorum. nerde yazmışım adamım si geçioz die :D

hakkaten insanın kendinden bile şüphe ettiriosun ya kulis yapmak için fake yapmana gerek yok.

KMR2-GT
11-08-2009, 09:25
Zaten hgt orj borularla daha ıı yuruyor.60lık fln yaramıyor.

punto_multijet
11-08-2009, 09:25
Bak bu mesajınızda VTi stok dememişsiniz. filtre ve egzozlu denmiş. hem sizin arabada orta susturucu ve borular stockmuş. normal haliyle VTi a asla rakip olamayacak bir arabayı sadece yazılımla yürüttğünüzü iddia ediyorsunuz. egzozlu filtreli bir VTi en az 3 boy atar bence.. ama VTi leş olmayacak...

walla Ankarada nasıl bilmiyorum ama ne hikmetse İzmirde filtresi egzosu olan VTI lar kendileri için stock diyolar. yoksa bencede stock olmuyor o sekilde ama oyle diyolar

cenk
11-08-2009, 09:28
evet 6. sayfayı okudum gülüorum. nerde yazmışım adamım si geçioz die :D

hakkaten insanın kendinden bile şüphe ettiriosun ya kulis yapmak için fake yapmana gerek yok.

ben si geçiyosunuz dediniz demedim

si la hgt geçemezsin bu senin için macera olur dedin bende onun linkini gösterdim sana

:heyoo:

TaGo
11-08-2009, 09:32
cenk tekrar 6. sayfayı baştan sona okudum kendi yazılarımı; hiçbir yerde "si la hgt geçemessin macera olur" yazmıyor.

bence sen benim yazımı alıntı yap. Bak abi de; burda atar yapmışsın si yada vti ya bizde burdan ileri çıktık de. Bende haddimi aştım yazıcam söz.

Birtek bizim ekelrle şaka yaptık ilk satırda birazdan tüm vti lara gooo diye, onunda 2 satır gerisine dönersek zaten hangi şakanın devamı olduğu anlaşılır.

som306
11-08-2009, 09:34
fazla anlaşılmıyor ama si almış

CeSaNCeEm
11-08-2009, 09:37
Ümit maşallah kardeşim araban çok güzel gidiyo, Görkemin arabanında maşallahı var daha önceki denemelerimizde daha farklıydı sonuçlar sanırım HGT nin biraz bakıma ihtiyacı var :)

romanson
11-08-2009, 09:38
:) saol kardeşim
bu arada cem daha önceki denemelerinizde sonuç nasıldı kardeşim:)

SONE-R
11-08-2009, 09:40
daha si'ın gideri var.. header, egzantrik, crx dişlisi, piston, volan, debriyaj falan... hgt'nin bu tarz imkanları sınırlıdır...

CeSaNCeEm
11-08-2009, 09:40
Biz denediğimizde yazılım farklıydı Görkem önde oluyodu ama ne kadar gerçekten hatırlamıyorum...

by_BuRoCk
11-08-2009, 09:41
ya izmirden kimse yokmu arkadaşlarla ilgilenecek
bi vti bulun arkadaşlara denesinler nolmuş ne bitmiş bizlerde görelim kaç boy atacak vti

CeSaNCeEm
11-08-2009, 09:46
HGT doğru ellerde bahsettiğiniz kadar sıkıntılı yada gitmeyen bi araç değil stock bi VTİ la yanyana gidebilir ki bunu daha önce Görkemden biliorm... Benm stock olmayan vti mle çok yakın yürüyodu he diceksiniz ki senn araban çokmu iyiydi deildi o zamanlar ama yinede HGT küçümsenecek bi araba deil...

cenk
11-08-2009, 09:47
cenk tekrar 6. sayfayı baştan sona okudum kendi yazılarımı; hiçbir yerde "si la hgt geçemessin macera olur" yazmıyor.

bence sen benim yazımı alıntı yap. Bak abi de; burda atar yapmışsın si yada vti ya bizde burdan ileri çıktık de. Bende haddimi aştım yazıcam söz.

