PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nacizane Ufak bi Site açmak istiyoruz..

Type-R
18-08-2009, 12:47
Selam Arkadaşlar..

Konunun başlığındada yazdığım gibi nacizane ufak bi site açmak istiyorum..

D.bakır adına insanların toplanıp bilgi alışverişi , modifiye , araçlarını tanıtmak gibi bi forum projesi var. Açıkcası forum ismi kafamızı çok karıştırıyor:icon_wack ve fark'lı bi isim düşünme telaşındayız , sizlerinde fikirleriyle hep birlikte isim düşünürsek ve bu konu hakkında yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim.:)

'TÜRKİYEMİZİN' her yerinde ne mutluki modifiye yaygınlaştı.. Her şehirin hemen hemen forum sitesi var artık.. Bizde bunu düşünüp D.bakırda'da nacizane ufak bi modifiye, forum sitesi kurmaya karar verdik.

Düşünceleriniz bizim için çok önemlidir.. Şimdiden Teşekkür ederim.

Saygılar.

cery
18-08-2009, 13:11
evet arkadaşlar sizlerin yardımlarınızı bekliyoruz.

yalnız şunu da belirtelim. bu kesinlikle bir reklam kampanyası değildir. domain adı için siz değerli TT üyelerinin fikrini almak istiyoruz. teşekkür ederiz.

PimPCaR
18-08-2009, 13:20
www.d-tuners.com.tr nasıl olur. çokmu avrupai olur..:)

Tuner
18-08-2009, 13:27
www.d-tuners.com.tr nasıl olur. çokmu avrupai olur..:)

com.tr uzantısı alamaz onun için şirket kurmaları gerekmekte

Type-R
18-08-2009, 13:29
www.d-tuners.com.tr nasıl olur. çokmu avrupai olur..:) Tam yerinde oLmuş bence :-D Fakat bi kaç isim daha Olursa karar yardımlarınızla belli olacak:) Tşk'Ler.

Squad21.com Bu nasıL ??

Forum ismi hakkında Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. :)

mrtcn
18-08-2009, 13:30

Marka tescil belgesi ile de halledebiliyorlar. Sahte marka tescil belgesi kullanarak domain satın alan bir çok kişi tanıyorum, nic'te çalışan arkadaşlarım şikayet gelsede incelemeye üşeniyorlar :)

albatros
18-08-2009, 13:31
D-backtuning.com nasıl olur sizce:)

Type-R
18-08-2009, 13:31
Evet Doğru :icon_tup:

MeJo
18-08-2009, 13:34
www.tuners21.com olmas mı :)

baymustang
18-08-2009, 13:42
diyarbakırda 3.30 u unutuamam hiç bi zaman

DogukanB
18-08-2009, 13:52
.com dan başka ne alabiliyorsunuz? co? cu? ok? uk? vs.

Tuner
18-08-2009, 14:07
Marka tescil belgesi ile de halledebiliyorlar. Sahte marka tescil belgesi kullanarak domain satın alan bir çok kişi tanıyorum, nic'te çalışan arkadaşlarım şikayet gelsede incelemeye üşeniyorlar :)

yasal olsun bizim olsun ;)

cery
18-08-2009, 14:18
.com dan başka ne alabiliyorsunuz? co? cu? ok? uk? vs.

öncelikli tercihimiz .com şeklinde. internet uzantısı olarak en bilineni com olduğu için.

cery
18-08-2009, 16:09
theyardbackertuning (diğyardbekırtuning)falan dermişim uahuhuah

sence burda arabanın arkasından bu yazıyı okuyabilirler mi :D

başka önerisi olan war mı aklımıza squad21.com geldi sizce nasıl olur??

