Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Selam !!!
albatros
12-08-2009, 08:48
Herkese selam.Aranıza İzmirden katılıyorum.Bu foruma teknik konulardan yararlanmak , bildiklerimi paylaşmak , bilmediklerimi de öğrenmek için üye oldum.Yaş itibarı ile çoğu üyeden büyük olabilirim ama otomobil sevdası genç ruhlara hitap eder;) Ve onların daha da genç ve dinamik kalmasını sağlar görüşünü savunuyorum:)
Bu arada TR de ve araştırdığım kadarıyla dünyada da uygulanmamış bir proje üzerinde çalışıyorum.Sonuçlarıda sizlerle paylaşacağım inşallah:)
yasintezcan
12-08-2009, 08:48
hoşgeldin.
albatros
12-08-2009, 08:51
hoşgeldin.
Hoşbulduk;)
Hoş geldiniz keyifli forumlar
albatros
12-08-2009, 09:01
Hoş geldiniz keyifli forumlar
Teşekkür ederim , hoşbulduk:)
Görkem@ni@
12-08-2009, 14:36
Hoşgeldiniz keyifli forumlar..
hoşgeldiniz, keyifli forumlar diliyorum
Projeyi merak ettim doğrusu :) Hoşgeldiniz.
B.Aktepe
13-08-2009, 14:50
Herkese selam.Aranıza İzmirden katılıyorum.Bu foruma teknik konulardan yararlanmak , bildiklerimi paylaşmak , bilmediklerimi de öğrenmek için üye oldum.Yaş itibarı ile çoğu üyeden büyük olabilirim ama otomobil sevdası genç ruhlara hitap eder;) Ve onların daha da genç ve dinamik kalmasını sağlar görüşünü savunuyorum:)
Bu arada TR de ve araştırdığım kadarıyla dünyada da uygulanmamış bir proje üzerinde çalışıyorum.Sonuçlarıda sizlerle paylaşacağım inşallah:)
foruma hoşgeldiniz,
tr ve dünya da uygulanmamış projeniz otomobil üzerine ise, otomobillerimiz kısmında konunuzu en kısa sürede merakla bekliyorum. forum yönetimi tarafından uygun görüldüğünde project cars bölümüne taşınacaktır.Projenizde başarılar.
Tekrardan hoşgeldiniz.
ErmanArseven
13-08-2009, 14:59
hoşgeldiniz
albatros
13-08-2009, 15:15
foruma hoşgeldiniz,
tr ve dünya da uygulanmamış projeniz otomobil üzerine ise, otomobillerimiz kısmında konunuzu en kısa sürede merakla bekliyorum. forum yönetimi tarafından uygun görüldüğünde project cars bölümüne taşınacaktır.Projenizde başarılar.
Tekrardan hoşgeldiniz.
Öncelikle hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum.
Projem otomobil üzerine ve en küçük ayrıntısına kadar planlanmış , hesaplanmış bir proje.Fakat en önemli ve can alıcı parçanın Avustralya dan gelmesini bekliyorum:( İnşallah yaz mevsimini bitirmeden tüm montaj , ayar ve dyno verilerini alıp tüm projeyi de adım adım sizlerle de paylaşacağım:icon_tup: