Orijinalini görmek için tıklayınız : 106(AL) vs Vtec (K)
Tholl-ga
15-10-2006, 03:39
http://www.youtube.com/watch?v=UY0BJP4LZyE
Cem önde gibi görünüyor video süresince .. 180 e kadar da önde olduğunu söyledi . Tebrik ederiz kendisini ve aracını :)
^^ANIL^^
15-10-2006, 04:15
Evet fideo da göründüğü gibi cem önde 5. vitese kadarda önde gidiyomuş kendisi ben sözümü tuttum yolladım.Cem kardeşimi tebrik ederiz yine sevgiler
tebrikler cem
biraz daha detayli bir video yokmu?
tebrikler kazasız belasız :)
bravo tebrikler benim gec bastığımı koymuşunuz yani benim normal basıp önde olduğumu koymıcamızımı zannettiniz biz cekmedikmi zannettiniz önce video koyan kazanırmı oluyo hahah:) coming soon:)
tebrikler
biraz daha detayli bir video yokmu?
+ 1 ......
Alper D.
15-10-2006, 11:28
elimizde tek video olduğu için onu koyduk.sizde varsa onuda koyun deişiklik olsun zaten belli AL nin her türlü yürüdüğüüü.maşallah dioruz Favourite GTi:)
tunbullah
15-10-2006, 11:45
ben en yakından ıncelegen adamdım olayı:) AL o vtec ı gecerrr:)
bravo tebrikler benim gec bastığımı koymuşunuz yani benim normal basıp önde olduğumu koymıcamızımı zannettiniz biz cekmedikmi zannettiniz önce video koyan kazanırmı oluyo hahah:) coming soon:)
hehe murat senin geçtiğin video sadece ilki olabilir ondada 170 te ben seni yakaladığımda önün boş olmasına rağmen bıraktın hatta yanındaki arkadaşına dedim bırakmayın devam edin die
ben sana sölim her şekilde 2 ve 3. viteslerde yarım boy farkedioruz oda kim önce basarsa robot deliz illaki birimiz önce bascak ama dört ün başlarında biraz ben açıorum sonra sen yakalıosun sonra tekrar gerş düşüosun 5. vitesi anlatmaya gerek yok zaten sonuçta bu rolling 4 vites denemicez heralde
ama şöle sölim ben kalktım ataşehire geldim özgün gelmesede ben geliodum yoldaydım zaten sırf söz verdiğim için geldim böle bi karşılık beklemezdim çünkü olay ortadaydı bunu özgünde gördü cooper da bizi geçti s2000 de yanımızdan geçti isterlerse konuşurlar kendileri bilirler tabi
ama şöle sölim isterseniz tekrar deneriz ama rolling diosan ki roll sonuna kadar gidilir senin geçme şansın yok gibi şu speclerle
kısa var ondan geçio gibi bi laf konuşulmuş sanırım ben arabamdakileri sana söledim bende kısa olsa farkın çok daha fazla olcağını biliosundur umarım,stock şanzıman olmammı suç oldu şimdi :)
tunbullah
15-10-2006, 12:44
uuuu uuuu uuuu uuuu uuuu:)
birde video konusuna gelince cam filmimden dolayı bnm aracımdan görüntü çıkmıo murat ın arabasıda denediğin en güzel giden vtec ti şimdiye kadar o yüzdende cam açık gidicek kadar rahat bir durum yoktu
Low-Rider
15-10-2006, 13:01
güzel deneme olmuş
MUGENPOWE®
15-10-2006, 13:12
CEMCİİMİ tebrik edıyorum yıne marıfetlerını gostermıs bı baska yuruyo sankı cıvcıv:D
Vts_Power
15-10-2006, 13:14
hehe murat senin geçtiğin video sadece ilki olabilir ondada 170 te ben seni yakaladığımda önün boş olmasına rağmen bıraktın hatta yanındaki arkadaşına dedim bırakmayın devam edin die
ben sana sölim her şekilde 2 ve 3. viteslerde yarım boy farkedioruz oda kim önce basarsa robot deliz illaki birimiz önce bascak ama dört ün başlarında biraz ben açıorum sonra sen yakalıosun sonra tekrar gerş düşüosun 5. vitesi anlatmaya gerek yok zaten sonuçta bu rolling 4 vites denemicez heralde
ama şöle sölim ben kalktım ataşehire geldim özgün gelmesede ben geliodum yoldaydım zaten sırf söz verdiğim için geldim böle bi karşılık beklemezdim çünkü olay ortadaydı bunu özgünde gördü cooper da bizi geçti s2000 de yanımızdan geçti isterlerse konuşurlar kendileri bilirler tabi
ama şöle sölim isterseniz tekrar deneriz ama rolling diosan ki roll sonuna kadar gidilir senin geçme şansın yok gibi şu speclerle
kısa var ondan geçio gibi bi laf konuşulmuş sanırım ben arabamdakileri sana söledim bende kısa olsa farkın çok daha fazla olcağını biliosundur umarım,stock şanzıman olmammı suç oldu şimdi :)
106 nın vtec geçmesi için kısaya ihtiyacı olmadığı anlaşılmıştır sanırım.