Birtek bizim ekelrle şaka yaptık ilk satırda birazdan tüm vti lara gooo diye, onunda 2 satır gerisine dönersek zaten hangi şakanın devamı olduğu anlaşılır.

:)

Ne güzel walsmi yoksa Tangomu...

Şaka gibi cevap vermişsin arkadaşım sen ya :D Bize göre gideri stock VTI ayarındaki deneyelim dioruz. Burada 10 boy fark yicek olsak macera olsun die takılmak istemeyiz herhalde.

Si ı rakip olarak görsem HGT VS VTI değil HGT vs SI olarak açardım konuyu. İzmire yolunuz duşerse HGT tokatlayan Si görmek isterim İzmirde daha denk gelmedi çünkü ;)

Ne güzel bizde özellikle sağlam olsun dioruz zaten. Sonra çürüktü, patatesti, köfteydi uğraşılmıyor.

Arkadaşlar herkez öyle bir noktaya çekiyorki konuyu, sanki bizim bu aracımız VTI yı bırak 1.6 herhangi bir aile sedanınla dahi yürümeyemeyecekmiş... Sİ ne alaka?? Biz her si yı geçer bu araç demiyoruz. Stock si bizce bu HGT yi geçemez. Ancak biz geçemez derken; başkaları gibi 5-6-7 boy atarızda demiyoruz. Si yüklenir illaki bu HGT ye boy açar. Bizim uğraşımız stock yada hafif gıdıklanmış bir VTI ile kafa kafaya gidebilmek. Bu forumda yapılan bu kadar yorumu haksız çıkarmak.

10krktr

TaGo
11-08-2009, 09:51
bak koyuyla yazdığına bak "stock si bizce bu HGT yi geçemez".

en baştan beri sölüorum stock vs stock ben bilemem sonucun ne olacağını. Bizim arabamız stock değil çünkü. Bizim HGT miz için konuşursakta stock si geçemez bence dedim zaten.

Ayrıca arada sadece kaanın yazdığı var si yı kendime rakip görmedim diye, yani ben yazmadım. Ozaman ben yazmışım gibi beni itham etmiceksin.

cenk
11-08-2009, 09:51
sen si geçiyorum falan demedin ki ben öğle bişey demedim . benim demek istediğim sen hgt si geçer deddin adamlarda çıktı denedi .cıvıc si geçti

şimdi bu konuda 3-4-5 sayfadaki kendi yorumlarına bak dalga geçer gibi yorum yazmuışsın ben ona diyorum gerenk yok bunlara. sen adamlara atar yapmayın yazmışsın

Ben ciğer böbrek dalak anlamam. Sakatatcı değilim. Ben az buçuk arabadan anlarım. Çeker videoyu koyarız, sende söğüş yapar yersin ;)

vs...vs..

adamlara yazdığın cvp lara bak :)

TaGo
11-08-2009, 09:54
Ben burada si kıçını yırtsa bizim HGT yi geçemezde yazardım, gene yazdığıma dikkat edin "bence geçemez" yazdım. Kaldıki crx ile denenmişi var. Tekrar yazıyorum, biz denedik diye bu sonuçta genel geçer değildir, vede biz hergün yeni bi değişikliğe gidiyoruz aracımızda. Yani eksoz filtre hadi yallah değil. Eksozun en ii sonuç verenini, filtrenin en iyi konumlandırılmışına bakıyoruz. Mesela regülatör taktık olmadıda yazdım.

SONE-R
11-08-2009, 09:56
TaGo emeklerinize saygım var ama gideri sınırlı, sadece triger değiştirmek için motorun komple indirildiği bir arabayla uğraşıyorsunuz. Bence farklı modelde emek ve zaman harcasaydınız çok daha yol katederdiniz.

