Orijinalini görmek için tıklayınız : Roll Night (ccs)
alperalper23
14-08-2009, 17:32
http://www.youtube.com/watch?v=rdwDo2m5GA8
;)
alperalper23
14-08-2009, 17:44
çok teşekkrler saoln=)
CCs nerde oturuyor yunus ile erenköy'de görmüştük 2 gün önce ama kestirememiştik omu diye
herseyı gectım de z3m den sogudum valla :D
maasallah :icon_tup: dun shell de yakından dagorduk , dısardan da cok guzel gozukuyor :)
Kanka inan bana o MZ3 değildir ;) O kadar da uzun boylu değil.
alperalper23
14-08-2009, 19:07
3.0 da olabilir yalanim olmasin ama dün aracin arkasinda m yaziyordu tüm araçlara baktm çnkü
evo ile kalkışında erken kalkıp ve kornaya cok kısa basmışsın.
chiefkadir
14-08-2009, 19:22
evo ile kalkışında erken kalkıp ve kornaya cok kısa basmışsın.Evocu geç kalınca gazada basmamış gibi,Evo ile tek deneme oldu galiba ?
s2k ile kaç gibi basıldı buda önemli , 50 gibi basılırsa sadece kısalı clio rs te 1-2 boy açıyo :) S2000 ile 80 den roll yapıp ne olduğu görmek gerek ;)
Mini'ye maşallah diyelim:icon_tup:
3.0 da olabilir yalanim olmasin ama dün aracin arkasinda m yaziyordu tüm araçlara baktm çnkü
Yok estağfurullah yalan demedim. MZ3 bambaşka bir dünyadır da. O açıdan yazmak istedim.
Yani K20 swap ile senin arandaki farka da bakarak K20 swapın 321hp 0-100' ü 5 saniyenin altında olan MZ3' e 10 boy filan atması gerekir ki bu setupla bu iş sadece hayal olur.
Evo ile olan rolle bakınca da 3 kornadan sonra toplamda 3 saniye sürmüş Evo da bariz şekilde gaz kesmiş. Yoksa 300 hp üzeri turbo olan Evonun da en azından sana biraz da olsa tutunması gerekir diye düşünüyorum.
O nedenle kusura bakma biraz eleştirel olacak ama bu videodan net bir roll tadı alamadım. Daha net videolar çekersen biz de keyifle izleriz seni :)
Tşk.
vtecburac
16-08-2009, 05:52
aynen biraz daha detaylı olması gerekirdi erken basılmış felan biri gaz kesmiş sanki bi acaip olmuş sanki ewoyla o kadar fark olması çok şaşırtıcı:s
maşallah mini çok güzel gidiyor.. k20 de çok fena ama...
Biraz eksikleri wardı onLarda tamamLandı şimdi bakalım sonuş ne olucak yakında yeni videolar ekLenir
ne var bu mınıde?
kprolu typer geçen tb geçiyomuş diyolar bro :hehe:
dılınıze doladınız bakıyorum :) ms ını takta sıfırdan kalkarız bı ;)
beni nazmi mi zannettin herkese sıfırdan gider yapacak :D halk arabası 106 bile geçiyo sıfırdan beni :hehe:
ara hızlanırız ozaman mustu 4 . vıtes 2 bın devır ısıne gelırse
ya her türlü bro sıkıntı yok :)
beni nazmi mi zannettin herkese sıfırdan gider yapacak :D halk arabası 106 bile geçiyo sıfırdan beni :hehe:
ara hızlanırız ozaman mustu 4 . vıtes 2 bın devır ısıne gelırse
ya her türlü bro sıkıntı yok :)
ozaman problemde yok
:D
http://img1.loadtr.com/b-335721-alay%C4%B1na_gider.jpg
SekoLive
28-08-2009, 11:22
:D :D :D :D :hehe:
akucukdogan
28-08-2009, 11:27
Auhauhuhauauuha çok iyiydi bu ya :D
koray bunları nerden bulur anlamam zaten :D
işte tam halk arabası alayına gider
:D:D:D:D:D:D
Sefa_vts
28-08-2009, 11:51
O ne la abi :D ahahah çöp kamyonu mu bu halkın kullandığı :D
serkan demir
28-08-2009, 12:27
O ne la abi :D ahahah çöp kamyonu mu bu halkın kullandığı :D
o kelimeyi kınıyoruz :D
mını ye maşallah :)
koray bunları nerden bulur anlamam zaten :D
la hacı araban yok ortalıkta gider yapıyosun , seninkide işmi yani? :)
ne var bu mınıde?
dolu üst kapak
78 mm piston
ic
header
egzoz
remap
vs vs
vıdeoya gore bırsey yok :D
Videodan pek birşey anlaşılmıyor HQ izledim hatta... Stocksa normal zaten sonuç...MCS bakılırsa :)
ccs ıyı yurumus ama k20 gecılmıs masallahh