tebrikler...
masallah allah kaza bela sorun vermesın guzel yuruyo 106 heralde turkıyedekı en ıyı yuruıyen 106 lardan bırıdr
Üzerindekilere göre bence en iyi yürüyen 106. Allah kaza bela vermesin .
İstanbuldaki bütün 106 mantar değilmiş demekki :) TEbrik ediorz AL güzel yürümüş ... EB nin istanbula gitmesine gerek kalmamış
sonuç çok normal
mumkunse 4 vitese kadar gittiginizi koyunda herkes gercegi anlasın AL 3. vitesten sonra arayı kapatıp geciyo aksini idda eden eden varsa koysun video yu görelim :rolleyes:
Kaan bm 7679
15-10-2006, 15:37
temde yıne esmiş rüzgarlar rollıng dımı buda bide kalkıs ayarlasakta bulussak murat ya cocuklarla konusalım bızde sonra yıne temde roll olur bu arada tebrıkler cem
sonuca bakacak olursak 106 lar hala kendilerine göre üst versiyondaki vetekler ile yürüyormuş önemli olan bu... kazasız belasız
Juggernaut
15-10-2006, 16:08
Güzel deneme.. elinize sağlık...
sonuca bakacak olursak 106 lar hala kendilerine göre üst versiyondaki vetekler ile yürüyormuş önemli olan bu... kazasız belasız
ust versiyonmu_?
bilmiyorsan soyliyeyim. EK kasada ust model b16b motorlu
type-R'dir. vti kral deil tabiki, lakin 106gti tam olarak rakibi turkiyeye gelmemis olan CTR :D
Kıbrıs ta $öyle dolu dolu 106 yok mu :)
bence en güzel 106 lardan birii..,,iyi de gidiyoo :)
şimdi bu 106 standartmı , inanamıyorum .. tebrikler... :)
Chip , filtre , egzoz , Sava$ Pa$aoğlu timing .
inanın :)
şimdi bu 106 standartmı , inanamıyorum .. tebrikler... :)
inanmalisin bence,
gitmesi gerektigi gibi gidiyor :D
sentesi tam diyosun yani :)
ust versiyonmu_?
type-R'dir. vti kral deil tabiki, lakin 106gti tam olarak rakibi turkiyeye gelmemis olan CTR :D
sinif acisindan bakarsan bakarsan civic in rakibi 306 olur bosverin siniflari falan elimizde bunlar var eyleniyoruz iste :)
sentesi tam diyosun yani :)
kesinlikle, sana defalarca dedigimin kanli canli ornegi :icon_tup:
maşallah iyi gidiyor;) nazar değmesin.
http://i33.photobucket.com/albums/d84/clioGS/133143_0.jpg
http://i33.photobucket.com/albums/d84/clioGS/eaksbilk033.jpg
Tebrık ederım valla guzl gıtmıs ısın ıcınde pasaoglu olunca bı 106 dan korkacaksınız benden soylemesı.....
tolgahan ures
15-10-2006, 21:49
Tebrikler Cem :)
en hızlı 106 olmak guzl bıde bızım en hızlı atmosferık vtec ıle denesek ne olur acaba??? :) :) hahahahahhaha
en hızlı 106 olmak guzl bıde bızım en hızlı atmosferık vtec ıle denesek ne olur acaba??? :) :) hahahahahhaha
106ya az buçuk üfletirsek geliyor yakınına :heyoo:
106ya az buçuk üfletirsek geliyor yakınına :heyoo:
ya vıteng ı uflersek ???:hahaha:
yani bu işlerin sonu yok
burdaki olay farklı
muratın araba ii bi araba kısa filanda var
böle gdebilmek sevindirici
vtc yi filan geçemeyiz heralde
öle bi iddia yok
Alper D.
15-10-2006, 22:08
ya vıteng ı uflersek ???:hahaha:
sonu yoqq ki.;)üflemelerin ardı arkası kesilmez o zaman:)
ben 1 kere gördüm ozamande cem öndeydi sona arabayı dinlendirmem gerektiğinden diğerlerini görmedim
benim gördüğümde cem öndeydi
sonu yoqq ki.;)üflemelerin ardı arkası kesilmez o zaman:)
DIMI :eek: ama bız ısın sonunu yapacaz yanıı ozamn her seyın hekresın aradı arkası kesılecek Ankarada.....
ben 1 kere gördüm ozamande cem öndeydi sona arabayı dinlendirmem gerektiğinden diğerlerini görmedim
benim gördüğümde cem öndeydi
benim gec bastığım denemeyi görmüşün.
cem in arabası gayet verimli chip ve timing bay aişe yaramış ister inanın ister inanmayın 4bitene kadar az farkla öndeyim benim 5 uzun olduğu icin 5te yanıma gelio yol devam etse 5 bitimi gene acılcak kesiciye rahat girebeliyorum ki kadranda 245 oluyor
stock jantlarım olmadığı icin 16 larla denedik
haftaya gene deneriz daha boş daha sakin bi yolda gene cok kalabalıktı ortam.
bu arada gecmiş olsun cem viteslerin düzeldimi
cem in arabası gayet verimli chip ve timing bay aişe yaramış ister inanın ister inanmayın 4bitene kadar az farkla öndeyim benim 5 uzun olduğu icin 5te yanıma gelio yol devam etse 5 bitimi gene acılcak kesiciye rahat girebeliyorum ki kadranda 245 oluyor
allaha şükür savaş abinin kardeşi bekir imdada yetişti noslu cliosuyla :)
sen senin dördüne göre diosun ama evet senin 4 ün sonlarında nerdeyse yanyana oluoruz ama bnm dördüm bittiğinde ben önde oluorum
bide bnm beşimde iidr yani hatta en sağa çıkıp önüne geçcek kadarda gitmiştim
bide özgünün bizi gördüğünde ben sağdaydım videoda soladayım ben hepsindemi erkenmi basmış oluorum peki :)
tunbullah
15-10-2006, 23:01
DIMI :eek: ama bız ısın sonunu yapacaz yanıı ozamn her seyın hekresın aradı arkası kesılecek Ankarada.....
sen yap sonunu gel istanbulaa:)
sen senin dördüne göre diosun ama evet senin 4 ün sonlarında nerdeyse yanyana oluoruz ama bnm dördüm bittiğinde ben önde oluorum
bide bnm beşimde iidr yani hatta en sağa çıkıp önüne geçcek kadarda gitmiştim
bide özgünün bizi gördüğünde ben sağdaydım videoda soladayım ben hepsindemi erkenmi basmış oluorum peki :)
tamam sen söle ozman 4-5 kere denedik anlat :) video gibi sadece bi tanesini deil:)
tamam sen söle ozman 4-5 kere denedik anlat :) video gibi sadece bi tanesini deil:)
ok işte diorum ya ilkinde 2 boy filan açtın sonra 4 ün sonunda yakaldım geçerken sen basmadın
diğerlerinde yarım boy oynuoduk 2 de ve 3 te 4 ün sonunda yine ben geçiodum
ben seni çok farklı geçiorum demedimki
ama sonuçta rollingse 200 lerde önde oluorum kesin olarak
ok işte diorum ya ilkinde 2 boy filan açtın sonra 4 ün sonunda yakaldım geçerken sen basmadın
diğerlerinde yarım boy oynuoduk 2 de ve 3 te 4 ün sonunda yine ben geçiodum
ben seni çok farklı geçiorum demedimki
ama sonuçta rollingse 200 lerde önde oluorum kesin olarak
bu arada ilkindede sen erken basmıştın :)ama olur yani normal bişi demiorum