TaGo
11-08-2009, 10:00
sen si geçiyorum falan demedin ki ben öğle bişey demedim . benim demek istediğim sen hgt si geçer deddin adamlarda çıktı denedi .cıvıc si geçti

şimdi bu konuda 3-4-5 sayfadaki kendi yorumlarına bak dalga geçer gibi yorum yazmuışsın ben ona diyorum gerenk yok bunlara. sen adamlara atar yapmayın yazmışsın

vs...vs..

adamlara yazdığın cvp lara bak :)

Adamlara değil, romanson adlı arkadaşa yazdım bunları. Buradaki giderde arabasına değil, o bana şahsi gider yaptığı için kişiselleşti olay. Aynı satırsa olay araba karşılaştırmasından çıktıda yazdık.

Bu arada geri bas yapmıorum ki açıklama yapma gereği duyayım. Ortada araba var denemek istiyoruz diyen biziz. Çıta olarak VTI yı belirleyen biziz. Buradaki hata insanların bana çıta belirlemeye çalışması. Biz 400 hp bmw mizi yeni elden çıkardık 700hp liğine başladık bitiriyoz, benim güldüğüm burada benim hakkımda fikri bile olmayan arkadaşların altı üstü 130-170 hp aralığındaki araçlar için bukadfar atar tutar yapması. Ben bile okurken kendimi bu camiaya yeni katılmış tuner gibi görmeye başladım. Kimi sen hayatında VTI gördünmü giderini bilionmu yazıyor, bir diğeri 106 gti eksoz filtre taksan geçer diyor. Geçermi geçerde konu zaten bu değil. Günlük araçlarımızın dışında uğraş olsun diye bir takım araçlar alıyoruz ve amacımız bu arabaları olduğundan daha ii hale getirmek. Bu proje özellikle HGT olarak seçildi. Nedenide olmayanı başarmak. Çünkü eğer VTI kadar bile giderse bu arabayada bişiler yapılabileceğini vede doğru parçaların bunlar olduğunu göstereceğiz.

TaGo
11-08-2009, 10:01
TaGo emeklerinize saygım var ama gideri sınırlı, sadece triger değiştirmek için motorun komple indirildiği bir arabayla uğraşıyorsunuz. Bence farklı modelde emek ve zaman harcasaydınız çok daha yol katederdiniz.

Abi sadece triger değil, varyatör arzalı mesela onun için bile motoru indircez işte düşün. 156 da aynı varyatör sadece 15 dk da değişio, bizdeyse yan bile salsak motorda bişeyi değiştiremiyoruz. Bu rolle yetişmez varyatör tamiri ama, inşallah rollden sonra o bile bize 1-2 boy kazandırcak.

punto_multijet
11-08-2009, 10:01

sadece triger olsa iyi. varyatorde ufak bir sıkıntı var onu bile sadece motoru indirmemek suan için ellemiyorum mesela

SONE-R
11-08-2009, 10:03
sadece triger olsa iyi. varyatorde ufak bir sıkıntı var onu bile sadece motoru indirmemek için ellemiyorum mesela

alın işte :D italyanlar bu arabayı resmen sado-mazo (espridir :)) sevenler için üretmiş :D :D

TaGo
11-08-2009, 10:04
alın işte :D italyanlar bu arabayı resmen sado-mazo (espridir :)) sevenler için üretmiş :D :D

Olsun genede vti ya 10 boy :D

SONE-R
11-08-2009, 10:05
Olsun genede vti ya 10 boy :D

turbo oluursa atarsınız :D :D yoksa atmosferik imposibble.. aynı modları VTi da yapar yine geçer...

TaGo
11-08-2009, 10:07
Yazayımda bari dedim arkadaşlar bişileri cımbızlamak zorunda kalmasın. Belki bölece insanların gönlü olur, buda bize gider yaptıydı der. HGT ye karşılık VTI çok ama çok şanslı. Aynı modlarda asla yan yana gitme şansları yok. Sadece vtı biraz sade, HGT ise ellenik olması şart.

