PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Konya yolu cevirme"

bg_cano
12-08-2009, 10:42
konya yolunun oran sitesine cıkan yönünde feci bi cevirme var herkesin dikkatine tek seride indirmişler teker teker arabalara bakıyolar dikkat edin!! :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

CeSaNCeEm
12-08-2009, 10:45
Bi kaç gündür var orda dikkatli olmak lazım bu aralar iyice sıktılar trafiği...

utkuselamoglu
12-08-2009, 10:54
Bi kaç gündür var orda dikkatli olmak lazım bu aralar iyice sıktılar trafiği...

korkma cem seni cevirmezler olm....:)

RCkid
12-08-2009, 10:55

ben tipi görünce direk çeviririm

MuratB
12-08-2009, 10:55
tam olarak yerini ögrenebilirmiyim şuan oran ışıklardayım çevirme soldan gidince mi sağdan gidince mi

CeSaNCeEm
12-08-2009, 11:15

Tabi çevirmezler olm acırlar lan bana yazık die :D

ben tipi görünce direk çeviririm

Bebe seni her gece ihbar etcem böle bi sapık var her gece uyandırıo die bak o zaman kimi çeviriolar

mgnPower
12-08-2009, 12:03
yakalananlara simdiden gecmis olsun.

KaanKY
12-08-2009, 17:14
araban mı var derdın var :D:D:D

kotu mustafa sapık mustafa cemı cevırmezler o yırtar sen dusun :D:D garip yerlerde oluyo abuk sabuk saatlerde esatda pazar saat 14:00 de vardı dikkatlı olun

RCkid
12-08-2009, 17:15
araban mı var derdın var :D:D:D

kotu mustafa sapık mustafa cemı cevırmezler o yırtar sen dusun :D:D garip yerlerde oluyo abuk sabuk saatlerde esatda pazar saat 14:00 de vardı dikkatlı olun

sensin lan sapık
ben arabam 206van, yanlarda da hdi yazıyor, ruhsatta 4 kişi müsadesi de var
cemi çevirirler ,onunkisi tam sokak yarışcısı arabası

KaanKY
12-08-2009, 17:19
sensin lan sapık

sokak yarış arabası hahaha onelan :hahaha: bi gün benımde olcak mı acaba

RCkid
12-08-2009, 17:21
sokak yarış arabası hahaha onelan :hahaha: bi gün benımde olcak mı acaba

beni dinlesen çoktan olmuştu

Ahmet Saraçoğlu
12-08-2009, 17:24
esattaki (aspavanın önündekiyse eğer)her gece ızdırap oluyodu geçen kış , bi ay tam adamların önünden migrosun binasınIN otoparkına çekmek zorunda kalıyodum misafir kaldıım eve girebilmek için:D

CeSaNCeEm
12-08-2009, 18:10
sensin lan sapık

Öle deme lan KAzımın dükkanda dekor oldu benmkisi :D

RCkid
12-08-2009, 19:36
baya açmıştır dükkanı o zaman

Chatin
12-08-2009, 22:54
ankaradan eskişehir yönüne gidenler için şu karayolları tesislerinin orayı geçince karşınıza çıkan ilk "shell" in önünde ağacın dibine girmiş bir ekip arabası var direk radarı ayna gibi duruyor. Allahtan oraya yakıt almaya girdim yoksa kesin yemiştim cezayı. Benzinlikten çıkıp devam edince direk çevirme vardı ve sırıta sırıta geçtim.

Tekrar ediyorum Toki konutlarını geçince sağ koldaki ilk shell. dönerkende aynı yerlerde vardı. şu trabzon ekmeği ikonunun orada. adamlar niyeti bozmuş aman diyim.

Onuralp
13-08-2009, 01:03
konya yolunun oran sitesine cıkan yönünde feci bi cevirme var herkesin dikkatine tek seride indirmişler teker teker arabalara bakıyolar dikkat edin!! :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

Çeşmeyi geçince mi?

Onuralp
13-08-2009, 01:05
ankaradan eskişehir yönüne gidenler için şu karayolları tesislerinin orayı geçince karşınıza çıkan ilk "shell" in önünde ağacın dibine girmiş bir ekip arabası var direk radarı ayna gibi duruyor. Allahtan oraya yakıt almaya girdim yoksa kesin yemiştim cezayı. Benzinlikten çıkıp devam edince direk çevirme vardı ve sırıta sırıta geçtim.

Tekrar ediyorum Toki konutlarını geçince sağ koldaki ilk shell. dönerkende aynı yerlerde vardı. şu trabzon ekmeği ikonunun orada. adamlar niyeti bozmuş aman diyim.

Bildiğimiz eskişehir yolundaki Reis Shell?

ef186
13-08-2009, 01:13
Bağdat caddesinde hiç beklenmeyen günlerde beklen meyen saatlerde garip çevirmeler başladı geçenlerde tayfa ile atıştırırken bağdat caddesi caddebostan burger king önünde çevirme kurup alkol kontrolu yaptılar şaırdım senelerdir gecerim dedim nooluyo :D

1 saat sonra yoktu :D

taktik değiştiriyorlarmış gibi bir hisse kapılıverdim ben :D

Chatin
13-08-2009, 01:22
Bildiğimiz eskişehir yolundaki Reis Shell?

reis shell odtü ye gelmeden olan değil mi ? naptın hoca :D

bu shell ankara çıkışının 35. km sinde falan... mtg paintball a gittiysen orayı geçince hemen.. yada şöyle özetliyim yaşamkentten çıkınca 5 dakika geçmeden karşına çıkan dandik küçük shell..

polis arabası sanki kendisi için ağaç yetiştirmişde içine girmiş gibi aynı bilkent köprüsünün altında kızılaya doğru giderken size bakan gri toyota gibi gidiş yönüne ters bir şekilde size bakıyor... kendisini buradan tebrik ediyorum

RCkid
13-08-2009, 07:45
bu sabah eskişehir yolunda hacettepe köprüsünden bilkente kadar 2 tane ekip vardı.

Tunacan
13-08-2009, 08:43
Dün 19:45 civarı konya kolundan geçtim. Çevirmeyi kaldırmışlardı...

Onuralp
13-08-2009, 09:57
reis shell odtü ye gelmeden olan değil mi ? naptın hoca :D

bu shell ankara çıkışının 35. km sinde falan... mtg paintball a gittiysen orayı geçince hemen.. yada şöyle özetliyim yaşamkentten çıkınca 5 dakika geçmeden karşına çıkan dandik küçük shell..

polis arabası sanki kendisi için ağaç yetiştirmişde içine girmiş gibi aynı bilkent köprüsünün altında kızılaya doğru giderken size bakan gri toyota gibi gidiş yönüne ters bir şekilde size bakıyor... kendisini buradan tebrik ediyorum

Orasıysa sorun yok ama orada arada sırada olurdu zaten hep. Bir de oraya gelmeden yaparlar çevirmeyi bazen.