şimdi benim 5 te basmam sacma olur aynısı sana olsa sanad a hak veririm
ya benim 4 sonuna kadar mantıken yada yada top speed deneriz
şimdi benim 5 te basmam sacma olur aynısı sana olsa sanad a hak veririm
ya benim 4 sonuna kadar mantıken yada yada top speed deneriz
ama işte rollingse yapcak bişi yok sende kısa var bende normal yine yakınız inan kısan olmasa çok daha fark olur
ama işte rollingse yapcak bişi yok sende kısa var bende normal yine yakınız inan kısan olmasa çok daha fark olur
bendede chip yok kasnak ayarım yok napcazz:) roling demek 5 bitmeden bitermi demek 0-200 mü demek sen dionki ben öndeyken bitiririm:) ozaman bende 4 sonu dörtlü yakıp bırakım öndeyken? ama öle yapmadım gör farkı diye
bendede chip yok kasnak ayarım yok napcazz:) roling demek 5 bitmeden bitermi demek 0-200 mü demek sen dionki ben öndeyken bitiririm:) ozaman bende 4 sonu dörtlü yakıp bırakım öndeyken? ama öle yapmadım gör farkı diye
sende kasnakta olsa bisi farketmez, sifir en dogru yer stock egzantriklerde..
yok son süratte olur farketmez yanin
sonuçta biz arabalarmızı bilerek çıktık bu yola senin kısan varsa 2-3-4 te alman lazımdı
ama alamayınca bnm şanzımanım bu kadar die çıkamayız işin içinden
bende çip olamasa ama kısa olsa benimki gibi ii bi 106 yine geçer vtec i
2-3-4 te aldım zaten chip cıkar kısa tak ozaman yorumsa bende yorum yaparım:)
sadece ikimiz 2den topspeed e deneriz olur biter ok:)
biliorum bende kasnak olsaydı demedim zaten sende var 106 icin işe yarar bi ayar 106 icin bi + demek istedim anladın:)
biliorum bende kasnak olsaydı demedim zaten sende var 106 icin işe yarar bi ayar 106 icin bi + demek istedim anladın:)
kasnak ayarim yok deme ozaman :heyoo:
neyse ben kesiorum konuşmayı görenler bilio
bundan sonra siz gelirsiniz misafirliğe ne zman isterseniz her nassı istersen deneriz tabi:)
obur videolarida koyun ne olmus ne bitmis gorelim boyle guzelce tartisiyonuz ben gectim yok ben gectim diye ama goruntu yokmu ?
bende video yok
ama görenler var yalan sölemez heralde oz ve tunbullah arkadaşalrımız
ama tabi muratdaki videoları görmek isterim arabamı görim :)
zaten yalan soyluyosunuz diyen olmadi denemyi gorelim diye sey ettim :)
Alper D.
16-10-2006, 00:18
bu topic bitmez artık.gçen bi topic te jant muhabbeti olmuştu hani çokk gidio ya fitenk 14 saç jant falan farketmiodu 16 ları takılmıştı her türlü gider deniyodu.şimdi 16lar kabahat oldu bu işler böle.nse bilen bilio vtecide 106 yıda bizim içimiz rahat kimseyi kırmadık karşıya geldik gecenin bi yarısı.şimdi kısa sorun oldu haftaya dnris ondada senin yanındaki adam daha hafif falan muhabbeti olur artıkkk.ahahah.
üs sınıfdan kastım vetek için hala güncel parçalar vs geliyo yeni projeler çıkıyor ama 106 veteğe göre devrini kapatmış sonuna kadar gidilmiş ve şimdi yeniden canlandı...
ha bu arada ankaradan 4 tane saxo&106 geliyo duyrulur 1 bar :icon_wack
ust versiyonmu_?