Sierra Rs
11-08-2009, 10:19
2 aracada masallah,Görkem hayırlısıyla dönsünde askerden sonrasına bakarız :)

illegal
11-08-2009, 10:40
anlaşılması zor bir video olmuş :)

umut01
11-08-2009, 10:46
askere hayırlı teskereler. si çok iyi gitmiş.

M3CSL
11-08-2009, 12:31
drag drag drag:) getır ıyı pılotu sana sı la vtec bıle gecırtırım 300mde:D:)
bıde 100 200de denesınler bakalım;) gorelım sı ın cıger bobregını artık ne varsa:):):D

SONE-R
11-08-2009, 12:32
drag drag drag:) getır ıyı pılotu sana sı la vtec bıle gecırtırım 300mde:D:)
bıde 100 200de denesınler bakalım;) gorelım sı ın cıger bobregını artık ne varsa:):):D

ne drag'ı len noscu seni :D :D rollingte de geçti... okumuyo musun konuyu?

M3CSL
11-08-2009, 12:37
sef bole bısıy yazmıs
İkişer kişi denemede Hgt geçti galiba ,kilo Si'yı daha fazla etkileiğinden teke tek denendi busefer si geçti

Bidahaki denemeyi 200 e kadar yapalım diyecem ama Görkem'de ibo'nun yanına asker oluyo Ordu'da iki kafadar roll yaparlar askeri araçla

200e kdr deneme olmamıs sanırsam okudugum kadarını soluyorum..

SONE-R
11-08-2009, 12:39
200ü 300ü bilmiyorum ama rolling yaptılar...

Mustafa Birsesli
11-08-2009, 13:25
baştan sona iğrenç tartışmalar yaşanıyor biz diyoruz ki bir arabamız var vti arıyoruz arabamız nekadar gidiyo görmek için sanki konu vti geceriz ulan gelen varmı gibi algılanıyor hariçten birsürü gazel okuyan var

tek kelime ile izmirde stok sayılabilecek bir vti varsa lütfen bizle denesin bizde arabamız vti ye nekadar tutunuyo görelim ama kafa kafaya ama 3 boy ama tır boyu yeriz orası bizim arabanın nekadar gittiğini söyleyecek......... gıyabında araba dneyip orada burada söz söylemeye kimsenin hakkı yok oradakiler sizin araba buradaki bizim artık anlarsınız umarım niyetimizi

chiefkadir
11-08-2009, 13:30
baştan sona iğrenç tartışmalar yaşanıyor biz diyoruz ki bir arabamız var vti arıyoruz arabamız nekadar gidiyo görmek için sanki konu vti geceriz ulan gelen varmı gibi algılanıyor hariçten birsürü gazel okuyan var

tek kelime ile izmirde stok sayılabilecek bir vti varsa lütfen bizle denesin bizde arabamız vti ye nekadar tutunuyo görelim ama kafa kafaya ama 3 boy ama tır boyu yeriz orası bizim arabanın nekadar gittiğini söyleyecek......... gıyabında araba dneyip orada burada söz söylemeye kimsenin hakkı yok oradakiler sizin araba buradaki bizim artık anlarsınız umarım niyetimiziBencede gerginliğe gerek yok. Stock vti bulma noktasına gelince zor bulursunuz.Stock vti bulmak stock Ctr bulmak bunlar zor:)
Ayrıca Hgt'nin Uğur'un astra gsi ile nasıl gittiğini duydum onunda o zamanlar saxo 106 geçtiğini biliyorum. Stock vti ile ya kafakafaya yada 1boy birisi geçer:)

