Orijinalini görmek için tıklayınız : I luv Ma Hunna =)
İşte buda bnm honda işte :)
SOMEONESPECIAL
14-08-2009, 15:41
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=14451
SOMEONESPECIAL
14-08-2009, 15:56
Toplam 5 mesajın vardı. Bu 5 cümlenin beşinde de
hatalı Türkçe kullanmışsın... Henüz 20 yaşındasın
sizler sahip çıkmazsanız Türkçemize, Türkiye'mize
yandık ki ne yandık :icon_tup:
Araban için de Allah kaza bela vermesin...
Güle güle kullan :heyoo:
kazasız belasız iyi gunlerde kullan.
Toplam 5 mesajın vardı. Bu 5 cümlenin beşinde de
hatalı Türkçe kullanmışsın... Henüz 20 yaşındasın
sizler sahip çıkmazsanız Türkçemize, Türkiye'mize
yandık ki ne yandık :icon_tup:
Araban için de Allah kaza bela vermesin...
Güle güle kullan :heyoo:
Tamam abicim daha dikkatli olmaya gayret göstereceğim. :)Cidden pek önemsemedim.Bildiğimiz sanal dili kullanıyorum.Ve arabamla ilgili yapmış olduğun yorum için teşşekürler.Hepimiz güle güle kullanırız inşAllah.. :)
kazasız belasız iyi gunlerde kullan.
teşşekür ederim. :)
SOMEONESPECIAL
14-08-2009, 16:07
Tamam abicim daha dikkatli olmaya gayret göstereceğim. :)Cidden pek önemsemedim.Bildiğimiz sanal dili kullanıyorum.Ve arabamla ilgili yapmış olduğun yorum için teşşekürler.Hepimiz güle güle kullanırız inşAllah.. :)
Teşekkür ederim bende duyarlılığın için...
kazasız belasız sürüşler dilerim.
masallahh allah kaza bela vermesınn
Cimmeria
14-08-2009, 17:08
hunna ne ? honda mı ?
Öncelikle yorumlarınız için teşşekür ediyorum arkadaşlar.Cimmeria arkadaşım doğrusu tabikide honda ama amerikalılar hunna diyorlar.Ve bu benim ilgimi çekmekle beraber çok hoşuma gitti gerçekten.:)Ve bu konumdada o şekilde kullanmak istedim..
Amerikalılar Hunna mı diyor? :)
Amerikalılar Hunna mı diyor? :)
Hepsi değil tabi.Bahsetmiş olduğum amerikalılar, ingilizceyi kaba kullanan amerikalılar.:)Daha dorusu zenci dili işte anlarsınız ya .. :D
Hepsi değil tabi.Bahsetmiş olduğum amerikalılar, ingilizceyi kaba kullanan amerikalılar.:)Daha dorusu zenci dili işte anlarsınız ya .. :D
kendi dilinde nasıl deniyorsa öyle söyle daha belirgin oluyor:)
Allah kaza bela vermesin.
kendi dilinde nasıl deniyorsa öyle söyle daha belirgin oluyor:)
Allah kaza bela vermesin.
Haklısın sanırım :).Teşekkürler ;)
ilgincmis :)
kazasiz belasiz kullan aracini,ama yay sart :)
ilgincmis :)
kazasiz belasiz kullan aracini,ama yay sart :)
:) aracım zaten biraz düşük bence bu kadar düşüklük yeterli.Daha fazlası at arabası gibi oluyo :)..
makyajlı stop , makyajlı arka tampon daha kaslı gösterecek :) bide öne 5 lik yay koysaydın aynı benm araba gibi önü havada :D
evet arabanın ön tarafı havadaydı :)arka tarafı hafif yükselttirerek onu oranladım şimdi daha iyi.Stopları ledli,farları karartılmış yapmayı düşünüyorum :)..Tamponumu değişmeyi düşünmüyorum çünkü bu şekilde bana daha japon görünüyor :))
Aforizma
16-08-2009, 07:35
Allah tabanını düz bastırısın
Allah tabanını düz bastırısın
eywAllah :)
emredağla
17-08-2009, 08:23
araban gün yüzüne çıkmış
eywAllah melih kardeşim :).Emre gün yüzüne çıkmış derken.. ? =)