üs sınıfdan kastım vetek için hala güncel parçalar vs geliyo yeni projeler çıkıyor ama 106 veteğe göre devrini kapatmış sonuna kadar gidilmiş ve şimdi yeniden canlandı...
ha bu arada ankaradan 4 tane saxo&106 geliyo duyrulur 1 bar :icon_wack
civic amerikada satilmasaydi bukadar parcasida olmazdi,
ama bu demek deilki 106da yani psa grubunda bu imkan yok, istenilirse motec'li 10bin ceviren 106da goruruz..
not: stok sanzimanla gelicekse hic gelmesin yazik edilen masrafa, atmosferikken dertli yeterince ;)
videoyu izleyemedim ama al nin çok ii yurudğu belli tebrıkler gercekten murat sen 14lerle yapmıştın dier 106larla denemeyi bende dıorum 106 lar arasında bukadar fark olurmu die o da farketmiş demekki...
sen yap sonunu gel istanbulaa:)
:eek: ................
uzaklara gıtmeye gerek yok onurcum 1 barlık pug lara atmosferık vtec ler var dımı :D :D
hahahahahaha
bu topic bitmez artık.gçen bi topic te jant muhabbeti olmuştu hani çokk gidio ya fitenk 14 saç jant falan farketmiodu 16 ları takılmıştı her türlü gider deniyodu.şimdi 16lar kabahat oldu bu işler böle.nse bilen bilio vtecide 106 yıda bizim içimiz rahat kimseyi kırmadık karşıya geldik gecenin bi yarısı.şimdi kısa sorun oldu haftaya dnris ondada senin yanındaki adam daha hafif falan muhabbeti olur artıkkk.ahahah.
o vtec hala her türlü gidiyor.. Yani o vtec hiç mi geçmedi o akşam merak ettim ben yoktum ordakiler söylesin geçemedimi hiç ?..
tabiki jant boyutu , kilo/hp oranı diye bişey var..
+ 106 nın kötü gittiğini kim söyledi...
sen chip yap ben kasnak takıyim, ben filitereyi sokiyim cok sacma bundan sonra sokakta dene yapılmadan once lisans ve teknik kontrol yapılsın :):):)
2 arabada gayet eşit gorunuyo bide 120 hp ile 160 hp nin farkı gayet iyi anlaşılmış:)
106 tının 0-100u 8.7, vti in 7.9 du diğmi???
B.Aktepe
16-10-2006, 12:47
bu sonuca deneyerek mi ulaştın? yoksa bi yerden okuyarak mı? bilgilerini paylaşırsan sevinirim.
bu sonuca deneyerek mi ulaştın? yoksa bi yerden okuyarak mı? bilgilerini paylaşırsan sevinirim.
her ikiside,
250 dolara kasnak alip standart egzantriklerle 106daki gibi mucize yaratilmiyor..
her ikiside,
250 dolara kasnak alip standart egzantriklerle 106daki gibi mucize yaratilmiyor..
mucıze kısıden kısıye degısır , ıkıncısı en ıyı ayar stock cam 0-0 degıl
mucıze kısıden kısıye degısır , ıkıncısı en ıyı ayar stock cam 0-0 degıl
kac peki bahadir bey?
kac peki bahadir bey?
armut pıs agzıma dus yok malesef :D
armut pıs agzıma dus yok malesef :D
ankaraya gelirsin sen, gene gezdiririz onurla :D
not: benim icin sifir gayet yeterli, ve asla 106daki gibi bir fark olmuyor. kendi gozlemim budur. ayrica sente yapiyorum diye beter eden cok var kurcalamayin beyler b16nizi..
ankaraya gelirsin sen, gene gezdiririz onurla :D
not: benim icin sifir gayet yeterli, ve asla 106daki gibi bir fark olmuyor. kendi gozlemim budur. ayrica sente yapiyorum diye beter eden cok var kurcalamayin beyle b16nizi..
ben kurcaladım memnundum ;) bu arada bayramdan sonra ordayım o gobeklerı aglatacam ama onura soyle jandarmalara saldırsın :D
B.Aktepe
16-10-2006, 14:49
kurcalatmakta fayda var bencede.
peki biri bana detayli olarak anlatirmi 106 da neden kasnak ayari ile cok ii verim aliniyorda hondada alinamiyor ?
peki biri bana detayli olarak anlatirmi 106 da neden kasnak ayari ile cok ii verim aliniyorda hondada alinamiyor ?