Mustafa Birsesli
11-08-2009, 13:36
Bencede gerginliğe gerek yok. Stock vti bulma noktasına gelince zor bulursunuz.Stock vti bulmak stock Ctr bulmak bunlar zor:)
Ayrıca Hgt'nin Uğur'un astra gsi ile nasıl gittiğini duydum onunda o zamanlar saxo 106 geçtiğini biliyorum. Stock vti ile ya kafakafaya yada 1boy birisi geçer:)

çok boş muhabbetler döndü konuda sonuçta birkaç kişiyiz birbirimizi biliyoruz seviyeyi düşürmeye gerek yok

TaGo
11-08-2009, 13:37
çok boş muhabbetler döndü konuda sonuçta birkaç kişiyiz birbirimizi biliyoruz seviyeyi düşürmeye gerek yok

Erayın dediği gibi "hepimiz angaralıyık" :D

Eray Yümsel
11-08-2009, 13:37
bunlar timsah gözyaşları murrooo :D hondaya saplama için yenı bir tarz duygusal yaklaşıp üstünüze çekiyosunuz dimi :D

BoraRS
11-08-2009, 13:39
Honda Soner onda :D

Mustafa Birsesli
11-08-2009, 13:40

başkenti seviyorum deniz olsa hemen taşınırım :D

Mustafa Birsesli
11-08-2009, 13:41
bunlar timsah gözyaşları murrooo :D hondaya saplama için yenı bir tarz duygusal yaklaşıp üstünüze çekiyosunuz dimi :D

ahaha olm çok komplocu bir karaketsin

Eray Yümsel
11-08-2009, 13:42

la bebe Ya Sev Ya Terket :D

TaGo
11-08-2009, 13:43
la bebe Ya Sev Ya Terket :D

Eray öncelikle bize gönderdiğin NOS tüpü için çok teşekkür ederim ancak baktımda tüp boş :D puhahahahahhahahahah

Mustafa Birsesli
11-08-2009, 13:44
üstüste yazmayalım pastra oluyoz ekerayy

Eray Yümsel
pişti lan o :D:D:D aeueauhauhuahuaehuae

SONE-R
Honda Soner onda :D

seni de görecez :D :D S2000 alırsan

Mustafa Birsesli
11-08-2009, 13:46
pişti lan o :D:D:D aeueauhauhuahuaehuae

;) biraz geğik konuyu serinletir

BoraRS
11-08-2009, 13:46
Şşşt orasını karıştırmaa :D

SONE-R
11-08-2009, 13:51
Şşşt orasını karıştırmaa :D

eray'ı da bi hondacı yapsaydık... :D

Eray Yümsel
11-08-2009, 13:55
ben doğuştan hondacıyım. hatta lakabım hondafucker :)

SONE-R
11-08-2009, 13:58
ben doğuştan hondacıyım. hatta lakabım hondafucker :)

:D :D adamın RTÜK ten de korkusu yok kardeşim :D fak mak alayına goooo

OmerRS
11-08-2009, 14:22
İçerden çekilen videoları da koyabilir misiniz.

dehsettuning
11-08-2009, 15:20
o onu demış bu bunu demiş ya bırakın bu tarz bos laflarıda video cekin koyun olsun bitsin,,
yoksa sonu gelmez bu tartısmaların

OmerRS
11-08-2009, 18:51
si vs hgt 1. vites

http://videos.streetfire.net/video/SHGT-1vites-roll_700921.htm

tvv 106 gti vs hgt

http://videos.streetfire.net/video/106-GT-HGT_700926.htm

Görkem
11-08-2009, 19:03
ümite teşekkürler ve maaşallah ,,,,,,evet 2 kişi denemelerimizde biraz önde olduk 1 kişi denemelerde o önde oldu,,,,,ama arabası bence vtec den iyi durumda şuan tam olarak specleri neler bilmiyorum ....