M.A.D
18-08-2009, 16:36
:hahaha: o da doğru ya :D

squad 21 olursa, P yi ters yazmış derler sanırım :D

ef186
18-08-2009, 16:41
diyartuning.com
olmazmı türkçe olsa mesela ?

illegal
18-08-2009, 16:46
www.mod21.com
www.dmod.com

olabilir

benden de bunlar :)

BlackEmperor
18-08-2009, 18:06
isim o kadarda önemli değil bence Techturkey çok mu beyınlerde yıldırım çaktıran bi isim :D değil ama içerik sağlam. Bence kaliteli ve bilgi düzeyi yüksek bi yapı oluşturmak için kafa yorun ;) php kullanırsınız muhtemelen adminlerden fikir alabilirsiniz teknik konularda

Mr.K
18-08-2009, 18:13
isim o kadarda önemli değil bence Techturkey çok mu beyınlerde yıldırım çaktıran bi isim :D değil ama içerik sağlam. Bence kaliteli ve bilgi düzeyi yüksek bi yapı oluşturmak için kafa yorun ;) php kullanırsınız muhtemelen adminlerden fikir alabilirsiniz teknik konularda

technicaldataofturkey al sana acilimi . . .ahahha yildirim degil neler neler cakio tt okuyunca..okuyunca anlamak lazim,gordunmu kavramak lazim vs.vs.vs.

bu arada

squad21.com' siz kafaniza koymusunuz bence hic ugrasmayin,sora keske onu bunu yapsaydik demessiniz :) simdiden hayirli olsun.:)

bendende bi oneri olsun;

diyartuning21.com

orhansah
18-08-2009, 18:20
www.tuningdiyari.com

ibooo
18-08-2009, 18:23
tuning21ve.biz ahaha olabilitesi yüksek :D

BlackEmperor
18-08-2009, 18:24
technicaldataofturkey al sana acilimi . . .ahahha yildirim degil neler neler cakio tt okuyunca..okuyunca anlamak lazim,gordunmu kavramak lazim vs.vs.vs.

bu arada

squad21.com' siz kafaniza koymusunuz bence hic ugrasmayin,sora keske onu bunu yapsaydik demessiniz :) simdiden hayirli olsun.:)

bendende bi oneri olsun;

diyartuning21.com

haydaaaaa niye savunmaya geçtin ki hemen :) ayrıca "tech" kısaltması o dediğin açılımı hiçte çağrıştırmıyor. isme takılmayın bu kadar ;)

orhansah +1

Mr.K
18-08-2009, 18:25
haydaaaaa niye savunmaya geçtin ki hemen :) ayrıca "tech" kısaltması o dediğin açılımı hiçte çağrıştırmıyor. isme takılmayın bu kadar ;)

tech ztn technical diil yani kisaltmasi yada cagirisim vs bise getirmio ole mi ? :o :) :):):):)

ben ztn datayi kafamdan attim olay 'tech'kelimesindeydi ama gittin baskayerdeki lafi anladin..ssana cagrisim yapmasin ztn bosver.

BlackEmperor
18-08-2009, 18:29
tech ztn technical diil yani kisaltmasi yada cagirisim vs bise getirmio ole mi ? :o :) :):):):)

ben ztn datayi kafamdan attim olay 'tech'kelimesindeydi ama gittin baskayerdeki lafi anladin..ssana cagrisim yapmasin ztn bosver.

kardeşim iş kavrama olayına gelecekse sende benim demek istediğimi anlamadın veya ben anlatamadım diyim. ilk mesajımı bi kere daha okursan sevinirim.

_Burak_
18-08-2009, 18:43
DRtuning nasıl sizce ?

