Orijinalini görmek için tıklayınız : Şile yada Adalar da pansiyon ?
PROMINENT
17-08-2009, 15:35
arkadaşlar bu akşam için şile adalar vsvs gibi biryere gidicem...
orada bir yerde kalmak istiyorum2 kişilik
ucuz düzgün biryer varmı ben bulamadım ?
bir ikiyer aradım 200 milyon dedi geceliğine ? butik otel ? çok değilmi ya ada bu pansiyon yani sonuç olarak?
sizin tavsiye edeceğiniz akşam yemeği otel vsvs varmıdır ?
saolun...
mgnPower
17-08-2009, 15:41
silede aglayan kaya tarafinda cok guzel bi yertde kalmistik iki kisi 80 liraya ama adini bi turlu hatirlamiyorum. boyle apart gibiydi cok odasi yoktu birde yuzme havuzu vardi sahile yakinda mustakil villalarin oldugu yerdeydi adini hatirlarsam yazarim.
PROMINENT
17-08-2009, 15:42
anladım valla iyi imiş hatırlarsan makbulegeçer :)
korsan taksi ile 50 ye gidiorum suadiyeden :)
mgnPower
17-08-2009, 15:50
http://maps.google.com/ 'dan arama ekranina 41.178121, 29.620675 kopyala bi bak.
hatirladigim kadari ile bu olmasi lazim.
PROMINENT
17-08-2009, 15:54
holiday inn de mi kaldın 80 e iyi imiş valla :) araştırıyorum bende
mgnPower
17-08-2009, 15:56
dedim ya tam emin diilim ama o civarda havuzu olan baska yer bulamadim haritada aglayan kayaya yurume mesafesinde. sayet onundeki yer sag tarafinda plaji olan meshur aglayan kaya ise evet orasi. yok degilse faturayi bulmam lazim ismi icin.
PROMINENT
17-08-2009, 15:58
anladım genelde zaten 80 100 yemek dahil 200 herşey full e güzelmiş :) gideyim ben adadan daha iyi..
mgnPower
17-08-2009, 16:00
yol guzergahina falan baktimda cok buyuk ihtimal burasi baska yer olmasi olanaksiz cunku. sile dedimmi bende olay biter farkli bi boyut baslar cunku. anlami cok buyuktur ve ozeldir. yilda bi kere mutlaka gelirim bazen 3-5 defa gelirim. ama hatirladigim kucuk bi nokta istanbuldaki o buyuk holiday inn otellerinden degil burasi. alfabetik olarak oynanmis isim benzerligi sadece
PROMINENT
17-08-2009, 16:04
anladım web sitesine bakayım bakim
güzel biryermi ? memnun kaldınmı ?
mgnPower
17-08-2009, 16:06
ben memnun kalmistim temizdi guzeldi yemekleride fena degildi. bi gece kaldik zaten klima yoktu havuz guzeldi ama.
şilede benim otelim var git kal yardımcı olur çocuklar.girişte solda nehir otel
PROMINENT
17-08-2009, 16:13
neresinde şileye giriştemi nehir otel ?
mgnPower
17-08-2009, 16:15
şilede benim otelim var git kal yardımcı olur çocuklar.girişte solda nehir otel
su tarihden itibaren en ii arkadasim sensin :D sile ve konaklama bazen cok sorun oluyordu benim icinde.
şile girişte pot deresini geçince solda nehir otel ve kamping çaıdr falanda kurabilirsinz
PROMINENT
17-08-2009, 16:20
ha yok 1 gece kalıcam arkadaşımla..ertesi gün dönücem sorun yok teşşekürler...
ha yok 1 gece kalıcam arkadaşımla..ertesi gün dönücem sorun yok teşşekürler...
bişey deil ;)
http://www.agvaforestlodge.com/ burda kaldım geçtiğimiz hafta arkadaşımla gayet güzel. Hafta içi sabah kahvaltı akşam yemek oda fiyatı kişi başı 70 tl gayet makul güzel havuzlu bir yer. eğer araban alçaksa tamamen eziyet bilgin olsun.
İboooo sen nie daha önce demedin yaw paramız yabancıya gitmezdi :)
turbo&quattro
17-08-2009, 17:42
Sile resort var surekli kalirdim TR'de iken...Fiyatlari su aralar nasil bilmiyorum ama siddetle tavsiye ederim.
http://www.sileresorthotel.com/
deathofacar
17-08-2009, 18:43
arkadaşlar bu akşam için şile adalar vsvs gibi biryere gidicem...
orada bir yerde kalmak istiyorum2 kişilik
ucuz düzgün biryer varmı ben bulamadım ?
bir ikiyer aradım 200 milyon dedi geceliğine ? butik otel ? çok değilmi ya ada bu pansiyon yani sonuç olarak?
sizin tavsiye edeceğiniz akşam yemeği otel vsvs varmıdır ?
saolun...
Hacım haftasonu heybeliadadaydım bir düğün için. merit halki diye bir otel de kaldım. geceliği 130 euroydu. ama 5 para etmez. sakın orda kalma
görkem ne bilim kanka :) lazım olana sölüyorm zten
PROMINENT
18-08-2009, 03:09
Hacım haftasonu heybeliadadaydım bir düğün için. merit halki diye bir otel de kaldım. geceliği 130 euroydu. ama 5 para etmez. sakın orda kalma
şile tarafına gittim zaten kalmadan eve geldim şu an dada evdeyim zaten :)
saol uyarın için...
ama sen gel ve arama oda ayrı :)
görkem ne bilim kanka :) lazım olana sölüyorm zten
Bundan sonra başını ağrıtırız duruma göre o zaman :)
El Rio otele sakın gitmeyin
Bundan sonra başını ağrıtırız duruma göre o zaman :)
otel senin kanka ;)
deathofacar
18-08-2009, 10:18
şile tarafına gittim zaten kalmadan eve geldim şu an dada evdeyim zaten :)
saol uyarın için...
ama sen gel ve arama oda ayrı :)
kayacım hanımla beraber geldim. hemen erenköye 5 dakika halaya uğrayıp oraya arabayı parkedip bostancıdan heybeliye geçtim. ortam olmadı anlıyacağın.