çünkü cemdeyken zaten ben geçiyodum aynı arabayı cemde yazmış sonradan ne yaptılarsa yaramış anlaşılan ,,,

cemin sonra aldığı vtecte boş olmamasına rağmen fazla bi kopma olmuyodu ,,,,,başka bi vtecle daha denedik 17 ler olmasına rağmen o zaman gene yakın gitmiştik ,,,,

yani ümitin si a pek si denemez :)

benim aracım tamamen stock sayılır son susturucu,,,kat iptali ve filitre var sadece ......

stock si la stock hgt durumları genede başka türlü olabilir bu konu onu pek aydınlatmaz sanırım ;) ........

eğlenceli bi gece oldu tekrar teşekkürler,,,,askerlikden sonra görüşmek üzere :icon_tup:

Görkem
11-08-2009, 19:06
si vs hgt 1. vites

http://videos.streetfire.net/video/SHGT-1vites-roll_700921.htm

tvv 106 gti vs hgt

http://videos.streetfire.net/video/106-GT-HGT_700926.htm

106 gti la olan video kıyaslama açısından konulmuştur yanlış anlaşılma olmasın ......

M3CSL
11-08-2009, 19:06
hgt ıyı yurumus maşallah 5 sılındır farkı acılıo ıyıce:)

M3CSL
11-08-2009, 19:08
ama yenı konu acın olmaz böle olurmu yoksa:):)

Görkem
11-08-2009, 19:14
açalım olmazsa burda kaynıcak gibi 10 sayfa olmuş

SONE-R
11-08-2009, 19:42
ama arabası bence vtec den iyi durumda şuan tam olarak specleri neler bilmiyorum ....

alakası yok görkem.. o speclerde bir Sİ asla bir vtec'le yürüyemez... ümitin Sİ 2004 yılındayken kimdeydi bilmiyorum ama bizle 1-2 buluşmaya gelmişliği vardı. bizim VTi larla yürüyemezdi hiç bir zaman... biz de kaale almazdık zaten ;)

Görkem
11-08-2009, 19:46
alakası yok görkem.. o speclerde bir Sİ asla bir vtec'le yürüyemez... ümitin Sİ 2004 yılındayken kimdeydi bilmiyorum ama bizle 1-2 buluşmaya gelmişliği vardı. bizim VTi larla yürüyemezdi hiç bir zaman... biz de kaale almazdık zaten ;)

abi cemde aldığında bişiler yaptı ee ümitte gıdıklamış anlaşılan biraz :) diğer sahibindeki halini ben pek görmedim ......

SONE-R
11-08-2009, 19:48
abi cemde aldığında bişiler yaptı ee ümitte gıdıklamış anlaşılan biraz :) diğer sahibindeki halini ben pek görmedim ......

gıdıklama falan yok.. header yok kısa dişli yok benim bildiklerim.. ankarada ortada düzgün atmosferik VTi kalmadıki.. biz topluca satınca VTi piyasası ankarada çok azaldı :) 2004 lerde 3 sedan 4 HB VTi buluşmalara gelirdik...

M3CSL
11-08-2009, 19:54
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=34832
yenı konu:)

Göktürkm
11-08-2009, 20:18
bu tarz 10 yaşını geçmiş araçlarda ciddi farklılıklar oluyor. kuzenimin bi si ı vardı stock ve motoru normaldi rover 216 ımla temiz 3 boy atıyodum. ama motoru yeni yapılmış bi hb si da bana 3 boy atıyodu. bu tarz karşılaştırmalar yapmak bu yaşlardaki arabalar için zor hgt yorulmamışsa hgt geçer si yorulmamışsa si geçer :D

flexamin
12-08-2009, 02:09
bir cuma akşamı yozgata gelsene moruk ;)

moruk ankaraya döndüğümde haberleşelim beşevlerde buluşur beraber gideriz uyar mı sana ?

SONE-R
12-08-2009, 07:03
moruk ankaraya döndüğümde haberleşelim beşevlerde buluşur beraber gideriz uyar mı sana ?

sen yine kayseride misin? ayvalıkta mısın? tamam gideriz..