Ferhat_V
18-08-2009, 19:23
www.diyarbakırtuningaksesuarjantlastikcamfilmiotoy ıkamacilalamahalıyıkamakurbankesimi.com ;)

şaka bi yana diyar21.com 21diyar.com diyarcadde.com diyargenclik.com 21squad.com güzel olabilir bakın hangileri boşsa.

civicsi_r
18-08-2009, 20:12
çok güzel isimler ortaya cıktı ..birlikten kuvvet doğdu......kafa yorduğunuz için çooooooooooo....k tşk...:-)
diyar21.com
21diyar.com
diyarcadde.com
diyargenclik.com
21squad.com
DRtuning
tuning21
www.tuners21.com
D-backtuning.com
www.d-tuners.com.tr
www.mod21.com
www.dmod.com
www.tuningdiyari.com

diyarbakırda model ve boya takıntısı fazlasıyla var..bizim amacımız diyarbakıra tuning adına bişeyler kazandırmak....ve modifiyenin sadece aksesuar olmadığını göstermek....diyarbakırda performans araç olarak fazla araç yok...bu site sayesinde bu tür araçlara ilgiyi arttırmak.ve bu araçalrın sayısını arttırmak.....jdm ,german style araçlar artık diyarbakırdada görelim artık....

yagizs
18-08-2009, 20:16
.org veya .net daha güzel olacaktır bence. Domain olarak d-tunerz.net güzel sanki.

by_BuRoCk
18-08-2009, 21:23
www.tuningdiyari.com

bana da güzel geldi

extra olarak www.dt21.net olabilir hem yazılımı kısa hemde akılda kalıcı
dt21.com doluymuş :D

Omak
19-08-2009, 01:24
diyarbakır icin "dbr" kısaltmasını kullanabılırsınız. ben baktim www.dbr.com,www.dbr.net,www.dbr.org dolu.fakat www.dbrtune.org,www.dbrtune.com gibi dbr sonrasina tune tuners mod vs koyarak kullanabılırsınız.bu arada org veya net olursa daha iyi olur.amacına uygun bir domain tagi olur. com da en kolay ve en cok kullanılan bir tag.

Tuner
19-08-2009, 01:59
çoğumuz bilir jtuned.com diye bir site var onun üzrinden hafif bir değişiklikle www.dtuned.com olabilir hemde akılda kalır hemde şık olur :)

SekoLive
19-08-2009, 08:10
tuningyirmibir.com olabilir diyorum ve tuningdiyari.com buda çok anlamlı oLur....

Eriador
19-08-2009, 08:58
konu ile biraz alakasız olcak ama ...

mirc chat programınıa uzun zamanını vermiş biri olarak yazıyorum

tr nin en büyük chat kanallarından Zurna da Sop ( süper @ ) olarak görev yapmış biri olarak yazıyorum ...

zurna en büyük kanaldı bunun için zurna.com server ı kuruldu server irc.zurna.com diye ama tutmadı sonra irc.zurna.net i kuruldu ... superonline kapanmadan olan önceki efsanevi halini bile geçti ...

zurnadan sonra mircturk ü kurduk chat e takılanlar onunda başarısını bilir ...

kısacası isim hikaye önemli olan senin reklamın çevren nasıl ? doldura bilceğin kapasite ... sen ilgilenir uğraşır isen en dandik domain ile bile site açar işletirsin ...

bence bu siteyi kendine örnek al... burası açıldığında

act olsn mdym olsn ne forum siteleri vardı yüzlerce üyeleri olan ... şimdi buraya kalite olarak bi tane rakip çıksın ?

mitsubishi_boy
19-08-2009, 09:07
Yanılmıyorsam Diyartuning domaini altında yıllar önce free forum mevcuttu.Yanılıyorda olabilirim.Neyse..
Cadde21.com
D-Tuning.com
Dtuning.com
Tuningdiyarı.com
Diyaroftuning:)
diyarmod
21mod

vs.
vs. uzar gider.Cadde21 ve TuningDiyarı daha hoş oldu sanki..

opamp
19-08-2009, 10:54
www.cadde21.com - org
hoş bir domain olur bence ;)

KaDiR_54
19-08-2009, 11:06
bence cadde21 yerine D-tuning.com daha güzel olur çünkü cadde16 die bi bursanın sitesi var heralde bilmiyorum ama.yinede siz karar verceksiniz

civicsi_r
19-08-2009, 16:03
bi kaç güne kadar netleştiricez çok güzel öneriler geliyor.....:-)