106lar fabrıkasyon olarak ayarlı kasnak ıle cıkıyor ve tımınglerı sentede olarak ayarlanıyor sente ayarını degıstırerek overlap sonucu guc egrısı cıddı anlamda degısıyor ama b16larda ayarlı kasnak yok ayrıca 1.6dan 160 hp alınan bır makınadan overlap ıle 106da oldugu kadar fazla guc alamıyorsunuz sebep bu yanı 106dan cok guc alınmıyor sadece fabrıka cıkısı normalın daha altında degerlerde calısıyor bunun sebebıde vti teknolojısı olmadıgından emısyon, konfor vs gıbı degerlerde bellı standartlar ıcınde kalmaları gerektıgı ıcın araclarboyle uretılıyor.
yazacak bisey birakmamissin ;)
106lar fabrıkasyon olarak ayarlı kasnak ıle cıkıyor ve tımınglerı sentede olarak ayarlanıyor sente ayarını degıstırerek overlap sonucu guc egrısı cıddı anlamda degısıyor ama b16larda ayarlı kasnak yok ayrıca 1.6dan 160 hp alınan bır makınadan overlap ıle 106da oldugu kadar fazla guc alamıyorsunuz sebep bu yanı 106dan cok guc alınmıyor sadece fabrıka cıkısı normalın daha altında degerlerde calısıyor bunun sebebıde vti teknolojısı olmadıgından emısyon, konfor vs gıbı degerlerde bellı standartlar ıcınde kalmaları gerektıgı ıcın araclarboyle uretılıyor.
Tesekkurler:)
teşekkürler faydalı bilgi için...
rıca ederım yeterkı mantıklı sorular sorulsun her zaman ıcın verılecek faydalı bı cevap bulunur ;)
kac peki bahadir bey?
Mantıksız bir sorumu bu sizin için :)
Mantıksız bir sorumu bu sizin için :)
her arabada ayni parca olmadigindan yazmadigi kesin :D
serkan-s
16-10-2006, 20:25
ahh ıstanbul ahh orda olmak vardı sımdı bu yarıslar kacmaz yarıslar neyse elımızdekılerle yetıncez artık bakarsın ıstanbula yolumuz duser bu 106 ve vtı ları gormek nasıp olur ;)
her arabada ayni parca olmadigindan yazmadigi kesin :D
:D :D :D :D
Alper D.
16-10-2006, 21:19
o vtec hala her türlü gidiyor.. Yani o vtec hiç mi geçmedi o akşam merak ettim ben yoktum ordakiler söylesin geçemedimi hiç ?..
tabiki jant boyutu , kilo/hp oranı diye bişey var..
+ 106 nın kötü gittiğini kim söyledi...
ben o vtec yürümüyo demedim zatn dersem yalan söylemiş olurum.maşallah gayet güzel gidio.ama başka bi 106 vtec topicinde vteci herkes çok metetti.ondan dolayı söyledim.yoksa allah kaza bela vermesin gayet güzel yürüyo.bide hafiften şaka ilede olsa saç jant muahabbetinde cem abiye biraz ayıp oldu gibi.o yüzden öyle söyledim kimse tarafından yanlış anlaşılmak istemem.sonuçta yüzyüze bakıoruz.ama kimsenin arabasını bilmeden lütfen şaka da olsa küçümsemeyelim ;)
maşallah diyorum cem abi araban ii gerçekten burdaki o jant büyük o kısa var o bilmemne eğer sorun oluyosa bakın adamlar gelmiş gecenin bir yarısı bigün sizde kırmayın gidin deneyin bu sefer de düzgün videolara olabilirse daha ii izleriz sonuçta bu zevktir kimse kimseyi kırmasın arkadaşlar ve abilerim
^^ANIL^^
17-10-2006, 16:31
vallahi ben cem in arabayı çok seviyorum ve beğeniyorum cem hiç oralara gelmeyen bi adam murat kardeşimizin yüksek ısrarları üzerine yolladım oraya kardeşimi sonra bende geldim izleme fırsatı buldum eğer hala kafalarda soru işareti varsa bunun üstünede bigünde murat gelsin misafir olsun :):):)
vallahi ben cem in arabayı çok seviyorum ve beğeniyorum cem hiç oralara gelmeyen bi adam murat kardeşimizin yüksek ısrarları üzerine yolladım oraya kardeşimi sonra bende geldim izleme fırsatı buldum eğer hala kafalarda soru işareti varsa bunun üstünede bigünde murat gelsin misafir olsun :):):)
gelicem zaten heber bekliorum cem den:)
evt yorumlar iimiş işte diğer videolar..
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=46878#post46878